Bärtz i trädgården

Jag älskar livet! Jag och pappa partajar på vår baksida just nu och firar sista skoldagen med lite bärtz. När jag kom hem var pappa som galen och ropade "Sista skoldagen? In i kylen och hämta ölen", så jag gjorde precis som han sa och nu sitter vi här ute i solen och chillar med varsin heineken. Fst!


Innan: Är en blomma?


Efter: Är ett drägg! Dräggilicious... Gör aldrig som jag. Jag rev nästan
ut min tandställning där, haha. Det må stå rock på baksidan av min
mössa, men så rockig är jag nog inte... än!Peace...

... Out! Vi ses imorgon!

 

Btw, jag hittade nyss världens roligaste bild på min kära far. Haha, den är så rolig att jag knappt vågar lägga upp den.

Studentlunch

Hej och hå! Då var sista dagen i skolan över. Klockan ett samlades alla studenter i aulan. Väl där skrattade vi, grät, sjöng, hyllade livet. Det var helt sjukt, det är allt jag säger. Efteråt var det dags för studentlunchen, som var helt underbar. Allt var bara så sjukt och jag insåg verkligen hur mycket jag kommer att sakna gymnasietiden samtidigt som jag är glad över att det är ett avslutat kapitel av mitt liv. Imorgon skrivs de sista raderna i det kapitlet, sedan vänder jag blad och börjar om på nytt. SJUKT!

Efter alla studentaktiviteter var det dags för mig att ta mig en tur på systembolaget. Väl där agerade jag som den diktator jag egentligen är. Jag uppmärksammade väldigt snabbt hur många föräldrar som var där inne också. "Haha, storshopping på g?" hörde jag en förälder säga. 

Sista dagarna

Det är nästintill ingen idé att komma till skolan de här sista dagarna. Det vettigaste vi gjorde idag var att ha vattenkrig, haha. Efter "skolan" stack jag hur som helst hem till Emelie. Snart ska jag iväg till Kista med mamsen och efter vår tur i Gallerian blir det bara raka vägen hem för lite FIESTA con mis amigos!

Fyllebrännboll nästa

Ikväll blir det fyllebrännboll, men först sticker jag förbi stan en sväng för lite business! Jag är taggad för hela mitt liv!

Könsbyte

Idag var det sita dagen för alla studenttävlingar, så vi i klassen bytte kön; tjejer klädde ut sig till killar och killar till tjejer.

Det var dock svårt att lista ut om det var John Galliano som var i krokarna eller om det var jag när vi väl hade bytt kön.


Är det jag som hänger med Karl Lagerfeld eller är det Galliano?


Jag laddade upp med lite boyfriend-jeans, flannelskjorta, bandana och en riktigt fin günthermustasch. Jag var en blandning mellan proffset från Lords of Dogtown och John Galliano (men eftersom Galliano var en jävla nazist föredrar jag skategrabben)

Studentkampen!

Igår tog den omtalade studentkampen plats vid IP! Sp var utklädda till djur och jag kan säga er att våra inre djuriska instinkter tog över våra sinnen när kampen väl startade.


Vi hade turtles + Donatello (Jag var själv alltid Donatello när jag var liten och lekte turtles, därför kände
jag att jag var tvungen att nämna honom med)


Haha, Jossan vår egen lilla leobejb!


SP (minus Fabbe till vänster. Han är från estet) Men vi alla förstår varför man vill vara med i ett sådant här fint foto.


Redo att piska skolan (med heder...)!


"TJA JAG HETER LOUISE MEN DU KAN KALLA MIG FÖR LOUIE" på styltor. Snöleo! Jag måste säga
att SP var riktigt, riktigt bra här.


Bzz bzz! "Akta så jag inte sticker som ett bi" säger Viktor


BK må försöka se ut som en struts här, men han ser fan ut som en GAM!


Hahaha, jag älskade verkligen Jessis outfit här! Jossan var helt vild hon också! Och en sak som den här duon gjorde riktigt bra var att äga på "Ha koll-grenen". Grymma tjejer!

Dessvärre vann vi tyvärr inte på grund av att NV-Johans mamma satt i juryn och dömde för deras rätt och på grund av att NV fuskade hela, hela tiden. Vi hade i alla fall tagit hem segern med heder, något som NV inte förstår innebörden av.

Haha, SAJK! Älskar NV! Grattis till vinsten! Vi ses när vi springer ut först!

wow, människor!

Wow, människor! Ni har gått miste om hur mycket nyheter som helst. Den senaste tiden har för mycket saker hänt, men jag kan nämna det roligaste då jag var på studentbalen i fredags och öste sönder. Nu öser jag sönder till party rockers i mitt rum och taggar till inför studenten. Det är officiellt 8 dagar kvar tills dagen med stort D är här. Tills dess kommer jag bara att ösa, ösa och ösa mer och mer för varje dag som går!

Framtidsplaner lyder som följande fram till 1:a juni:

Onsdag - ösa sönder, börja använda livet ur min studentmössa. Då är det bara en vecka kvar till studenten. (Syrran fyller år också)
Torsdag - ärenden i storstaden
Fredag - lite roligheter i storstaden + fyllebrännboll med skolans alla avgångsklasser
Lördag - partaj en mi casa con la familia, vi firar min storasyster såklart
Söndag - middag med Lollo
Måndag - ösa
Tisdag - ösa
Onsdag - TA STUDENTEN!

Vad har ni för planer?

Mösspåtagning

Idag var det mösspåtagning! Det kändes helt sjukt att äntligen få ha på sig sin studentmössa. För att göra livet lite roligare, tog vi studenten... på skoj! Hahaha, hela SP sprang ut genom skolan och firade lite granna. Det finns en riktigt fin video på det!

Juste, följ bildspelet nedan!


Hej, tar studenten 2011! Är en snäll tjej.... (glad gubbe)


(Pussmun)


(GMN?!) Nej, (en cool gubbe)


MHM?! (Ghettoassgubben)


HAHA!! DET HÄR ÄR MIN FAVORIT! ÄR EN CHOCKAD LIPIS!

HEJ JAG HETER LOUISE, MEN DU KAN KALLA MIG FÖR LOUIE!Idag fyller en av världens bästa tjejer år! Hon heter Louise, men som ni ser här ovan så kan man kalla henne för Louie! Hon fyller 19 år och därför ska hon firas med ett jädrans KALAS! Vi kommer att partaja, untsa, äta mat, äta torta, vi kommer göra allt helt enkelt. Det här blir någonting för henne att skriva om i sin dag bok. Hahaha, dag bok!

Okej, nu ska jag möte Emelie för ett mission!

Vi hörs kanske... eller inte! Det beror på om jag har gått vilse i dimman eller inte idag. Vilken dimma frågar ni då. The mist of birthday, säger jag då! Hej med er!

Himmel eller helvete?

Idag var det tänkt att jag, Amanda, Lollo och Jessi skulle gå på gudstjänst hos Jehovas vittnen (skoluppgift), men nej, nej. UL förstörde ju inte vår lilla tripp... Eller? De skriver en sak på internet och gör en annan sak i verkligheten, IRL brorsor! Jag blir förvirrad. Så efter att ha skrikit klart i busskuren drog vi hem till Lollo där vi ringde runt till lite olika kyrkor. 

Jag ser detta som ett tecken från ovan. Det var helt enkelt inte menat att vi skulle komma iväg på någon gudstjänst idag, och det tackar vi Gud för. Eller? Gud vill säkert inte rekrytera oss. Vi som hade kunnat bli en del av Guds lilla enturage! Nej, vi är nog redan dömda till helvetet. "Fan, fan, fan!" hör jag Thåström sjunga i mitt huvud. Och vet ni vad? Jag gör som jag sällan gör; jag håller med Thåström till hundra procent. Fan också!

FC äger! Eller...?

Hallå, hallå! Här sitter jag i skolan och håller på att kissa på mig.

Åh, det verkar som om min FC håller på och jävlas med mig. Jag skickar mail och bifogar en massa dokument, men ingenting kommer fram när det väl gäller. Någonting stämmer inte och det börjar irritera mig en aning. Jag kan inte ens få viktiga mail från lärare. Kul i jul hörni! Även om det varken är kul eller jul...

Hej med er, haha!

Yeeaaah!

Klockan 8.15 kom jag till skolan för att delta i dagens bästa lektion, nämligen psykologi B. Vad händer? Jo, vi sitter där i 10 minuter för att lyssna när en person håller en redovisning och sedan var det över. ÖVER! Min första tanke var "Jaha, ja! Det här var ju värt...", min andra tanke var "Vad ska jag göra framtill klockan blir 13.20 då?" Min tredje tanke var "Jaaaaaaag glider!" och så gled jag iväg och köpte mig själv 1 liter tropicana blodapelsin, som jag än sitter och slurpar.

Studenttävlingar!

Igår drog studenttävlingarna igång och jag är redo att anta utmaningarna för mitt käraste program, SP! Bring 'em on!

När det var lunchdags igår såg jag att två från NV volontärarbetade i köket. Min första tanke var skräck; tänk om de har lagt i någonting i maten för att undanröja deras största hot, SP, oss? Man ska inte underskatta NV. De experimenterar med kemikalier. Det räcker med att de häller i några droppar arsenik i korvsoppan och vi alla är eliminerade, döda, utrotade, uteslutna ur studenttävlingen. Men NV, matchen har bara börjat. It's on! Ni må vara först ut, men ni har ingen aning om vad som väntar er. BST (Blod Svett och Tårar)!

(Anledningen till att jag bara skriver om NV är för att resterande program ändå inte har någon chans). Haha, vem försöker jag lura? Det är klart att NV inte heller har någon chans mot skolans stolthet, SP! Jag vill bara tävla lite granna.

"Your freedom dangles on the belt of the Vatican" - Pucci
. Detta gäller er alla, för i vår skola är det SP som är Vatikanen.

Sök SP på google så får ni se vad vi är gjorda av:


Vi kommer att sopa gatan!


Vi kommer att såga er!


Vi kommer att peppra sönder er i alla grenar!


Ni vet att ni alla förtjänar. Modou sa det i en av hans bästa låtar "Ni förtjänar 3 skott i pannan!"


För vi är kickers! Tjadå! Antar ni utmaningen?

Grupp Röd - Den här är till er <3

Ikväll var det mitt sista pass som Polare. "Skönt, äntligen!", tänker ni. Jag ska berätta för er hur jag kände.

Jag tillbringade kvällen med den bästa gruppen av alla, min egen grupp (plus lite andra polare), nämligen grupp röd. Allt som alltid uppfattats som vardagligt, kändes idag väldigt annorlunda. Det var sista gången jag satt i den där bilen med fula röda kläder, satte igång saftblandaren... Sista gången jag skrattade åt trion i baksätet.

Kvällen kändes som en helt vanlig kväll framtills det var några minuter kvar av passet. Jag ville inte känna mig som en sentimental dåre och kände att min tillflykt från tårarna var att dra upp en gammal goding, nämligen att framför alla polare fråga "Vänta nu... Vilka var det som däckade med varandra efter teaterfesten förresten?", när de två som däckade satt bredvid varandra. Haha, ja! Det var sista gången jag fick säga det under ett polarpass också. De båda hatar mig säkert mer än någonsin nu, men de ska vara glada att jag inte visade mina verkliga känslor. Eller så ska de båda vara glada att jag lämnar dem nu?

Jag trodde inte att jag skulle känna mig så ledsen. Våra ledare slutar ju och många polare försvinner. Jag åker till England och pluggar... Att sätta min sista punkt i det här kapitlet av mitt liv bör kännas som en lättnad. Till viss del gör det även det. Men när jag satt i polarbussen och tittade ut genom fönstret som jag så många gånger gjort, såg alla ungdomar som vi passerade, spelades alla mina minnen med polarna upp i mitt huvud. Jag förstod att det nu var sista gången jag någonsin skulle få göra allt det där. Aldrig mer kommer jag att bära dessa fula röda kläder igen, aldrig mer kommer jag att sitta i bussen och skratta ihjäl mig åt sjuk humor, aldrig mer kommer jag att uppleva en kväll med polarna. Allt har sitt slut och nu faller det även naturligt att min resa som polare kommit till sitt slut. 

Men jag vill bara avsluta med att skriva några sista ord till min grupp, den bästa gruppen av dem alla, grupp röd. Modou, Kevin och Robin, (Mr. Mo, Kwäng och Robban, haha) fyfan vad det har varit roligt att jobba med er. "Om Begonia jobbar flera helger i rad, så betyder det att hon har haft jävligt tråkigt och att hon måste få komma och skratta lite granna i bussen" - Kevin. Haha, ni är bland de roligaste, drygaste, sjukaste personerna jag har jobbat med och det har varit roligt att lära känna er. Ni andra polare... ja... I alla fall! (Haha, nej jag skojar bara. Det blir för långt om jag ska hålla på och skriva om er också) Tack för den här tiden allesammans. Ni får ett stort hjärta av mig ♥

Jag trodde inte att jag skulle fälla några tårar, men sekunden som jag klev ut ur bussen och kom innanför min ytterdörr, började tårarna rinna per automatik. Det var som om någon hade satt igång en on-knapp. Jag insåg verkligen hur mycket jag kommer sakna att jobba med grabbarna i grupp röd. Det bästa av allt är att jag verkligen vet vad Modou skulle svara här. "Ajaa, synd att jag inte kommer att sakna dig och din tandställning i alla fall". Även hans negativa attityd ligger mig varmt om hjärtat.

   
Mitt första pass som polare.

RSS 2.0