B to the atman!

God kväll allesammans! Eftersom Internet inte verkar samarbeta med mig tänker jag bara berätta lite snabbt om vad jag gör just nu. Jag tittar nämligen på Batman på kanal 9. Jag vet inte vad det är med mig och Batmanfilmerna, men det känns bara som om jag klickar med en av filmerna. Haha, och det är filmen då Cillian Murphy spelar fågelskrämman. Den mannen har allt en tjej vill ha... på sig själv alltså! Hans ansikte är så femenint och symetriskt med hans ögon som pricken över i:et. Haha, nej nu ger jag mig! Jag tror att hans dotter kommer att bli riktigt snygg när hon blir stor i alla fall! Det är väl roligt för henne!


Är han inte lite lik Clark från Smallville? Lite lika är de väl ändå?

Indian chic!

Ha-hallå-hå, ha-hallå-hå! Jag känner mig som en riktig indian i min fransiga bruna klänning. Dock är jag ganska van vid att folk kallar mig indian. Ett exempel är ju bara när jag spelade Innebandy och Jossans pappa (som var vår dåvarande tränare) skrek "Men hållkäften, Pocahontas!" under samlingen.

Ett annat exempel är när vi skulle välja någon Disneyprinsessa på dagis och jag bara fick välja Pocahontas, för att jag var brun och hade långt hår. "Du kan inte vara Askungen. Du ser ut som Pocahontas. Hon är också brun och har långt hår". Räknas Pocahontas ens som prinsessa? I och för sig var hon ju hövdingens dotter, så lite adlig kanske hon var.

Jo, jag tackar ja! Jag är och förblir en liten mini-indian för all framtid!


Men om jag är Pocahontas? Var fan är då min långa snygga och blonda kille?

Plötsligt händer det!

Ja, plötsligt blir man 50 kronor rikare för att man vunnit på en trisslott! Haha, det är sådant här som skänker mig lite extra glädje.

Matdagbok nästa?

Jag tror nog att jag måste börja föra en matdagbok eller någonting liknande där jag skriver upp vad jag äter om dagarna. Jag minns knappt vad jag ätit under dagarna och det beror inte längre på att det är för mycket att komma ihåg, utan snarare tvärtom. Jag blev nästan lite rädd igår när mamma frågade vad jag hade ätit, haha!


För er som bryr er och vill anteckna har det här varit rena festmåltiden sedan jag fick
min tandställning. 2 kiwis till frukost, 3 kiwis till mellis, 1 avokado och 1 ägg till middag
samt 6 ballerina kladdkaka till efterrätt doppade i mjölk (så de blev mjuka och jag slapp
tugga). Hahaha, jag låter som en pensionär!

Heartbreak Kid

Just nu sitter jag och tittar på Heartbreak Kid på Kanal 5. Haha, Malin Åkerman spårar ju verkligen ur i den här filmen! Det är nästan lite smärtsamt att se den här filmen. Jag tycker bara synd om hennes man hela tiden.

Lite till bilder från Grönan!


Här sitter jag och fnissar bredvid en kidnappad tjej, som precis krönts
till 18-årig drottning!


Vi hade sådan otrolig tur med det fina vädret måste jag bara passa på
att säga. Det var soligt och alldeles lagom varmt med lite härlig vind
också! Här minglar vi med en stuts och någon ryttare.


"Vänta? Va? Va? Är vi på Grönan? Va? Va...?"


Här är jag och drottningen! Haha, mitt diadem flög av mitt under Insane.
Haha, Lollo som åkte bakom mig trodde att jag hade skrikit "Åh, fyfan
vad insane", men jag hade egentligen sträckt mig efter mitt diadem som
flög av i luften och skrikit "Åh, fyfan mitt diadem!" (Bara en sådan där
kort liten notis där)


Köerna var hur korta som helst! Det var som om denna dag var som
gjord för oss! Haha, här står vi i kön till uppskjutet, då jag blev lite gangster
som ni kanske kan se.


Mellisdags!


Hur kan Gröna Lund vara så roligt? Haha, det här får bli den sista bilden
i alla fall! Tack igen tjejer!

En kidnappning till Gröna Lund

Igår efter skolan skyndade jag mig till Sundbyberg för att kidnappa Lollo tillsammans med Emelie. Hon trodde att hon bara skulle färga håret, men icke. Jag och Emelie hade planerat en heldag tillsammans med henne. När jag väl mötte upp både Lollo och Emelie blev Lollo ganska chockad över att se mig där, så var kvick nog att säga ”Det här är en kidnappning” och dra fram ögonbindeln och sätta den för hennes ögon. Därefter ledde vi henne till en bil som vi sedan kastade in henne i och körde sedan till Gröna Lund där hon skulle firas.

 

Haha, på vägen till Grönan satt Louise och pratade om att vi borde åka till Gröna Lund innan skolorna stänger. Allt vi kunde göra var att sitta där och säga ”mm” samtidigt som vi kvävde våra skratt. Väl framme förstod Louise fortfarande ingenting förrän vi faktiskt stod och betalade inträdet och åkbandet. Inte förrän då förstod hon att vi skulle tillbringa dagen åt att åka en massa galna karuseller. Jag måste säga att jag hade grymt roligt igår! Jag kan knappt säga vad som var bäst med gårdagens födelsedagsfirande. Man gick från skratt till adrenalinkick till skratt och återigen till adrenalinkick. Det fanns inga gränser för oss. Jag hade aldrig ens testat på att åka bergochdalbanan och åkte till och med världens högsta tilt, extreme, frittfall (som vi åkte allra först), kvasten, insane, uppskjutet, m.m. Allt jag kan säga var att det var en galen dag! Vi åkte givetvis min och Lollos signaturkarusell, nämligen popexpressen, som alltid (och då menar jag alltid) går hem.

 

Kvällen avslutades med förhandsvisningen av Sex and the City 2 med Sofis Mode på biograf Parken. Jag kan säga er att det inte är varje dag man har en så fullspäckad dag som denna. Det ska bli spännande och se vad alla andra tyckte om filmen. Jag tyckte i varje fall att den var jättebra, haha! Den var riktigt rolig, precis som själva serien.

Här kommer lite fula bilder från gårdagen, haha:


Dreamteam på Grönan! Haha, jag är ganska high on life här (som ni

kanske kan se) och då är det riktigt, riktigt härligt ska jag säga er!

Birthdaygirl aka världens mest överraskade tjej!


"Feeeeett niiiiiiice!!"


Grönan är bland det bästa som finns!


Haha, som Lollo sa gick vi ut hårt i början och... gick
även ut hårt i slutet. Vi började med frittfall och avslutade
med tilten, haha. Här kör vi på en "Stop calling" med
Lady Gaga!

Tack för en grym dag, kväll och natt, Emelie och Louise! ♥

Teateravslutning

Den här lektionen var det bara jag och småkillarna som var på plats under terminens sista teaterlektion. Vi firade med lite glass och kolasås samt lek och kortspel. Barnen har verkligen varit hur snälla som helst och jag är jätteglad att jag jobbar med dem, haha. Det finaste var att killarna hade köpt en gul ros till mig som avslutningspresent. Jag kände mig verkligen som en grundskolesfröken jag fick rosen!


Haha, vad roligt att gul ros betyder "Jag hoppas att kärleken mellan oss ska vara för evigt"

Morgon och en bortsliten läpp

God morgon allesammans! Vet ni vad som hände mig i natt? Jag vaknade av att min tandställning hade fastnat i läpparna, vilket givetvis gav mig panik. Jag slet ut läpparna från tandställningen i all hast och fick därefter ut ett litet jämmergnäll av smärta genom munnen. Fyfan, vad det svider just nu! Jag har inte heller något vax jag kan lägga över för att dämpa smärtan... Nej, jag får ta och göra det efter NP i spanska skrivdelen, som jag har nu direkt på morgonen.

Nu måste jag gå, så ni får ha en härlig fortsatt onsdag! ♥

Slibbiga Slisk, UÄH!

Idag innan idrotten satt jag och Lollo i skolcaféet och tog det lugnt, då en alkis från ingenstans plötsligt kommer och sätter sig vid mig och säger "Hörru du, jag måste säga en sak till dig! Du är så jääääävla snygg alltså!" med den sliskigaste rösten och den mest illaluktande spritandedräkten jag känt på länge. Just som han sa det såg jag mina chefer hastigt vända på sig och stirra på alkisen. Jag var själv i chocktillstånd och kunde bara klämma fram ett torrt "Jahaja... mhm!" Men när han sedan närmade sig mig och ännu en aliks satte sig på stolen på min andra sidan fick jag nog och tog min väska för att gå däreifrån med Lollo.

Hur äckligt är det inte att det kommer äckliga fyllon till ens skola och raggar på gymnasieelever? Om inte ens misslyckad alkolisttant vill ha dem, vad får dem då att tro att vi fräscha sp-elever roas av deras sällskap? Nej, jag är äcklad och känner små kväljningar bara jag tänker på det där. Räknas det där som pedofili eller dagligt snusk? Jag är ju trots allt bara 93:a, hahaha! Nej, men vad tycker ni om det där?


Ja, gärna! Jag vill verkligen börja träffa den här killen på helgerna!
Å andra sidan är det ju väldigt synd om dessa uteliggare. Men vi
i Sverige har ett socialt skyddsnät som de kan gå och få hjälp hos.
Den här mannen skulle ju kunna få deltidsanställning i någon galleria
som tomte under juletiden till exempel.

Snabb vecka på gång

Det känns som om den här veckan bara kommer att rusa iväg. Det är ju redan tisdag! Haha, mina dagar kan ha gått fort med tanke på att jag låg hemma med feber igår och därmed inte var i skolan. Men för er kanske detta känns som vilken annan vecka som helst. För er som känner er lite halvdeppiga på grund av att skolan/arbetet aldrig tar slut och sommarvädret har tagit ett uppehåll, vill jag passa på att säga: Håll ut, det värsta är snart över! Snart ligger vi där på stranden med en bra tidning i ena handen och en isig glass i andra samtidigt som vi hör vågorna skvalpa i bakgrunden. Då mina vänner, då leker livet!


Alla av oss kanske inte slutar upp på Miami Beach, men Stockholms stränder
duger väl också?

"Stolt som tuppen!"

Ja, "stolt som tuppen" sa Tzatsikis grekiska pappa och just så känner jag mig just nu. Den här dagen gick plötsligt från bara bra till superbra över en idrottslektion. Åh, ni förstår nog inte hur glad jag är just nu! Haha, på tal om bra saker har jag proppat i mig hela två tårtbitar till efterrätt. Min käraste syster fyller nämligen 24 år idag, så det är hennes tårta jag tillåtit mig själv njuta av. (Egentligen får jag ju inte äta massa sötsaker, men när det är den närmaste fasta måltiden jag kan få i mig, måste jag strunta i om mina tänder angrips av sockermonster en liten stund).


Jag bytte nyss skepnad (och kön?). Visst passar jag bra
som tupp?

You give me fever, FEVER!

Nej, jag försöker inte ta er på någon psykadelisk tripp tillbaka i tiden! Jag har feber på riktigt! Och det är den där stormen utanför fönstret som fick mig att bli så här sjuk (tror jag?). Saker jag måste göra fort som fan är:

1) Ta en alvedon 500 mg
2) Slänga på mig mycket kläder
3) Ta mitt tjockaste täcke och vira in mig i det
4) Sova så gott jag kan

Annars är det ute med mig! Då kan jag bara kyssa morgondagens skoldag farväl. Nej, hörni! Det här känns inte riktigt bra, inte bra alls faktiskt!


Förstår ni hur vår lilla planet måste känna sig när vi bara spyr ut avgaser eller?
Nu får jag i alla fall en liten inblick av hur en (individuell) global uppvärmning känns!
Earth, I feel for you sister!

Tjejkalas... + Sellis då!


Jag hittade bilden på meggsårets blogg och förevigade bilden även på min blogg! Vilket
tjejkalas, va?

Förkyld?

Jag vet inte vad det är som händer med mig! Men jag tror att den där turen i stan kommer leda till en hel del konsekvenser. Jag tror nämligen att jag håller på att bli förkyld! Just nu sitter jag här under täcket i min säng och huttrar. Jag har även höjt elementet till max, men ingenting tycks hjälpa! Vad ska jag ta mig till? Jag måste verkligen till skolan imorgon.

Hamlet

Jag kan säga er att teatern var helt okej! Många gånger blev den väldigt... jag vet inte hur jag ska förklara det, men konstig får faktiskt bli mitt ordval. Men den var även ganska rolig vid vissa tillfällen! Jag hade väldigt höga förväntningar och vi vet väl alla vad som händer när vi har för höga förväntningar? Just precis, man vi blir besvikna och missnöjda!

Efter teatern gick jag och Mia iväg för att shoppa lite granna. Hon köpte en jättehärlig sandfärgad långklänning medan jag köpte de två halsbanden som ni kan se i det tidigare inlägget, men även en födelsedagspresent till min storasyster! ♥

Två Halsband

Se här vad jag hämtade med mig hem efter stadsbesöket!

Piña

Jag vet inte vad ni äter till frukost på morgonen, men här i Saint Tropez påbörjar man morgonen med en Piña Colada för en bra start! Haha nej, jag har endast ananas i min juice, då jag inte vet hur man ska pressa en hel kockosnöt till juice.


Kan ni tänka er att det här kommer från en 1,3 kilograms ananas? Är jag en hungrig tjej
eller en hungrig tjej?

Got To Get Some Shoes!

Efter teatern blir det till att lämna tillbaka zebraklänningen till H&M och sedan traska vidare för att köpa mig ett par skor. Ni vet kanske redan vilka jag är ute efter. Men så dum som jag har varit och aldrig åkt in till staden, tror jag med en viss säkerhet att de redan är slutsålda. Om fallet är som så vet jag inte vad jag tar mig till, för de där skorna var som sagt ett par beiga mockadrömmar!

Teater med klassen

God morgon allesammans! Jag har precis duschat och ska strax föna håret om jag någonsin hittar min hårfön det vill säga. Om några timmar beger jag mig mot huvudstaden för att se på Hamlet med klassen på Stadsteatern. Jag har själv länge varit väldigt nyfiken på Hamlet och ska nu äntligen få se pjäsen! Jag tror att det kommer bli jätteroligt!

Det verkar inte som om jag hittar fönen, så det blir till att pressa lite juice istället! Vi hörs! ♥

White

Jag hittade nyss mitt vita nagellack och kom nyss på att jag borde testa på att måla på en vit färg på naglarna!

Galen brud!

Jag tänkte att jag kunde ta och visa några härliga bilder från när jag var i Rom med mina syskon år 2008. Haha, finns det någon bild där en seriös Begonia är med? Jag tror ärligt talat inte det!

Jag skulle nyligen resa på mig, då jag efter två steg plötsligt ramlar in i väggen och slår huvudet mot dörren. Jag förstår fortfarande inte vad som hände, haha. Helt plötsligt blev jag yr samtidigt som det svartnade framför ögonen och jag trodde att jag skulle somna. Men sedan tog jag mig upp och gick som om ingenting hade hänt. Haha, galet eller GAL1?


Haha, här har vi ännu en galen tjej på bild, som dessutom gör en Maddicken! Eller...
det är ju inte ännu en galen tjej, för det är ju jag på bilden (år 2008). Vilket rockigt
hotellrum jag bodde i förresten! Jag gillar även den lilla tv:en i bakgrunden!

Miss Sunshine!

Imorse kan jag säga er att jag inte alls var någon Miss Sunshine, men nu känner jag verkligen att livet är underbart! Alldeles strax ska jag göra naturen en tjänst och gå för att återvinna aluminiumburkar och plastflaskor. Sedan tror jag att jag ska handla lite mat tillsammans med min kära pappa! ♥


Det här är väl en liten Miss Sunshine/sommarbild! Eller vad säger ni?

Girls Night Out At Sellis'

God dag, eller god natt kanske man ska säga? Jag kom nyligen hem från en helt vanligt tjejkväll... hos Sellis! Haha, från början var det vi tjejer och några ganska coola grabbar. Men efter ett tag var det dags för de coola grabbarna att dra iväg på ett grillparty och Sellisman lämnades därmed kvar med alla oss. Haha, och om vi snackade deeptalk om känslor och relationer hela kvällen lång! Nejdå, det blev en hel del mysande med Linnea (Sellis supersöta lillasyster som faktiskt kramade oss alla god natt) och några "gangsterflipp" då och då! Om ni frågar mig var kvällen riktigt nice!


Lollo tränade på att leka med barn, då hon ska jobba som barnskötare på Malta i sommar.
Som tur var hade hon en snäll tjej att handskas med! Det kunde ha varit värre... Ungefär
som Tess som bara skriker och slänger dumma kommentarer! (Ja, du läste rätt My, Tess!)
Haha, nej förlåt! Jag skojar bara! Jag älskar lilla Tess!


Sellis leker pimp... Men utan P:et är du bara en imp (en mytologisk demon som beskrivs
som småväxt). Linnea är dock bara söt som vanligt!


Hello! Jag glor bara med inga ögon, va!


Haha, Linnea och Sellis är ju ändå tuffa! Men vad fan gör Louise egentligen? Hon tar tillfället
i akt och gräver guld i näsan istället, hahaha!


Haha, ni skulle ha vittnat Megs reaktion när jag sa att jag skulle lägga mitt tandvax på
hennes äppelskrutt. Jag har aldrig sett henne titta så äcklat i omedvetenhet! Det var
som om hon förstod vad som försegick, utan bara såg på!


Jag vet inte riktigt! Jackie har en tendens till att alltid somna vart hon än går! På fest
passar hon på att ta en powernap mot exempelvis en mosaikvägg och hemma hos vänner
drar hon bara ett täcke över sig! Men Jackie, vi älskar dig även om du är en trött tjej!

På tal om att sova är det dags för mig att också lägga mig! God natt allesammans! ♥

Balcirkus

Efter att ha varit hemma hos Emelie och testat kläder och skrattat, var det dags för mig att gå vidare hem till grannen för att hjälpa henne med balfixeriet. Jag känner verkligen att jag mått bättre nu under eftermiddagen, vilket jag uppskattar. Väl hemma hos dramaqueenen själv, var det nästintill kaos när hon skulle sminkas och sätta på sig sin klänning. Haha, jag trodde nästan hon skulle gråta när hon trodde att vi förstört hennes hår! Men som tur var hade hon en superfrisyr som var hållbar trots att vi drog klänningen mot huvudet ett par gånger.

Men jag måste säga att Ronja var ursnygg ikväll på balen! Jag och Ricky stod som paparazzis och fotade var och varannat steg hon tog, haha! Trots att det var bal fick jag själv faktiskt några jättesnälla kommentarer av mina snygga tjejkompisar! Haha, jag valde nämligen att inviga min nya aprikosa klänning som ni kan se lite längre ner i inläggen.

Efter balen var det bara att åka till cirkusen fort som ögat för att möta upp Louise, haha. Cirkus skratt... Nja, det känns som om vi var lite roligare än själva cirkusen om jag ska vara ärlig. Ett stort minus med cirkusen var de sliskiga vakterna som blinkade och flörtade med oss. På vägen hem trodde jag nästan att de skulle överfalla mig när de stod ett helt gäng och busvisslade efter mig. Jag har inte känt mig så obekväm sedan... länge!

Vill ni se lite bilder från min dag?


Här är supersöta grannen medan hon sminkar sig!Wow, vilken snygg tjej, va?


Jag gillade framförallt ryggen på den här klänningen!


In the neighbourhood!


Ronja var alldeles stressad över att hon inte hittat några bra smycken till klänningen,
men så hade Ricky köpt jättefina smycket åt henne. Vilken snäll kille, va?


Discobruden, haha!


Hahaha, stekarn!


Orkar man inte bära med sig en väska till balen, kan man ju alltid köra på det här lilla
tricket!


Här har vi fina Ida och Anna!


Hahahaha! Förlåt, men jag måste! "Han glor ju bara med ÈN öga va!!!"


Jahaja! Jag trodde de här grabbarna skulle komma flygandes i en helikopter eller i ett
jetsetplan, men istället trängdes de i en cab! Men det var väl shysst det med, haha!


Här har vi Emilia, som sytt klänningen själv! Dock var hon inte ensam om detta! Det fanns
en eller två till tror jag!


Även Amanda hade sytt sin klänning själv! Jag tycker att det är riktigt bra jobbat att
tjejerna verkligen klarat av det här, för det är ingen dans på rosor direkt!


Snygga brudar med öppna munnar! Mia var riktigt cool i sin hatt!


Här kommer grannen och hennes gang!


Snygga tjejer!


Här har vi söta Lollo vid cirkusen! Hallå? Inte konstigt att vakterna visslade!!! Vi var ju
assnygga... Eller? "Ändå!" ska ni säga då!


Hur ofta ser ni oss sitta och le på en bom? Det händer under de märkligaste omständigheterna
ska ni vet, haha!


Jag kan inte le med den här tandställningen! Och Jackie säger att jag har fått put/posemun.
Hon försöker rädda det genom att säga att det är fint... Men Jackie, vi behöver inte lotsas!
Om vår relation ska hålla, måste vi vara ärliga! Hahaha!


Efter cirkusen... eller efter och efter! Det var urtråkigt så vi gick efter en kvart! Haha,
efteråt var det bara att åka hem och äta köttsoppa utan kött!Fashion Against AIDS!

Här är de snygga kläderna som Emelie köpte åt mig idag! Tack hjärtat! Jag tror dock att jag ska byta storlek till några storlekar större på fransklänningen, då jag hellre vill ha den i Oversize än lite pösig! Hon köpte även en lång lång zebraklänning, men jag tror nog inte att jag ska ha kvar den! Imorgon blir det till att åka in till stan tror jag!

Men hörni! Vet ni vad det bästa av allt är? Det är inte bara att jag har fått lite snygga kläder och att min vän har tagit sig in och kämpat för att jag ska få dessa plagg, utan att mycket av pengarna går till någonting så bra som detta! Det gör mig glad.

Världens bästa tjej!

Hejsan allesammans! Jag var bara i skolan och gjorde nationella proven i Engelska B speaking idag. Sedan åkte jag hem och sov för att jag mådde för dåligt för att vara kvar. Det var egentligen tänkt att jag skulle åka in till stan och shoppa tillsammans med Emelie idag efter skolan, men så blev det tyvärr inte. Men vet ni vad? Jag har världens bästa kompis, så hon åkte in och handlade de kläderna åt mig! Är hon inte underbar? Haha, tack lilla Emelie! ♥

 


Det känns extra bra för att man vet att pengarna går till någonting bra!
25% av pengarna för varje plagg går till just Fashion Agains Aids!

Bilder från Mickans 18-årsmiddag!


Här har vi lite snyggingar!


Haha, några uttråkade tjejer!


Nej, här har vi två glada och söta tjejer! Jackie och Helloboy sover i bakgrunden.


Aptitare!!


Suss var som vanligt pigg och glad, medan Dessi å andra sidan var lite hangover från
gårdagens partajande hemma hos Amanda! Eller vad säger du, Dessi?


Här har ni mig och Louise! (Jag kan lova er att mitt hår var jättefint när jag var hemma.
Men eftersom att jag gick till mickan, hann det bli... sådär!)

 


Hahaha, alltså Louise! Visst är hon söt på den här bilden?


Vi försökte få till några snälla och rara bilder, men... det var inte lätt kan jag säga er!


Är vi fina? Var ärliga!


Hahaha, okej nu spårar det med för mycket bilder på oss som dessutom inte är fina. Det
hade varit en annan sak om vi var snygga på de här bilderna, men nu är det ju nästan
plågsamt för er läsare att skrolla igenom dessa bilder. Haha, över till roligare bilder!


Bea ser hungrig ut! Hon har fått span på något chipps tror jag! Vem hade inte det kan
man fråga sig då!


Här har vi sötisarna Dessi och Rikola!


Det var dags för middagen, så vi försökte hitta våra bordsplatser.


Supersnygga Mia i sina tyvärr trasiga strumpbyxor! De där hjärtstrumpbyxorna från
Lindex kanske inte var någonting att hänga i granen trotsallt.


Låter man ett stort tjejgäng dra ihop ett kalas, nalkas det spår kan jag säga er! Haha,
rätta mig om jag har fel!


Hahaha! Jag och min seamesiska tvilling!


Megsan var också med! Hon tillbringade tiden åt att titta ner i golvet och sparka på stenar.
Vilken rolig tjej, va?


Haha, kul att tre personer fotade exakt samtidigt!


Ser ni? Vi är verkligen seamesiska tvillingar! Vi båda har till och med råsa BH på oss.


Time to eat!


Snyggingarna!


Här har vi en tvättäkta OB-bild på mig (det vill säga Original Bitch)


Haha, titta på Sofia i ljust hår! Hon ser ut att vara helt borta om man zomar in på henne!


Lishlosh!


Beas blick säger allt: "Ska du ha stryk?"


Här har ni fina JJ!


Här har ni en seriös tjej!


Jackie är lite fierce, medan jag rullar in med lite käk!


Haha, Suss ser helt präktig ut här! Hon ser alldeles bestämd ut när hon lägger ner grillkryddan.
"Här ska grillkryddan stå! Punkt slut"


Bea som i bruden Bea och inte såsen Bea!


Fan vilka partypinglor... Haha, Jackie sover precis som hon gjorde mot väggen i köket.
Meg försöker se "minglig" ut´med sitt vinglas, men lyckas bara se mer än uttråkad ut!
Haha, tack för festen tjejer!


Cassie hugger i och Dessi verkar mer än sugen på att göra detsamma! Haha, nästintill
alla på bilden tittar mot Cassie!


"Mmm... vad gott, Mickan!" Haha, maten var fan underbar! Jag älskar grekiska biffar med
klyftpotatis och Tzatsiki i överflöd! Haha, Sellis den lilla räkan klagade på att exakt alla
stank vitlök. Skyll dig själv säger jag bara!


Det blev dags för Mickan att öppna första presenten! Haha, alla var nästan rädda för henne.
Folk gömde sig under borden när hon skulle poppa sina champagner! Det värsta vara att
hon alltid riktade korken mot någon. Jag kan säga er att jag var redo med inknappat
nummer till SOS om någonting skulle gå snett.


Frågesport: Lag Apa var på hugget!


Nej, ni ser inte i syne! De ser ut såhär på riktigt!


Men de kan ju faktiskt bli ganska snygga och nästintill gå lite överstyr som Rikola där nere!


Haha, tja Dessan!


Här har ni de snyggaste brudarna från lag Slav! Dubbelhakorna kan ni kalla laget för.
SLAVAR!


Såhär ser man ut om man är en slav! Man ber om nåd helt enkelt!


Två timmar senare spårade det totalt!


Haha, Jessicas underarm är tjockare än hennes överarm!


DANS, DANS, DANS!


Evelina som till och med var bakis, körde på för fulla muggar!


Haha, det här skulle nästan kunna vara en reklambild!


Det här skulle däremot endast kunna bli en reklambild för oroligamammor.se eller tänkom.se
eller varför inte Systembolagets ungdomsreklam för tonåringar som går lite överstyr!


Snygga brudar!


Sekund 1!


Sekund 2! Då var hela gänget med helt plötsligt, haha!


Fan vad snygga vi är! Vad säger ni? Har vi potential eller vadå?


Alixis har varit med om mycket i sina dagar! Wow, om ni bara visste vad vi andra tjejer
vet, haha!


Eve gör en =P


Gangsterflipp! Lollo känner sig däremot väldigt hotad och rädd samt frusen! Det är okej,
Lollo! Du får gråta när jag och Megan flippfloppar!


JJ i sin sexiga cyklop!


Isn't she just 2 good 2 be true? Haha!


Sulle fann JJ häpnadsväckande snygg! Jag förstår verkligen varför!

 
Fierce!!

Shoppingkväll med Veckorevyn

Som ni kanske läste några inlägg tidigare, var jag på shoppingkväll med Veckorevyn tillsammans med tjejerna under kvällen. Jag kan säga er att det var riktigt hett där inne. Det var rena rama bastun om jag ska vara klarspråkig. Haha, var jag än gick såg jag tjejer som fläktade sig för kung och fosterland för att den där svettdroppen i pannan inte skulle rinna ner över ansiktet. Haha, själv kan jag säga att det var tur att jag hade en pösig långklänning på mig, då folk slapp märka av dropparna som rann längs ryggraden. 

Haha, okej! Nu går vi vidare från det där. Under kvällen lyckades jag få med mig två plagg till förmånliga priser. Givetvis bjöds det på goodiebags från Wane's Coffee och från veckorevyn själv. Tack så mycket för dem, är vad jag har att säga! Vi avslutade kvällen med lite middag i stan också.


På väg in till stan. Tummen upp!


Hahaha, jag kan inte le ordentligt i den här tandställningen!


Superheta Lollo live in the pendeltåg!


Ägghuvudet, Mysan Mygel GredeMYr!


Hahaha, visst blir man fin när man äter mat? Här har vi My och Rebeca in action!


Nej... hänger bara lite med goodiebagen, hahaha! Nej, nu lägger jag ner! Vad töntiga vi
är! (fast... vi är ju sponsrade... eller?)


Hänger bara med lite Vitaminvatten med ett instoppat sugrör för att jag inte kan dricka
som en normal människa!


Haha, vad är det här? Det är bara bilder på mig! Jag och My bytlånade kamera för att få
lite bilder där vi själva är med. Men hon har ju endast fotat mig, förutom då jag taigit
kameran och fotat henne. Jag kör på en "Hänger bara lite på en restaurang och dricker
lite Vitamin"


Pussempa och Mygre! Haha, hör ni hur det låter? Mygre!

 


Sedan var det dags att åka hem!


Men här kommer några av de köp jag gjorde idag! Här är framsidan av en kort högmidjad
kjol. Jag kände att det var dags med lite variation på svarta högmidjade kjolar så jag valde
den här med lite "ridjackinspirerade mönstrena" upptäckte jag nu.


Baksidan!


Här har vi ett leopardlinne, som jag verkligen tyckte om! Nu ser man inte själva passformen
så bra, men jag fann den ursnygg med allt hängande tyg och fina axelband. Ja, ni får
se den på någongång!


Här ser ni de mest värda sakerna man fick med i sin goodiebag. Sedan fanns det även
en tjocktröja, nyckelband och choklad.

Sommarjobb, check!

Hallå allesammans! Nu är jag hemma från en shoppingkväll med Veckorevyn tillsammans med tjejerna. Ni kommer snart att få se några små bilder, men först vill jag berätta en liten sak för er. Idag fick jag nämligen hem ett brev från kommunen, där det stod att jag ska få sommarjobba som inom data och administration. Det var precis det jag hade ansökt om också! Vilken tur att jag har meriterande kunskaper inom data då, haha! Tackar så mycket, kära kommunen!

VIP-shoppingkväll på Bikbok med Veckorevyn

Hej allesammans! Nu sticker jag iväg till stan med tjejerna för lite VIP-shopping och mingel på Bikbok! Visst låter jag som en gammal societétant nu? Haha, ha det så roligt! I know I will

 

Bilder: Bikbok

Långklänning I Skolan - Hiss eller Diss?

Nja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Cissi hade sagt "Nja, det kan ju bli lite både och! Allt kan ju vara positivt och negativt", haha (citat från en samhällslektion när vi gick Sp 1).

 

Ska jag vara ärlig tror jag på att jag hissar långklänningen så högt upp i flaggstången att den blåser iväg. Varför ska man inte kunna ha långklänning i skolan? Det är endast för att ingen som har vågat ha det än, som det är lite fyskäms-varning på det. Men innan jag och cissi visade oss i skolan barbenta, var det inte heller någon som vågade sig på det. Jag ska gå rakt på sak nu: Ingen vågar vara först helt enkelt! Nu har vi det sagt, haha.


Imorgon kan ni se mig klädd i en långklänning och ett par sandaler till. Jag kommer att känna mig precis som Jesus (även när det kommer till smärtan, då jag lider av tandvärken just nu)


Här har vi en bild på lag Apa från i helgen hemma hos Mickish! Skillnaden mellan mig
och Jesus, måste ha varit att jag är lite mer galen än vad han var. Annars är vi ju ganska
lika, jag och han! Eller...?

På tal om...

politik, blev jag mutad av Socialdemokraterna här i kommunen att rösta på dem, då de ville ge mig cirkusbiljetter. Det var ju synd att jag inte är myndig tills valet då! Socialdemokraterna är inte det enda partiet som kör på det här tricket, utan vi alla känner nog till moderaternas spritfester för ungdomar som ännu inte fyllt 18 än?

Min fråga är nu: Vad fan tänker alla politiker med? Tror de på riktigt att folk kommer rösta på dem bara för att de delar ut sprit eller cirkusbiljetter? Det är patetiskt! Satsa på en bra politik och lägg upp några vettiga mål så kanske, kanske ni får några röster!

Men jag tackar för cirkusbiljetterna, socialdemokraterna, och jag är säker på att alla ungdomar inte kommer att komma ihåg er politik efter den där galna natten, moderaterna! Någon som vill gå på cirkus med mig på fredag klockan 18.30? De var så generösa att de gav mig två extrabiljetter, utan att be mig göra reklam för dem!


Tänk er att kunna det här! Kan ni förstå hur såhär viga människor sträcker på sig på
morgonen innan de ska kliva upp ur sängen? De lär ju inte bara sträcka på armarna och
gäspa, utan sätta fötterna bakom huvudet och ryggen  på halsen innan de är redo för
att gå upp.

Jag? Moderat?

I skolan har vi blivit tilldelade ett politiskt parti som vi ska förespråka. Jag och Teo blev utnämnda till moderaterna och det roligaste är att vi verkligen ska gå in för rollen. Nu jävlar ska jag klanka ner på varenda bidragstagare som detta land har att erbjuda, inklusive du Teo! Haha, nej jag skojar bara! Teo är så långt ifrån bidragstagare som det går att komma. Han och hans företag har till och med gått upp i höjden under dessa senaste fyra år med fri konkurrenskraft!

Åh, jag känner redan på mig att jag och Teodorius kommer att piska hela klassen med partipiskan. Det kommer svida så mycket för dem att de kommer be om nåd på deras bara knän. Men när de väl har sjunkit så lågt, ska vi moderater, hälla salt och citron i deras sår! Vad säger ni nu, Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, Kristdemokraterna, Vänsterpartiet, Centerpartiet och Folkpartiet?

Update: Jag vill inte att ni ska tro att jag har funnit min politiska ställning nu eller någonting, för det har jag verkligen inte. Det kanske inte har framgått så bra i texten... Haha! (Jag kommer säkert bli moderat efter den här partiledardebatten. Jag kommer att bli så insatt att jag knappt kommer ut ur rollen)

Här är jag och fredde en dag på ranchen då! Ganska Rock'n'Roll, va?

Var nöjd med allt som livet ger!

Även om jag inte hade tur på jobbutlottningen kan jag inte säga att jag känner mig ledsen. För allt jag kan tänka på är hur bra mitt liv är (förutom denna förbannade smärtan i munnen). Resten av den här veckan och hela nästa vecka kommer att bli så bra att jag knappt kommer veta var jag ska ta vägen, haha! Därför har jag valt att citera min kära djungelvän, Balo, i rubriken.

Torsdagens höjdpunkter: Teaterledare = pengar rullar in, VIP-shoppingkväll på Bikbok med tjejerna.

Fredagens höjdpunkter:
Fredag, vad mer behöver jag säga? Jag ska hjälpa grannen med balfixande och trixande och sedan titta på alla treor när de ska på bal.

Lördagens höjdpunkter:
Shoppa järnet!

Söndagens höjdpunkter:
Teaterföreställning, "Hamlet!", haha!

Nästa vecka: en rad av hemlisar, haha!

Utlottning Av Sommarjobb

Hallåj! Jag ska alldeles strax iväg på en utlottning av kommunens sommarjobb. Japp, ni läste rätt "en utlottning"! Jag hoppas verkligen att jag får ett sommarjobb, men det är ju så många som har sökt så man vet ju aldrig. Önska mig lycka till i alla fall! ♥

"Life is nice!" sa My

Wow, vilken tur att jag loggade in på hotmail nu! Det här gjorde verkligen min dag! Allt är tyvärr dock topsecret nu, men ni kommer att förstå snart!

Supergirl, my ass!

Jag kan säga såhär: Mötet gick helt okej, dock följd av konsekvenser! Jag känner mig inte som en supergirl längre kan jag säga er!

Supergirl, det är jag det!

Alldeles strax ska jag ta mig ner till Polarnas högkvarter för att ha ett möte med chefen, trots att jag i själva verket håller på att avlida av smärta. Men vet ni vad? Jag biter ihop (inte för att jag kan stänga munnen eller så...) och pallrar mig iväg i alla fall. Det är vad jag kallar för att vara en supergirl! ♥

The greek weather girl!

Jag satt nyss och såg ett filmklipp med en grekisk väderflicka och jag måste säga att hon ser mer ut som en utvikningsflicka än en väderleksreporter. Haha, det gick tyvärr inte att bädda in filmklippet här, så om ni vill se filmklippen är det bara att gå in på youtube och söka på Deltio Kairou H Petrouala Gdithike Star (värd att se).

Kill me!

Rubriken är ingen överdrift av min tillvaro, utan snarare ren fakta på hur jag mår just nu. Det går inte att beskriva hur jävla ont jag har i min mun just nu. Mitt tandkött gör ont, mina tänder är lösa och gör ont, det drar i exakt varenda liten tand, det kliar samtidigt som det gör ont, jag kan varken stänga min mun helt eller öppna min mun ordentligt. Jag år så jävla ont helt enkelt!

Så... Live your life! För jag är säker på att era liv känns hur bra som helst just nu. Om ni ursäktar ska jag försöka ringa och se om man kan få lite morfin för smärtan. I värsta fall får det fan bli en ipren med sprit! Hejdå!

 


Dock kan jag glädja mig åt att jag inom ett år eller två kanske har normala tänder! Haha,
uppmärksamma Lollos axel som ser ut som en puckel på den här bilden!

Dagen med stort D

Jag sitter just nu alldeles nervös och tänker på hur smärtsamt mitt liv kommer att vara de kommande dagarna. Jag ska nämligen in och sätta in tandställningen snart! Vi hörs och ses! Bilder kommer, haha! ♥

Mission Accomplished

Jag har härmed lyckats med uppdraget - äta tills jag känner att jag vill kräkas och sedan tuppa av.

Efter att ha påbörjat dagen med en daimtårta, följt av lappskojs i skolan, en stor mjukglass med lakritsströssel efter skolan, en banan hemma hos Emelie, pappas utsökta middag, hallonsoda, kolatårta med nougatöverdrag till efterrätt, snickersglass som efter-efterrätt och Ballerina kladdkakorna doppade i mjölk, känner jag nu för att aldrig mer äta något sött i hela mitt liv igen. Jag känner faktiskt för att aldrig ens röra någonting som kallas för ätbart heller, med det sistnämnda kommer aldrig bli en realitet. Däremot tror jag att denna avsmak för sötma kommer att underlätta mitt liv under den närmaste framtiden.


Jag känner mig ungefär som den här döda guldfisken just nu.

Här har vi Knasiga (och Coola) RuthJag hittade nyss den här fina bilden på min kära vän, Louise! Jag kände bara att den var så fin att jag ville föreviga den tillsammans med hennes supersnygga "tält"-tisha (som jag så graciöst brukar kalla dem)!

Love Life!

Tjenixen allesammans! Jag har nyss ätit min sista gormémiddag; kycklingrulle med zersavatt och pappas ökända karaktäristiska sås. Direkt efter middagen slängde jag i mig en snickersglass, likt som jag gjorde efter skolan idag. Dock var det mjukglass som gällde för min del då, som ni kanske kan se här nedan!


Wow, wow, wow! Snart kommer ni se mig rulla fram på trotoarerna. Aufpassen! Gefahr,
aus dem weg! (Se upp! Fara, ur vägen! på tyska).

Tio anledningar till att älska mitt liv!

Här har ni tio anledningar som bidragit till varför jag älskar livet idag:

1) När jag vaknade imorse sken solen genom persiennerna och jag förstod med en gång att vädret skulle bli grymt.

2) Vädret tillät mig ha på mig en klänning i bara ben (vilket jag tror gjorde mig till den första i skolan som vågade sig på det).

3) Jag fick fina kommentarer av alla snälla i skolan.

4) Lektionerna var inte ett dugg jobbiga, utan allting var bara alldeles underbart.

5) När jag ringde tandregleringen för att höra om de fått in mina vita stenar till tandställningen sa de att de var färdigputsade och klara för insättning.

6) Jag fick äta Daimtårta till frukost i skolan.

7) Jag njöt av en stor mjuklass med lakritsströssel i solen tillsammans med mina vänner.

8) Jag såg min grymma dansare till granne skaka loss på dansshowen i skolan.

9) Jag tänkte på allt roligt jag ska göra snart

10) Jag fick bestämma min sista middag med efterrätt och kanske till och med läsk, eftersom att det blir som en liten avskedsfest till livet... Haha, nejdå! Jag ska bara få tandställning, men det går ju nästan att jämföra med döden med tanke på att jag är ett matvrak och inte klarar mig utan att småäta. Men nu är det över!

Ja, vad ska jag säga? Jag älskar livet mer än allt annat idag! Jag hoppas ni har haft en minst lika härlig dag som jag! ♥

Pause

Jag tog nyss en kort pause ifrån mitt intensiva pluggande av Internationella relationer, haha. Jag skriver som ni kanske vet en konfliktanalys om den nukleära konflikten i mellanöstern. Det låter kanske lite väl tungt, men vilken konflikt å andra sidan gör inte det? Om jag ska vara ärlig finner jag den här konflikten väldigt intressant, då den sträcker sig tillbaka till 50-talet ungefär (kanske till och med längre bak i tiden). Men nu är det nogsnackat om plugget känner jag!

Jag tänkte passa på att nämna att det nu återstår två dagar tills mina grills ska på. Haha ja, grills låter lite häftigare än räls...

Maffiabröder

Jag tittade nyss klart på Maffiabröder tillsammans med min pappa! Jag vet inte hur många gånger jag har sett den förut, men den är fortfarande lika bra. Det är någonting med mig och maffiafilmer som verkligen går ihop. Jag tröttnar aldrig på själva handlingen och jag älskar att det alltid är samma gamla De Niro i varenda film, haha! Joe Pesci spelar sinnesjukt bra i den här filmen. Jag blev nästan rädd för honom på riktigt!

Gotland med Polarna!

Förra helgen var jag ju på Gotland tillsammans med alla Polare! Jag tänkte att ni kanske ville se några bilder som fina Mickish tagit.

Här har vi två snygga babes på vägen till Gotland (tror jag). Båda ser ut att vara påverkade

av någonting men det är väl lugnt det med! Det är lite så vi i Polarna jobbar... Eller? Haha,
kanske inte!

Här har vi mina teampartners, K-man och Modou med struten i munnen!


Vad kul att alla på båten förutom Farid (aka. Du kan inte gömma dig) ser bittra ut! Haha!


Här har vi Lillsyrran, Cissi aka Arga Cissi! Ni kanske tror att det är äppelmer, men det
är faktiskt en häxa som hon meckade i hopp i bussen på vägen till båten. True story!


Jag vet inte vad det här var för slags människor... De gick runt i konstiga dräkter och
pratade med en konstig dialekt och det var inte ens ett skämt!


Ser ni alla konstiga märken de har sytt fast på deras overaller? Kevin flippade till och med
ur när han såg att någon hade Jurasic Park-märke.


Mickan lyckades åtminstone knäppa en bild på mig innan jag lade mig på fönsterkarmen
för att sova vidare. Fyfan vad kallt det var! När man var i sin djupaste sömn hörde man
alltid sellis skrika "FYFAN VAD NÅGON SOVER HARDCORE ALLTSÅ! VEM ÄREEEE?!??!"
Jag ville egentligen bara flyga på honom köra in en boll i munnen på honom, men jag hade
inte riktigt de krafterna. Allt jag ville var att sova med Linus kepps för ansiktet.


Utbildningarna började så tidigt som vid klockan 8 på morgonen, varje dag! Ni kan ju
tänka er hur trött man kände sig varje dag, med tanke på att utbildningen tog slut klockan
åtta på kvällen också! Haha, Mickan somnade under en film och fick sitt straff. Jag ritade
nämligen monobryn, mustasch, morrhår, skägg och lite rynkor i ansiktet på henne utan
att hon märkte någonting. Haha, det roligaste av allt var att hon inte förstod vad någon
skrattade åt när hon hade vaknat, förrän hon en timme senare gick och kollade sig själv
i spegeln. Hahaha, då blev hon galen kan jag säga er!


Här har vi grupp Gul, haha! Nej ni ser inte fel, de är feta på riktigt! Titta bara på Lajnen
som sover med öppna ögon med chips i famnen. Det är ju klart och tydligt något fel på
honom.


Så här såg det ut vid ingången! Det var med andra ord kaos när alla skulle ut och när man
skulle in!

Här har vi grupp Fet igen! Haha, jag tänka mig att vi alla har gått upp några kilo efter den

där resan. Vi åt ju ett stup i kvarten kändes det som! Min magsäck har vidgats så mycket

att jag snart behöver en bypass operation, haha!


Hahaha, Danne är så duktig på att rita! Det ska föreställa hur en person blir när den blir
arg, men det ser snarare ut som en pepparkaka med glacyr på! Bra jobbat, chefen!


HAHAHAHA! Alltså, jag vet att ni tror att livet verkade suga på Gotland efter att ha sett
de här bilderna. Men Mickan verkar bara ha fotat under morgonen, då alla i princip hatade
livet för att de var så trötta. Modou och Kwäng påstod att de sett mig gråta på morgonen...
Men det där vet jag ingenting om! Haha


Här har vi asiaterna, Cissi och J! Jag har verkligen tänkt på hur mångkulturella vi i Polarna
är. Det känns nästan som om vi är en hel FN-familj med en person från varje land! Men
jag räknade hur många 100 procentiga svenskar vi hade i gruppen och det var ungefär
hälften av alla Polare. Så jag tar tillbaka det där jag skrev i början!


Lite mer utbildning!


Sellis: "Alltså bara för att Cissi och Mickan är små, tror de att de kan göra vad fan de
känner för" Haha, men jag känner ändå att eftersom de ändå inte syns till eller märks
av, så kan de få den lyxen att göra vad de känner för! Eller?


Säg mig Cissi: Varför är du så snygg för? Haha!


Nämen se där! Ännu en kontrastbild och det är för andra gången på bloggen idag! Haha
Superglad tjej vs. Arg och bitter kille.


Det här var den enda bilden jag hittade på Robin, då han faktiskt var glad! Vad kul att du
ler för en gångsskull, även om du inte är seriös!


En dag åkte vi till ett palats för att hälsa på den gamla chefen och äta tårta!


Varken jag eller J hade varit i ett palats förut, så vi ville absolut vara med på bild!


J i ett palats!


Jag i ett palats!


Och självklart världens gladaste Modou i ett palats!


Haha, sådär kan man se ut om man druckit av saften som serverades i palatset! Saften
luktade fan prutt på riktigt. Det smakade till och med konstigt... Haha, så jag avstod från
skiten (och då menar jag s k i t e n)!


Här har vi söta Cissi och jag som gungar på en gunghäst i bakgrunden! Uppmärksamma
det svävande benet bakom polen förresten, haha! Det ser riktigt skumt ut.

Den där kvällen skulle vi göra en hinderbana i mörkret med läskig skräckfilmsmusik

i bakgrunden. Jag grät vid tre tillfällen och skrek i förtvivlan bara efter två minuter att de

skulle släppa ut mig från det där huset. Usch, det var jätteläskigt! Ibland blixtrade det till där

inne och så hängde det massa dockor i taket... Nej, fy! Men om jag tänker tillbaka till ruschkanan

var det ganska roligt att åka på den i mörkret. Men jag glömmer nog aldrig vilken panik jag

fick!


Sellis våldförgrep sig på den här stackars pojken utan någons vetskap. Hahaha, jag kom
nyss på hur många liknande bilder jag har sett på Sellis när han gjort så här mot folk!
Jag kanske borde göra ett kollage?


Om man har vairt Polare lite för länge som Kevin här, kan saker och ting gå lite väl långt.
Man blir en transa och köper Pomac i hopp om att få bli lite påverkad!


Haha, Elin kanske är frippan! Men jag kände mig som en riktig frippa här!


Här är Farid, min nya storasyster Robina och Jag! Robin och Modou skulle övertala Danne
om att få hålla huset vaket lite längre och det gick ju som det gick...


Jag och Modous tvillingsyser! Visst är vi snygga? Dock är hon mycket snyggare än mig 
faktiskt!


Shyssta lökar eller vadå? Haha, ni skulle ha hört Modou! Han lät verkligen förförisk! Vem
kan motså den där blicken förresten?


Här tågade de fram mot Danne "Tudeluuuuhuuu"


"Danne, vi kan göra vad som helst! Bara vi får vara uppe lite längre!" sa Modou och tryckte
sina meloner mot Dannes ansikte.


Haha, det fulaste var när Modou övergick från den där oskyldiga tjejrösten till sin vanliga
röst och skrek "Men vafan Danne! Komigen! Har jag gjort det här i onödan eller? Fan!"


Då var det dags för Modou att "råka" tappa pennan, för att sedan böja sig ned och hämta
den. Lite sådär flörtigt! Hahaha!


"Men Danne! Hallåe komigen! Du kan få känna på de här!" Haha, tycker ni inte att Robin
passade ganska bra i bulle och midjeskärp?


Ja, ja! Tummen upp för grabbarn, för de var riktigt sköna! Ser ni hur cool jag är som mixmatchar
mina strumpor förresten?


En trött tjej, redo för att lägga sig?


Trött tjej nummer 2, har redan däckat!


Jag avslutar det här lilla bildspelet med denna bild! Mer bilder kommer någon annan dag,
då Modou eller Robin har lagt upp fler!


Oops!

Det verkar som om den gråa zebraklänningen som beställdes förra månaden är genomskilnig... Hur kan de inte skriva att den är see-through eller visa en proper bild på hemsidan? Nej, det visar de sisådär en månad senare på en modell. Tack H&M, tack!

 

There's a possibility

Jag tittade nyss igenom min mail och upptäckte att jag har en chans att faktiskt få sommarjobb hos kommunen i år! Eftersom det finns få jobb och många ungdomar, ska det hållas en utlottning av jobben på Onsdag klockan 19.00. Jag vet inte riktigt om jag får något jobb i år, men det skadar inte att hoppas. Haha, jag brukar inte ha sådan där tur när det kommer till lottodragning, så önska mig lycka till!

Mickish 18-årsmiddag

Igår var jag hemma hos Mickish med hela stadens tjejer i princip! Haha, väl där åt vi middag och sedan spårade vi alla ur helt och hållet. Haha, jag har tänkt på att det alltid blir galet när vi tjejer samlas. Det finns aldrig några som helst gränser!

Här kommer några bilder som jag stulit från Jessicas Facebook:


Haha, är det bara jag som tänker på hur de här snygga brudarna sitter? De sitter inte
bara i storleksordning, utan även i nyansordning, hudtonsmässigt.De enda tjejerna som jag med gott samvete kan säga blev snygga på bilden, var ju fan
Sofia och Jessica. Louise och Mickish... ja, ni har ingen framtid när det kommer till att
bli topmodies, tyvärr! Haha <3


Både Mickan och Sulle fyllde värda åldrar, 18 och 20 år. Wow, då är man vuxen på riktigt!
Haha.
Jessica flippade ur och pussade exakt alla! Däremot väljer jag att begränsa mig och
bara lägga upp de värda, haha. På tal om mig och Jessica, var vi jättebusiga hela kvällen!
Eftersom vi var så busiga, busringde vi Sellis från ohemligt nummer och ropade "Hello,
Sellis! It's not Begonia and it's nog Jessica!"


Cassie goes... överstyr! Det var bara en puss, Cassie! Haha!


Hahaha och här har vi Lollo! Ansiktsuttrycket säger allt "Hi, my name is Candy and
I'm a cheerleader!"


Hahaha, Lollo var 50 cent och Mickan var hennes/hans bitch!


Hahah, Cassie och Mickan! De är så snygga! Cassie ser ut att kunna däcka vilken sekund
som helst, haha.


Någon, eller snarare Evelina herself, var ganska D. Under kvällen lyckades vi alla förälska
oss i någon av mickans killar, som hon fick i födelsedagspresent (en plansch med ena sidan
fylld av snälla pojkar och andra sidan med hunkar). Den här pinglan förälskade sig Måns...
Ja, Måns som i Måns Zelmerlöw! What's your problem, Eve? Haha!


Alla lekar vi gjorde och allt hoppande och dansande tog verkligen på krafterna! Amortajar
amigos! Haha, nej inte riktigt kanske...


Jag hittade en tung väska med reflexer på och hela köret!


Mickan var spårad... Det är allt jag har att säga! Haha men någon som var ännu mer
spårad var Jackie. Hon sov i princip mot en vägg i köket när jag skulle hämta vatten!
Haha, galen_brud_92!


You have officially been pimped!


Linnea, Johan och Sellis kom förbi ett tag! Man ser ju att jag och Linnea har varit on the
streets. Vi är vad man kallar för Streetsmarta!


Haha, den här bilden borde vara med i Louises "kontraster"-album på facebook. Glad vs Arg!

Mer bilder kommer kan jag lova!

Surfer Chic

Är det någonting jag verkligen vill lära mig, är det att surfa! Jag kan knappt förklara hur mycket det pirrar i min mage varje gång jag ser en surffilm eller bara en surfbild. Synd att jag inte bodde i New Zeeland eller Papua New Guinea. Då hade jag säkert varit värsta surfchicen, haha!

Hotness

Tro det eller ej, mina kära läsare, men det är för tusingen 26 grader ute. Jag vet att ni som legat i ide ett tag tror att jag pratar om minusgrader, men det här är plusgrader. Det är varmt i Sverige för första gången på alltför länge!

Storhandel Och En Troschock

Jag var nyss och storhandla mitt under rusningstiden i Centrum tillsammans med min kära pappa. Givetvis handlade vi så mycket att jag fick bära alla tunga kassar alldeles själv, medan pappa gick sakta i bakgrunden minglandes med några ivriga och mutande socialdemokrater. Rätt vad det är kommer en sommarvind (med lika stark vind som Carola fläktades av när hon sjöng ”Fångad av en stormvind”) och min klänning flyger upp i ansiktet på mig. Haha, det är vad jag kallar för en troschock! Och självklart hade jag på mig mina snygga legendariska spöktrosor. Haha, ja nu har ju hela byn sett dem i alla fall. Men det är ju kul för dem!

 

Äsch då! Det var ändå bara massa gamla pensionärer med dåligt korttidsminne och några socialdemokrater, vars parti också består av dinosaurier. Jag kan se det som en god gärning...


Jag kan väl citera Emma Watson: "At least I was wearing underwear!"
Det kunde ha varit värre helt enkelt.

Cravings for w. 20

Storshopping på gång! Jag känner hur jag håller på att spåra ur här hemma, haha.

Ronja Grannen Generoso Borglund

Jag var nyss ute och gick med Ronja då hon plötsligt släppte bomben som jag länge fruktat. Hon ska göra en adressändring. Tiden har kommit och hon har blivit stor på riktigt! Den 4:e juni tar hon studenten, sedan flyttar hon hem till Ricky på riktigt och därefter börjar hon på universitetet och jobbar vid sidan av skolan. Vad ska jag göra utan min lilla granne? Vem ska bli min nya favoritgranne? Det är inte som om jag kan gå och knacka på nummer 3 och fråga om grabbarna vill titta på film, mysa och snacka gossip! Det är ju min och Ronjas grej...

Men i sommar ska vi göra allt vi pratat om att göra. Det ska bli slumberparty, dräggkväll, tjejkväll, myskväll och societékväll med tilltugg och champagne, hahaha!


Ja, det får väl bli att jag tar och åker hem till de här helt enkelt! Jag kanske spanar in
Ricardos nya bar och "Red light district"-hörna, haha.

Ändrade Planer

Okej, åt helvete med morgonpromenaden! Ronjas tåg var försenat och jag orkar inte sitta och se ut som en tattare allt för länge till. Jag ser verkilgen ut som en gangster/mjukisbabe just nu! Nej, nu blir det till att duscha och sedan lite frukost!

Morgonpromenad!

God morgon allesammans! Alldeles strax ska jag ner till stadens centrum för att möta upp Ronja för en liten promenad. Men först ska vi urätta några ärenden i centrum!  

Lika som bär

Jag kollade nyss in Jullans bilder och upptäckte direkt att hon var lik en kändis! Titta här nedan för att se vilka som är lika som bär!


Här har vi Jullan en helt vanlig spansklektion.


Och här har vi E.T stegrandes på en cykel en helt vanlig dag in the states.
Det är inte mycket som skiljer dessa människor åt, mer än att E.T faktiskt
är en kändis medan Jullan bara är... Jullan! "Jullan phone hoooome"

Rädd_tjej_93

Jag är bestulen på ord. Jag kan knappt formulera en mening som kan förklara hur rädd jag är just nu. Jag gick nämligen in i köket för en halvtimme sedan för att dricka lite vatten, då jag plötsligt från ingenstans attackerades av en geting som var lika stor som min ena knutna näve! (Okej, jag attackerades inte och getingen kanske inte var så stor. Men den var fan stor för att vara en svensk geting). Där stod den på fönsterkarmen, redo för att anfalla vilken sekund som helst. Vad tror ni jag gjorde? Jag släppte glaset med vatten i och sprang för glatta livet därifrån för att söka skydd i mitt sovrum.

Nu när jag gick in till köket för att äta av pappas magnifika sallad med fetaost och soltorkade tomater, kunde jag knappt njuta av smakerna, då jag hela tiden var på min vakt. Jag tror inte ni förstår hur rädd jag är för kryp. Jag är speciellt rädd för de som kan bita, sticka eller bränna mig (med spindlar inräknat i dessa kategorier).Jag var fan så rädd att jag skrek till och med. Hade jag haft de här
grabbarna i mitt kök för en halvtimme sedan, hade det låtit 3 gånger så
högt!

V.I.P. är en akronym för Very Important Person

Behöver jag säga mer? Idag var jag en VIP på IP, då de bjöd mig och min kära pappa på pizza och kebab. Givetvis är jag alltid VIP på IP och bjud alltid på vad jag än vill ha, men idag kändes det extra speciellt. Kan det ha berott på att jag har långhelg nu eller för att det nalkas spår?

Pixiemarket

Krogendebut för samtliga passagerare

Ikväll ska Louise firas för hela slanten. Hon ska debutera i krogen och förhoppningsvis bli bjuden på drinkar och bli uppraggad av någon rik grabb i bakåtslickat hår och sönderblekta tänder. Haha, nejdå… En sådan klubb kommer hon nog inte ens in på, då hon än så länge bara är 18 år och det inte finns så stort utbud vad det gäller Stockholms nattliv för 18-åringar på onsdagar.

 

Hursomhelst tror jag att det kommer bli hur roligt som helst för henne ikväll, då det ska bjudas på en lite förfest hemma hos familjen Ö och sedan ett vidaretåg med ett härligt gäng! Tyvärr kommer jag inte kunna finnas vid hennes sida och ”wohowa” efter varje klunk vid baren på grund av att jag är 93:a. Men det ska hon nog kunna fixa alldeles utmärkt på egen hand! Eller? Lycka till ikväll, lillen... eller rättaresagt storingen! ♥


Ja, tänk vad roligt vi har haft under alla hemmafester!


Man kunde skrika och skratta hur mycket man ville, köra tåget och dansa
hur galet som helst.


Alla kände alltid alla!


Och man blev alltid rolig på alla bilder!


Men nu är det över! Ja, nu när alla mina vänner antingen redan är 18 år eller håller på
att fylla 18 år, är det väl bara jag kvar då. Det blir väl till att sitta ensam på alla
hemmafester och... plugga!


Det var kul att lära känna er alla... Men nu kommer vi tyvärr aldrig mer att synas någon
mer och det blir då dags för mig att byta krets helt och hållet. Haha, nej jag skojar bara!
Jag tror ändå på att hemmafester alltid kommer att vara roligare än krogen. Eller vad
säger ni?

Långhelg - Has Dicho Amortajar?

Som det ser ut i min kallender, verkar det som om det har blivit dags för majs första långhelg. Som bekant vet ni kanske hur mycket jag älskar dessa långhelger. Haha, här kommer ett litet citat från min kallender "Torsdag den 13:e Maj, Kristi himmelfärds dag. Ledig! Synd att du dog Jesus... Men nu super vi!! Hehe... men vi sörjer lite också då... Nä, svep, svep, svep, svep!"

Denna lilla notis krävde en inspirationskälla som jag lätt kan relatera till Louise lilla uttalande för två år sedan. Louise var ganska exhalterad för att vi äntligen skulle få lite ledigt, så hon planerade lite partajplaner för sig själv. Samma kväll ropar hon, berusad som hon var, "Nej!! Det är ju kristi himmelfärds dag idag! Då kan man ju inte supa? Vi måste sörja och tänka på Jesus nu! Vi tar några tysta minuter och tänker på Jesus nu!" Haha, Louise, du är en bra härlig tjej! Vet du det?Okej, jag känner att den här bilden kan väcka fel signaler, så jag
tänker passa på att förklara att det inte är jag som har gjort bilden
och att allt bara är ett internt skämt (inte mellan mig och Jesus, utan
mellan mig och Louise!) Frid på jorden allesammans! Go Jesus! Imorgon
är det hans dag, haha!

Jumpsuit!

Jag ska alldeles strax ta och sätta mig ner och plugga lite granna. Men först tänkte jag att jag kunde ta och dela med mig av dagens outfit.


En tisdagseftermiddag sådär... haha, nej! Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt hade
idrottat innan den här bilden togs. Ni kan kanske förstå hur lökig jag var efter en
konditionsorientering i skogen.Jag kände att ni inte behövde se min mun vidgas under en gäspning, så jag täckte över
halva ansiktet. Haha!

En Promenix Med Grannen

Hej, hej! Jag kom nyss in från en liten promenix med min kära granne, Ronja. Som vanligt blev det mycket tjejsnack och gossip, vilket alltid är lika roligt med henne. Vi har kommit fram till att jag verkligen går i hennes fotspår. Det började med att jag började jobba för Aktiv Ungdom som ledare, precis som hon. Nu jobbar jag även som Polare, precis som hon gjorde. Och inom kort är det väl dags att bli kontaktperson också, haha! Nej, men skämt åt sido. Jag är mer än tacksam för allt fint Ronja gör för mig och att hon alltid ställer upp.

Födelsedagsfrukost

Klockan 8.00 imorse stod jag och Megsan redo utanför Lollos hus för att fira födelsedagsbarnet, Lollo. Den spontana planen var att rycka tag i handtaget, slänga upp dörren och sjunga så högt att fönsterrutorna sprack, men tyvärr var det låst. Haha, därför blev det till att knipa igen och sedan sätta sig vid bordet när dörren väl öppnats.

Lollo var på strålande humör och hela gänget hade en hur skön morgon som helst. Tänk om man alltid kunde sitta och äta frukost med sina vänner innan man gick till skolan? Man skulle ju vara på toppenhumör hela dagen då!

Till frukost bjöds det på toast (inte tost, mamma, toast!), våfflor med sylt och grädde, samt prinsesstårta som efterrätt. Men det sjukaste av allt måste ha varit att jag som nästintill aldrig dricker läsk, drack äppelcider på morgonen. Kan ni förstå det? Haha, jag kan knappt själv smälta det riktigt...

 


Haha, här har vi bohemchica Linnea och en trendig blomma med ovanligt pressad överarm
där. Haha, visst ser jag lite bitig ut? (Jag hade bra gärna velat göra en liten blinkgubbe där,
men jag avstår från den missen).Lollo fixar i köket! Lägg märke till hennes nya ring och hennes fina nagellack som hon fick
i födelsedagspresent!

Lollos Dag

Idag är det absolut ingen vanlig dag. Nej, det är min kära söta vän Louises 18-årsdag. Idag är hon verkligen extra snygg och härlig! Jag tog dagen till ära att faktiskt inviga min byxdress och sminka mig för en gångsskull, haha. Allt för min älskade lilla Louise! Ja, det var väl det jag vill säga tills vidare; Grattis lillen och ha en fortsatt underbar födelsedag!Här har vi en bild på dagens prinsessa från år 2008! Louise du var ingen, men sen fick du K:et och
du blev kingen! Fyndigt, va?

Tillbaka från Gotland

Tjena allesammans! Nu är jag tillbaka från Gotland igen. Det känns som om jag varit där över en vecka, trots att jag endast varit där i fem dagar. Jag har verkligen försökt uppdatera bloggen från vår svenska lilla ö, men Internet var ingen höjdare när jag skrev mina roliga historier, så ni fick helt enkelt klara er utan mig ett litet tag.

Men vet ni vad? Bilder kommer att läggas upp inom kort och då kommer jag berätta om Gotlandresans allra roligaste händelser. Håller ni ut så länge? Det hoppas jag att ni gör, haha.

Bad times

Nu ska jag traska ner till vår lilla stad och möta upp mina vänner. Det har hänt lite jobbiga saker och jag tänker nu tillbringa kvällen till att finnas där för en av mina bästa vänner och göra allt som ni andra hade gjort för era bästa vänner när de går igenom jobbiga saker.


Här har ni mig med en cool gubbe på min mage och en snygg brud vid min sida,
för två år sedan. I love you, putläppen! Haha, och ja, idag får du ha "större" läppar
än mig. Då får till och med ha gigantiska läppar om du känner för det!

Summer

Hejsan! Jag förbi stan en sväng innan jag kom hem idag och fick med mig lite härliga godsaker. Dock hann jag aldrig in på Topshop för att handla mina skor, men det får jag ta när jag kommer hem från Gotland på måndag.

En etnoinspirerad klänning.

A little more african stuff.


Två härliga långklänningar, dock i storlek 40... Varken 36 eller 38 fanns kvar! Aja, det
får helt enkelt bli lite Oversize på de där.And at last, a jumpsuit in black! Det är så trist att den är i svart, för nu ser ni varken
sömmarna eller detaljerna. Ni får helt enkelt se allting på någon outfitbild senare!

Hallucinationer

Nej, jag är varken hög eller full. Jag är bara extremt övertrött. Jag har sovit tre timmar inatt och sedan har jag vaknat och pluggat med mitt fördjupningsarbete hela dagen. Nu kanske ni förstår varför jag ser hallucinationer. Igårnatt inbillade jag mig att det flög runt stora flugor i mitt rum och nu hör jag något prassel i mitt öra. Nej, nu går jag och lägger mig innan jag blir galen!

God natt kära läsare!

"Dragge fick skjuts hem"

Det här är ett välkänt citat som sträcker sig hela fem år tillbaka från en filmkväll hemma hos Louise. Idag var det däremot inte min kära far som skjutsade hem mig, utan min nya chef. Visst låter det lite coolt? Haha, inte just skjutsdelen, men faktumet att jag har ett jobb.

Idag har jag hursomhelst varit och provat kläder med några arbetskollegor (haha, alltså nu får jag lägga av. Men jag känner mig bara så haxig när jag ens nämner att jag har ett j o b b). Cissi aka Lillcissi/ Arga Cissi simmade i princip i sina kläder. Jag överdriver inte när jag säger att de minsta byxorna var upp till hakan på henne. Vem vet? Jag kanske kan lägga upp en dagens med mina nya trendiga kläder när det väl är dags att dra ut i tjänst?


Som ni kanske ser jobbar vi Polare inte bara med ungdomar, utan minglar även med
Sveriges statsminister, Fredrik Reinfeldt!

Pluggis eller Nörd? You name it!

Ni vill inte veta vad jag gör uppe så här sent en söndagsnatt som denna. Jag känner hur måndagens småtimmar inom en armlång sträcka snart har anlänt... Nej, nu går jag och lägger mig! Jag har suttit och skrivit på mitt fördjupningsarbete i samhällskunskap B sedan klockan 22 någongång. Jag känner att min insats har varit mer än bara tillräcklig. God natt /Pluggisen

PS. När jag skulle sträcka mig efter att ta på mig mina nördglasögon för att komma in i min riktiga pluggismode, upptäckte jag att de var utom synhåll. Jag har glömt kvar dem i teatern. Det första jag ska göra när jag kan kommer till skolan imorgon är att springa och hämta dem. (Nu har ni fått ta del av den realitet som tyngt mig den senaste halvtimmen). DS.


En helt vanlig pluggkväll bara... Eller?

Drama Queen

Nu är det dags för mig att möta upp min lilla Drama Queen till granne för att sedan sätta igång med den här showen! Väl nere i teatern ska jag köra lite genrep med mina andra drama queens till elever, haha. Ett "Break a leg" hade passat bra nu!

Missa för guds skull inte...

Föreställningen som börjar klockan 15.00. Nyckelord som ni bör minnas är:

1) BCJF:s aula
2) 20 kr/person
3) Ett glatt humöra (haha, okej nu blev det för mycket)


Time For Some Zolo Safari High Fashion

Jag har tänkt på en sak! Jag är ganska säker på att jag kommer gå runt som en inföding från Zolo i sommar. Det är så roligt att varumärken verkar ha hämtat sin inspiration från Afrikas savanner och byar. Ja, det blir väl dags för mig att utveckla mitt innersta afrikanska jag och ta vara på det lilla afrikanska blod som flödar genom mina vener, haha.

Cravings

Morgondagens Show!

Imorgon klockan 15.00 börjar insläppet för Aktiv Ungdoms slutshow för den här terminen. På plats kommer jag och grannen finnas på plats och givetvis våra elever också, haha. Det kommer att bjudas på flera dansuppvisningar och en teaterföreställning. Jag tänkte att jag bara ta och berätta det här på bloggen, så att ni som är intresserade kan komma och titta.

Showen kommer att hållas till i BCJF och inträdet kommer att kosta 20 kronor per person!
RSS 2.0