Catastrophe is the word I'm looking for

Gårdagens möte var minst sagt katastrofal. Allting kändes väldigt skumt och jag kan säga er att jag inte tänker samarbeta med dem. Jag trodde att det var ett skämt till en början, men sedan förstod jag att folket var seriösa. Tack för erbjudandet, men nej tack!

Sovmorgon

Just nu sitter jag och tar det lugnt i mitt rum med lite musik samtidigt som jag skriker "Wa da da dang, wa da da da dang, EY! Listen to my 9 mm go BANG!" Haha, här kan vi snacka om en fyndig lyriker.

Om ett litet tag är det nog dags för mig att sluta flumma och gå till skolan. Som ni kanske vet börjar jag klockan 14.40 på torsdagar. Härligt, va?  

"That's life, asså!"

Fyfa-an, vad ont jag har i käften! I dag bytte jag bågar på min tandställning och jag kan säga er att det inte är roligt att tugga. Det spänner i mina framtänder och jag känner mig ganska trött och... förstörd. Det känns nästan som om någon har smällt till min mun riktigt rejält. Det får helt enkelt bli soppa till middag de närmaste... ja, så lång tid det nu tar för mig att vänja mig vid denna smärta...

Going Levis

I dag när jag var inne i stan med min syster, fick jag plåtas i ett par levis-jeans! Först kollade de mina mott, sedan fick jag gå och byta om och därefter gjordes halva tågstationen om till en plåtningssession, vilket var riktigt roligt. Där fick jag stå och posera med ett hundratal åskådare, haha. Det var en rolig men intressant upplevelse! 

É En Upptagen B-rud?

I kväll skulle jag egentligen ha varit på Idol tillsammans med Lollo och M.S, men på grund av en dubbelbokning fick det faktiskt gå bort.

I morgon är det dags för mig att spänna tandställningen. Ryktet säger att det kommer vara precis lika jobbigt som det var när jag satte i den från början. Vet ni hur länge jag inte kunde stänga min käft? Ungefär en månad! Det blir helt enkelt soppa igen för hela slanten från och med imorgon. "Kul i Jul", tänker ni nu. Nej, faktiskt inte!

I morgonkväll sticker jag även in till stan för ett litet möte... Eller ett ganska långt möte egentligen. Wow, vilken upptagen tjej jag är, haha.

Studentkommitté 10/11

Då var det klart! Jag har blivit utsedd till sammankallande till planeringsmöte för Studentkommittén 2010/2011. Det känns som om vi har utsetts till en liten skolregering nästan, haha. SP har 5 av 11 mandat, vilka kommer att utgöra en stabil student som inte ska lämnas åt slumpen. Vi från SP har tagit på oss huvudansvaret att ordna och ta tag i studentfesterna och allt som har med dem att göra (det vill säga datum, tema osv). Det känns skönt att vi ska dela upp alla områden, så det inte blir skit av allting (som tidigare år). 

Nu ska jag ut och leta efter rektorn för att bestämma tid för vårt första möte, amen. Nu kör vi!

Sebbe Orgucci?

Jag satt nyss och tittade på Idol och såg bland annat när där Sebastian sjöng. Satte han ens en enda ton rätt? Jag vet, nu tänker ni som älskar honom "A, men gör det bättre själv då". Haha, men nu är det så att jag inte är med på idol av en anledning. Men nu när jag tänker efter skulle jag lika gärna kunna vara med. Om de ändå har med tondöva deltagare, kan de väl lika gärna ha med mig? 

Grabben får bara vara med för att alla småtjejer kommer att älska honom, köpa alla hans skivor och gå på alla hans gratiskonserter i olika köpcenter.

Nu när jag tänker efter är det är ju nästan som att se Gurra Orgucci stå på scenen och sjunga. De är ju lika som bär! Jag vill nästan göra en "lika som bär"-bild här på bloggen, men frågan är om jag får skit för det efteråt. Men hur ska jag veta vem som klagar? Båda är ju så lika varandra, haha!  

Airplanes

Jag var nyss ute och gick en sväng, då jag plötsligt såg ett stjärnfall. Jag satte genast igång med att sjunga "Jag såg en stjärna falla, det var i natt när alla sov". Haha, nej, det gjorde jag givetvis inte. Men jag såg dock till att önska mig någonting bra snabbt som fan. Till en början trodde jag faktiskt till att det var ett flygplan som höll på att störta. (Det kanske det var till och med? Nåja, det får vi väl reda på under nyhetsmorgon imorgon...)

Jag skulle vilja säga "Så många önskningar, men så lite stjärnor", men det vore en fet lögn. Det finns miljarders gogoplex miljarder stjärnor (ja, stjärnstopp helt enkelt, haha) och ändå kan några av dessa inte falla framför ögonen på mig. Komigen universum, det är bara några få önskningar! Några stjärnor kan väl skänkas till en stackars själ? 


.

"Parlishmentish brushan"

I kväll går avsnittet av Parlamentet som jag och mina vänner var och såg i fredags. Jag vet inte varför, men alla skämt blir mycket roligare när man ser dem live. Ibland blir det ju lite väl jobbigt att skratta. Speciellt när man börjar gapskratta mitt i komikens mening (för man vet ju redan att skämtet kommer att vara roligt, så varför spara sig?) och de tittar upp. Både Soran och Playa del Sol-stjärnan Henrik skrattade och pekade åt oss när vi skrattade. Jag förstår verkligen varför. Vi var ju helt vilda, haha. Det gick så långt att jag började gråta och svettas för att jag skrattade så mycket. 


Passar jag inte bra där i stolen (om vi tar bort jackan alltså)?

Ny kärlek

De senaste dagarna har både jag och Lollo blivit kära på nytt. I fredags var Soran Ismael vår stora kärlek. Haha, han är så rolig och liten. I går föll vi pladask för Joseph Gordon-Levitt (jag kollade upp hela hans namn på imdb... Ni kan kalla mig för stalkern, haha). Jag minns verkligen när jag avskydde tredje klotet från solen. Det gör jag i och för sig fortfarande och det hade absolut ingenting med saken att göra bortsett från att Josephboy var med i serien.

 

Hur som helst ligger nu både Soran och Joseph mig närmast om hjärtat, för helgen. Eller? 

 

Jag och min kille... Jag kände mig lite väl exposed så jag kapade bort min kropp.

Nej, vem fan försöker jag lura? Det är ju Claudia Schiffers armar. Haha, kolla in deras
heta kampanj, om ni inte redan har gjort det. Heta Claudia workar lamköttet Joseph...
big time!

Inception

I går åkte jag in till stan tillsammans med Lollo för att shoppa, men framförallt för att gå på bio. Vi såg Inception, som var hur bra som helst. Det är nog den bästa filmen jag har sett i hela mitt liv. Ni som har sett den säger väl antagligen detsamma. Alla effekter, hela handlingen, ja allt helt enkelt, var grymt bra! Jag tappar hakan bara jag tänker på filmen, haha.

Det sjukaste är att tankar om att livet inte är på riktigt, har flugit in i huvudet på en ett antal gånger. Är allting kanske bara en dröm? Och om så är fallet, när fan kommer jag att vakna och inse att allt roligt och tråkigt bara har varit en dröm? Hur ser i sådana fall mitt liv ut egentligen? Det är flera gånger då man ifrågesätter sin egen existens och vad meningen med den egentligen är. Finns det något mål med livet? Har jag nått höjdpunkten eller kommer jag någonsin att nå den? Haha, ja det där är ju filosofi rakt igenom.


Haha, det var flera ställen då jag och Lollo satt och slog på varandra för att det blev för
spännande. Kan ni tänka er hur bra den är? Haha! Ett ställe trodde jag att hela publiken
skulle rysa till och skrika "komigen", men det visade sig att alla var tysta och jag skrek
"FUUUUUCK!!!!" av panik. Jag vet... R-tard, haha!

Grymma skådisar var det också!

Parlamentet!

Imorgon drar jag med mig några härliga vänner mot Parlamentet för att skratta tills... vi gråter. Jag hoppas att det är roliga komiker imorgon och inte någon halvrolig. Haha, jag vill dit för att sedan kunna bli överkörd av en spårvagn och sedan på min dödsbädd kunna säga "Ja, jag fick mig i alla fall ett gott skratt, så nu kan jag väl dö lycklig?" Förstår ni hur roliga skämt de måste dra imorgon? Inte så roliga, om ni frågar mig. Jag skrattar åt det mesta. Det går inte att misslyckas med ett skämt i min närhet. Jag skrattar även om jag inte förstår poängen. Jag skrattar ju till och med åt mina egna skämt... Då är det ju någonting som är ganska fel (eller rätt om man vill se det som positivt).

Ledsen tjej_93?

Då var mitt jobb över... Det känns så jävla trist verkligen! Jag överdriver inte det minsta alls. Om jag fick välja skulle jag aldrig sluta jobba där bland alla sköna människor. Jag har blivit så van vid dem nu... och vad händer? "Tjadå! It's over!" Jag har kännt mig lite nere hela dagen på grund av det här, haha. När jag satte mig på tåget in mot stan kände jag nästan hur ett stort regnmoln trollades upp över mitt huvud. Jag jobbade i vetskapen om att detta var min sista dag, FAN! Nu ska jag sluta vara så dramatisk och fortsätta leva mitt liv... Men det kommer att bli tufft allesammans, det kommer att bli tufft.

Okej, någonting roligt då! När jag satte mig på tåget och började hugga i på en ganska äcklig wrap, hade jag ingen aning om att min tröja hade åkt ner under brösten. Där satt jag bland en massa hungriga killar och åt min jävla wrap, totalt omedveten om de som sneglade över tidningarna för att ta sig en titt. Det var inte förrän jag nästan ätit upp hela min wrap och skulle hälla i mig en slurk vitaminvatten som jag tog en snabb titt på mina bröst och insåg vilken pinsam situation jag befann mig i. Vad gör jag då? Jo jag tappar vattenflaskan på sätet bredvid mig och rycker upp tröjan till halsen och stirrar skräckslaget ut genom fönstret för att inte tvingas möta åskådarnas blickar. Det känns som om halva vagnen stirrade bort och började bläddra i sina tidningar, sekunden som jag drog upp tröjan. Usch... Haha, jag kan heller inte undivka kommedin i det hela, utan börjar istället skratta åt situationen så tyst jag bara kan.

Axelbandslös BH - Halleluja!

Ni vet hur jag brukar vägra att ha på mig axelbandslösa BH:ar och istället bara vika ned kanten på de vanliga BH:arna? Okej... Kanske inte! Själva poängen med det här inlägget var inte att poängtera att jag är en axelbandslös BH-vägrare, utan jag ville istället förklara för er hur glad jag är att jag införskaffat mig en axelbandslös BH.

Haha, säg det högt: Axelbandslös BH. Bara ordet låter som en melodi. Jag känner mig nästintill frälst! Här sitter jag med en BH som sitter där den ska, inte glider ner och är pinsam, är hudfärgad och har en bra passform. Haha, det är en BH sänd från ovan för att skona er andra från ilska och förargelse (över att mina band alltid ska titta fram). Nu är det över mina damer och herrar! Aldrig mer ska jag återgå till att vika ned kanterna.

Däremot var det många som faktiskt trodde att jag inte bar någon BH idag. Min tröja hade lite spetsdetaljer lite här och var, så jag hade Lousie och Amanda som hängde över mig, stirrandes och förundrande på min barm "Har du ingen BH på dig? Fan vad bra den där tröjan sitter." "Jo, det är klart jag har på mig BH under den här! Men den är ju NUDE-färgad och axelbandslös", svarade jag. "VA?! Jag är otroligt glad för din skull, Begonia. Hur känns det?" frågade Lollo intresserat. "Det känns som... Jag känner mig som en... som en ny människa. Varför har jag aldrig gått runt med en axelbandslös BH egentligen?"

Jag känner inte riktigt att världen är tillräckligt tacksamma för denna makalösa skapelse. Så jag vill nu tacka gud & co för denna kreation.

 
Nja, ni får en överkryssad vanlig BH och en axelbandslös BH över istället! Haha

Utbildning och utbildning - man är väl lagom bildad?

Utbildningen gick hur bra som helst förutom att jag höll på att dö av syrebrist när jag skrattade ihjäl mig där ett tag. Annars var väl allting helt okej...

Nu känner jag mig ganska osocial, så jag drar mig nog ut till vardagsrummet för att socialisera lite granna med Akasya och Robin.

Thaimat

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att Mickan ska sluta. Vi ska nämligen iväg och äta en bit mat tillsammans, för att sedan fortsätta kvällen med en utbildning. Jag är ganska säker på att det blir thaimat för min del. Ni kan få höra en gammal dänga om thaimat om ni vill. Haha, det är några härliga vänner som ligger bakom hitten (om ni undrar).


Man blir ju nästan lite hungrig nu... Haha!

Quiero estar un ángel, por favor!

Igår innan spelningen fick det bli en runda på stan. Jag skulle egentligen ha köpt en jacka också, men eftersom den var slutsåld fick jag lov att strunta i det. Jag får helt enkelt ta och beställa den istället.

Så Lollo! Nu har jag köpt mig två par! Hon har skällt på mig ganska länge på grund av att

jag inte har haft någon axelbandslös bh. För att göra den så pass tråkig och praktisk som

möjligt fick den bli "hudfärgad" så den inte syns under vitt. Äntligen slipper jag vika ner

kanten på mina axelbandslösa tröjor.

 


Nja, jag vet inte om jag ska behålla denna. Jag ska ju till stan fler gånger i veckan, så
den kanske åker tillbaka igen. Dock var den jävligt fin på! Jag känner att skalan börjar
gå i molnfärgat, haha. "Vill? Vara? En? Ängel?" tänker ni nu. Haha, nja! Säg inte del.


"Fan vad metal" skulle en kär vän säga nu, haha.
Jag har ingen aning om var mina linnen tar vägen. Det känns som om tvättmaskinen
slukar upp dem. Därför blir jag alltid tvungen att köpa nya varje gång jag handlar.


Nu tänker jag fan inte köpa fler linnen på ett bra tag! Om tvättmaskinen slukar upp dem,
så finns det ingenting jag kan göra åt saken. Då är det inte menat att jag ska ha linnen...

Skoljoggen

Här kommer en ganska snabb uppdatering från skoljoggen. Haha, just nu sitter jag hemma hos Louise. Vi har duschat och ska snart tillbaka till skolan och äta.

Jag överträffade mig själv i år igen. Haha, hur kan jag vara så bra? I år valde jag att inte ta åt mig all ära genom att ta guldet för mig själv, utan i år visar man sig som solidarisk och delar guldet... för moralens skull!

Haha, nej skämt åt sido! Jag sprang 3,5 kilometersloppet på 20 (+-) minuter (tio minuter bättre än förra året) och då höll jag ett och samma tempo, vilket jag är väldigt nöjd med. Jag kanske inte är bäst på att springa, men jag gjorde iallafall mitt bästa idag.

Mt's spelning

God morgon! I gårkväll var jag på 44:an och såg MT's band, No Omega, spela. Det var så jävla roligt att få träffa MT igen. Han har utvecklats så mycket att det är svårt att beskriva hur bra han är.

Väl där på 44:an kändes det som om stället bestod av mig, grabbarna och några hårdrockarkillar från fjärran. Haha, men det var riktigt roligt. De bästa från kvällen var givetvis MT's band, Poison my blood (med grymmaste trummisen jag har sett på länge) och så även portugiserna, More than a thousand (lite bandit-varning, men de var sköna). 

Jag måste bara tillägga att att det flög sönderbrutna trumpinnar över hela rummet när Poison my blood spelade. Haha, Tim var ju helt vild när han slog så alla gick sönder ett stup i kvarten.

Kvällens citat får bli "Thanks dude!" av Adam, när han skulle få en sönderbruten trumpinne av belgierna (PMB). Adam, det här kommer att jaga dig tills vi aldrig mer ses igen.

Summering: MT var grymmast, Trummisen från PMB rockade mina sockor. Jag är verkligen glad att jag fick se MT!

Nu måste jag till skolan och springa. Det är skoljoggen, men jag tänker gå i spöregnet. Jag kommer falla ihop om jag ska springa efter gårdagen.

Jag tänkte lägge upp lite bilder från spelningen, då jag plötsligt insåg att... det finns ju förfan inga bilder från spelningen. Så jag snodde några stycken från face istället.


Här har vi Oscar


Bästa killen och allas lilla sångfågel, MT'boy!


Svettig kille... Haha, nej! Timmieboy, en G r y m trummis, wow wow wow!

Välkommen till Sverige

Välkommen till Sverige. Nej, förlåt! I framtiden tar vi ju inte emot folk från utlandet.

Jag förstår inte hur Sverige har kunnat rösta in ett främlingsfientligt parti den svenska riksdagen. Jag trodde att Sverige hörde till "ett av de lite bättre och finare länderna", men det visade sig att vi för samma jävla skitpolitik som alla andra nationer i den här ruttna världen. Detet i mig vill verkligen misshandla Jimmie Åkesson, men mitt överjag är lite bättre än så. Jag låter honom inte bli till någon martyr, utan låter systemet pulverisera hela hans politik till någonting han inte står för.

Men det var ju det här jag hade väntat mig. Sverigedemokraterna i regeringen. Visa oss vad ni går för då! Visa svenska folket hur fan man styr ett land och löser problem. Visa hur kapabla och kompetenta ni är till att handskas med viktiga frågor som rör oss, det svenska folket. Sverige kommer att ångra sig som åsnor att de röstade in de där djuren till riksdagen. Må det ta fyra år för människorna att förstå sitt livsmisstag, må det ta två år innan besvikelsen spelar in. Fjantar! Gå och kör upp er politik någonstans, för den hör fan inte hemma i vårt mångkulturella samhälle.  

Så, Jimmie Åkesson & co, jag heilar er välkomna in i regeringen.

Jag måste säga att jag, trots mitt avsky för denna man, finner honom jävligt smart. Det gör honom farlig. Nu måste jag säga "Tjadå Jimmie!" innan jag spårar ur helt och hållet. 

Vote or die tryin'

Nej, nu sätter jag på mig mina bekväma kängor och ger mig iväg mot mitt distrikts vallokal för att jobba lite till. Jag gissar på att vi kommer hålla på tills klockan 20.00 ungefär.

Mina sista ord till er 18+ är: VOTE OR DIE!

Valförrättar'N

Jag har en tre timmars-break från mitt jobb just nu och jag har använt tiden åt att ta en fika tillsammans med Akasya och Robin och skrattat en hel del. Nu känner jag att jag hat återhämtat mig från gårdagkvällens tuffa pass och morgonens pass. Nu återstår det att ta emot ännu fler röster och tillsist räkna dem.

Vem vet? Ni kanske kan få lite inside-information från kommunhuset, haha... Eller så tittar ni bara på nyheterna och får reda på vilka som ska styra vårt land de närmsta fyra åren. Min gissning är Moderaterna, men man vet ju aldrig.

Direkt från jobbet

Just nu sitter folket här och kastar tamponger kors och tvärs i bilen. "Vadå? Man vet ju aldrig när man kan behöva en skysst tampong?"

Haha, nu är grabbarna för snygga så jag måste signa ut nu. Haha, hej så länge 

Ses ikväll!

Om ett litet, litet tag ska jag äta mammas berömda piroger (öppna piroger). Jag minns när jag bjöd hem grabbarna och mysan och hur de uppstaplade pirogerna slukades upp inom loppet av en kvart. Nog är de goda allt! Haha!

I kväll ska jag jobba, så jag hoppas på skönt drag i bussen. Men det kommer förmodligen inte hända om vi ska lyssna på Sällis jävla musik "Svensk hiphop om olycklig kärlek och hur man blivit dumpad av någon brud". Jag som älskar livet får plötsligt tankar om att ta livet av mig, haha. Jag får helt enkelt se till att slänga Sällis längst bak i bussen så att det inte sker några olyckor ikväll.

Bästa livebanden genom tiderna

Nirvana och Pink Floyd! Där har ni de bästa livebanden genom tiderna. Synd bara att man aldrig kommer att få se dessa band live någon gång...
Bästa albumet: The dark side of the moon

Idolsi

Gårdagens middag hemma hos Lollo var riktigt mysig. Efteråt bakade vi någonting så ovanligt som kockosbollskaka, något som jag gärna hade hypat om den låg upp som outfit på lookbook. Efter middagen gick vi vidare hem till Emelie för att se Idol. Det finns ju ingen respekt kvar för juryn... Vad är det för artister de givit en guldbiljett till? Hälften var ju hur dåliga som helst, haha.

Man är väl bara för snygg

Hejsvejs i lingonskogen! Om ett litet tag ska snygga jag ta mitt pick och pack och dra hem till snygga Louise. Vi ska bara vara snygga och äta snygg mat tillsammans med andra snygga gäster. Mer då? Det har varit en ganska snygg dag med en snygg skolfotografering, där jag blev riktigt snygg. Ja, och jag förväntar mig att det blir en snygg kväll också.

Hahaha, nej jag skojar bara! (Fast vi är ju ganska snygga...)


Snygga tjejer... "FEEEEETT NIIIIIIICE"

Begonia goes valförrättare

För några dagar sedan var det ju skolval över helt Sverige. Själv fungerade jag som funktionär under valet och kände att jag var riktigt bra på det. När min lärare sedan berättade att jag kunde gå till kommunhuset och ansöka om att bli valförrättare under dagen, tog jag tillfället i akt och följde hennes råd. Och tack för att jag gjorde det. Haha, idag ringde de nämligen och berättade att jag hade fått jobbet. Så på söndag, kära vänner, kan ni se mig som valförrättare på kommunhuset. "Vilken tur att du har tillgång till fyra olika språk också", sa de.

Idag räknades även rösterna i skolan och EP var även där för att fotografera oss samhälls C-elever som flitigt rev upp kuvert och kalkylerade resultaten. Resultatet var oroväckande, då 86 personer röstade på Sverigedemokraterna. Om de kommer in i riksdagen hoppas jag att de visa sig sanna färg. De kan inte komma och tro att ett land kan styras som en affär, där man sparkar ut kunder och klienter hursomhelst. Hoppas de tar sig in i riksdagen, så att svenska folket lär sig en läxa. Jag har fått nog av allt skitsnack, låt dem stå sitt kast och låt dem sänka ned Sverige in i botten, för det är där vi kommer sluta upp om Sverigedemokraterna får bestämma. Världen kommer att känna till oss som ett utkonkurrerat Sverige, ett skämt med en naiv minoritet.

Haha, givetvis känns det lite ledsamt att inse hur patetiska vi är som tror att de kan komma med vettig politik. "Ut med packet". Jo men visst! Låt stackars Sverige se hur långt vi kommer då. Jag tackar invandrare för att de vill komma till ett fint land och säkra landets välfärd. Wow, jag kan gå och skriva en bok nu. Nu räcker det, för jag känner att jag redan har spårat. Haha, tjadå!
Det här är vad jag kallar för vettigt folk! Eller?

Sjuka drömmar

Jag satt nyss och kollade in lite gamla bilder på facebook, haha. "É en snygg b-rud?" Haha, nej jag skojar bara! Jag är på världens jobbigaste flumhumör och förstår inte hur jag ska kunna skriva ett bra nationellt prov. Det kommer att sluta upp i katastrof.

Jag drömde på tal om ingenting om att Lollo försökte dra lama raggningsrepliker på mig. Det kan ha berott på att hon skickade flera Harry Potter-inspirerade pick up-lines till mig under kvällen. Men drömmen slutade med att hon bokstavligt talat pissade på mig genom ett stängsel. Hur sjukt är inte det? Är inte det ganska omöjligt om man inte är en kille?

Vanligtvis brukar jag undvika personer som gjort mig irriterad i min dröm, de dagar som jag drömt om dem. Men jag måste verkligen få berätta det här för Lollo. Haha, fråga mig inte varför jag undivker de irriterande karaktärerna i mina drömmar. Det är antagligen bara så jag handskas med problemet för att inte f l i p p a. "Det verkar som om någon måste lära sig att urskilja drömmar från verkligheten" tänker ni nu. Jo, tack! Jag vet, haha.

Nu ska jag iväg till skolan! Hej med er ♥

Nudistjävel!

Då blev det dags för lite outfitbilder, haha!

Klänning: London
Halsduk: Indiska
Skor: London
Strumpor med rosett: Lindex
Ringar: London och Turkiet.

Update

Hallå, hallå! Filmteamet åkte nyligen iväg, så nu är det snart dags för lite middag.

Anledningen till att Kanal 9 var hemma hos mig var för att jag hade anmält pappa och mamma till ett matlagningsprogram, haha. De visste inte om att jag hade gjort det först, men jag gjorde det för att det vore en rolig grej. Hur kul vore det inte att se ett frispråkigt medelhavspar med hett temperament, världens godaste mat och gränslös humor?

Om det blir någonting av det här programmet, så kommer jag att berätta mer! Haha!

Intervju med Kanal 9

Hallå där! Idag efter skolan måste jag förbi kommunhuset för att söka ett litet extraknäck. Därefter är det bara raka vägen hem för en intervju med Kanal 9. Det kommer nämligen hem ett litet filmteam till mig vid tretiden. Jag kan berätta mer om det där senare ikväll efter själva intervjuen.

Ha det så gott allesammans! ♥

Money

Just nu sitter jag och lyssnar på Pinkan och bara tar det lugnt. Det är ju knarkmusik, som jag tycker om att kalla det, in i det sista. Men det är ett så otroligt skönt band som man har vuxit upp med att lyssna på.

Har jag berättat om att jag inte har begärt någon lön från Polarna sedan jag börjat arbeta för dem? Haha, snart kommer löningen allesammans! Oj? Chiching, sa det plötsligt i fickan!


Från ett av de skönaste albumen.

Choklad gör mig glad

Innan jag åkte till jobbet i dag var jag tvungen att svänga förbi ICA och handla en Marabou mjölkchoklad, only! Det var så länge sedan jag bara åt en helt vanlig choklad. Jag ska alltid vara galen och freestyla med lite olika smaker, men idag blev det vanlig hederlig choklad för hela slanten, haha.

Nog om choklad! Mitt jobb verkar leda mot sitt slut och det gör aningen ont om jag ska vara ärlig. Jag skulle vilja jobba där på heltid, för alltid... Haha, men det går ju i och för sig inte. Det går knappt att beskriva hur roligt jag har under mitt jobb och hur härliga alla människor är där. Gör man fel, får man inte ett piskrapp i ansiktet... (inte för att jag har fått det på något annat jobb tidigare)  

Ställets små guldkorn är S, P och J. Resten har jag inte riktigt fått möjligheten att mingla lika mycket med! Men FAN, jag vill inte sluta jobba där!


Man blir ju lite ledsen i ögat, haha!

Nu jävlar!

Idag efter skolan (eller ska jag säga i kväll efter skolan), åker jag in till stan för att jobba en stund. Därefter kanske det blir lite bio tillsammans med Lollo. Det får vi se helt enkelt.

Juste! Jag tänker ta och göra en tragus i veckan. Det kommer att bli så grymt snyggt och jag längtar redan! Sedan är det bara att sätta i ett hängsmycke, så blir det hur fint som helst. Nu jävlar, haha!

Aerobics intervall nästa!

Hello? Haha, jag tänkte bara meddela er om att jag om inom några enstaka minuter kommer att dra ner och träna lite Aerobics intervall. Svettet kommer att drypa ned för mitt ansikte och jag kommer att känna mig snyggare än någonsin. Jag skämtade förresten inte om det sistnämnda. Jag känner mig, konstig nog, ganska fräsch efter att jag har tränat. Konstigt eller helt förståeligt?

Dags för bio

Varken jag eller Lollo har sett Inception, och vi har länge velat se den. Dock blir det aldrig av. Antingen kan hon inte eller så kan inte jag. Men imorgon efter jobbet är jag f r e e  as a bird, och kan därför säkert ta mig en liten filmvisning.

Nu passar jag bollen till dig, Lollo. Är du bollrädd eller tänker du tribbla med bollen hela vägen till stan för att sedan scora på bion?

Kulturnatten

I går natt öste jag sönder i Uppsala under Kulturnatten. Jag har aldrig varit på Kulturnatten tidigare, så jag tänkte att jag kunde berätta vad som händer. Hela Uppsala rustas nämligen upp till en förenad stat, med olika "nationer" som har byggt upp med partytält och dragit gränser för sitt land. Vid tågstationen hade vi exempelvis kurdernas nation, ett stenkast därifrån hade vi Sverige och tvärs över gatan hade vi Jamaica. Ni förstår hela konceptet, va? Varje nation representerar det bästa från sitt land och kultur, med dans och musik präglat av nationens flagga.

Haha, hur som helst är det fritt fram för alla att festa med vilken nation som helst. Jag tycker att det är otroligt roligt att folk med olika bakgrunder från hela världen får samlas i en och samma stad och bara ösa tillsammans.

När jag var i Syrien under Kulturnatten, dansade vi alla Halay (ringdans) och skrek oss hesa. Det är ett exempel på vad man kan göra, haha. Det roligaste var när ett par "Söderkillar" kom för att festa, haha. Det var så kul att se hur de försökte hänga med i dansen och hoppa rätt med fötterna samtidigt som de skrek "Leleleleeeei" som alla kvinnor, haha. Mitt i ringen stod ett gäng afrikaner och hoppade runt och viftade med dukar i händerna.

Kulturnatten är ett event man inte får missa. Det går inte att ha tråkigt, för var man än tittar dansar folk och skrattar. Om jag hade roligt och skrattade ihjäl mig i år, undrar jag hur kvällen kommer vara under mitt 18:e år vid livet, haha.

11 september

I kväll är det Kulturnatten i Uppsala som gäller för min del. Tänk vad roligt att någonting positivt kan hända den 11:e september för engångs skull.

Med det verkar än som om 11:e september förblir ett fördömt datum trots allt:

1979 störtades den demokratiska regimen i Chile för att sedan låta den blodtörstiga diktatorn Pinochet, ta över ledningen.  

2001 sörtade två flygplan in i New Yorks tvillingtorn. Strax efter utbröt ännu en ny anledning till att kriga.

2003 knivhöggs Anna Lindh till döds inne på NK.

2010, i dag, i kväll eller i natt ska en idiot till Pastor i Florida sätta upp en bokbål och bränna sönder 200 000 exemplar av koranen. Denna uppmärksamhetsveckande nyhet kommer nog att suga åt sig en hel del konsekvenser. Om denna man står fast vid sitt uttalande är han tråkigt nog så gott som död. Folk har förmodligen redan satt ett pris på hans huvud. Hur kan man vara så naiv och tro att muslimer världen över inte kommer att bli provocerade av en sådan sak? Är det planerat att han ska ta livet av sig efter sin handling eller tänker han vänta på att någon sätter ett skott i bakhuvudet på honom? Vad som än händer honom, har han försatt sig själv i den positionen och jag kommer inte att tycka synd om någon. Har man tagit ett sådant steg och påbörjat ett fult spel, får man leken tåla.

Över till det positiva: Kulturnatten!

Nämen Hoffe då!


Titta vad jag hittade på facebook nyss! Här har vi ett gäng snygga tjejer på Hoffmaestro! Ser ni killen i grön mössa i bakgrunden? På ett av fotona hade han stått och flinat mot kameran i bakgrunden. Han trodde säkert att vi inte skulle se något, men det gjorde vi allt. GOT'YA!

Hoffmaestro

I går kväll efter jobbet, gick jag för att möta upp några vänner vid spårvagnen mot Gröna Lund. Givetvis skulle vi alla se Hoffmaestro och mingla med alla andra vänner som redan var inne. Grönan var så gott som överbefolkad och släppte inte in fler efter klockan 19.00. Karusellerna var stängda och alla väntade (förväntans)fulla som ett gäng packade sillar på att Hoffmaestro skulle springa ut på scenen och ta oss med en storm, vilket de i och för sig gjorde. Haha!

Jag är riktigt glad att jag såg dem. Jag, Lollo och Mysan röjde runt och skrek som idioter, haha. Det var en tjej som fick nog under "Highwayman" och försökte "ge igen" på mig och Lollo för att vi hade lite roligt, genom att hoppa på oss och skrika, men vi gav henne en rejäl omgång av "Nämen, tjena tjejen! Nu har vi lite kul" och puttade bort henne med våra härliga booty's. Är det inte trist med människor som kommer för att se ett grymt band och sedan bara står stilla och är tråkiga? Sedan blir de sura för att andra har roligt. Varför kommer de på en spelning då? 

Haha, det var helt enkelt en lyckad kväll igår. Dagens resultat är en hes röst, träningsverk i vader, axlar och nacke och ett par rejält misshandlade fötter.Jag blev överlycklig när de spelade den här låten!

VIP Night - Never party on an empty stomach

God kväll mina damer och herrar! Jag är nu hemma från en liten VIP-tillställning på Topshop, där jag partajat, minglat och shoppat till härlig musik och allmänt bra atmosfär bara. Vad jag har köpt kan jag visa imorgon, för nu har jag ingen vidare lust att lägga upp någonting. Haha, nog hade jag och min lilla + one roligt ikväll, även om den slutade lite tidigt. Nu vill min kära syster ut på en powerwalk och sedan träna. Vi får nog se hur det går. Jag har redan ont i mina fötter.

"Never party on an empty stomach, and for godness sake, don't ever work out afterwards." Quoatation by Akasya. Haha, ändå går hon emot sig själv.

Step

Nu sticker jag ner mot stan och tränar lite granna. Haha, "stan"! Vem försöker jag lura egentligen?

Jag lever!

Jag tänkte bara meddela er om att jag inte dog igår, även om jag trodde att jag skulle göra det. I natt drömde jag bara en massa mardrömmar om en organisation vars uppgift var att döda alla barn och ungdomar som fanns i Sverige. Varje gång jag höll på att bli dödad vaknade jag med ett ryck, för att sedan somna om och hamna i samma del av drömmen igen.

Jag har inte fått sova en blund på hela veckan. Varje gång jag ens lyckas somna drömmer jag bara mardrömmar. Då känns som om det är någonting som inte riktigt stämmer.

Ytlig sömn

De senaste nätterna har jag inte sovit någon vidare. Jag har trott att jag har sovit, men i själva verket har jag bara blundat och varit vaken medan jag vridit och vänt på mig ett stup i kvarten. Ändå har jag varit ganska pigg under dagarna. 

Jag är inte säker på om det beror på att jag sover för nära elementet, har på min mobiltelefon under natten eller om jag äter för sena middagar. Vad tror ni att det kan bero på?

Begonia the Nanny

Vilken dag! Om ett litet tag ska jag vara barnvakt åt lille Philip. Ungen är en treårig liten laktosintolerant rebell, så vi får nog se hur det går. Om jag inte bloggar imorgon kan ni dra slutsatsen om att jag är inlåst i en källare och att lillkillen säkerligen har svalt nyckeln. Haha!

Jag kan för första gången i mitt liv faktiskt kalla mig för en nanny. En snyggare nanny än mig får nog lillkillen leta efter... Haha, jag skämtar bara. Eller?

Aerobicbruden?

Jag har precis varit och tränat Aerobic intervall och ska alldeles strax fläta mitt nyduschade hår, för att sedan krypa till kojs och läsa lite granna.

Måndag - Nya Lilltorsdag?

Jag vet inte riktigt varför, men det känns som om det snart är helg igen. Jag vet, jag vet! Det är bara måndag, men ändå känns det som om jag har någonting att se fram emot. Haha, kanske är det Hoffmaestro eller bioföreställning tillsammans med Lollo? Jag har faktiskt ingen aning... Allt jag vet är att måndagar har blivit till min privata lilltorsdag!

Libanesiskt

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min kära pappa ska slå mig en pling. Vi ska nämligen luncha tillsammans. Det får bli libanesikst idag, haha. Maten här i skolan verkar inte vara så tilltalande idag heller, vilket gör mig mer än nöjd över mitt förslag.

En summering av en helt vanlig söndag

I går efter jobbet kan jag säga er att jag d ä c k a d e direkt! Jag har inte varit så trött på ett väldigt bra tag. Därför sov jag ut ordentligt idag, läste lite HP, tränade lite, åt lite... Haha, ja och nu ska jag väl plugga lite och till sist läsa ännu mer HP!

I morgon är det måndag, vilket betyder en ny fullspäckad vecka med nya möjligheter. Haha!

En god gärning

Idag har jag varit på första hjälpen-utbildning med Aktiv Ungdom hela dagen. Nu är jag mer än bara trött, så jag ska nog vila ett tag för att kunna hålla ut hela natten. Jag ska nämligen jobba som Polare ikväll så jag kommer att behöva all energi jag kan få, haha.

Igår åkte jag ju in till stan och jobbade direkt efter skolan och sedan var det bara att åka hem för att jobba igen, haha.

Juste! Jag glömde berätta om mannen jag hjälpte igår. Igår efter jobbet drog jag vidare till ett hotell för lite ärenden. Men när jag sedan ska ta hissen till plan ett igen, upptäcker jag att en man ligger på golvet och skakar. När han fick syn på min brast han ut i smärta "Help me! Please, help me!". Eftersom att han var amerikan utnyttjade jag mina engelska färdigheter och försökte hjälpa honom så gott jag kunde. Mannen hade diabetes och hade svimmat av flera gånger, så för att hålla honom vaken fick jag prata med honom och ställa så många frågor som möjligt. När vi väl kommit till receptionen gav jag honom lite vatten med sockerbitar i och sedan fick jag hjälpa honom till sitt rum igen, då han inte kunde gå riktigt själv.

Om ni bara visste vad som fanns på mina tankar under tiden som jag hjälpte honom. Ni anar nog inte hur mycket läskiga nyheter jag har läst i tidningarna den senaste tiden. Det har varit män som spelat sjuka och sedan plötsligt våldtagit den som försökt hjälpa den "sjuka". Så när hans vän öppnade dörren till rummet för att ta över släppte jag taget och backade samtidigt som jag slängde ur mig ett "take care of your friend! He'll need it!" Men de tackade mig jättemycket och mannen förklarade att han inte visste vad som hade hänt om jag inte kommit. Så jag är glad att jag hjälpte honom, men man ska ändå alltid vara uppmärksam. Det kunde ha gått den andra vägen och det tackar jag verkligen för att det inte gjorde. Det känns synd att vi människor har svårt att lita på varandra, men vi lever i en sjuk värld. Därför uppmuntrar jag ingen till att göra vad som i det här fallet egentligen var hotellpersonalens uppgift, det vill säga värna om sina gäster.


Det är jag som rycker ut när folk är i knipa! Här är jag då i mina civila kläder! Eller... ja!

T to the räning... Eller?

Ikväll blir det renarama pangmiddagen här hemma, haha! Men innan det ska jag ner till småstaden och träna lite granna en stund. Nej, nu måste jag iväg!

Vill utomlands

Jag kom nyligen från jobbet och sitter just nu i skolan tillsammans med Elin och Lollo. Vi drömmer oss bort till utlandet, när vi egentligen tvingas möta realiteten och acceptera att vi måste gå i skolan istället för att glassa på en strand i ett varmt land. Men London då? Det är ju ett ganska hett resemål, haha.

För att jag ens ska komma iväg måste ha jag ha pengar... och jag har ännu inte fått min lön från Polarna eller mitt andra jobb. Det kan kanske bero på att jag inte har skrivit på kontraktet ännu, men det får jag fixa imorgon efter skolan när jag ska jobba igen.

Härliga böcker

Jag har inte läst böcker på evigheter känns det som. Den senaste boken jag läste var Elsas Mode, som förövrigt var riktigt härlig att läsa. Elsas Mode är vad jag tycker om att kalla för en hängmattsbok. Det är en sådan där bok vars sidor går som smör och man inte ens märker att man läser, riktigt härligt med andra ord. Jag kunde dock inte hjälpa att få en The Hills-/The City-feeling när jag läste Fahrmans bok.

Nej, nu har det blivit dags för mig att krypa till kojs och påbörja den sista boken av Harry Potter-serien, nämligen Harry Potter and the deathly hallows. Wow, HP-nörd som jag är kommer detta att bli riktigt, och då menar jag riktigt, spännande. Nu ska jag ta det lugnt i Hogwarts ett tag... Eller ska jag det? Jag kanske ger mig ut på

jakt efter Voldemort direkt?

Vad ska vi rösta på?

Tidigare idag pysslade vi med valaffischer i skolan, då vi skulle forma vårt egna parti. Det fick mig att undra vilket parti man ska rösta på under det kommande valet. Jag känner en viss lättnad över att jag inte får rösta i år, eftersom jag ändå har bestämt mig för var jag hör hemma. Haha, det är svårt att ta ett sådant viktigt beslut. Tänk om det kunde finnas ett sådant parti som jag och min grupp formade idag, socialmoderaterna (SM med ett blått S och ett rött M, färgen spelar ingen roll). Och så lite miljöpartiet på det, så har vi den perfekta blandningen... för oss förvirrade ungdomar! Haha, man skulle kunna plocka så bra frågor från de båda rivalerna. Tänk om de kunde samarbeta till nästa val? Vilken lätt seger det skulle bli, haha.

Nej, nu ska jag sluta prata om politik och göra annat istället. Dessa temadagar sätter sina spår hos en, haha. Om ett litet tag ska jag traska ned till stan för att träna lite. Vi hörs senare! ♥


Dags för Fredde Rarre och Mona Sahlle att samarbeta? Nej, jag tänkte väl det.

Driving me crazy

Hej allesammans! Just nu känner jag att livet leker och tänkte därör ta och bjuda på en grym låt!

RSS 2.0