Eskapism

Eskapism. Jag vet inte om jag lider av det eller om jag bara är förnekelsefasen just nu. "Förnekelse av vadå?", undrar ni nu. Förnekelse av min tillvaro, svarar jag då.

Usch, jag kvävs strax. Lik min skräck att dö på det mest brutalaste sättet, kommer jag inte att dränkas i vatten ikväll, utan jag kommer att dränkas av alla prov, fördjupningsarbeten, läxor och projektarbete som min skola har att erbjuda mig.

Jag vet att allt detta kryper närmare och närmare mig för varje sekund som går. Vad gör jag? Jag flyr. Flyr bort. Flyr livet. Om ni ursäktar mig ska jag nu gå och dränka mitt ansikte i någon bok. Hejdå!


BRÖL OCH STÅNG: BUAAAOOOHHHH!!!
som min kollega uttryckte sig idag. Så känner jag mig nu!
(PS! Man fotar ingen studerande Begonia. Blir bara besvärad, irriterad
och i det här fallet gråtfärdig. Syns det? Haha, kul att jag gör narr av
mig själv. Jag skonar er härmed från mer tjat om min jobbiga sists).

That's some good old army jacket!

Idag har jag varit och jobbat med ett hemligt litet jobb! Mer kommer jag inte berätta just nu för jag är irriterad på mitt liv. Fan!

Här har ni lördagens outfit!

3 superpinglor fyller 19!

Ikväll blir det 57-årsparty för hela slanten! Haha, nej givetvis inte. Eller, nära nog blir det endast om jag stannar kvar hemma och partajar med mina föräldrar och deras vänner. Nog för att de ska äta supergod middag också, men ikväll ska jag dedikera min tid till tre supersnygga och fina tjejer, nämligen Mia, Jessica och Dessi. Vi kommer att hänga ett helt gäng på Bowlingen, där vi ska äta gott och självklart, BOWLA!

Förbered er på pisk! Eller det kanske är jag som ska förbereda mig på att bli piskad? Jag hoppas att vi kör lag, (för då smiter jag in till det bästa laget), för då är mitt lag säkrade för vinst, haha!


Ni får era gratulationer nu; Så ett fyrfaldigt leve, de leve hipp, hipp, hurra, hurra, hurra!
Grattis tjejer!♥

Bio + Café - Check!

I gårkväll åkte jag, Ernesto, Akasya och Robin in till Kista för att se Sanctum, en film jag inte visste ett skvatt om. Allt jag visste var att det var regisören James Cameron, skaparen av succéfilmerna Titanic och Avatar, som låg bakom filmen. Från att inte ha några som helst förväntningar av filmen, togs jag plötsligt med en storm! Filmen var otroligt bra och jag höll mig starkt från att inte brista i gråt (då jag var jävligt snygg igår), haha!

 

Efter bion åkte vi vidare till stan, där vi satte oss på vårt gamla hederliga café och fikade. Jag måste tyvärr medge att stället har gått och blivit ett riktigt trendhak, vilket jag tycker är lite synd då både den tidigare åldersnivån har sjunkit och nu består av... förlåt, en jävla massa brats. Tack, men nej tack!

Annars har kvällen varit hur trevlig som helst. Tack allesammans för en härlig kväll!

 

 

 

 

Teenage times in the 1970's

Igår var jag som sagt hemma hos Emelie, där jag och lite brudar blev stylade efter 70-talsinfluenser. Emelie tog säkert närmare 1000 bilder... "Galen tjej", tänker ni säkert nu. Och jag kan säga er att jag instämmer till fullo, haha! 

Här har ni en av många, många roliga bilder. Tro mig, vissa bilder är så roliga att om någon av oss skulle lägga upp en av de bilderna, skulle ni råka ut för "Cartman"-syndromet. Ni vet när Cartman såg människorna med rumpansikten och det var så roligt att aldrig mer i hela sitt liv kunde skratta åt någonting igen, för att ingenting någonsin kunde mäta sig upp i den nivån av "skojighet".

Photo shoot!

Om ett tag är det dags för mig att sticka hemifrån, då jag ska plåtas. Plåtningen äger rum hemma hos Emelie, som förövrigt ska styla i 70-talsanda. Det kommer att bli rökelser, alkohol och en jävla massa knark under plåtningen. Haha, nej självklart ska vi inte sitta i en ring och knarka på riktigt. Det förstår ni väl själva?

 Love

Just nu ligger jag och chillar till Death Cab. Det går inte att beskriva hur mycket älskar det bandet. "Man får liksom en känsla av... Kärlek" skulle Marie Montazami ha sagt, men jag skippar den biten (för det är väl ändå självklart att man känner hur kärleken bara svämmar över en själv?)

Beyond Retro

Nu slänger jag upp mina "nya" kläder, haha. Det känns lite lustigt att kalla dem för nya när de i själva verket är second hand.

 

 

Vintage

Hejsan! Just nu sitter jag på tåget på väg hem tillsammans med min syster. Innan det var dags att skratta åt komikerna från parlamentet, var jag förbi Beyond Retro där jag köpte en härlig armejacka och ett par högmidjade skinnshorts. cool kombo? Japp!

Se upp!

Akta er stadsbor! Speciellt ni på drottninggatan. För om ni inte ser upp när jag kommer springandes runt hörnen kommer ni att höra ett stort "BOM!!". Med den smällen kan vi snacka om att terrorn verkligen har kommit till Sverige. Men frukta ej. Det är bara jag och min lilla gun som visar vart skåpet ska stå!

Nej, idag ska jag shoppa lite. Därefter ska jag på Parlamentet tillsammans med Akasya och Robin.

Baka kaka

Nej, jag bakar inte en kaka, men däremot bakar jag en paj just. Jag hoppas att den blir god, då min kära syster har varit jättesugen på paj idag, haha.

Men nu måste jag springa iväg och kolla till Magnus Betnér och pajen, annars blir det katastrof av alltihop.

"Let me borrow that top. That's such a cute top"

Både jag och Emelie har förälskat oss i denna vackra skapelse. Och vet ni vad? Vi båda tänker införskaffa den snarast. Nu har jag en anledning till att dra och shoppa där. Annars är jag ju bara där och hänger under deras VIP-kvällar eller när jag följer med Emelie och shoppar.

Time to Zumba

Haha, om några korta minuter ger jag mig ner till träningshus1 för att worka zumba. Mitt hår är rena affrot och jag finner ingen toffs, så jag får klara mig med lite hårnålar så att mitt hår inte hänger i ansiktet efter halva träningen. Men det kommer det nog att göra ändå!

Nytt

Igårkväll hjälpte mamma mig att städa mitt rum. Man skulle kunna ha trott att förintelsen hade skett i mitt rum och inte i exempelvis Auschwitz. Det var så stökigt att man skulle ha kunnat hitta i princip vad som helst i alla klädhögar. Medan vi ändå gjorde rent i rummet, bestämde vi oss för att möblera om lite granna också! Snart ska hyllorna borras upp och även en byrå komma in i mitt rum. Det kommer att bli härligt!

Taco Night med Digimon!

Ni minns väl att jag var på Taco Night hemma hos Lollo i fredags. Kvällen spårade vad niotiden då Lollo slängde på oss lite gamla snabba glajor! Haha, kul hade vi verkligen. Två ord som kommer att få oss alla att minnas den kvällen är Digimon Digitalmonster.

Det här inlägget får fan postas i partajketegorin, för i fredags var det fanimig en fet digimonfezt!


Mysan ser fan inte klok ut! Även om vi alla såg förtäskiga ut såg Mysan fan... sjuk ut!
Håret bara hängde för ansiktet och hon såg ut att vara en rockare från yttre rymden.
Men Emelie ska vi fan inte snacka om, haha. Hon såg ut som en fluga.


Jag och Lollo på fezt med våra digimons, hahaha! Jag sitter här, två dagar senare, och
skrattar som en idiot åt oss. Aja, det var en helgalen fest iallafall. Alla som var något
var där... och med något menar jag givetvis digitalmonster.


Jag finner inga ord... Hade jag kikat in på den här bloggen nu, hade jag blivit rädd på
riktigt. Men det här är en helt vanlig helg för oss. Acca eller dra, okej?


Jag ser ut som JP från Grandmas boy, eller ännu mer riktigt, den svarta killen från Matrix!
Jag ska låna Cammish brors gamla läderrock, de här solbrillorna och sedan är jag redo
att gå in i min roll som Matrixbrutta.

 
Kör digimon KÖR! Lollo släppte lös sin digimon, men vi har nu märkt att den är lite...
ja, hur ska man säga det utan att den tar illa upp? Speciell?


Tung digimon!


HAHA! Jag orkar fan inte mer... Vad är problemet?!


Coola digimons!


Digimon har festat lite för mycket, är nu en full digimon!

Släkten är värst

I lördags åkte hela la familia hem till Robins familj, ett möte mellan två olika världar. Haha, nej jag skojar bara. Vi var bjudna hem till dem i Rönninge på middag och det var hur trevligt som helst. Robins föräldrar hade förberett en trerättersmiddag och jag kan säga er att det var supergott. Det var så gott att jag faktiskt trodde att jag skulle få rulla hem. Det blev lite Hans och Greta med familjen-varning, då det ständigt kom in mer och mer mat precis när man trodde att det var slut på mat. Ett tag blev jag rädd att de försökte göda oss för att sedan slänga in oss i ugnen, haha... Eller inte! 

Trevlig kväll var det iallafall, även om jag nu bara berättade om maten! 

Oh Shit!

Åh, nej! Jag har omedvetet proppat i mig mer än en halv ask med läkerol... Och jag ska på Taco Night med tjejerna ikväll. Haha, lite vanligt mjölk på det här och jag är redo att förinta en hel nation med min inre... drivkraft!

Om en halvtimme kilar jag ner till Centrum för att möta upp flickorna för att handla lite härligheter inför kvällen. See you!

"Resolution baby"

Här sitter jag, proper och glad med min strypta skjorta från Zara och svarta kavaj från H&M. Varför ser jag ut så idag då? Jo, jag har nämligen suttit i FN:s generalförsamling hela morgonen och försökt få igenom min resolution om blockaden över Gaza. Haha, okej nu räcker det! Den här lektionen var jätterolig och den blev extra rolig för att jag fick igenom min resolution. Yey!

Quickie

Imorgon efter skolan sticker jag iväg till stan en sväng för att göra några supersnabba ärenden. Däribland ska jag hinna införskaffa mig en baddräkt, jag upprepar: en baddräkt, en olivgrön/grå klänning och givetvis en hemlighet. Ni ska få se vad det är för någonting snart, men inte riktigt än för då blir det ingen överraskning.  

Efter min vistelse i stan blir det TACO NIGHT för hela slanten with my ladies (för att vara sådär extra Life of Raha/The hills... Rahan hade hellre sagt "guys")!

Glad tjej blir ledsen tjej!

Idag var jag och hämtade ut min biobiljett från banken som jag vann igår. Haha, jag älskar att vinna biobiljetter! Det visade sig dock att jag hade en biobiljett kvar att hämta ut från förra året, som jag aldrig hade tagit mig tid till att hämta ut. Givetvis blev jag överlycklig...

Men sedan blev jag en lite ledsen tjej. Alla banker i Bålsta verkar vara riktigt snåla när det kommer till att sponsra projekt som faktiskt kan gynna dem själva. Vad har hänt med världen? Här försöker jag föra fram en viktig samhällsfråga och bankerna finner det "Hur intressant och bra som möjligt... Men kan tyvärr inte sponsra oss med ynka 1000 kronor". Ja, så viktiga är vi ungdomar

Tema

Snart ska jag på studentmöte och hoppas på att vi börjar planera inför vårens alla aktiviteter och temadagar.

I love this kiddo!

Om jag någonsin skaffar ett barn, ska mitt barn bannemig vara som den här lillkillen! Sötare och härligare barn får man faktiskt ta och leta efter. När jag såg det här klippet kände jag för att adoptera honom bara för att få krama om lillen och låta grabben prata i all evighet.

 

Skrattmaja

Idag efter skolan var jag så trött att jag gick runt och skrattade för mig själv i centrum. Jag stötte på Rockrobban vid dirren och jag tror han märkte att jag gick och skrattade för mig själv i och med att han frågade "vad som var så jävla roligt" (man måste ju svära när man är en rocker...) Och så fortsatte det hela vägen till pappas jobb, haha. Folk måste ju ha trott att jag var störd som gick och skrattade för mig själv som ett psycho.

 

Så nästa gång ni ser någon som går ensam och skrattar ska ni bara tänka "Aha, hon/han måste vara riktigt trött just nu".


17 snart 18

Som ni kanske vet fyller jag snart 18 år! (Jag vet, tiden går så snabbt när man har roligt, haha!) Det är inte förrän min familj har börjat hetsa om min "stora dag", som jag faktiskt har börjat tagga till. Kanske borde jag börja skriva en fin liten önskelista?

Wow, det kommer inte finnas någon anledning för mig att inte kunna hänga med ut nu. Hittills har jag inte följt med ut på krogen och allt sådant för att jag inte haft åldern inne. "Ta någon annans legg" kanske ni tänker nu, men jag skulle aldrig våga göra det. Orka presentera mig som "Milla", "Sara" eller varför inte "Benke" en hel kväll bara för att jag har någon annans legg? Thank you, but no thank you! Vem vill råka ut för en Jessica O? "Hej, A.O! Det här är polisen från Malmö. Vi har arresterat er dotter för att hon försökt smita in på krogen med någon annans legg". Den är pinsam! Haha, förlåt Jessi, men den där tabben är h e m s k.


Ni kanske tycker att det vore roligt att få sig en liten chock av en polis, men... S & M är
inte riktigt mig grej, så jag hoppar nog över det där med att försöka smita in på
cluben.

School

Vi har sysslat med lobbyverksamhet under hela samhällslektionen idag. Det var faktiskt jätteroligt, men även hetsigt. Haha, samhäll C helt enkelt!

Jag hade tydligen slutat klockan 11.15, men det hade jag ingen aning om så jag åkte hem och åt lunch och kom sedan tillbaka helt i onödan... Dock kom jag nu på att det inte var så onödigt att jag kom tillbaka hit då jag har lite ärenden att uträtta.

Luring!

Jag borde egentligen plugga nu... Så nu pluggar jag istället för att sitta här och blogga!

Vänta nu här...

Vad hände nyss? Ett inlägg som jag vill posta i lördags, postades istället nu! Inlägget om jobb, cissis och robins äckliga historier är alltså från i Lördags. Bara så att ni inte tror att jag springer runt i Polarkläder under vardagarna, haha!

Mitt liv - upp som en solstråle ner som en pannkaka

Just nu sitter jag och lyssnar på Jimi Hendrix samtidigt som jag tänker "Fuck life... Vad händer egentligen?" Vill ni veta varför jag tänker som jag tänker? Jag känner att mitt liv börjar gå lite för fort just nu. Det börjar gå så fort att jag knappt hinner med att få någonting gjort. Samtidigt får jag tiotusen läxor och prov på samma vecka, för att använda mig av hyperbol (haha). Och sedan får vi inte glömma projektarbetet som grädden på moset! Wow...

Så min fråga är nu: Hur fan ska jag kunna ta det lugnt när hela mitt liv går lika snabbt som solens ljusstrålar?

 

Förlåt, jag känner mig lite hängig och trött eftersom jag inte kunde sova en blund i natt. Jag lägger ner med den här skiten nu. Som Rahans mamma alltid sa när Rahan hade hamnat i bråk och var ledsen: "Nu går vi hem och gör lite pannkakor!", vilket är precis vad jag tänker göra nu.

 

 

Happy Valentine's Day

¡Hola! Idag är det alla hjärtans dag och jag tänkte att jag kunde ta och baka någonting sött åt min kära familj, haha. Frågan är bara vad det skulle vara för någonting sött. Kanske en chokladkaka med lite roliga överraskningar gömt innuti? Jag menar givetvis inte hasch då, utan en härlig mix av både nötter och små chokladkulor med krispigt överdrag. Haha, jag är ju ingen "Bad rastafari" direkt! 

Jag antar att ni andra ska göra någonting speciellt med era käraste under denna kommersiella men samtidigt fina dag. Ha en bra alla hjärtans dag allesammans! ♥

 

Working 8 to 2, what a life to make a living

Just nu sitter jag i Polarbussen och jobbar. Det verkar som om det blir en fartfylld kväll. "Kul", säger ni, men efter att ha somnat klockan 2.40, för att sedan vakna klockan 9.00 för att hänga runt på stan, känner jag att jag kommer tvärdäcka efter kvällens pass.

För er som är intresserade och känner att ni måste ta anteckningar från det jag nu kommer att skriva så berättar Robin (aka Error/Rockrobban/^) och Cissi (aka Lillcissi/Arga Cissi) om sina "heta" upplevelser... Någonting jag verkligen inte vill veta och någonting jag avråder er att någonsin ta del av... Blä!

Lördagsmys

Om ungefär en timme sticker jag iväg till stan tillsammans med my för att senare möta upp Emelie och Lollo. Vi ska nämligen se Love and other drugs, käka på max (som jag inte har gjort på ett attans bra tag förresten). Men innan bion måste både jag och Mysan göra några stopp förbi några affärer. Jag ser mest fram emot Beyond Retro av alla affärer.

Nu ska jag fortsätta äta min frukost! Vi hörs kanske senare

camattack!

Ikväll ska jag jobba med bästa gruppen (grupp röd); Mr Mo, Sellisman, Kwang and me! "Det blir jag och boysen ikväll", som JW hade sagt. Om jag ska få vara helt ärlig, kan alla andra grupper sticka från stan! Jag har alltid roligt med min grupp. Jag känner nästan ett litet varmt hjärta för dem, haha! Eller? Nej, kanske inte... Haha, jo då! De får mig alltid att skratta (fast vem får mig inte att skratta? Jag skrattar ju till och med åt mig själv)

Ser mina ögonbryn jättetjocka ut på dessa härliga cambilder? Haha, visst att jag har ganska tjocka brows, men såhär? Cambilder har en tendens att inte vara så smickrande, men det är ju därför det är så roligt använda den.

 Bild 1: I'll shoot you niggah! Woow, like a drive by!

Bild 2: Yeah, brother! You've got it! East side motherfucker!

Bild 3: What did you say? It's west side you wigga!

Bild 4: What do you mean? Drive by? What's up with that? Don't you mean a drive through like in McDonald's? Yeah, brothers!!! McDonalds for the win!

Fan vad G jag är! På spansklektionerna kallar de inte vårt crew för Vatos Locos för ingenting, Hells Angels vill säkert rekrytera, OG har man ju hängt med ett tag, men jag håller mig till McDonald's. Man hör ju fan på vår slogan att vi dödar. "I'm lovi'n it", yeah, I'm lovi'n it so much that I cant stop eating... Soon I'll die because of this fast food. "OOOOH SNAP!" 

Funkyfresh!

Jag och Lollo var funkyfresh nyss! Vi satt båda och bråkade om vilken film vi skulle se med tjejerna imorgon. Först hade vi bestämt att vi skulle se Love and other drugs, men nu har Lollo plötsligt ångrat sig och vill se 123 timmar eller vad filmen heter. Jag känner så här: "... jaha..." Haha, så jag kom på den grymma idéen att reservera 4 biljetter till min film och så reserverade hon 4 biljetter till sin film. Sedan får vi se vart vinden för oss imorgon när vi väl är i stan! Men en sak är jag övertygad om, vinden kommer att blåsa h å r t!

Turkisk mat

Snart är det middag och det blir någon turkisk ascool rätt som är jättegod, men samtidigt väldigt svår att förklara!

"Matematik, tillsammans är vi två"

Efter skolan blir det till att ta mig en tur mot stan, där jag ska köpa ett ordentligt matteblock. Jag vet, det låter lite för överseriöst. Men har jag inte just det matteblocket jag vill ha, känns det plötsligt väldigt trist och irriterande att plugga matte. Det går inte att beskriva hur bra det där blocket är!

Skol-SM - Må de bästa vinna!

Då var det dags för Skol-SM igen! Klockan 12.30 drar matcherna igång och då kommer alla elever att stå på lektaren och skrika. Det skulle inte förvåna mig om några av skolans deltidshuliganer kommer att infinna sig på plats med trummer och tutor...

Det här är vad som står på facebook (jag älskar att de kallar sig själva för tappra krigare, haha):

"Tisdagen den 8 februari spelar BCJFs stolthet SM i Futsal på hemmaplan. Motståndare är UBG och Fredrika Bremer (Bajen). Vårat kära lag har gått vidare till semifinal och nu skulle de tappra krigarna på planen behöva allt stöd de bara kan få för att gå vidare till final, och då bli historiska i BCJFs långa och stolta idrottshistoria.

Men vi klarar inte att gå vidare utan just din hjälp på läktaren. Tveka inte att ta med alla du känner och visa upp ordentligt stöd på läktaren så ska vi göra allt vi kan på planen för att gå vidare! Laget spelar två matcher och varje match är otroligt viktig och kan bli direkt avgörande om laget lyckas avancera eller inte. Matcherna börjar 12.30.

Ditt stöd gör skillnad!"


Hahaha, absolut! Med tanke på att halva Sp är med och spelar, kommer vi alla att vara där och heja.


Så här kan det se ut... Om Porre tar med sig lite av hans utflippade AIK-huliganer.

Sicko!

Idag var jag en riktig sicko! Jag stannade hemma från skolan, då jag verkligen inte mådde bra. Men jag har åtminstone vilat lite granna så jag kan nog gå till skolan imorgon. Jag hatar att stanna hemma från skolan, usch!

Nada

Åh, den här helgen har jag verkligen gjort N A D A! Det har varit hur underbart som helst. Jag behövde verkligen tid för att inte göra någonting och bara slappa.

Ikväll blir det filmkväll med la familia och en semla, haha! Det ska bli riktigt nice ♥

Ut och gå

Nu ska jag ta mig ut för att ta en liten promenad med mamma! Vi hörs lite senare ♥

Frutas, por favor!

Tjena! Strax sticker jag ned och handlar hem lite frukt och annat gott med bror min. Det ska bli riktigt nice!

Conscious Collection by H&M

En kollektion jag har fattat gott tycke för är H&M:s nya kollektion, Conscious Collection, som är en efterträdande kollektion till Garden Collection från förra våren.

Det som är så speciellt med denna kollektion är inte bara att den känns så romantisk och bohemisk på samma gång, utan att kollektionen bygger på miljösmarta material som ekologisk bomull och återvunnen polyestern.

Jag tycker att miljö är jätteviktigt och jag uppskattar varje sekund som människor lägger ned tid på att göra goda försök med att vara så miljövänliga de bara kan. Jag tycker att det är grymt att modevärlden som har så mycket makt, har gjort det till en stor trend att vara miljömedveten.

Här nedan kan ni se mina absoluta favoriter. Som ni kanske vet har jag redan funnit mina studentklänningar, men här nedan finner ni min drömklänning till studenten! 
 


Denna vill jag verkligen bära under min mottagning!

Läckerbitar

Oj! Jag höll nästan på att glömma att jag skulle visa er vad jag köpte idag när jag var i stan tillsammans med My.

Ni får se allt utan blixt nu, haha. Det gör dock att ni inte får se de verkliga färgerna på kläderna, men det är väl lugnt så länge?Dessa söta bråderade shortsen fann jag på H&M! De är väldigt söta, nästan lite för söta?
Men de går att neutralisera med ett par kängor. Kanske kängorna med nitar som både
jag och Lollo olyckligtvis har kikat på? Men de funkar nog även till ett par skyssta mockawedges

också!


Jag fann även den här cremefärgade bodyn på H&M! (Love H&M!) Den här kommer att
bli supersnygg i sommar till mina shorts eller ett par nya shorts som jag tänker göra strax.
Jag tänker mig nämligen att jag ska göra mina ljusblå boyfriend-jeans till ett par riktigt skyssta
shorts och pimpa ena hela fickan med en massa nitar. Kan det bli snyggare? Jag tror nästan
inte det, haha!


Jag kom på att jag var i behov av en ny eyeliner och köpte första, bästa och billigaste
också från H&M. Därefter såg jag dessa lösögonfransar som var mycket, mycket finare
än de jag köpte igår. Jag tror jag tänker göra mig själv en tjänst och lämna tillbaka
gårdagens köpte fransar! 

Make up time

Igår inhandlade jag som sagt lite smink, vilket är lite ovanligt för att vara jag. Jag handlar som sagt nästintill aldrig smink. Men igår gick jag all in och snålade verkligen inte!

 

Det sved aningen i plånboken när jag tänkte på att alla pengar gick åt... spackel! Men

vad tusan, någon gång kan man få unna sig någonting litet extra!

stadsärenden

Hej! Just nu sitter jag på tåget på väg hem från stan. jag shoppade tillsammans med My. Jag köpte ett par supersöta shorts, eyeliner, en spetsbody och ett par lösögonfransar (lite galet sådär, haha).  Senare åkte jag vidare för att uträtta ett annat ärende, där jag träffade lite trevligt folk och en del skumma personer... Haha, alltid lite roligt!

"Om du vill hänga med oss så får du däng!"

Tjena! Har precis lunchat med pappa och pistolhotat mina kära läsare som ni kan se här nedan!


"What did you say?!?! Say it to my face!!" - Jag och Lollo
för en tid sedan. Ganska OG eller?

Kiss and Make up

Jag ville bara säga att jag köpte en massa smink idag. Eftersom min systemkamera är död för tillfället, tänkte jag visa mitt nya läppstift. Jag hann bara ta en snabb bild med min mobil, men jag hoppas det duger så länge!

Dagens goda järning

Det verkar vara jag som fixar jobben. Idag delade jag i princip ut jobb, haha. Nej, inte riktigt! Jag frågade om Nattis (Emelies lillasyster) var intresserad av att jobba som simledare, när jag i själva verket redan visste att hon var det. Under gårdagens Zumbapass hade hon stått och tjatat om hur mycket hon ville ha ett jobb och hur mycket hon önskade att någon också ringde henne och erbjöd ett jobb som simledare. Jag trodde det var ödet när min chef ringde till mig idag och frågade om jag kände någon som ville hoppa in för en annan tjej som nyligen hade sagt upp sig själv. Min första tanke var "Nattis! Där hade den lilla räkan allt tur!"

Affro

Hallåj! Jag hoppas ingenting kommer i vägen för mig ikväll, så jag kan dra och dansa lite affrodans med Catta L. Haha, snart ska jag mumsa i mig lite kvarg och sedan får vi se vad jag hittar på.
RSS 2.0