On my way to...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning. Jag har precis fixat mitt UK-nummer och har nästan inga kontakter, så vi får se vart vinden tar mig och min roommate. Hur som helst ska vi fixa oss och dra iväg mot City Center.


bild

I'm just a laughter away from Sweden

O-M-G! Oh, my God, är ordet! Den här dagen!! Jag vet inte var jag ska börja, men det här kan vara det sjukaste jag varit med om sedan jag kom hit till Oxford.

Idag hade jag International Affairs med Rob (min favorit) och General English med Adam (en ny favorit)! International Affairs-lektionen var riktigt rolig och jag lyssnade på Rob medan han drev om allt möjligt. Han är så rolig! Men på min General English... Vad gjorde vi? Vi skrattade ihjäl oss! Det gick inte att sluta. Jag och Kim satt i sofforna och skrattade åt att vi skrattade och Adam, vår lärare, fick inte nog av oss. "I can't do this! I'm trying so hard do be a professional teatcher, but you guys are making it so hard! I can't stop laughing!" Haha, så det var vad vi gjorde under den lektionen. Vi kunde inte titta på varandra. Varje gång han skulle vända sig mot vårt håll hoppade han över oss och försökte ignorera våra leenden, men han började alltid skratta i alla fall. Det var omöjligt att sluta. Så vi skrattade i 75 minuter... I STRECK!!!

Lektionen avslutades på det här viset "OMG! I'm so glad I'm not your real teatcher, because now we can actually become friends. You would make my life better in a millions way. God, I love you Swedes!"


Btw, så här såg jag ut idag... ett ord: SVETT! Jag, marlene, Robert, Anne och Julia (franska belger och fransyska) gick ner till City Center och tillbaka till skolan, UPP för en FET backe... svettet rann! Men vi hade så kul ändå, så det var värt det. Den här dagen har verkligen varit hur rolig som helst. Det var nog det bästa sättet att celebrera att helgen är kommen.
Wow, min första skolvecka i Oxford är avklarad!

In bloom

Min mobil har dött och min laptop kommer att dö snart också! Min roommate är inte hemma och jag får inte tag på någon. Det blir väl jag och Darnell som får hänga ikväll då, haha!

ESs1wr

If you're having a stakeout

Haha, om ni någonsin ska ha en stakeout så vet ni vilken bil ni ska leta efter. Denna är riktigt diskret och smälter in i vilken miljö som helst. Du får till och med en familjepizza med extra allt på, donats och kaffe på köpet. Men kikare får ni själva stå för!

On my way to school

God morgon! Om ett litet tag, eller snarare några minuter, ska jag börja ta mitt pick och pack och gå iväg till skolan. Solen strålar och allt är underbart idag.


My first home work assignment

Nu ska jag göra lite home work! Ikväll drar jag tillbaka till mitt campus för en filmkväll i launchen. Därefter lutar det mot en pubbrunda. Vi får se helt enkelt!


På väg till skolan imorse!

Ghostpoet

Min lärare i International Affairs är så himla rolig! Första lektionen var mer en introduktion av ämnet och så vidare. Vi hann inte med så mycket, då brandalarmet plötsligt gick. Salvador, en klasskompis, var spårlöst försvunnen. Kan det ha varit han som satte igång alarmet kanske? Nej, jag tror han gick runt och promotade kvällens fest på The Bridge.

Här får ni två bilder från promenaden till skolan imorse. Åh, det är så varmt ute just nu! Alla svettas ihjäl. Vi vet att det ska bli runt 30 grader varje dag den här veckan, men ändå klär vi oss i höstkläder på morgonen. Jag förstår mig inte på oss!


Jag tänker bara på Cherrybomb när jag ser de här garagen. "Sell the car, sell the house, sell the kids"

Ett brev från lillen, Darnell

"Dear Begonia. I now jou love me, Love Darnell." (med andra ord: Dear Begonia. I know you love me, Love Darnell)

Haha, hur kan man inte älska honom? Grabben är självgod så det bara skriker om det. Haha, en riktigt charmör. Han är inte kär i den spanska utbytesstudenten längre. Vet ni hur jag vet det? Han satt hellre vid mig vid maten än vid henne. Det har aldrig hänt tidigare, a l d r i g!
Söt!!!

Ett brev från lillen, Darnell

"Dear Begonia. I now jou love me, Love Darnell." (med andra ord: Dear Begonia. I know you love me, Love Darnell)

Haha, hur kan man inte älska honom? Grabben är självgod så det bara skriker om det. Haha, en riktigt charmör. Han är inte kär i den spanska utbytesstudenten längre. Vet ni hur jag vet det? Han satt hellre vid mig vid maten än vid henne. Det har aldrig hänt tidigare, a l d r i g!
Söt!!!

Let me borrow you're hat!

Haha, alltså min lillebror! Han har sådan energi och slutar aldrig prata, hpppa runt, skratta och skrika när han pratar. Det är så läskigt hur mycket jag känner igen mig själv när jag hänger med honom. Jag var också som han när jag var liten, om inte ännu mer galen.


Han ville testa alla mina hattar!
Han fick modella min nya hatt, haha!


Haha, tightsen ska sitta på huvudet och inte pryda benen tycker han. "It's like I've got black hair Begooonia, look, look, look!"


Top Modie!


Hans leksaker skulla absolut också fotas! ALLA! Haha, vet ni hur många sådana där gubbar han har eller? Nej, inte jag heller. Så många har han, haha!  Och gissa vad... alla ser likadana ut. Det är bara färgen som skiljer!! Haha, AAH Darnell!!!

Nytt i garderoben

Här kommer lite saker jag köpte idag!


Ett par långa svarta tights!


En virkad kofta (som är mycket finare i verkligheten, men jag hade ingen galje att hänga upp den i)


Jag var tvungen att köpa pyjamas också! Jag har sovit i... ja, vad har jag sovit i egentligen? Mina träningskläder?


En bun som man fixar håret med!


Ett par örhängen!


Och slutligen ett armband!

En gåva från Thailand

Jag fick denna av Pimwoa! Den är handsydd och kommer ifrån Thailand. Nu ser ni kanske inte alla detaljer, men det är som en liten historia. Varje sådan här handsydd väska har en unik historia bakom sig. Det är ganska fint att jag fick den av henne faktiskt! Haha, bästa roommaten.

"Fan vad hot du e!"

- Zackesnyggsnygg, om ni minns honom?

Det är verkligen höst nu. Jag vet inte hur vädret är hemma i Sverige, men här är det i alla fall hur varmt som helst om dagarna. Den här veckan kommer enligt nyheterna att bli H-O-T! Bara för att jag skrev det nu kommer det säker att snöa imorgon... haha!

What a day!!

Wow, vad jag har gått idag! Jag har säkert gått 3 mil idag, utan att överdriva. Jag gick till skolan, hem igen, tillbaka halva vägen och kom på att jag glömt en sak, gick tillbaka, sedan till skolan för att sedan gå vidare mot City Center (då det är den enda vägen jag kan från mig till stan just nu), sedan gick jag runt i hela stan för att springa ärenden (nytt simkort, busskort, shoppa några behövligheter), sedan vidare genom hela stan för att ta bussen hem. Hahaha det är inte över än! JAG ÅKTE FEL! Så jag hoppade av vid Radcliffe (inte Daniel) Hospital och GICK hem IGEN! Nu är jag lite trött, så jag ska nog ta det lugnt.

Jag tror inte att ni anar hur mycket jag har lökat idag. Det är närmare 30 grader här i Oxford och det förstår man inte förrän klockan blir lunchdags. Då rinner svettet kan jag säga er!

Synd att ni inte fick se den här dagen i bilder, min kamera dog när jag skulle ta mitt andra foto för dagen.


På väg till skolan imorse!

Första skoldagen

Idag hade jag min första skoldag! Det var lite spännande faktiskt, haha! Jag hade världens längsta håltimme så jag drog ner till stan och lunchade med ett par tjejer och stod i världens längsta kö för att fixa busskort och så vidare. Klockan blev för mycket och jag fick åka tillbaka till skolan utan något busskort. Nåväl, jag får väl fixa det imorgon, då jag ändå slutar tidigt.


Vi åt pl La Cucina, en italiensk restaurant då Paola saknade sitt hemland!


Min svindyra lunch... Men den var supergod så det var det väl värt, haha! 


Lina, Estaffania och Paola!


Och en dödstrött Begonia! Fråga inte, min gamla värdfamilj lät mig inte riktigt sova igår, haha!

Nu är det gjort!

Jag bytte nyss värdfamilj! Min nya familj ÄGER! Jag älskar dem verkligen, haha.


Titta vad min nya lillebror ritade åt mig! Haha han är så söt!

Till mamma

Hej mamma! Jag vet att du tycker om att plantera saker och ting. Ja, det kan vara allt ifrån grönsaker till vackra blommor... som jag! Haha! Men mamma, jag tycker att vi ska vara ärliga. Du har en passion för att plantera och leka trädgårdsmästare, men det funkar inte längre. Du tror att allt ska växa och bli superfint bara för att du kastar ut lite frön här och där. Nej, mamma, nej! Det fungerar inte på det viset. "Men jag vill att det ska villt ut, som om ingen har planterat det, utan det ska se ut som om det alltid har varit blommor här", säger du. Ja, du lyckas nog allt få det att se villt ut... men inte på ett bra sätt!

Britter är kända för att få saker och ting att se ut som om det är villt. Men faktum är att de lägger ner hur mycket tid som helst på att få det att se ut just på det viset. Det är ungefär som jag och mina vänner gick i sjuan och fixade håret i timmar för att det skulle bli ruffsigt och stort. Det såg ut som om vi hade vaknat så, trots att vi lagt ner tid, svett och möda på frisyrerna.

Mamma, titta på bilden nedan. Dessa blommor ser vildvuxna ut - på ett bra sätt! Här har trädgårdsmästaren tänkt på vilka färger som matchar, storlekar på växterna och vilka årstider de växer och dör under. Så nästa gång du ska plantera något: Se till att tänka "Måste matcha färger, längd, storlekar och årstider". Och mamma, tänkt på att du ska de kortaste och minsta blommorna längst fram. Annars är det ingen mening med att ens ha dem. OCH våga inte komma och säga att "Det spelar ingen roll, Begonia. Alla blommor är fina, även om de syns eller inte".

Akutshopping

Jag var tvungen att akutshoppa en del saker idag. Det fick bli en väska som får plats med mer än bara min filofax och plånbok, strumpor (då jag bara tog med mig ett par intersportstrumpor, hahaha! Jag vet, nu är det äntligen över med det. Det är ett avslutat kapitel i mitt liv, okej? Nu nämner vi inte det någon mer) och ett paraply. Det sistnämnda köpte jag för att man aldrig vet vad som kan hända här i England. Ena stunden där det döhett, andra kyligt och tredje regnar det.
Ni kan tacka mig sen, det är lugnt!

Little Venice

Jag gick in i en riktigt cool affär idag. Det var som lilla venedig eller ännu bättre: Det var som att jag var med i filmen Casanova. Jag väntade bara på att Casanova skulle stiga in i affären och säga "And what is your opinion on the matter?". Men det hände ju inte... Jag fick nöja mig med den underbara upplevelsen. Allt var så gammeldags och det spelades även klassisk musik (om ni kan minnas soundtracket från Casanova så förstår ni vad för typ av klassisk musik jag menar), vilket var lite roligt!


På första våningen fanns sådana här saker och även carnevalmasker.


På övre våningen kunde man hitta massvis med coola böcker, special editions you know!


Nu kanske det låter som om shoppen var hur stor som helst. Det var tvärtom, den var liten och mysig - precis som jag fantiserar att Venedig är!


Marcus köpte en bok av J.R.R Tolkien!


Special edition, baby! Haha (jag är en nörd, jag vet)
Här låg shoppen!

En dag i Oxford

Idag har vi gått runt i Oxford, blivit tipsade om lite guldställen och även hunnit gå på Oxfords Naturhistoriska Museum. Efter att vi varit på museet gick vi och åt lite buritos och därefter fick vi även lite efterrätt... G & D''s ICE-CREAM!!! Haha, det har verkligen varit en härlig dag med mycket spring hit och dit.

Efter vårt lilla äventyr här i Oxford fortsatte jag och ett gäng äventyret genom att köpa lite smått akuta saker. Dock hade vi inte alltför mycket tid på oss då det är söndag idag och alla affärer stängde vid femtiden. Men jag hann i alla fall köpa några viktiga saker som ni får se lite senare.


Rekordet för personer i en telefonkiosk är 22 stycken, så ni vet!


Utanför naturhistoriska museet fanns det en massa coola torkade mammutträd!


På naturhistoriska!


Detta är INTE en riktig uppstoppad jepard! Annars då? Nej, hänger bara lite med min katt och är kattig...


Dinospår utanför museet!


Buritos, m-m-mmm sí me gusta mucho aaaaah!!


Smält efterrätt som jag var smart och inte tog kort på i tid, haha! Smak: Creme Brulee och OJ vad god den var!


Kim, det lilla psychot drack upp sin glass, haha! Men vad ska man göra när ens goda glass smälter i höstsolen? Ja, Kim har svaret: man dricker upp glassen!


Jag minns inte vart vi var här, men det var någonstans, haha! Det fanns en liten hage lite längre bort och om man gick igenom en alé kunde man komma till en liten flod där coola Oxians tar promenader.
Historian bakom denna bild är riktigt rolig, därav våra glada miner! Haha, men skriver jag historian här kommer ni tänka ".... jahaja! Vad kul..." För så blir det alltid när man ska berätta något roligt man har varit med om, haha!
Här är kohagen jag försökte berätta om!

Town Walk Outfit!

Haha, så här såg jag ut idag: En liten dagens så här på kvällskvisten! Jag har inte haft någon hårborste de senaste dagarna så det fick bli en bulle på skallen. Men nu har jag köpt en hårborste, så var lugna!Nu!

Om ett litet tag ska jag iväg till skolan. Vi kommer att dra ner till stan för en liten "town walk" och även gå på lite museum. Det ska bli kul!


Jag kanske tar en glass här som i fredags?

Give me thai food... NOW!

Idag har jag hängt med två Thailändskor på skolan, Ta och Pimwao! Haha, de är så söta. Jag älskar deras thaibrytning, speciellt Tas. En sak ska ni veta, jag har ganka bra uttal på thailändska!


Ta och Pimwao! Ta är en liten Foki, haha!


Pimwao gav mig det här lilla kittet. Vilken gullig tjej, va?


Vi drog ner till City Center och käkade på en Thairestaurant då både Ta och Pimwao längtat efter Thaimat i hela fyra dagar, haha! "Thais' you know. No thai food - no happy thais'! Give us thai food or go!" Jag säger bara "Exakt!"


Eftersom de här tjejerna är riktiga thais fick vi in riktigt het thaimat. Wow, det kändes som om någon satte eld på min tunga, haha! Men det var riktigt gott ändå.
Efter maten gick vi på en liten shoppingtur. Vi hann riktigt inte gå in i så många affärer då allt höll på att stänga när vi blivit klara med vår mat.


Michael Buble och sitt hem - gå hem du då!

Gatumusikanter förgyller verkligen livet. De står där dagarna i ände och spelar underbar musik. Idag gick jag längs en gata och lyssnade till saxofonisten som spelade Michael Buble's Home. Medan jag insöp musiken och stadens kontraster tänkte jag "Nej, jag vill inte åka hem". Kanske berodde det på att jag inte gick alldeles själv. Hade jag gjort det kanske jag hade gråtit floder och tänkt "Jag vill åka heeeeeem!" Haha, men jag har ingen hemlängtan just nu.


Love!


Förstår ni vad jag menar med kontraster nu?

BBQ Baby!

Efter vår lilla photo challenge (eller lilla och lilla... Den tog ju tid som fa-an och det tog på krafterna som fa-an) välkomnades vi med lite BBQ! Jag trodde att den skulle äga rum vid 11.00, då vi skulle komma till skolan och skippade därför frukosten. Haha, dåligt val! Vi hade vår lilla BBQ vid två-tiden.

Photo Challenge

Idag hade vi en så kallad Photo Challenge. Vi blev uppdelade i lag, fick ett papper med en massa frågor och uppdrag. Därefter var det bara att ta sig till City Center och börja hunta ner alla områden vi skulle hitta till och ta kort på. Haha, vi från jungeln och norr powerwalkade medan halva gänget som inte har vanan att gå snabbt körde på sengångarmetoden och hamnade lite efter. Men vi hann med alla våra uppdrag och vi kom faktiskt trea, så jag är ganska nöjd. Jag fick lite roliga priser som exempelvis en tygväska, en cool vattenflaska och en tisha, haha!

Här nedan kan ni se bilderna och uppdragen vi skulle hinna med.


Hitta en phone booth och pressa in så många personer som möjligt i den. 5 poäng för varje person! Vi fick in sju stycken, vilket är ganska bra jobbat, haha!


Ta en bild utanför Alice Shop. Extra poäng om ni vet vad Alice verkliga namn var och vad författaren av Alice i Underlandet heter.


Nämnde jag att man fick extrapoäng om man var kreativ med sina photon? Ja, vi trodde att våra skulle räknas, men icke! Vi hade en del väldigt kreativa bilder, men regeln togs bort... säkert för att vi hade UTKLASSAT ALLA!!!


Hitta en polis och ta en bild med den! Och poliserna här gillar inte att skämta. En polis sa att han hade viktigare saker för sig. Men en halvtimme senare när vi stötte på honom och hans trupp igen blev han den som fick ta photot. OH, SNAP!

yhlbS6 on Make A Gif, Animated Gifs
Ta en bild vid The Bridge of Sighs och skriv berätta historian bakom den.


Hitta The Turf Tanvern och ta en bild utanför den. Okej... Det här kan vara det sjukaste stället de kan be en försöka hitta. Det var som att en mugglare skulle förstå att tegelväggen i första Harry Potter-filmen skilde mugglare från trollkarlsvärlden i Diagno Alley! Det var som en supersmal gränd och den här skylden fanns in mot gränden precis under Bridge of Sighs. Sedan vandrade man cirka 25 meter och så vips!


Så var man vid Turf Tevern: ett sjukt mysigt ställe! Hit ska jag defenitivt gå igen.


Hitta Shark House och ta en bild... om ni kan! Jo, tack den låg på andra sidan Oxford från vårt håll, så det blev en bit.

Godare än Ben & Jerry's

Glöm Ben & Jerry’s! När du en gång har smakat den här glassen finns det inget going back. G & D’s är en liten glassbar här i centrala Oxford som gör sin hemgjorda glass på plats med endast ekologiska råvaror och massor av kärlek (och socker, haha. Ekologiskt sådant!)

Vissa av er kanske kommer att hata mig för att jag skriver att Ben & Jerry’s smakar helt okej i jämförelse med den här glassen… Men jag är ledsen! Ben & Jerry’s är INGENTING i jämförelse med George & Denver’s.


Jag tog Bird Food som var en blåbärs- och björnbärsblandning med krossade pistagenötter och annat i. Mums!

Four seasons in one day

Wow, vilken dag! Den här dagen kändes som en vecka om jag ska vara ärlig. Jag har gjort så mycket och gått så mycket. Mina fötter stinker säkert... haha! Nej, de stinker. Inte säkert, det är ett faktum.

Woody Allen sa en gång att det finns ett ställe där man kan uppleva alla årstider på en enda dag, England. Jag förstod inte förrän idag vad han menade med det. På morgonen när jag var på väg till bussen kändes det som om det var vår, under dagen när vi gick runt i Oxford blev det hett som sommaren och alla svettades ihjäl, fram mot fem-tiden började det kännas som höst i luften och det blev lite kyligare. Ikväll kommer det att bli så kallt att vi kommer att hacka tänder. Jag kommer nog inte att dra ut på krogen, då jag har blivit förkyld på grund av denna årstidsmix.


Lunch! Det känns ganska sjukt att behöva köpa sin egen lunch när man går i skolan. Jag är så van vid att det är gratis att äta i skolan i Sverige annars. Men jag är inte i Sverige. Jag är i England. Nytt land, nya regler, nya anpassningar. För er som fortfarande går i skolan i Sverige, ta inte lunchen för givet. Min lunch kostade mig £ 3.30.


Den här parken ligger ungefär en gata från skolan. Den är underbar!


Hej och välkomna till Morden i Midsomer! Det var känslan jag råkade på när jag gick förbi de flesta husen här. Det här är ju bara lägenheter, men husen... Då kan vi snacka Harry Potters boning på Privet Drive. Ja, ungefär så bor jag. Haha, jag bor på Foxwell Drive och huset ser mer eller mindre ut som Harrys på Privet Drive!


När jag såg dessa tjejer sitta på en filt i gräset med en picknick-korg kände jag "Jag ska bara lära mig hur man tar sig runt här och sen... SEN är jag DE!"


Det där ska jag också göra snart "Punting on the rivers". Det verkar så värt!


City Center!


Radcliffe Camera


Idag hade tredjeårseleverna sin graduation, vilket var lite kul. Jag såg dem aldrig tralla runt på gatan, då alla gömde sig i Oxford Universitys bibliotek (Ceremonin hölls där med en massa tal och så vidare).


Överallt i Oxford kan man hitta statyer i byggnader och stenhuvuden i väggar, tak och så vidare. De gör alla antingen roliga, fula, läskiga eller bekymrade miner. Det är ganska underligt faktiskt!


Ja, här kunde man köpa Nokia en gång i tiden. Haha! Staden är så himla vacker med sina kontraster. Det är byggnader från olika århundraden blandat med nya moderna byggnader och affärer.I mitt nya hem

Post från igår, som jag inte kunde posta (så ni vet)

Hej allesammans! Nu är jag äntligen framme i min nya boning i Oxford, haha. Jag kom hem vid tiotiden igår och var hur trött som helst efter att ha flugit och burit runt på en massa bagage. Men som tur var tog min transfer hand hela min packning senare.

Här har ni några bilder från gårdagen:


Mysan och Emelie kom över på en lunch innan jag skulle åka iväg till Arlanda. De hade gjort en låt till mig "Hejdå becko" och en annan "Hejdå blomman!". Haha, detta gjorde de på deras iphones! Fuck David Guetta, nu har vi Iphones! "Fezt" var ordet.


Det hela slutade med att Mysan och Emelie körde mig till Arlanda med både Akasya och lilla tessa i baksätet. Vi fick inte plats med all packning och alla människor i vår bil, så det fick bli två bilar. Tack Mysan och Emelie!


Jag lämnade Sverige bakom mig för att börja om på nytt i en främmande stad, i ett främmande land och med ett främmande språk.


Jag satt och lyssnade på flygradion halva vägen. Jag lyssnade på alltifrån brittiska Melissa Horn till klassisk musik, vilket var en ren kontrast i sig, haha.
Att flyga över London var fantastiskt, även om det inte syns på den här bilden. Haha, men om ni hade sett det jag hade sett hade ni nog gjort glädjeskuttar. Vart och varannan stand syntes stadios och gigantiska fotbollsplaner. Jag såg till och med London Bridge och andra platser jag besökt tidigare ur ett helt annat perspektiv. Hela staden var i rörelse. Det var helt enkelt en syn man måste uppleva för att förstå.


Brittisk heminredning är väl inte riktigt att hurra för, men huset är typsikt engelskt med dess tegelväggar och utåtbuktade fönster.


Nej, det här får vi pimpa, haha! Just nu har jag slängt alla mina prylar överallt här. Jag måste nog städa upp här och göra i ordning mina kläder. Åh, jag orkar inte! Jag har ju precis packat ner allting och nu ska det upp igen... Sedan har någon (Akasya) proppat in massa kläder som jag inte kommer att använda. Jag vet inte vad jag ska göra med dem. De åker hem stenhårt när någon i familjen kommer över för att hälsa på, haha!

Oxford

Hello! Den har dagen har varit ganska insane. Det har varit hur mycket information som helst. Jag kanner mig helt vilsen. Jag vet inte hur jag ska ta mig runt har. Om anda bara pappa fanns har och kunde skjutsa mig, hahaha! En britt fick hjalpa mig att hitta till bussarna och visa mig vagen. Riktigt snallt!

Jag ar fortfarande i skolan och har precis haft lunch (darav anledningen till att jag inte kan skriva ordentligt). Snart drar vi till staden (city centre) pa lite aventyr. Haha, det kommer att bli grymt!

Tjadå Sverige!!!

Nu flyttar jag till UK, Oxford! Just nu sitter Pussempa och Mysse i min soffa och slår kissekatter! <3

Dagens goda gärning

Jag köpte nyss lite gåvor i Unicefs gåvoshopp för barn i krisdrabbade länder världen över.

Här är listan på allt jag har köpt:

450 påsar näringspulver

60 påsar nötkräm mot undernäring

167 påsar x5 vätskeersättning

300 doser stelkrampsvaccin
 
30 förpackningar malariamedicin

100 doser mässlingsvaccin

1000  avmaskningstabletter

300 doser poliovaccin

10000  vattenreningstabletter

1000 påsar vätskeersättning för barn

Vatten- och hygienpaket för 10 familjer

Vaccinpaket

25  hiv-test

AAAAAAAAH!!!!!

FAN! Jag har försovit mig. Jag skulle ha vaknat klockan 07.45 och nu är klockan mer än så. Jag är trött och nu har jag plötsligt blivit sjuk också. Jag har ont i halsen! Hur hände det här?

Nu måste jag packa, hitta mitt pass som är spårlöst försvunnet, åka iväg till Elgiganten, skriva ut min flygbiljett som jag tycks ha raderat och göra en betalning. Jag. Dör!

2, 1, 0

O - M - G! Snart smäller det... nej, nu drar jag och lägger mig! God natt ♥

En sista kväll i Stockholm

Ja, en sista kväll i Stockholm i mitt liv kanske det inte blir, men en sista kväll på väldigt länge blev det nog. Denna kväll spenderades på Beirut Café med min familj. Vi var nog alla ganska utmattade efter jobb, ärenden och spring hit och dit, men det hindrade oss inte från att partaja på god mat och Lejonmjölk som det så vackert kallas (raki/arrak).

Det var en riktigt fin kväll och jag höll nästan på att brista i gråt när jag gjorde ett försök att hålla ett litet tal. Jag hann bara säga "Jag är verkligen glad att vi är här och jag tycker att det här har varit jättetrevligt och... så tack för..." sedan tittade jag bara ner i min tallrik och skrattade för att ingen skulle förstå att mina tårar var på gång. Men jag tror inte att jag lyckades lura någon. Personerna som satt runt bordet var ju min familj, de känner mig bättre än någon annan. Den enda jag lyckades lura var nog mig själv, då jag trodde att ingen förstod. Man vill ju inte vara familjens mes direkt. Att gråta på en restaurant är inte riktigt min grej heller... haha!
Haha, pappa! Jag förstår inte hur han orkar. Jag hinner aldrig ta ett kort när han ler normalt. Han ska alltid hålla på och jävlas genom att le ordentligt först och sedan göra en ful min precis när jag tar kortet. Men nu var jag förberedd och tog flera på en gång. Här var han på g att ändra, haha, men jag fíck honom allt!


Bror och äldsta farbrorn (som förövrigt kan vara top tio skönaste människorna jag träffat i mitt liv)!


Jag lovar er att det var jag som sa något asroligt på arabiska när den här bilden togs. Vad är lite olämpligt att skriva här på bloggen, men det fick hela bordet att skaka av skratt.


Hahaha, mamma!


Jag och min bror beställde in en grillmeny och m-mm vad gott det var (däremot kan jag sätta hela världens naturtillgångar på att min pappa lagar bättre mat och definitivt mycket godare grill än vad de här människorna någonsin kommer att kunna laga. Bara en kort notis så där, haha!)
Hahaha, bästa brodern!


Lite baklava till efterrätt!

Tack för en jättemysig kväll. Det här minnet ska jag bära med mig så länge jag lever! ♥

Mot stan

Idag har jag hängt i uppsala, åkt förbi doktorn, varit i domkyrkan och så vidare (jag har visat runt Uppsala för farbror). Men nu är jag hemma en snabbis innan jag och familjen åker iväg till stan för att äta på Beirut Café. Mums!

La Cocaracha, La Cocaracha!

I gårkväll var jag, Amanda, Camilla och Susannah på La Cocaracha på Söder. Vägen dit kändes som en omväg - vilket det var upptäckte vi när vi skulle därifrån. Det visade sig att vi hade gått runt i en stor cirkel runt flera gator.

Väl på La Cocaracha beställde vi in tapasmeny med 8 olika sorter och drinkar. Sedan började festen och OJ vilken fiesta det blev. Vi åt och åt och åt i all oändlighet kändes det som. Maten tog aldrig slut, för när den gjorde det kom de bara in med mer mat. Det var som att jag satt och åt på Hogwarts! Vi hade det så himla mysigt och roligt att vi bestämde att vi ska komma hit under jullovet igen - men den här gången ska det även dansas salsa!

Tack för en grym kväll. Jag hade verkligen hur roligt som helst även om jag tappade tuggummit ur munnen på mig själv och sedan råkade kasta den åt helt fel håll och träffade susannah. Ledsen för det där... Haha, men jag lov i matkoma och hade ingen verklighetsuppfattning!


Camilla och Amanda socialiserar med varandra, en vanlig kväll bara! Haha!
Bästa med farligaste drinken! Amanda och jag vet sedan sist... Inte okej! Eller ändå helt
okej?


Calamare!!! M-m-mm, när tapasarna kom var vi officiellt i himlen, tapashimlen!


Bästa salladen! Ni får ursäkta bilderna då vi alla försökte ta kort på allt medan det var fint.
Men vi klarade inte av att ta fina kort, för våra händer skakade av matlust och hunger att
vi inte kunde hejda oss innan vi vräkta i oss maten. Ungefär så här var det "TA BILD!! TA
BILD! NEJ, NEEJ, BÖRJA INTE AMANDA!" "JAG KAN INTE HEJDA MIG SJÄLV, MÅSTE HA NU!"
"AAAAAAHHHHH MAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!" Ingen överdrift...


Maten var dränkt i vitlök - just the way I like it!!! Jag tycker synd om människorna som
gick förbi våra fräscha andedräkter efter den där middagen. De borde använda vitlök i
krig istället för vapen. Då skulle folk vifta vita flaggor på en gång!


Nämnde jag att vi satt vid ett bord med 6 platser när vi i själva verket var 4? Det var nog
tur, för annars hade vi aldrig fått plats med alla mattallrikar.


Haha, jag började sleva på mat så fort Amanda sa "Go!". Annars då? Ganska fin bild
på oss... Haha!
Jag kan säga er att efter den där middagen rullade vi nästintill mot tåget. Det var sjukt
hur mycket mat vi åt!

Gårdagens

Snacka om att vi alla var taggade på tapas i gårkväll! Nu måste jag springa iväg. Bilder från gårdagen kommer senare!

Estoy un poco vato loco

Om ett litet tag sticker jag och ett par tjejer från min gamla klass iväg till Söder för att mysa på La cocaracha och äta mängder av tapas. Jag och Amanda har bestämt i förväg att vi ska ha på oss slappa kläder med mycket stretch i så vi klarar att fylla våra magsäckar till max! Nu blir det hett salsa och mycket, mycket vitlök..... OCH MOJITOS!!! ♥

Hasta luego... o no! Haha, sajk!

Oh yeah!

Jag kom nyligen hem från tandregleringen och gissa vad. Den 28 december tar jag förmodligen bort den här cykelverkstan ur min käft. Förstår ni hur snygga tänder jag kommer att ha? Ingen mer tandställning, inget skrot, ingenting - bara raka fina tänder (aka pappatänder). Halleluja!!!

Nya behövligheter

God morgon! Jag vet, det borde inte vara lagligt att vara redo att gå ut ur huset vid den här tiden på morgonen. Men jag har gjort värre saker! En gång gick jag ut ur huset klockan 06.30. Det var ganska sjukt...

Haha, men det jag ville säga var att jag sticker iväg till Ikea och Elgiganten med farbror, pappa och bror för att handla lite små behövligheter. Wöw, guys day... not, haha! Därefter blir det väl att åka till tandis för att kolla in min tågräls.

298769_236922333026292_100001255820961_698118_480627_n_large

Nattfika

Jag kom nyligen hem från en mysig utekväll med syskonen, Pinar och mamma. Haha, bilresan in var väldigt rolig då det var min lilla stadsvilsna mamma som skulle köra in oss till stan då vi alla var för lata för att ta tåget och min bror hade druckit (så han kunde ju inte köra in oss). Jag tyckte först lite synd om mamma som egentligen ska upp tidigt som tusan och som avskyr att åka runt i storstaden med bilen (hon får panik, p a n i k!). Men hon var helt galen och tjoade att nu skulle vi minsann ut på lite stadsäventyr. Lilla mamma! Haha, min bror fick sitta och guida henne som hennes personliga lilla GPS. Riktigt roligt var det!

Jag är verkligen glad att vi drog ut. Det kändes så speciellt på något vis... Kanske är det för att det här är mina sista dagar i det lilla landet i norr? Jag vet inte riktigt. Allt jag vet är att jag uppskattar varje liten sekund av glädje här.

Cafe_large

Tumblr_lrg0dojbop1qdqetto1_500_large
bilder

Grill

Wow, wow, wow... WOW! Snart blir det grill på baksidan. Det kommer att bli supergott med grillspett, mums!

Flames_by_54ka_large
Mitt inre monster vaknade nyss till liv. MAT? Är? Hungrig?

3

Idag har jag bara hängt. Först träffade jag Lollo och Kalle i centrum. Vi bestämde oss för att ta en fika i vår gamla skola, BCJF... Wow, det kändes helt sjukt att gå in där igen. MEN vi var ju inga komvuxare, utan bara besökare. Amanda kom också förbi och hängde med oss tills det var dags att åka och lämna Lollo vid flygplatsen. Det kändes så sjukt att höra britter tala engelska när jag väl stod i flygplatsen. Jag kunde bara tänka "Ja, det är vad jag kommer att höra hela dagarna - engelska! Brittisk engelska!"

Efter avvinkningen åkte jag hem och överraskade min vän Emelie. Vi har legat i hennes säng och bara gosat och skrattat åt sjuka saker fram tills nu. Livet! ♥

Tumblr_lrnz6doayg1qalqi6o1_500_large
Såhär mysig känner jag mig just nu av någon anledning... Ganska konstigt...

King Louie till din tjänst

Snart ska jag träffa King Louie vid centrum för att säga hejdå innan hon reser tillbaka till London igen. Vi ska nog luncha, haha!

Men först en dusch, för det känns som om jag har gräs, vass och färg i håret sedan igår. Hej så länge! ♥

Blod, svett & tårar

Gårdagens jobb var verkligen blod, svett och tårar - på riktigt. Haha, jag hade jätteroligt, men fyfa-an vad svettigt det blev. Blodet bara forsade från mina händer och det blev som en liten blodpöl i gräset jag stod i. Det var lite sjukt faktiskt, haha. Jag förstod ingenting först, då min fokus var någon helt annan stans. Men när mina co-workers tittade på mig spärrade de upp ögonen och stammade fram "Herre gud... Begonia... Du.. blöder!!" Smärtan kom inte förrän långt efteråt när jag satt på tåget hem.

Hemma fick min bror plåstra om mig sådant där sprayplåster som bränner sönder såren till en början. Jag skrek när han sprayade det där på min sår - no joke! Haha! Men det var det värt. Såren har läkt hur bra som helst nu!

Allt för jobbet, eller? Ja, om det krävs lite blod, svett och tårar för att få någonting att bli bra så är det värt det!

PS. Det var inte jag som grät förresten!

4

Hej, hej! Jag sitter och äter lite tårta från igår och ska snart iväg till jobbet. Det blir nog en lång dag idag, men jag ser fram emot det, även om jag inte har fått sova ett skit i natt!

Vi hörs senare ikväll om jag är klar tills dess! ♥

Help me JESUS

GAH! Det är för mycket just nu! För mycket människor i ett och samma hus. För mycket mat. För mycket alkohol. För mycket... kanske inte för mycket alkohol... Det är en överdrift, MEN FÖR MYCKET AV ALLT ANNAT! Hjälp, hur ska jag klara av att leverera ikväll?

Jag måste springa tusen ärenden känns det som och Kalle har sin födelsedagsfest/studentfest idag! Hur ska jag hinna dit? Jag vill bara åka dit och önska honom grattis, men jag vet inte om jag ens hinner det. Jag ska försöka. Jag ska försöka!!

6, 5

Dagen är här! Idag förlovar sig min syster med Robin. Vi alla har hur mycket som helst att ordna inför förlovningsfesten. I köket står folk och lagar mat, någon städar, vissa duschar och gör sig i ordning. Och jag... Jag sitter i min säng under täcket och bloggar. Vad håller jag på med?

Vi hörs när saker och ting börjar lugna ner sig lite granna, vilket förmodligen inte är snart. Haha! ♥

10 minuter

OCH NEJ! Detta handlar inte om någon pizza! Tidigare ikväll fick jag ett hetsigt samtal av Emelie. Hon skrek "Jag är utanför ditt hus om 10 minuter, 10 MINUTER! Vi kommer och hämtar dig, var redo!". Jag slängde av mig mjukiskläderna, släppte ut mitt hår ur knuten, tog de närmsta kläderna jag kunde komma åt och sprang ut till en bil som spelade musik och tutade non stop! Jag slängde mig in i bilen och skrek "HEJ!!!", sedan for vi fort som attan mot Jessica som bjöd på förkrök inför kvällens destination... MP! Hahaha!

Väl hos Jessica shottades det tequila, vinflaskor tömdes och stämningen var på topp. Jag är riktigt glad att jag åkte hem till Jessica och fick träffa alla som var där (även om vi var mer än halv sälskapet. Faktum är att Jessica och Linnea var de enda som var där innan jag, Sara, Emelie och LOLLO anlände, haha). Kul var det och kul var det att se Lollo igen, även om det varade kort! De skulle ju till MP och dit ville de komma innan de behövde betala inträde. Vem vill betala inträde till MP liksom?

Crazy in da faze

Härliga fredag! Jag skulle ha dragit ut med min syskon och deras gäng ikväll, men jag har för mycket att göra här hemma idag och skjuter därmed upp på vår utgång till... wait for it... MÅNDAG!!! Hur sjukt är inte det? Vem går ut på en måndag? Tydligen jag... Haha! Nej, men det blir nog förmodligen bara drinkar på Söder och sedan inte så mycket party. Men på tisdag... På tisdag, då ni!

M_QOgG on Make A Gif, Animated Gifs

Kids alltså!

Jag älskar nog Adam Hills! Han kan nog befinna sig väldigt högt upp på min toplista av skönaste människor, haha!

Jag känner verkligen igen situationen när han nämner barnen som ropar så fort de ser hans ben "Vad har hänt med ditt ben?!?!?!". När jag var liten och gick runt med min pappa i exempelvis centrum och handlade eller var som helst egentligen, brukade jag alltid lägga märke till andra barn som stirrade sig blinda på hans ben. Jag blev alltid så arg. Jag ville nästan slå dem! Varför vet jag inte. Jag antar att jag blev beskyddande av någon anledning, fastän det inte finns någonting att beskydda. Jag var liten helt enkelt, haha! Barnen ryckte sina föräldrar i kläderna och frågade "Vad har hänt med mannen? Varför går han så där?". Deras föräldrar viskade alltid bara tillbaka "Nej, inte titta. Det är oförskämt" och jag tänkte alltid "juste!". Men egentligen... varför ska man inte titta? Är det någonting skamligt eller? Förklara istället för barnen så de förstår istället för att fräsa åt dem. Men just då kände jag bara "right on bitches!", haha.

Tillslut brukade barn efter minuters stirrande ändå våga sig fram, totsa sina föräldrars order om att inte titta och fråga "Vad har hänt med ditt ben? Varför går du på kryckor?" och min pappa brukade alltid berätta hur det låg till medan deras föräldrar stod lite längre bort och nästan inte torde sig fram för att de skämdes över att barnen faktiskt gick fram och frågade. Jag ville mest slå in tänderna på barnen för att jag tyckte att det inte angick dem, men idag känner jag att det är väl inget fel med att fråga. Det är inget fel med att titta heller. Det är fel att inte låtsas om det och totalignorera så det blir uppenbart att man anstränger sig för att inte titta. Då blir det bara pinsamt, haha. DET är oförskämt! Efter att pappa alltid hade berättat hela historian och barnen blivit glada och nöjda för att ha fått ett svar på sin fråga, vågade sig äntligen föräldrarna fram och bad om ursäkt. Men pappa brukade alltid fråga "För vad?" och sedan le och fortsätta vidare.

Ta en titt på den här video i alla fall. Så klockren!

Gårdagens

Nu drar jag och storhandlar med papsen! Fy, vad mycket mat det kommer att lagas imorgon innan Akasya & Robins förlovningsfest. Fetfekke!!! Jag funderar på att ha på mig en sopsäck som klänning för att få plats med all mat utan att mina kläder går sönder. Medelhavsfester är inte att leka med. Min vän My skulle hamna i matkoma och sedan r u l l a hem efter en sådan här fest.

Sushi Night

I gårkväl åkte jag och Camilla hem till Funkymandys chateau. Amanda hade gjort en thaiwook och preparerat lite ris i förväg för att Camilla skulle kunna lära oss hur man gjorde sushi. Det blev helt sushi till förrätt, wook till varmrätt och mina hemlisar till efterrätt. Det var en hur mysig och rolig kväll som helst med mycket skvaller och minnen, haha!

Till dagen i ära slängde jag på mig min turban eftersom vi ändå hade asiatiskt tema (även om turbaner till mesta dels förknippas till indier och som mest indiska taxiförare i New York). Men egentligen var det ju bara för att jag ville ha en anledning att ha på mig den, haha!
Randi, my homeboy, haha!


Sushi


Wook


Förrätt (Nej, vi åt knappast så här lite. Vi slickade rent sushitallriken, ordentligt!)


Paus, sedan varmrätt!
Paus. Efterrätt nr 1!


Efterrätt nr 2 (hemlisarna: chokladbollar med vitt chokladtäcke alt. marabou mjölkchokladtäcke)
Bästa b-rudarna!!


Mandy och Randi (Raaaandyyyy, Shortey Raaaaaaandey)! De är som Jing och Jang, hahaha!

Tack för en grym kväll med mycket, mycket (för mycket) god mat! ♥

"Jaha, en new age-terrorist"

Haha, min farbror kan vara bland de skönaste människorna jag har träffat i mitt liv. Ikväll när jag kom hem från sushikvällen sa han "Åh, min kära blomma har du haft det trevligt? Vet du? Du ser ut som en modell som gått kamikaze och blivit en new age terrorist i den där mössan (turbanen). Men du är jättefin! Du passar i den" Haha, "Jaha, en sån... Tack? Eller... ja...", fick jag fram. Jag kanske ska byta namn till Jihad-Jane snart då! Eller inte... Haha!

God natt! ♥Internationella dagen för bevarandet av ozonskiktet

Idag är det internationella dagen för bevarandet av ozonskiktet och jag ska fira detta med att baka en hemlis till mitt lilla kvällscrew. Och nej, det är inte haschbrownies om ni tror det. Så kul ska vi inte ha... Ni får se ikväll helt enkelt. 

Gör jordens skyddstäcke en tjänst och gå idag. Det ska jag göra. Jag ska för en gångs skull inte ta skjuts av min pappa till kvällens destination! 

7

Det är helt sjukt hur tiden går fort! Det är en vecka kvar tills jag drar och det börjar kännas ganska konstigt. Ordet beskriver inte riktigt min verkliga känsla över situationen, men det får duga.

Nu ska jag kolla igenom alla mina mail, äta några muffins, dricka mjöl, kanske baka några överraskningar inför i kväll och samla mig inför kvällen. Peace! ♥

Jag är typ Wonder Woman... på riktigt!

Nu är jag utvilad tror jag (?). Jag lyckades hantera gårdagen riktigt bra: Jobb - Clustret - camelhäng - Stockholm - thaimiddag - jobbmöte - inspiration - After work - matpartaj. 

Jag började dagen med jobb vid Söder Mälarstrand som bjöd på mycket, mycket skratt. Så mycket skratt att tårarna sprutade ur ögonen. Jag hann hänga lite granna med en liten camelunge på jobbet (det är sant, haha) innan vi gick och lunchade på Clustret, som endast hölls öppet för oss. Det bjöds på en generös tre rätters och fyllde oss alla med ny energi.

Jag blev klar med jobbet tidigare än förväntat och hann därför hänga med min syster och hennes vänner i stan. Vi tog en sväng förbi den mest inspirerande thairestaurangen jag någonsin satt min fot i. Det bjöds på fenomenal mat och alla mina favoritlåtar spelades i bakgrunden. Frid var ordet!

Efter middagen var det bara att springa mot mitt möte som skulle ta plats vid Zinkensdamm. Väl där fick jag tonvis med inspiration och jag känner än hur mina idéer snurrar i min skalle, haha. Jag fick en klarare bild av vad som kommer att ske på söndag (jobb). Jag känner mig taggad, riktigt taggad!

Efter mötet bar det av vidare mot Mariatorget för en after work med min syster, hennes vänner, hennes arbetskollegor och hennes blivande fästman på Lochness, en mysig liten hörna.

Efter den där dagen däckade jag stenhårt på tåget hem. Men så fort jag kom hem fylldes jag med energi igen och gick inte och lade mig förrän halv ett i alla fall. Om ni undrar så hade vi massa gäster hemma och det var matpartaj!

8

YES! Jag kom upp ur sängen, haha! Nu ska jag bara ta mig genom eld och vatten för att nå min destination, levande. Önska mig lycka till!

Vi hörs senare mot kvällen ♥

Jobbigt läge

Jag. Måste. Sova. NU! Jag är pigg som en engelsk gris, när jag i själva verket bara vill vara trött som en gammal hederlig liten griseknoge. "HJALP!", hade Polardanne brustit ut i. Själv gäspar jag bara i takt med sekundvisaren samtidigt som jag tänker "Varför var jag tvungen att äta de där muffinsarna så förbannat sent på kvällen?".

Klockan står på 06.00. Jag heter Begonia och jag slänger av mig mina kläder och hoppar in i min säng nu. God natt.

Tumblr_lrfnhkbiqb1qkfhjbo1_500_large
Skål på er. Inte champagne eller så... Kaffe och koffein så det bara skriker om det. Så känns det i min kropp just nu! 

My name is Begonia, but you can call me superwoman!

Jag känner verkligen på mig hur härjig morgondagen kommer att bli. Först ska jag delta på en liten jobbmiddag... eller ganska stor jobbmiddag? Därefter ska jag på ett möte med ett annat jobb och SEN ska jag hinna till en after work med min systers jobb och vänner. AAAH!! Vad händer egentligen? Men jag är hellre glad för att göra mycket än inget.

Nej, men jag gillar det! Vad säger ni? Tror ni jag lyckas ta tre flugor i en smäll? Det tror jag!


Eller Wonder Woman om ni så vill!

Wöw

Jag har bakat cupcakes hela dagen känns det som. Jag har gjort chokladmuffins, chokladmuffins med valnötter, chokladmuffins med polly, blåbärsmuffins toppade med smuldeg och äppel & kanelmuffins toppade med smuldeg. Snart ska jag garnera alla chokladmuffins med chokladfrosting. Det blir en riktig cupcake-kväll i min moning i kväll!

Img_5002_web_large
pic

9

När ytterdörren öppnas om en liten stund ska ni veta att det är min äldsta farbror och en av min systers vänner från Turkiet som kommer. Jag känner hur dagen kommer allt närmare. Huset börjar fyllas med människor från hela världen känns det som, haha. Vi kanske kan ha en liten FN-kongress här hemma? Stackars pappa, det är han som får åka och hämta alla från Arlanda. 

10

Jag vill inte se på TV, jag vill inte måla naglarna, jag vill inte hänga just nu, jag vill inte shoppa. Jag vill bara skriva, skriva, skriva! Och det är exakt vad jag tänker göra nu.

Peace Out 4 2day!

/H4ck3rfl0w3r

Höst i Uppsala

Idag har jag hängt i Uppsala med min storebror. Vi har bland annat varit på rekryteringsmöte för Polishögskolan, vilket har varit riktigt intressant och roligt. Mycket av det en av poliserna berättade om sitt intresse just inom yrket kände jag igen som gammal Polare. "Jag vill inte att någon råkar illa ut. Men varje gång jag jobbar vill jag att det händer något som exempelvis en bilolycka för att jag ska kunna rycka ut på plats och finnas till hjälp. Jag vill känna att jag gör stan tryggare och att jag gör skillnad".

När jag kom hem väntade även en liten, liten present från min syster. Det var ett sött litet armband med ett litet A på. Ett A för Akasya, haha. Jag kommer ihåg när jag jämt gick och bar hennes namn runt min hals. Jag fick alltid någon kommentar gällande halsbandet. Antingen om hur fin den var eller som i Lollos fall "Alltså Begonia, du kan inte gå och bära runt ett sånt där halsband med din syrras namn på... Man tror ju förfan att hon är död eller nått!"

Monsoon

Nej, jag citerar ingen Tokyo Hotel-dänga från 2008! Det var ju rena rama monsunregnet utanför mitt fönster imorse. Det hade pågått sedan natten och jag började tro att mitt hus skulle börja flyta iväg någonstans om det inte slutade. Nu tittar i alla fall solen fram lite då och då, vilket glädjer mig.

Nu ska jag fortsätta med att skriva precis som jag har gjort sedan lunchtiden.

11

Idag är det den 11 september, vilket betyder att det är exakt elva dagar kvar innan jag sitter på ett plan härifrån och att det är Kebabens dag... och att det är 10 år sedan flygplanenen krashade in i WTC om man ska vara långdragen.

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag känner mig aningen vidrig om jag ska vara ärlig. Haha, hej med er!

 

Forgive your enemies, but never forget their names. - John F. Kennedy

4 eyes, ha ha!

Hej, jag heter Begonia men ni kan kalla mig för 4 eyes flower om ni vill... Nej, snälla! Gör inte det, haha!


I whispered in her ear: Fear me dear, for I am Death, I'll take your hope, your dreams, your love - Till there's nothing left


Lite ironiskt är det ju ändå att jag är döden och mysan ett skelett (Greven)... Jag menar - det var ju trotsallt internationella självmordsdagen för sisådär en timme och en kvart sedan.

Oh yeah!

Åh, jävlar vad jag tänker se "Notting Hill" ikväll! Jag såg nyss att den skulle gå och blev överlycklig. Åt helvete med självmord när man kan se NOTTING HILL! Tjohoo!

Tumblr_llbqdmufca1qzgunyo1_500_large
bild

13, 12

Idag är det internationella självmordsdagen. Ja, vad brukar man säga på en dag som denna? "Grattis på självmordsdagen!" eller? Jag vet, det låter lite deppigt att höra en sådan här fin lördagskväll som denna.

Ikväll tänker jag inte ta livet av mig, så ni vet! Jag tänker bara ligga hemma och mysa. Och nej, det är ingen täckmantel för "what's really about to get down", haha. Ni andra... Ja, jag hoppas att ni alla hittar på någonting roligt att göra, så ni inte börjar inspireras av denna något underliga temadag och få självmordstankar. Ät choklad istället, det blir man glad av! Det är säkert! Haha!

293621_192423350828297_192235437513755_445303_1345982445_n_large
bild

Hur vaknade ni imorse?

Själv vaknade jag utav att min mamma står och ropar i hela huset om att alla ska gå upp för att vi har städdag. "Vakna!! Hela huset ska vara splitterrent, golven ska gå att slicka, och jag ska kunna se min egen spegelbild på kylskåpen efter den här städningen!!! Vakna! Alla ska upp!" ... Nej, inte riktigt så, men ungefär!

Pappa klampade in i mitt rum minst fyra gånger och försökte desperat lyfta mig ur min säng. Jag klarade inte av att vakna. Men tillslut vaknade hela huset. Frukosten stod redo på altanen, en riktigt fet frukost, en så kallad turkisk frukost, haha!

Så nu har jag fått i uppgift att städa mitt rum, köket och vardagsrummet! Och ja, det ska glänsa. Vi får besök från andra sidan jorden om två dagar. Huset kommer fyllas av dans, musik och partaj med blandade människor. För min syster ska ha sin förlovningsfest! Så det blir hennes vänner från gud vet vilka länder (hon pluggade ju som utbytesstudent ett år) och så kommer även min äldsta farbror. Sedan ska Robins hela familj och vänner också komma. Det blir de allra, allra närmsta. Egentligen skulle jag ha bjudit över mina närmsta vänner, men huset skulle nog braka då. V kommer att vara vår familj, Akasyas närmsta vänner, en släkting från vår sida (av alla tusen typ), Robins familj och släkt + hans närmsta vänner. I VÅRT HUS! Förstår ni hur fullproppat det kommer att bli?

NU: Städning, Tjohej!

Håkan Hellström - officiellt årets sista sensommarkväll

Igår drog jag in till Gröna Lund med mina kära vänner och såg Håkan Hellström.

Väl på Grönan tog vi det bara lugnt, åt matsäck på bryggan i sensommarsolen, promenerade runt bland alla stånd och karuseller, gick in i spökhuset och skrämde skiten ur oss själva, hängde på ölhörnan och gjorde tillslut det vi kom dit för att göra - rocka loss i publikhavet.

Jag älskar verkligen Gröna Lund. Det är en plats jag håller väldigt varm om hjärtat. Varje gång jag entrar dess portar är det som att barnet i mig vaknar till liv och tar över min kropp. Jag blir 4 år igen och fylls av spänning och lust för äventyr. Det är sant! Ljudet av skratt blandat med spelhörnorna och skrik av lycka från karusellerna, lukten av varm sockervadd, den mysiga belysningen, synen av alla glada människor och alla akrobater... Wow, hela atmosfären dansar! Jag älskar det!

Samma dag när vi var på väg mot Gröna Lund och stressade stockholmare otrevligt trängde sig förbi mig tänkte jag "Jag gillar inte Stockholm. Jag vill aldrig bli som de här människorna. De hetsar bara runt och hatar alla som står i deras väg. Staden är fylld av otrevliga människor och avgaser". Men när jag stod på bryggan och tittade ut mot vattnet och staden förstod jag verkligen hur vackert Stockholm faktiskt är. Det finns nog ingen annan plats på jorden som kan förliknas med Stockholm. Ja, Stockholm finns nog alltid i våra hjärtan.

När det var dags för Håkan Hellström att stiga in på scenen fylldes hela Gröna Lund med skrik och sång. Hela Grönan dansade och min värld gungade. Jag var så lycklig, så lycklig! Vi stod nästan längst fram och när han körde "Känn ingen sorg för mig Göteborg" sprutade det ut rök och konfetti över oss. Där var vi, mitt i konfettiregnet, dansandes och hoppandes i publikhavet, skrattandes - lyckliga som aldrig förr. 


Vägen in var sjuk! Men det är en annan historia som jag kommer att lägga upp här på bloggen senare idag.


Jag och Mysan rockar våra metaltröjor, haha!


Sebbe och Mysse!
Jag och Meg sammansvetsar våra rockhänder till en stor, mäktig och oövervinnerlig rockhand. Bråka inte med den!


"Nu ska hela Stockholm gunga" ropade Håkan. Och det kändes som om hela Stockholm gungade. Det var som att jag faktiskt kände hur kontinentplattan flöt runt på jordens inre under mina fötter när jag tog en paus och stod stilla medan den 200 000 stora publiken hoppade. Jag kände hur musiken nästan dansade inombords mig. Det är en sjuk känsla!


Men när han körde "Du är det finaste jag vet" höll hela publiken hand. Och jag kunde inte hjälpa det. Jag kände bara kärlek i massor. I bakgrunden på scenen lyste en gigantisk måne. Jag tittade upp mot himmelen och såg på månen samtidigt som tankarna bara flög runt i mitt huvud. När jag tänkte "Jag åker iväg nu, för en lång, lång tid. This is it. Jag drar nu." kände jag plötsligt hur tårarna rann ner för mina kinder. Jag kunde inte hjälpa det. Jag blev tagen i stunden och allt var så vackert. "Det är så jag säger det", sjöng Håkan. Och jag kände också, "det är så jag säger det - jag älskar mitt liv".  


När man  kan dansa i konfettiregn och andas in rökmaskinernas rök, vet man att man är nära scenen. Vi var riktigt, riktigt nära! Från att ha klämt oss förbi eller rättare sagt dansat oss förbi flera, flera tusen personer, stod vi mitt i smeten - de bästa platserna!


Förstår ni vad jag menar med den mysiga belysningen? Efter Håkan gick vi till Max och åt en välbehövd middag. Den där halva dubbelmackan och godisrämmen som delade på vid bryggan var inte en riktig höjdarmiddag, haha.
Alla bilder har Meg fotat, megs.blogg.se! Tack för bilderna och tack för en underbar kväll allesammans.

"Vem kysste Elin?"

Hahaha, alla ni kanske inte förstår ironin och meningen bakom detta citat. Det är en lång historia. Jag kanske skriver om det här på bloggen vid ett senare tillfälle. Allt ni behöver veta just nu är att det skedde bakom ryggen på Marie!

Ikväll ska jag dansa som en galen idiot, skrika (inte sjunga) med i Håkans låtar, hoppa på folks tår och kanske till och med bugga med en främling. Snart bär det av mot Grönan, där jag och vännerna ska se Håkan Hellström. Jag längtar och det är denna låt här nedan som jag ser fram emot allra, allra mest! ♥

Stramaste bruden i stan

Jag plattade nyss mitt hår för första gången sedan jag klippte mig. Det var ju hur snyggt so helst! Varför gör jag inte det oftare? Jag tänkte först ha utsläppt hår idag på Håkanbråkan, men bestämde mig till sist att köra på en riktigt stram slickad hästsvans då jag kommer att hoppa runt som en idiot, flänga med huvudet och svettas som en gris. Eftersom jag tänker på mina medmänniskor, vet jag att det är jobbigt att bli piskad i ansiktet av någon annans hår, som för den delen också är svettigt. Förlåt, alla på P&L... Förlåt!


Metal-Gisele! Själv är jag också ganska metal idag, haha!

Nu drar jag till V

Nu tänker jag kliva upp ur min säng, lägga 7th... ja, ni vet vad (har redan nämnt serien mer än en gång för mycket här i bloggen) åt sidan och börja klä på mig. Åh, herre gud. Vet ni pastorn gjorde nu? Han råkade komma på sin dotter Lucy att pussa en kille som hon var på date med och bestämde sig för att dra på sig en luva och smyga på dem... Alltså... VA?!

Hur som helst tänkte jag gå ner mot Videoakuten och lämna tillbaka gårdagens film och seda gå vidare mot Centrum för att hämta ut mina glasögon.

Yeah, I said it!

När klockan är så pass mycket att 7th Heaven börjar gå på TV, vet man att det verkligen är dags att kliva upp ur sängen. Förut avskydde jag det här programmet, men jag såg ändå alltid på det för att skrika åt dem i TV-rutan och skratta åt dem. Nu gör jag samma sak... Men jag tror att jag bara ljög för mig själv förr. Jag hatar inte serien, annars skulle jag kunna karaktärernas namn och lägga ner så mycket tid på att trashtalka programmet. Jag känner ju något för serien och jag vet inte om det är... om det är... Jag vågar knappt tänka eller skriva det. Kärlek! Just det, jag skrev det!

Här är grejen. De älskar Jesus och det gör väl jag också... Eller älskar och älskar, han var väl världens bästa kille på den tiden. Nej, det går inte att jämföra mig själv med dessa karaktärer. De är fan överdrivna i exakt allt de gör och jag är ingen drama queen så. Vi hade aldrig klickat som familj eller vänner.

Jag fattar inte varför jag sitter här och skriver om Sjunde himlen, när jag egentligen borde göra mig själv i ordning (eller titta på serien istället). Hej med er, fred!


Bästa
tjejen i serien och bästa tjejen över huvud taget (?)

Update: Okej. Hur fan ser de ut när de ska på date?!

"Never, never, never, let me gooooo"

Ikväll var det ju tänkt att jag, My och Meg skulle se Titanic. Tror ni att det blev av eller? Nej, haha! När jag och My stod inne i videoakuten och frågade efter filmen sa han "Ja, Titanic. Den har vi på VHS!". "På VHS? Skojar du eller? Ingen har ju sådana spelare längre... Har ni den inte på dvd eller blueray?", frågade jag desperat. "Jo, vi hade den på dvd, men det var någon idiot som hade sönder skivan för inte så länge sedan. Folk har ju sönder filmer hela tiden och det kostar så mycket att beställa in nya. Sen är ju Titanic ganska gammal...", försökte kassören. "Men det är ju en klassiker!", sa jag ledssamt och tittade ner i golvet. Ja, när alla hyraffärer inte har en film man vill se finns det bara en utväg: tanka! Wow, det blir My som får uppgiften att göra hyss.

Vi hyrde hur som helst "Never let me go" som var riktigt bra och sorglig. Hos Meg bjöds på lyxig fruktsallad med vaniljglass och mycket skratt som övergick i tårar, haha. Det var en riktigt nice kväll helt enkelt!

1, 2, 3, 4,

OH EM GEEE!!!

Haha, nu är jag riktigt taggad inför att börja skolan. Jag fick precis ett brev hem på posten. Det var min reseförsäkring. Nu öppnade jag min mail och såg att jag hade fått jättemycket brev från Oxford med massa information om skolan, studieplan, studiehandbok, boendeinformation och information och massa roligt vi kommer att göra. Åh, nu är det bara två veckor kvar! ♥

Pause!

Jag har tagit en pause från skrivandet nu och hunnit med en dusch, vilket var välbehövt. Jag har även slängt i mig lite frukost efter att ha varit vaken sedan 10.00 och bara skrivit , skrivit och skrivit. Jag förstår inte var jag fick allt ifrån. Plötsligt flödar tankarna ur mitt sinne och sida efter sida fylls av text. Men tar jag en rejäl pause... Annars kommer jag inte kunna slita mig från min säng när det är dags att hyra Titanic från filmakuten och traska vidare hem till Favorithagvikbruttan, Smeg.

Kiss-ccc7c1ccd89a2dbb3c11ac15164e66b8_h_large
Okay, Leo, what ever you say!

DE ÄR HÄR!

Mina glasögon har kommit! Synsam ringde mig klockan tio medan jag låg och sov. Jag stirrade på min display och såg ett nummer jag inte kände till, men numret innehöll distriktnumret så det kunde bara vara ett ställe: Synsam. Trött som jag var spelade jag pigg och glad i telefonen för att låta tjejen i luren avslöja att mina glasögonen hade kommit. Då jag inte själv var riktigt vaken eller hade ork att ta mig ut i regnet sa jag trevlig som jag är, "Åh, vad kul! Vet du? Jag tror inte jag kan komma ner och hämta dem idag, men jag kommer imorgon istället! Mm, okej vad bra! Hej, hej, ha det så bra!"

Nu tittar jag ut genom fönstret och nickar nöjt för mig själv. Det var tur att jag sa att jag inte skulle hämta dem idag. Jag tänker inte gå ut i det här vädret... än!

Tumblr_lke4h3qkfe1qa0b73o1_1280_large
bild

14

Jag har börjat skriva igen. Det känns som om det var år och dagar sedan jag satte mig ned och bara skrev. I och för sig var det ju ett par år sedan jag faktiskt gjorde det... Men det känns bra! Igår satt jag upp till halv två och bara skrev tills jag inte orkade hålla ögonen öppna mer. Men mina idéer och tankar slutade inte flöda för det. De fortsatte i mina drömmar också.


bild

So little time

Jag har glömt hur fort tiden går. Den har gått så fort att jag knappt hunnit med att planera alla jag måste träffa innan jag åker. Åh, hur ska jag hinna? So many friends, so little time... Haha, nej nu skojade jag bara. Fast nej, ändå inte!

Ers höghet

Jag har precis tittat klart på "Prinsen & jag", vilket för sig låter ganska töntigt. Nej, det låter inte bara töntigt - det är ganska töntigt. Men sådan är jag, en riktig G33K_93 "acca eller dra", haha!


Vill också gå på picknick och dricka vin med min prins... Egentligen inte med en prins.
Det verkar bara jobbigt... Men jag är ganska på att ha en sensommarpicknick med ett
skönt gäng, lite musik, fika och wine!

I am a being of Heaven and Earth, of thunder and lightning, of rain and wind, of the galaxies

Det regnar ute. Det har regnat hela morgonen. Det kommer förmodligen att fortsätta regna hela dagen. Vad ska jag göra? Jag tror att jag tänker ligga inne i mina myskläder och bara titta på film hela dagen lång. Hur låter det? Skönt eller bara drygt? Sådana här dagar behövs väl också så jag säger skönt!

Tumblr_lqn3ttprmo1r2o7lyo1_500_large
Pop-lonely-missing-you-black-and-white-photography-2-lindos-black-and-white-black-white-sadness-sad-czarno-bia%25252525252525c5%2525252525252581e-sad-beauty-nikki-images-wave-pics_large_large
1, 2

15

Åh, snart spelar Håkan Hellström på Gröna Lund och jag kan knappt vänta tills dess! Det kommer att bli så roligt och förhoppningsvis bjuder käraste Flowis på en liten efterpärla i lägenheten. ♥

Pinsamt

Jag gav det nya programmet "Kaos i Båstad" en chans ikväll - pinsamt. Jag skäms bara av att behöva erkänna att jag gav det en chans. Min syn på Båstad är förevigt nedsmutsad av minnet av wannabe-brats som gör allt för att synas och knyta "viktiga" kontakter, kärringar som leker unga och är sönderplastikopererade och shoppar på Gina Tricot, äckliga snuskhummer som raggar på trailer trash-mammorna som jag nämnde tidigare, sliskiga brats som bara är ute efter en sak (l i g g a) och människor med skev verklighetsuppfattning. Usch! Aldrig mer tänker jag se på det där. Jag mådde nästan dåligt. Jag försökte att skratta åt det... men det gick knappt! Jag tyckte bara synd och äcklades.

Chickenmagas

Det fanns nästintill ingenting i kylskåpet idag, så jag slängde ihop "Chickenmagaaas a la Begonia", det vill säga varma kycklingsmackor med tomater och gjorde lite sallad. Det fick bli kvällens middag. Alla tyckte att det var jättegott så jag lyckades!
 
Nu kom en av våra snälla grannar med ett gäng plommon. Det betyder att det blir lite gottgott till kvällens idolavsnitt.
När jag var liten brukade jag äta någon plommonsort som på turkiska kallas för erik. Det
åt man alltid med salt. Det kanske låter lite konstigt, men det var supergott!

Drömmar

Just nu sitter jag ute på min baksida, uppkrupen i en solstol, iklädd en tjocktröja och myser ute i solen samtidigt som jag lyssnar på Death Cab och skriver ner mina drömmar. Fantasin flödar! Just nu skriver jag ned drömresemål och upplevelser jag önskar att hinna med innan min tid på jorden är ute. Jag uppskattar det allra minsta i livet och därför tror jag att jag alltid lyckas vara så nöjd med livet. Livet är bra underbart och därför vill jag leva mitt liv till fullo. 

Jag tänker inte skriva ner alla mina drömmar här, än! Ni kommer att följa med mig på mina drömäventyr istället, gigantiska som minimala drömmar. Ni kanske inte får hänga med på exakt alla mina äventyr, vilket ni kanske har märkt med tanke på mitt hemlighetsmakeri, men ni förstår när ni förstår. Haha!

Ta vara på det allra minsta i livet, nu ska jag njuta av livet. Hej så länge! ♥ 

Trista doktorer

Här kommer jag, potentiellt sjuk, och jag möts av en bitter doktor. Jag förstår att alla kan ha en dålig dag, men hur orkar man ha en så kass attityd mot andra människor? Jag hoppas att jag aldrig har gjort så eller gör så, för det är bara irriterande. ♥

16

God morgon! Imorse ringde jag doktorn angående min halsmandlar. Jag hoppas jag kan få en tid fort som attan.

Snart ska jag äta frukost, men jag orkar inte kliva upp ur sängen än så länge, haha!

Update: Shit, jag ska vara på vårdcentralen klockan 11.15!!!!

Oh... No...

Status: Rädd, ledsen?

Imorgon ringer jag doktorn och ber de kolla upp mina halsmandlar. Om det inte är de som är problemet är det... Struma! Åh nej... Jag orkar inte med det här!

Bågar

Nu har jag äntligen fixat glasögon! Det blev ett par svarta tjocka bågar från Tiger of Sweden. Jag tänkte först köpa ett par asfeta glasögon, men ångrade mig i sista sekund då jag täntke att de inte alltid skulle kännas bra att ha.

Fluff och galenskap

Här får ni några bilder från Gävle!


Fluffbrodern, Pärry, ringde nyss mig och sa att han ville ha tillbaka sitt fluff!


Förrätten på Helt Enkelt - diss. Men oxfilén - hiss!


Jag skulle verkligen ha tagit vitlöksbröd med ostgarnering som Emelie istället.


Vi var de största turisterna och tog bilder överallt!


Det kanske kommer mer bilder, vem vet?

17

Om ett litet tag ska jag ner till optikern för att kolla min syn. Jag ska nämligen bli en liten glasögonorm... på halvtid! Haha, jag behöver dem bara när jag ska läsa, plugga och titta på TV/dator. Efter det ska jag kolla på lite skyssta bågar!

5692063352_3809e7b3a9_z_large
bild

Nya tag eller?

Wow är ordet! Idoljurryn har gått och blivit hård, på riktigt. Jag tycker att det är skönt att de har skärpt till sig lite granna. Om de ska skicka vidare sångare, ska de ju vara grymma och inte bara "mm, hon/han sjunger väl bra. Helt okej". Sångarna ska inte bara vara duktiga, för det är för många personer som är duktiga. De ska vara g r y m m a. Annars är det ju ingen som kommer att vilja köpa deras skivor sen. Det är ju synd att behöva ge falska förhoppningar...

I did it!

Äntligen har jag gjort det! När vi var i Gävle gjorde jag det jag länge bara skjutit upp på, nämligen att köpa lite nödvändigheter... Nödvändigheter som är ett måste!Tack, för att jag äntligen bara köpte dessa saker.

20, 19, 18

Det är nu bara 18 dagar kvar tills jag sticker!

När jag kom hem duschade jag och fy vad fräsch jag känner mig nu. Efter den här helgen, efter den där resan hem, känns det så skönt att få duscha av sig lite granna... Okej, jag skrubbade sönder min kropp! Haha, och jag är så trött på allt som räknas in i kategorin "skräpmat". Usch, jag vill spy bara jag tänker på godis, glass, pizza, läsk, donken och allt vad det nu än heter. Jag tar en paus från det där ett tag nu.

Ikväll ska jag bara hänga här hemma med min la familia. Jag ska ta det riktigt lugnt, hoppas på att jag inte råkar svära och bara slappa, haha!Week end: Gävle

Hejsan allesammans! Då var jag hemma igen efter att ha spenderat torsdagen till söndagen med mina härliga tjejer, Emelie och My, i metropolen Gävle! Haha, vi har verkligen haft det hur underbart som helst. Vi har myst i Emelies stuga, levt lantisliv och allt vad det innebär, levt loppan på lyxrestauranger, shoppat, tittat på massa filmer och bara hängt en massa.

Under dessa dagar har vi, fina flickor som vi är, svurit en hel del. Jag har nog aldrig svurit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde under denna resa. Haha, jag vet inte vad som for in i oss... Det måste ha varit vi som inlevt oss så mycket i lantislivet... även om vi inte bara hängde på landet hela tiden. Haha, här kommer lite bilder från vår långhelg.


Första kvällen gjorde vi lite tacos.


Mysan blev arg som tusan för att hon inte fick till guacan som hon ville ha den. Hon
insisterade på att hon skulle göra guacamolen eftersom det var hennes specialitet, så vi
lämnade jobbet åt henne... för att sedan låta henne förstöra den. Typiskt Mysan! Haha,
men den blev helt okej god faktiskt. Ingen dog... Eller vi dog inte! Andra kanske dog av
våra hemska vitlöksandedräkter, men det kan ju inte vi fräscha brudar rå för...

 


Så här såg godispåsarna ut när man handlade lösviktsgodis i Gävle. Haha, hade det här
varit tre år sedan hade jag säkert matchat dessa boxar med mina Hello Kitty-trosor,
Hello Kitty-bh, Hello Kitty-pyjamas och Hello Kitty-hårborste. Äckligt, jag vet! Men allt
var ju bara presenter... Jag lovar!


På kvällarna innan vi skulle gå och lägga oss, satt vi alltid och läste en massa tidningar.
Det är ett måste när man hänger med Emelie. Alla tidningar hon äger handlar om mode.
Efter den här helgen vet jag knappt vad som pågår i världen. Jag har seriöst inte följt
några nyheter på fyra dagar... förutom alla skvallernyheter och modenyheter som jag
läst om kvällarna, haha!


Det går inte att vända bilden... Jag är ledsen! I fredags var vi ute och åt på ett flashigt
ställe. Helt enkelt heter stället, haha. Vi åt supergod mat. Förrätten floppade dock stenhårt.
Däremot var oxfilén himelsk och smälte som smör på tungan. Jag invigde min metal-tröja
också!


Haha, nämde jag att både Mysan och Emelie köpte likadana metalltröjor som jag?
Det var riktigt roligt! Jag föreslog att vi skulle ha på oss dem samtidigt en dag på stan
bara för att det skulle se muppigt ut, men de bangade på den idén. Jag tänkte "F allt, vi
är i Gävle! I Gävle är allt tillåtet!"

Mer bilder kommer senare!

Mot Gävle

Snart kommer Emelie och hämtar mig med bilen. Då är det bara att slänga in väskorna i bagaget, skruva upp volymen, hämta Mysan och sedan rocka loss mot Gävle. ♥

Destination Gävle

Äntligen är dagen här! Idag åker nämligen jag, Emelie och Mysan iväg på en liten week end till Gävle. Det kommer att bli grymt. Eftersom vi kommer att bo i Emelies stuga är jag inte säker på att vi har Internet, men jag ska försöka att uppdatera er med lite bilder och så vidare.

Nu måste jag äta frukost, duscha och packa. See you! ♥

Åh, herre! Nu hittade jag lite för gamla bilder från när vi var där år 2008, haha!

<p>YOU'RE JUST TO GOOD TO BE TRUE<br /> I CAN'T TAKE MY EYES OFF YOU<br /> YOU FEEL LIKE HEAVEN TO TOUCH<br /> I WANNA HOLD YOU SO MUTCH<br /> AT LAST LOVE HAS ARRIVED<br /> AND I THANK GOOD I'M ALIVE<br /> YOU'RE JUST TOO GOOD TO BE TRUE<br /> I CAN'T TAKE MY EYES OFF YOU<br /> <br /> LALALALA<br /> <br /> I LOVE&nbsp; YOU BABY<br /> AND IF IT'S QUITE ALL RIGHT<br /> I NEED YOU BABY TO WARM&nbsp;A LONELY NIGHT<br /> I LOVE YOU BABY<br /> TRUST IN ME WHEN I SAY....<br /> <br /> <br /> OOOOOH PRETTY BABY<br /> DON'T BRING ME DOWN, I PRAY<br /> OH PRETTY BABY<br /> NOW THAT I'VE FOUND THIS DAY<br /> SO LET ME LOVE YOU BABY<br /> LET ME LOVE YOUUUUU<br /> <br /> <br /> satt och skrek ut l&aring;ten ny</p>
Den klassiska Gävlebilden.

<p>k&auml;nner sm&auml;rtan fr&aring;n b&ouml;gh&ouml;gen.. mitt blod pressades fr&aring;n magen och hj&auml;rtat till mina armar och enda till fingertopparna. jag troddde de skulle explodera. tack f&ouml;r.. b&ouml;gh&ouml;gen!</p>
Böghög à la Gävle

<p>f&ouml;rf&ouml;ljd av en papparazzi</p>
Gävle and the city... hahaha!

<p>kom och t&auml;nka p&aring; ringsignalen jessica hade gjort till mig f&ouml;r 2 &aring;r sedan d&aring; "dragge &auml;r b&ouml;g" spelades med jessicas r&ouml;st varje g&aring;ng hon ringde. haha fast den signalen f&aring;r jag inte h&ouml;ra igen efersom att n&aring;gra hoes snodde min ruttna mobil f&ouml;r ett bra tag sen. hahaha<br /> <br /> to de airport</p>
Så snygga tjejer! Sommarlovet mellan 9:an och gymnasiet.

<p>emlies tidningar. hahah</p>
Första bilden höll jag tidningen upp och ner (trodde nattis). Tidningen var så!

<p>jag och my in a fight. ville bra g&auml;rna putta i henne.. men jag skonade henne</p>
Mysan och jag i en Rockybild! Det bästa minnet jag har från denna tripp är när vi rodde ut med
båten i vattnet en sommarkväll och lyssnade på Death Cab For Cutie. Bäst!

21

Idag är det 1 september, vilket betyder att det nu är 21 dagar kvar (tre veckor) innan jag åker iväg till Oxford. Jag längtar verkligen!

RSS 2.0