Politiker som famlar fynd, kniven i... Äh, vi kör igen!

God kväll allesammans! Rubriken har egentligen ingenting med det här inlägget att göra, men jag hörde en nyss en liten snutt av Maskinen, haha.

Det var temadag i skolan och dagen var fullspäckad av politikinspirerad tipspromenad och debatter. Efter denna sena temadag gick jag hem till Lollo som bjöd på det godaste hembakade brödet genom tiderna och te. Lite senare kom även mysan för att njuta av vår härliga picknick, haha.

Lite senare traskade jag iväg för att möta upp Cammish för att träna lite granna. Nog var det jobbigt alltid! Svettet rann och min tröja var så gott som dyngsur efter det där träningspasset, haha.  

Sverigedemokraterna - Nu får det fan vara nog!

Voltaire sa en gång "Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att framföra dem". Detta är demokrati och ett exempel på att varje människa ska ha sin rätt att få uttrycka sig. Jag har vuxit upp med lärdomen av detta citat och har alltid hållit fast vid det... Tills i dag! Sverigedemokraterna, nu får det fan vara nog! (Titta på Sverigedemokraternas valfilm 2010 här nedan)

Så lyder deras kampanj: Sverige eller Swedistan. Trygg pension, ålderdom, gatubild, land och förort, gemensam identitet, nära mellan medborgare, gemensamma grundvärderingar, demokrati, yttrandefrihet, jämställdhet osv - eller ghettoifiering, islamisering, våld, framtida terror, upplopp, bilbränder, skolbränder, personrån, planer och kupper för att montera ner demokratin och införa sharialagar, hot mot yttrandefriheten, hot mot jämställdheten, gruppvåldtäkter osv? Det är bara att välja. Vill du leva som en minoritet i ett muslimskt land inom 20-30 år, rösta då på sjuklövern, annars, så röstar du på Sverigedemokraterna!


Dra mig baklänges! Jag trodde faktiskt blint på att SD skulle komma med någonting vettigt till det här valet. Visst att de tagit in pensionfrågan istället för att bara rikta in sig på invandrarpolitiken, men allt annat då? Det är möjligen så att de förlitar sig allt för mycket på 40-talisterna som går i en pensionvåg nu, och kanske får de till och med en hel del röster. Men var nu snälla och tänk logiskt. Ni ser själva vad de outbildade stackarna är ute efter, en grupp att beskylla.

Vart ifrån får SD det att se ut som att invandrarna vill bromsa pensionen för svenska folket? Invandringen skapar möjligheter för Sverige som vårt land är i behov av. Att regeringen väljer att budgetera på fel sätt kan inte skyllas på någon/några andra än regeringen själv (som är hela svenska folkets val). Vi alla vet att problematiken inte ligger kring invandringen, utan snarare de såkallade Sverigedemokraterna som sitter hemma och vägrar jobba för att de är för att de antingen är för lata för att jobba eller för att de är obildade och inte kan få något jobb. Vi vet alla att det lättaste sättet att försvara sin egen heder på är att skylla på minoriteten, i det här fallet invandrarna! Jag skäms över att vårt land tvingas släpa på dessa utsugare. De kallar invandrarna för socialfall som kommer till Sverige för att få gratis sjukvård och ta våra pengar, när de i själva verket är de verkliga bidragstagarna. 

Handlar hela invandringen om islam? Varför vinklar man allt negativt som terror till islam? Det är skrattretande, för vi vet alla mycket väl om att vi har minst lika många västerländska terrorister. Världens största terrorister kommer från västvärlden! Är det verkligen så att medelhavsfolket och araber är de enda som vet hur man slåss och bråkar? hur kommer det sig att jag ser västerländskt folk vara problematiskt och bråka hela tiden? Ni som vet vad terror är förstår nu att jag inte menar bilbomber, utan exempelvis att terrorisera ett civila i ett främmande land för att få olja, naturgas m.m. Och vi i väst ska förespråka fred? Och vi i Sverige ska vara neutrala? Det där var passé sedan länge och jag är trött och besviken på hur nationer handlar.

En annan fråga är ghettofiering? Ett sådant ord finns inte ens i vokabuläret, haha. Det är bland det mest rasistiska jag någonsin har hört i mitt eget hemland. Jag e så trött på all vinklad information och att folk är för dumma för att faktiskt förstå vad en blandning av nationaliteter innebär för länder. Tror SD att vårt land drar in arbetskraft från Tskland och Polen för att det är roligt? Vi gör det för att vi har för lite svenskar som jobbar. Vi är med andra ord i behov av andra i världen! Jag ska ge er ett exempel på vad som hände med Irland efter första världskriget. De gick under, bankrutt, pulvriserades från marknaden. Men arbetskraften från utlandet fick landets ekonomi att skjuta i toppen och rankas som landet med minst arbetslöshet i världen. Jag vågar be Sverigedemokraterna att slänga sig i väggen och spola ned sina obetydliga och patetiska tal i toaletten där de hör hemma. Hur kan man skylla sitt eget misslyckande på någon annan? Ett råd till er Sverigedemokrater är att gå i skolan, ta lärdom, utveckla er och sedan kanske ni kan bli någonting vettigt. Det finns inte en enda arbetsgivare som vill ha inkompetenta människor på sina företag.

Ni Sverigedemokrater håller inte i er svenska kultur så bra som ni tror heller. Maten ni äter är ju förfan inte ens svensk. Kallar ni köttbullar och makaroner för svensk mat? Nej, förlåt! Det måste vara spagetti med köttfärssås som är en typisk husmanskost, va? Sveriges kök präglas av utlandet. Det hade aldrig varit så rikt som det är om det inte hade varit för resten av världen. Det finns ingenting som heter SVENSKA köttbullar gottfolk. Jag är ledsen att förstöra hela er bild av den "Svenska kulturen", för den är egentligen hämtad från hela världen, bland annat  från "terrorväldet" (som SD så gärna vill kalla det) mellanöstern. Ni kanske har hört talas om KÖFTE/KAFTA? Där har ni receptet till de härliga svenska köttbullarna. Om SD vill behålla ett svenskt Sverige, kan ni köra ut hela packet och stänga igen dörrarna för att import av råvaror och teknik. Då ska vi se hur långt ni kommer! Svenska folket skulle inte ens kunna torka sig själva i rumpan efter att de varit på toaletten om det inte vore för utländska företag som vill exportera till oss. Ni Sverigedemokrater kan väl klara er på er potatis och ert salt. Men nu när jag tänker efter hade inte Sverige haft potatis om det inte vore för Columbus tur till Amerika. 

Vi i Sverige borde se på vårt mångkulturella samhället och känna oss stolta. Stolta över att vi vill ta del av andra kulturer och traditioner, lära oss mer och utvecklas. Det finns ingen chans i världen att Sverige hade varit så här utvecklat om det inte vore för ett mångkulturellt samhälle. Istället för att hata och se ned på den nya svenskarna, kan vi känna oss stolta över att vi hjälper andra till ett bättre liv. Om inte det kan vi tänka egoistiskt och se verkligheten, vi utnyttjar de nya svenskarna för att VI ska få ett bättre liv, ett mer utvecklat samhälle, en högre status i världen.

Om invandring är jobbig för Sverige, sätt då stopp för hela globaliseringen och regridera er till stadiumet då vi bodde i grottor och slog oss själva i huvudet med träklubbor.

Tack för mig, mina kära vänner! Glöm inte att se filmen här nedan.  

Kort info sådär!

Jag kom nyss hem från bokhandeln där jag köpt några plastfickor i olika färger. Alldeles strax ska jag äta lite kyckling för att sedan bege mig ned mot staden och träna. Hej med er så länge!

Och vi tackar fan Gud för Facebook!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Ronja kom över en stund och vi pratade ganska mycket om universitetslivet. Haha, wow, wow, wow! Jag känner hur det bara rullar in vuxenpoäng nu! Lillen har nämligen blivit stor och kommit in på Uppsala universitet, där hon ska utbilda sig till biokemisk analytiker. Riktigt häftigt om ni frågar mig! Ett stort grattis till Ronja!

Jag kan inte hjälpa att undra vad alla de gamla treorna har kommit in på för program. Hallå, kan människor uppdatera sig på sin Facebook kanske? Facebook är min generations motsvarighet för saftigt skvaller. Folk kan lägga upp pinsamma bilder från helgen, skriva vilka de har blivit tillsammans med, vem som har blivit dumpad, vad de gör för tillfället, om de har tagit sig ett långt toalettbesök eller inte, men de kan fan inte skriva vad de har kommit in på för program. Jag känner att Facebook har spårat för länge sedan... Det har nästan gått så långt att ingen tror på någonting man säger, OM det inte står uppe på Facebook. En relation accepteras inte i verkligheten om det inte har blivit officiellt på Facebook. Ja, ni förstår vad jag menar, va?

En rolig grej bara

Berättade jag förresten att jag minglade med lite Andra Avenyn-stars efter jobbet igår? Haha, jag försökte glömma bort alla pinsamma repliker jag en gång hört och koncentrera mig på vad som egentligen ägde rum, men det hela slutade i kaos. Haha, jag fick ett skrattanfall och jag tror inte att någon förstod vad som faktiskt försegick i mitt lilla huvud. Nåja, detta lär inte vara sista gången någonting sådant händer mig. Det är definitivt inte första gången i alla fall.

VM 1

Veronica Maggio var ganska mysig i går. Himlen var klar, sensommaren passerade mot sitt slut, Gröna Lund osade av lycka och Maggio hade med sig en liten, liten vän i magen. Haha, just precis! Hon ska nog bli mamma inom kort, coola Maggio. Dock måste jag säga att jag fann publiken aningen lam. Men när jag tänker efter är inte Veronica en sådan stjärna som gör röjmusik, utan skapar mer ett slags lugn. Nog gungade publiken med till musiken, men vi var en och andra som blev lite hetsiga under stopp.


Vår lilla Havanna mamma, Veronica Maggio!

Utlandsfeber

Det verkar som om alla åker utomlands nu, haha. Det har blivit så otroligt billigt att åka bort, så det råder fullkomlig hysteri vid datorerna i skolan just nu. Men jag, jag stannar kvar här i Sverige, för jag måste jobba så jag kan leva loppan nästa sommar istället. 1 year to go, haha!

Om ett litet tag åker jag till stan för att jobba, jobba, jobba! Lite senare under kvällen blir det spelning för hela slanten. Missa inte Veronica Maggio ikväll, allesammans. ♥

Nästa chans är år 2287

I morgonkväll (eller rättare sagt ikväll) klockan 23.30 är det dags för hela svenska folket att gå ut och se det människan inte kommer att se förrän år 2287 igen, nämligen månen bredvid planeten Mars i en storlek så stor vi bara kan drömma om. Mitt råd till er är att inte missa ert livs chans att se Mars passera månen. 

För några år sedan såg jag när Mars passerade månen, men då såg det endast ut som om mars var ett mörk fläck, likt ett födelsemärke på den stora vita månen. Men i morgonkväll kommer de jättelika kulorna att stå bredvid varandra. Jag tänker mig en rödgul planet bredvid vår vita måne i ett oförglömligt format.

Missa inte det här!

Hetsigt schema!

Det känns som om min morgondag kommer att vara detaljerat upplagd. Efter skolan åker jag direkt in till stan för att jobba, sedan åker jag vidare till en ännu okänd destination (förmodligen med jobbet) och tillslut bär det av mot Gröna Lund för att hänga på Veronica Maggios spelning tillsammans med vännerna. Så om ni vill boka in mig för någonting på fredag kan jag spara er besväret och säga att det är rent av omöjligt, haha.

Även om det kommer bli lite hetsigt, känner jag mig otroligt exalterad redan nu!


"Komigen! Verran! Yee, Verran!" (För er som inte förstår
är Verran, Veronicas smeknamn. När man gick i årskurs
7 var ordet "verra" även känt som handväska/väska=verra)

"Om du bråkar med oss så får du däng"

Haha, jag känner mig ganska stel för tillfället. Ni kan kalla mig för den stela b-ruden! Jag har träningsvärk i hela kroppen och jag kommer ha ytterligare träningsvärk i morgon, med tanke på vad jag körde för pass idag. Jag tror nästan att jag är född till kampsportare, haha. Jag har nog hört att jag har en rejäl höger och kickar ett antal gånger, så bråka inte med mig allesammans.

Time to...

Nu ska jag iväg och träna lite granna! Jag vill både träna step och boxning, men vi får se om jag orkar de båda passen, haha. Jag tränade ju imorse också, så jag får väl skylla på det.

Vuxna barn

Mobbning i grundskolan är ingen ovanlighet och mobbning på arbetsplats är precis lika vanligt. Men det finns en skillnader. Vi kan inte avsky barn som är mobbare (även om vi vill det innerst inne), för vi måste tänka på att det är deras föräldrars fel att de är som de är. Nu menar jag givetvis ettgluttare till mellanstadie-elever. Deras stupiditet går att skylla på detets agerande, haha. Men vuxenmobbning då? Då är det ju någontnig som verkligen inte är rätt. Det är ju trotsallt vuxna människor som ska ta itu med problemen och så finns det idioter som aldrig riktigt har vuxit upp.

Varje gång jag hör om vuxna som blir utpekade och förnedrade under fikarasterna skäms jag. Det får mig att fundera på om det verkligen är värt att växa upp och arbeta med dessa, nu när jag känner mig så mycket smartare än dessa inkompetenta människor som förmodligen även är föräldrar. Haha, det är som om min mamma skulle vara världens elakaste mobbare på sitt jobb (?). Om jag funderar på det sättet är det ju bara skrattretande, men ni förstår poängen. Ellerhur, haha?

En galen hund

Jag åkte nyss till ICA och handlade lite granna med pappa, men på vägen hemifrån märker jag hur pappa häpnar när han tittar i backspegeln. Någonting var ju inte riktigt rätt. Bilar tvärnitade, svängde åt sidorna och fram sprang lilla Tessa. Hunden hade gått lös och sprunget efter vår bil, haha. Fyfan, vad arg jag blev på Tessa för att hon sprungit hemifrån för att följa efter vår bil. Jag blev så rädd. Jag fick ställa mig framför en bil som kom åkandes för att hundskrället inte skulle bli överkört.

Haha, hunden har ju verkligen spårat! Hon brukar alltid springa och möta mig och hoppa på mig (eftersom hon aldrig har koppel) så fort jag nått fram till början av vägen av min gata. Jag förstår inte hur hon kan känna på sig att det är jag som kommer gåendes, men nog är det underligt.


Lillen, haha!

ΗΣΓΓΘ

Jag vet inte vad som har hänt riktigt. Varje gång jag försökt ladda upp mina nyköpta kläder här på bloggen, har någonting inte riktigt velat samarbeta. Men nu fungerar det igen!Party Party

Ja, då var det måndag! Snart helg? Vad ska det hittas på för roligt då egentligen, haha? Kanske tar jag en sväng förbi Veronica Maggio på Gröna Lund? Haha, vadå kanske? Självklart gör jag det!


Spanish Crew

Spanskaklassen har alltid varit grymt rolig, då vi var flera från SP och så hade vi Johan från NV. Jag minns verkligen hur roliga lektionerna var och hur mycket vi skrattade hela tiden. Ja, vi var ganska härliga om jag ska få säga det själv. 

I dag kändes det lite konstigt dock... Vi som jämt varit vana vid varandra och kunnat skämta och skratta tillsammans, skulle nu få in nya ettagluttare i vår klass. Hur de än försöker kommer de aldrig att bli en del av det forna Spanish Crewet, någonsin. Visst är det barnsligt hur jag reagerar? Men se på vårt crew som ett silverband, sammanslutna länkar av olika personligheter som tillsammans skapat den absolut perfekta klassen... ska nu behöva bryta länkarna och tillåta nya länkar sammansättas. Vad händer då när detta armband blivit för stort för handleden den sluter? Ska armbandet då trilla av och slås sönder i flera bitar?

Hahaha, okej! Nu skojar jag bara med er. Det enda jag ville säga var egentligen att det kommer ta tid för mig att vänja mig vid alla dessa nya ansiktet... och tyvärr (någon måste säga det) krävs det hårt arbete för att ta sig in i crewet. Troligen kommer ingen att lyckas... för man måste vara en sistaårselev, som jag själv.


Titta bara... Vi finns ju till och med på google, spanish crew... Eller, Jossan valde
ju att hoppa av spanskan så hon räknas ju egentligen inte. Haha, men vi ska nog
se till att ordna en utlandsresa. Om inte så får jag, Jullan, Amanda och Johan orda
en weekend eller någonting, haha.

The Hills

Jag såg nyligen Eclipse och jag måste säga att jag tyckte den var bra, bara bra. Efter att ha läst boken, känner jag att det var som att se en film i snabbspolning. Haha, allting hände så fort och utvecklingen av handligen skedde i en "superspeed", haha. Men jag tyckte att filmen var bra ändå. Det är ju någonting med filmerna som gör att man längtar till nästa. Men just nu längtar jag bara efter att få se sjunde filmen av Harry Potter!

Nu ska jag se på The Hills som har haft maraton hela dagen. Som ni kanske vet är det ju säsongspremiär för sista säsongen av The Hills klockan 18.00!Jag kallar oss för en svärm av blodtörstiga paparazzis

Det är så sjukt att vi sörjer över människor vi inte har känt till eller ens vetat om deras existens. Ena dagen vet ingen vem människan är, men sekunden som nyheten släpps och det visar sig att personen har dött visar det sig att alla kände personen in på djupet och att människan tydligen var så populär att hela stadens invånare var dens bästa vän.

Är det inte patetiskt hur vi sörjer våra bortgångna medmänniskor? Respekt i all ära, men visad respekt på annans bekostnad och låtsas som om man kände personen för att själv få uppmärksamhet... det är vidrigt. Anledningen till att jag skriver detta är för att en 23-årig man knivhöggs till döds i gårmorse, en tragedi som inte bör hända om ni frågar mig. Brottsrubiceringen är mord alternativt dråp. Det är synd att någonting sådant ska ske och det får mig (och säkert även er) att undra vad fan det är för värld vi lever i.

Jag ska inte gå inte på varför, hur, var och när mordet alternativt dråpet ägde rum, för rykten är det minsta som bör läckas ut inför familj och vänner just nu. Men den här världen slutar aldrig att förvåna mig. Imorgon är det precis som Kevin sa "Folk kommer säkert snacka om att han blev wackad av någon jävla ailien eller att han egentligen blev attackerad av någon pansarvagn". Så hungriga efter skvaller är folket... och det kommer de alltid att vara. 


Det har gått så långt att vi människor kan betrakta oss som en svärm av blodtörstiga
paparazzis. Ett brutet lillfinger på en politiker kommer aldrig att tillfredställa våra behov
av skvaller, utan det krävs en skandal, en tragedi, ett dödsfall, för att släcka vår törst.

Världens lyckligaste

Som jag alltid säger, löser sig alla problem ALLTID! Jag snackade med Megz0rs boy, Eddieponken, nyss och jag kan säga er att min dag är räddad. Mitt skolår är räddat! Vi kommer att bli nya classmates, haha. Ni får veta mer på måndag eller tisdag (då jag börjar i hans klass). Teknik-boys, here I come! En sak är säkert... jag kommer att ta med mig doftspray in till deras enhet och spruta runt, för vi alla vet att det s t i n k e r inne på Teknik, haha!

P's

Om några timmar ska jag ut och jobba. Jag visste först inte om det var någon bra idé att jag jobbade idag med tanke på att jag varit så arg. Jag låter aldrig känslorna ta över när jag jobbar, men ändå kan jag inte hjälpa att fråga mig själv om det är värt att gå ut och jobba när jag ständigt handskas med en massa olösta problem i tankarna. Jag får helt enkelt hoppas på en lugn kväll och att ingen säger någonting olämpligt, för annars kan det nalkas spår.

Haha, nejdå! Skämt åt sido. Jag brukar aldrig vara arg, men när jag väl är arg, går det över inom kort och nästa sekund är det som om jag aldrig ens varit arg. Det är nog en bra egenskap hos mig. Eller vad säger ni? Dessutom beblandar man inte privatliv med arbete. Jag brukar se det som den första ingrediensen för misslyckande.

 
You don't want to mess with us G's! Eller... ja "P's"
kanske man ska säga.

Under 50-lappen!

Tro det eller ej, men man kan hitta kläder under 50-lappen. Här har vi ett sådant köp!

Psykoanalytikern nästa?

Wow! Jag vaknade alldeles pigg som en lärka som en riktig sangviniker, men tråkigt nog hade min duktiga lärare rätt i att ingen av oss i klassen skulle förbli så pass sangviniska hela dagen. Om jag ska lita på filosofen, Galenos, teori har jag under dagens gång tagit del av tre av fyra olika människotypers personlighetsdrag. Det låter mer än möjligt!

Melankoliker, övergång till Koleriker

Jag har precis gråtit av frustration och sitter nu och skakar av ilska, men försöker nu lugna ned mig genom att skriva av mig lite granna. Usch! Jag kände att jag skulle få ihop alla mina kurser ordentligt... tills jag kom på att jag måste gå matte C. Ni kanske tycker att jag är jättetöntig som blir ledsen på grun av beslutsångest, men det är inte vad det handlar om. Det handlar om att jag och andra elever i min skola inte får tillräckligt med stöd av syvarna, vilket egentligen bör vara en självklarhet. Jag tycker synd om mina lärare som springer runt och försöker göra så gott de kan för att kunna behålla mig i kurser och ordna mina andra kurser. Det är inte deras jobb egentligen! De ska inte behöva leka SYV åt mig bara för att de som egenltligen har den posten inte kan sköta sitt jobb. Just det! Ni läste rätt.

När jag handlade på ICA tillsammans med min kära pappa gick jag från att ha trott att allting är frid och fröjd (eftersom att jag trodde jag skulle kunna lösa mattefrågan med ett basår senare), till att bli melankolisk (nytt ord från psykologin, tungsint), och till sist nu bli alldeles kolerisk (hetsig och arg).

Någonting bra ska ni få ut av den här texten. Även om jag är arg och ledsen just nu, känner jag mig glad över att min kära syster kommer tillbaka hem idag OCH att jag fullkomligt älskar psykologi A-kursen. Vet ni vad? Jag har nyss även lärt er några nya ord, haha.

Nu är jag lugn igen. Hej med er!

Design Simon och Thomas?

Har ni sett min design eller? Det må kanske inte vara Design Simon och Thomas, men det är fan Design Myzan och Skillzen (hennes det vill säga). Haha, jag har ju som ni kanske vet inte haft någon design på den här bloggen så länge jag har haft den. Men nu fixade Myzan en sådan till mig och det vill jag verkligen tacka för! Jag hoppas att ni tycker om den.

På tal om ingenting alls, har jag fått så mycket bra idéer den senaste timmen. Jag känner mig så bra just nu och kan knappt vänta tills jag får presentera dem för min arbetspartner. Nu ska jag sova, allesammans! God natt ♥

Kontrast?

Haha, som ni kanske inte vet har min vän Lollo länge tjatat om kontraster. Hon har till och med ett album på FB som heter Kontrast, där det bara är massvis med bilder på olika kontraster. Det roliga är att man kan tro att hon driver, men innerst inne tvingar man övertyga sig själv om att hon faktiskt är gravallvarlig.

På tal om kontraster, vill jag nu visa er lite nya kontraster i min garderob.Frustration

2:a dagen i skolan. Ilska. Frustration. Dilemma. Resultat: huvudvärk. Haha, nej nu slutar jag att imitera Jens Lapidus.

Det är så att de schema-ansvariga i skolan har strulat till mitt (och många andras) schema och jag kommer därför att bli tvungen att välja mellan två kurser jag verkligen vill studera, nämligen Matte C och Moderna språk steg 3 (spanska). Dessa kurser hade tidigare inte krockat, men nu under all stress (då ingen har fått samman ett gällande schema för oss stackars 3:or) har de tydligen kolliderat. Hela dagen har jag tampats med bestlutsångest och funderat på hur detta val kan påverka min framtid. Är jag överseriös eller smart? Överdramatiserar jag situationen eller är det bara mitt sätt att handskas med realiteten? Det är det som är frågan, lilla Hamlet. Inte att vara eller icke vara!  

Efter allt spring mellan rektorn, syvarna och med mina otroligt snälla lärare samt allt funderande, har jag fått ont i huvudet. Det är dags för mig att pusta ut och bara ta det... lugnt. Allt kommer att ordna sig! Det gör det alltid.

 
Jag gör som min kära lärare Lou hade gjort. Jag skrattar åt problemet och chillar. Ibland
förstår jag inte hur duktig en lärare kan vara på att få en att må bättre och bli glad,
även om man egentligen känner för att slita någon i stycken.

Sa du Turku?

God morgon! Det har börjat snackas allt mer om en kryssning till Turku och det lockar mer och mer för varje gång Sellis skriker "TURKUUUUUU!!!" i örat på mig. Kanske bär det av mot Turku i slutet av september med lilla mig och hela packet?

Some news

Jag kom nyss hem ifrån en Polarutbildning med hela Polargänget. Det var väl en ganska rolig sådan, då även Modou var på sitt allra gladaste humör... Ja, det var ett skämt! Jag har aldrig sett honom så bitter, men kul var det att skratta åt honom allt.

Första dagen i skolan gick hur fint som helst. Det kändes lite underligt att vara bland skolans elit nu, men vanan skall nog komma ikapp min verklighet inom kort, haha. Efter skolan hängde vi kvar ett gäng i caféet och minglade precis som goda gamla tider, men även det måste ta slut någon gång så jag traskade vidare hem till Lollo och tittade på Twilight. Haha, och nu när vi båda har sett filmen 3-4 gångar har vi uppmärksammat alla filmfel och alla roliga samt fula scener. Nej, min dag har varit hur bra som helst!

Nu tänkte jag ta och bjuda er på lite nya skjortor här på bloggen:


Denna matadorinspirerade svarta från Monki


Denna vita kan passa riktigt bra under en svart kavaj eller bara sådär tror jag. Jag älskar
farfarkragen.Denna vita från Zara förälskades jag i på stört, så den fick följa med hem fort som ögat!

First day in school!

God morgon allesammans! Idag bär jag dessa nya kläder. ♥

 


En svart kavaj som skriker "Fladderflaggish", för att den är ganska så fladdrig, haha.


En stor skjorta på det, helst knäppt upp till kragen!


Och till sist får det bli ett par tights i guldig kedja.

Början på slutet

I morgon börjar jag i trean, vilket betyder att detta är början på slutet. Början på slutet av gymnasiet, början på slutet av SP-åren. Wow, nu ska jag sluta vara så sentimental, haha! Början på slutet innebär ju även en helt ny start med nya dörrar som öppnas och bakom varje dörr blomstrar nya möjligheter. Nej, nu ger jag mig! Imorgon börjar jag trean och det ska bli så jävla roligt att börja skolan och träffa alla vänner igen! Kalla mig nörd, men jag ser faktiskt fram emot morgondagen. ♥

 

Stickat i sand

Under sådana här mulna och regniga dagar, tackar jag mig själv för att ha investerat i ett par tjocktröjor att hänga upp i garderoben. Här har ni två stickade i sandfärgat som jag köpte för någon vecka sedan men aldrig lade upp på bloggen.What the hell?

Var är min mobilladdare? Det verkar som om den är spårlöst försvunnen, för jag verkar inte kunna finna den någonstans i det här huset. Senast jag såg den var under min och tjejernas spakväll då Lollo laddade sin mobil. Eftersom att min mobil nu har dött undrar jag om Louise vet var hon lämnade laddaren innan hon kickade iväg med sin cykel. Louise? Vet du någonting om fallet om den spårlöst försvunna mobilladdaren?

En present från London

I går hade jag gäster hemma från London (de jag bodde hos under min englandresa). Jag väntade mig absolut ingenting mer än en god bit middag och konversationer, men de hade faktiskt tagit med sig en lång present till mig från London, nämligen en långklänning. Jag tackar så mycket för den! ♥

 Skolstart

På onsdag öppnar skolan igen och därför var det dags för mig att åka in till stan och handla lite block och så vidare. Mamma ringde och bad mig köpa lite varma kläder, så det blev även några få plagg. Jag orkade knappt titta runt efter kläder då jag kände mig alldeles utmattad. Det får helt enkelt bli höstshopping en annan gång.


Jag vill egentligen köpa en annan lite längre jacka i samma färg, men jag kunde inte
hitta den någonstans, så det fick bli den här så länge. Men jag tycker om den här också!
Jag vet dock inte om jag vill behålla den. Usch, jag är så trött att jag förvirrar mig själv.


Tights är ju väldigt bra att ha nu när kallare tider börjar närma sig.


Dessa strumpor fick också följa med hem. De kan ju vara fina i skorna!


Här har vi lite bra block. Jag är så trött på alla block med framsidor i papp. Det enda de
duger för är tippen! Det går knappt en månad innan framsidan har slitits sönder och alla
anteckningspapper har börjat rivas ut av sig självt. Så nu investerade jag i mer stabila
block istället.Detta måste vara den bästa kalender jag någonsin har ägt. Inspirationskällan var
faktiskt Linnea och fördelarna med denna lilla kalender är många. Den får ++++ av mig.
 

En present från Malta

Jag hade glömt att lägga upp en bild på en fin present jag fick av Lollo från Malta. Riktigt söt tjej, haha!Spa Night

I gårkväll tillbringade jag hela min dag och kväll/natt med mina 18-åriga pinglor, haha. Vår present till Emelie var att göra i ordning en exklusivare variant av ett hemmaspa och jag kan säga er att det blev hur lyckat som helst. Under dagen var det egentligen tänkt att vi skulle ha åkt ut med båten och haft lite picknick på sjön, men vädret tillät inte det så vi gjorde en vanlig picknick istället. Därefter ornade vi med snittar, drinkar, middag och alla andra spabehövligheter innan Emelie hämtades upp.

Söta Emelie!

 


Jag och min bror tar det lugnt bara...


Bilden säger det själv! Det var en "Feeeeeeeeeett niiiice picknick"!

Kvällen började med lite fotbad och drinkar på min altan, som ni kanske inte syns.


Sedan hällde vi i Emelie lite fler drinkar.


Sedan var det dags för middagen och då kanske ni förstår att Emelie åt upp all potatissallad.
Tack, tjejen! Vad snällt att du sparar lite till oss ocksåe, haha.


Här har vi Myssan!


Mums, food time! Alla var vrålhungriga så maten räckte precis för att alla skulle bli mätta
och glada. Det kanske var lika bra, för vi vet väl alla hur det kan bli när det forfarande finns
mat och man börjar småäta efter att man redan är mätt. Då kan jag säga er, då finns det
ju ingen plats för efterrätt senare.


Efter middagen rullade allting bara på och det var dags för detta! Haha, vi hade plastfolie
lindat runt huvudet, så vi såg ut som små ailiens. Haha, vi var så snygga och mysiga!


Det blev lite galet där innan vi hoppade in i bastun lite senare under kvällen. Jag kan
fortfarande inte förstå hur det kan vara så underbart att basta. Där satt vi i en mysig
bastu och pratade om allt möjligt. Ni vet när man blir alldeles varm och svettig i bastun
och någon säger någonting otroligt roligt och man inte orkar skratta fullt ut? Jag hade
egentligen ingenting att svara på den där frågan, men då är det fan varmt i alla fall.


Efter bastund var det bara att peela huden och sedan kleta på en ansiktsmask!


Lollo fick ha en banan- och avocado-mask! Tyvärr finns det ingen efterbild, utan förebild.


Jag ville bara gosa in mitt ansikte i någon här, haha. Det är otänktbart hur fräsch man
faktiskt kände sig, haha.


Time for dessert: Choklad fondue med tropiska frukter. Mums!

Tack för gårdagskvällen allesammans! Nu måste jag skynda iväg, för jag ska iväg till stan och handla skolmaterial. ♥

What a night

Fyfan, vilken jävla kväll. Det är allt jag har att säga för tillfället. Om ni nu inte vill protestera tänker jag gå och lägga mig för att få mig en väl förtjänt nattblund, för jag är helt s l u t.

Plikten kallar!

Nu är det dags för mig att ta mitt pick och pack och sticka iväg till Polarnas högkvarter för att sedan ge mig ut och bekämpa brott och onda makter! Okej, det sista var egentligen ett citat ur introt av Powerpuff-pinglorna, men det är ingenting vi behöver hänga upp oss på.

Nu sticker jag hursomhelst iväg och är inte hemma förrän klockan 02.00 igen. Vi höres allesammans!

 

B-day dinner at Rebecka's

Igår var vi som sagt hemma hos Rebecka, där vi firade Emelie med en härlig middag och goda drinkar. Middagen serverades ute på balkongen med utsikt över Polarnas högkvarter, hahaha. Jag skulle egentligen ha jobbat igår, men min chef tyckte att jag gjorde helt rätt i att fira min väns 18-årsdag istället. Jag samtalade lite granna med honom från balkongen (lite polar-style sådär).

Innan jag begav mig ned mot festligheternas högkvarter, tvingade jag mamsingen att

knäppa några outfitbilder. Med solen i ögonen och en stigande hetta över det, lyckades jag

i alla fall ta några stycken.


Jag och min käraste Louise kör lite SP-style på balkongen. Haha, pappa brukar snarare
kalla oss SP-elever för någonting helt annat... men det är väl ingenting som ska nämnas
då jag går SP och är en stark supporter!


I början var alla ganska vilsna och ni ser ju redan här att ingen vet vad de håller på med.
Här har vi människor som vet vad de vill... Eller?


Mums, vad gott med lövbiffsrullader! Mätta och glada var vi nog allt efter den här pangmiddagen.
Dock fick det plats med cheesecake och pringles som efterrätt, haha.


B-rudar på kalas? Hejhej!


Här har vi en kaxig tjej. Hon känner väl att hon har råd att pissa på alla, eftersom att det
ändå var hon som lagade middagen och fixade allt annat. Haha, tackar så mycket för dissen!


Nu är ni alla små (eller stora rättare sagt. 18 år, hallå!) pinglor krönta till prinsessor. Då
var det bara jag kvar då, flickan från folket.


Haha, tycker ni inte att Lollo påminner väldigt mycket om den där partymsn-gubben?
Hatten är på sne, hon är klädd i gult och ser lite förvånad ut men ändå glad ut på samma
gång. Någonting saknas... kan det vara serpentinen?


Hahaha, nu börjar det likna någonting!


Här har vi födelsedagsflickan och mig! Eller ska jag säga födelsedagskvinnan istället?
Wow, vilken skillnad!


Jag försöker hålla en glad min, men sedan får jag istället ett skrattanfall som man tvingas
hålla inom sig för att kunna ta ett fint kort. Haha ja, resultatet blir ju som ovan. Inte så fint
med andra ord!


Plingplong! Jag tror att jag bor hemma hos Becka och springer därmed och öppnar
samtidigt som jag skriker "HEJ!". Responsen: en chockad min samtidigt som tjejen ser sig
om och svarar "Ja...? Inte Rebecka!" Kul att träffa dig med, haha. Ledsen att jag skrämde
dig!


"All the crazy shit I did tonight..." Ja, vadå? Som att sula en systemkamera i pannan på
Mysan till exempel? Nej, inte riktigt, va? Så långt gick det aldrig, haha.


Hahaha! Emelie är jättesöt medan jag festar loss med en bit mat i munnen och nynnar.
"Feeeezt!"


Hahaha! Vad kollar de på? Det är som om världen plötsligt stannade upp för att någonting
jävligt intressant nyss dök upp.


Hahaha, Mysan! Bästa tjejen eller vad säger ni? Lite senare på kvällen blev jag och My
lite vato loco och gnagade lite granna!


Mysan är en snäll och söt gnagare!


Mysan är en arg och dum gnagare!

Det finns en hel del galet fula bilder som jag inte tänker lägga upp utan lov! Men de är så roliga att om ni såg dem skulle ni inte veta vart ni skulle ta vägen! Tack igen för gårdagen, tjejer! ♥

Pink Lady

Gårdagskvällen var jättetrevlig och som lovat ska ni få lite bilder också. Men först får ni se några outfit-bilder!

 
Klänning: Monki
Skor: London
Väska: Vintage London

Puderflicka

Idag skall jag bära Emelies favoritfärg, från topp till tå, dagen till ära. Då menar jag inte för att det är fredagen den 13:e, (vilket fullkomligt hade passerat bort från mina tankar) utan för att Emelie, denna helgs drottning och även drottning framtill min 18-årsdag, vill ha oss tjejer snygga inför ikväll. Vilken färg är det jag diskret försöker meddela er om då? Puderrosa perhaps?

Kameran är hos mig, vilket ger mig anledningen att förvarna om lite bilder.

Emelie goes 18-party!

Här kommer lite bilder från gårdagskvällens födelsedagsfirande hos Emelie. Medan jag lägger upp dessa bilder, ska jag fundera på vad jag ska bära för kläder till kvällens tillställning i destination "lägenheten", haha.

Igår bjöds det på hur många goda pajer som helst och hur underbara desärter som helst också, haha. Ikväll tänker jag ge mig tusan på att ta med mig min kamera. Jag är oerhört trött på att stjäla bilder. Förr var det inte riktigt min grej och jag vägrar låta det förvandlas till en vana... en... dålig vana! (AA-möte nästa?) 


Här har vi från vänster the "classic beauty" (som Lollo så fint kallade mig),
rockbruden och den femenina personligheten i ett maskulint fodral.
Haha, så trendiga brudar 2010 alltså!


Emelie fick öppna lite presenter. En vanlig dag i drottninges palats, ni vet.


Tjejerna var så snygga, men ikväll känns det som om vi förväntas vara
lite snyggare (?).


En snygg födelsedagstjej bara! Tack för en jättetrevlig kväll allesammans.

Cocktail

Jag har bestämt mig för min nya "cocktail"-klänning i blå pastell och känner mig nu väldigt... Cocktail-ish. Ja, ja! Det är en speciell dag och jag känner därför att vi alla lika gärna kan se lite snygga ut. Haha, åh vad jag önskar att jag hade min kamera nu. En outfit bild hade passat utmärkt nu.

Jag rimma, jag s(v)imma!

Om ett litet tag ska jag hoppa in i duschen för att sedan kunna börja göra i ordning mig inför Emelies födelsedagsmiddag. Det har snackats om vad som ska serveras, men än har Emelie inte släppt den stora bomben som tydligen ska rocka min värld, haha.

Jag undrar vad jag ska krypa i för klänning ikväll. Allt jag vet just nu är att jag inte kan bli kvitt med mina svimanfall. Varje gång jag gör någon hastigrörelse ramlar jag ihop. Ni vet hur det mörknar framför ögonen och man blir alldeles knäsvag när man reser sig upp för hastigt? Så får jag när jag sitter ned och vänder mig om utan att tänka mig för. Ja, ja! Jag får vila en stund nu så jag kan festa loss senare. Det är inte varje dag ens vän ska krönas, haha.

Idag har hon större läppar än mig!

Och personen jag talar om är ingen mindre än Emelie Ahlborg! Idag får hon ha större läppar än mig (även om det aldrig riktigt har varit sant, men idag får det vara sant), för idag fyller denna lilla pingla 18 år, haha. Hon kan göra nästintill vad som helst och det är med denna anledning hon ska firas i tre hela dagar. Ikväll ska hon introduceras till möjligheternas värld. Ikväll ska hon krönas till den drottning hon alltid velat vara, nämligen en 18-årig drottning.

Ett stort grattis till Emelie, som idag fyller 18 år!

 

Spårat

Nu har jag varit ute i trädgården och, tro det eller ej, plockat upp lite ölburkar. Jag vet inte riktigt, men de verkar växa i rabatten. Om ett litet tag ska jag inte bara förse naturen med lite glädje och återvinna detta skräp, utan storhandla med farsan min. Haha, vi får nämligen besök från London imorgon så jag tror att det nalkas spår här hemma. Vad kul för dem!

Jag hade aldrig ringt i en telefonautomat förrän jag drog till London. Först fattde jag jag
ingenting och skrek "JÄVLA JOKKZ" och var redo för att slänga telefonen i fönstret, men
sedan kände jag mig mer än cool.

"FAAAAAAAAAAN!"

I gårkväll myste jag och tjejerna ihjäl oss i Ilsas soffa med en massa popcorn och lite Bombay Dreams. Haha, jag älskar verkligen Sissela Kyle! Hon är så söt och rolig att man nästan smälter oavsett om man ser henne på Parlamentet eller i någon rolig svensk komedi. Efter filmen blev jag och Lollo lite galna och dregglade á la JW-style (från Snabba Cash). Som ni kanske redan vet, är jag och Lollo extrema fans av Joel Kinnamans oroligt... osmickrande blöta scener då han spottar och dregglar för kung och fosterland.  

Scenen då JW skriker "FAAAAAAAAAAAAAN!!!" och kastar iväg ett bord är en av våra favoritscener. Haha, att återuppleva den scenen underlättar alltifrån en tråkig skolorientering till... i princip vad fan som helst, haha!


Slingan på min vänstra sida av mittbenan, är ett klart tecken på att jag just imiterat JW.

Mot Ilsa

Efter att ha proppat i mig lite vattenmelon och vitost har jag nu samlat mina krafter för att strax kunna bege mig mot Ilsa. Innan jag tar mig ut ur huset ska jag lacka naglara och sedan blir det ett litet stop hemma hos Emelie. Jag skulle kunna gissa på att vi anländer hos Ilsa runt niotiden, haha.

V for Vintage

Idag är det premiärdags för min vintage-shortsdress från London. Haha, och gissa vart jag ska med den? Till sjukan! Vilken härlig tjej jag är. Nåja, nu ska jag borsta tänderna och sedan blir det full fart mot Uppsala sjukhus, som jag inte hann till igår.

Ikväll ska jag hem till Ilsa som bjuder på ett tomt hus och en massa tjejer. Jag blir nog inte besviken nu när hon har är 'back in town'. ♥

On my way to...

Emelie! Ja, som ni kanske förstår drar jag hem till Emelie för att mysa tillsammans med henne och mysanpysan. Mysigt, var ordet helt enkelt! Hej så länge allesammans ♥

Och så är vi igång igen...

Jag trodde att det var över nu! Jag trodde att jag skulle slippa åka in till Uppsala för att opereras igen, men jag antar att livet är fyllt av överraskningar. Dock bjuds det inte alltid på så roliga överraskningar. Idag åker jag förhoppningsvis in en sista gång, men den här gången åker jag in för en infektion. Fan, det svider, kliar, bränner och gör ont! Jag vet inte vad jag ska ta mig till, så nu sticker jag för sista gången!

Time to catch up

Idag kom Emelie hem från Gävle efter att varit och jävlats med gävlebor i fyra veckor! Med denna anledning ska jag och tjejerna ta oss hem till henne för lite söndagsmys. Vad roligt att ha tillbaka allesammans igen, haha!


Här får ni en superfin bild på Lollo och Emelie!

En kväll som Polare

Wow! Jag såg nyss att jag är med på Håbo kommuns hemsida, haha. Det är faktiskt jag som har skrivit artikeln, så om ni vill läsa om hur en kväll som Polare ser ut, kan ni ju bara klicka här. Artikeln kommer eller har redan postats i tidningen tror jag. Dock har jag inte letat efter artikeln än.

Hann med att plåtas lite innan jobbet också! Cool tjej, va?

"Your freedom dangles on the belt of the Vatican"

Hej! Nu är jag hemma igen, efter att ha tillbringat gårdagskvällen hemma hos Linnea. Vi bakade äckliga chokladmuffins och såg på min och Lollos bästa film, nämligen Casanova. Åh, min kärlek till den filmen kan inte dedikeras med måtta! Haha, vid midnatt kände vi oss alla ganska trötta, så jag och Lollo började väntade ut allt blixt och dunder, för att sedan traska hem till henne i spöregnet... Eller jag gick med paraplyet, medan Lollo hängde över mig bakifrån och kramades. Det var ganska mysigt faktiskt. Hade det varit en film, tror jag att det hade blivit en ganska fin scen. Haha, nej det hade det nog inte! Folk hade nog misstagit den mysiga klängiga tjejen för ett mongo.

Haha, under resan hem fick både jag och Lollo smaka på kärlek och förakt och det slutade med att vi låg och skrattade ihjäl oss i hennes säng innan vi somnade. Ja, vem vi kom att älska och sedan hata förblir en hemlighet. Men ryktet ska vi se till att sprida, fort som "korvspad" (uthämtad direkt ifrån Lollos personliga vokabulär). 


Världens bästa film! Haha, angående citat där ovan, är det ett coolt citat av Bishop
Pucci, som förövrigt bevisar filmens härliga språk. Är det inte märkligt att britter
alltid ska använda sig av så poetiska förhållanden? Ja, det sätter en härlig prägel
över filmen.

Lack of hangers

Nu har jag dammsugit och skurat mitt snuskiga rum och till och med hunnit med en liten dusch, haha. Borsett från att det ligger en massa kläder på min soffa, känns rummet ganska rent. Kläderna ska få ligga där ett tag till, för galgarna i det här huset har tyvärr ockuperats.

Hello Sidney!

På vägen hem från Skärholmen berättade pappa om några länder som pappa och mamma hade haft span på innan de bestämde sig för att komma hit till Sverige. Listan var inte så lång och bestod egentligen endast av tre länder, nämligen Australien, Frankrike och Sverige. "Okej... Kan du förklara för mig varför vi inte bor i Australien idag, pappa? Jag hade garanterat varit en cool solbränd surfbrud och talat med den häftigaste accenten som finns i hela världen." 

Tänk er att jag hade kunnat bo i någon underbar stad som Sidney, Paris eller Nice (centrum för franska rivieran). Vart bor jag nu? Jag bor i B-town som inte ens ligger i Stockholm, haha! Men allt jag kan säga till mina kära föräldrar är "Kul för er! Ni valde ett kyligt land. Hoppas ni led under förra vintern, för den var förjävlig. Ni kanske hade kunnat hoppa över den smärtan om ni bodde i... ja, vad ska vi säga? Australien?"

Haha, nej jag skojar bara med er! Så bitter är jag faktiskt inte. Jag är glad att jag bor i Sverige, för jag har växt upp i ett bra land med ett väl fungerande system. Under mina dagar har jag lärt känna massvis med härliga människor som jag bryr mig om och älskar. Vad mer behövs egentligen?


Nice skulle inte sitta helt fel, haha. Frankrike är ett oerhört vackert land, dock anses landet
minst sagt som främlingsfientligt. Då menar jag inte själva folket, utan snarare den styrande
parten. Innebär detta + - 0?


Paris, kärlekens stad? Det sägs att den stad är som vackrast på hösten och det vill jag
absolut tro på. Tänk vad underbart att vakna upp i en mysig höststad och inte en mulen
håla? Det blir 1-0 till Frankrike i det här avseendet.


Sidney, en underbar stad i ett underbart land. De enda nackdelarna jag kan komma på
för tillfället är dess extremt hotade klimat. Ozonskiktet är inte att leka med i de där trakterna.
Cancerrisken är alltför hög. 1-0 till Sverige. Men vi i Sverige ska inte känna oss perfekta,
för snart har vi också ett hål i vårt ozonlager.


Surfin i Tasmanien. Wow! Det enda som kan slå fel där är att en haj kommer och käkar
upp ens ben, vilket faktiskt är mycket möjligt. Jag vill nog inte räkna ut hur stor risken
är att man förlorar sina kroppsdelar, för den risken är ganska hög. Haha!


Tillslut har vi Stockholm. Ja, Stockholm i vårt hjärta. En trygg stad i ett tryggt land i en
trygg värld... Haha, okej! Jag skojade nog bara om den sista tryggheten! Visste ni att
tills för ett par år sedan var andra länder avundsjuka på oss i Sverige. Vi var det bästa
landet man kunde leva i och det lät som om vi sjöng när vi pratade. Idag vet jag inte vad
som sägs i utlandet, men misstolka mig inte här. Sverige är ett bra land!

En kväll hos Soetboka

Nu är jag hemma efter att från början ha varit hemma hos Linnea och träffat bland annat Emma (som jag inte träffat sedan jag var i Oxford), till att ha varit hemma hos Soetboka och chillat med ett gäng. Väl hemma hos Bockan gjorde vi allt ifrån att trixa till att berätta skumma ursprungshistorier. Haha, okej! Det där lät jättetråkigt, men det var det inte. Det var trevligt och det känns lite roligt att träffa några gamla vänner igen. För två år sedan umgicks jag konstant med (jag höll på att skriva "det där gänget", då jag plötsligt kom på att det var en lögn. Haha, jag umgicks kanske med en tredjedel av gänget hemma hos Boka) en tredjedel av det där gänget.

Håller mig vid liv

Men vad FAN händer med maten egentligen? Jag vet! Jag skrev om maten för cirka fem minuter sedan. Men om jag inte skriver nu, kommer jag att somna. Och om jag somnar lär jag inte vakna upp igen! Förstår ni hur dåligt jag mår just nu? "Ge mig bara maten och håll käften!" vill jag skrika till kockarna nu.

Matdags

Snart är maten klar! Halleluja, som jag har varit hungrig idag. Det bästa av allt är att det blir grillat till middag idag, haha. Dock känns det som om jag kommer hinna svimma innan jag ens hunnit sätta mig vid matbordet. Så hungrig är jag nu!

Efter maten blir det till att åka hem till Linnea och baka och mysa med tjejerna. Det lär bli superbra! ♥

Sju flugor i en smäll

Jag kom nyss hem från stan och vad gör jag? Jo, jag massakerar stora flugor som tagit sig in i mitt rum och byggt hus och bildat familj. Jag heter Begonia, men ni kan kalla mig för "FlugdödarN". Jag kanske inte dödade sju flugor i en smäll, men jag döda allt sju flugor på första försöket. Jag är ganska kvick om jag ska få säga det själv, haha.

Watch out you little flies, I'll kill you!

Mot Stockholm och iväg!

Hej, hej! Om ett litet tag ska jag ner och möta Cammish. Vi ska nämligen in till stan för att möta upp Lollo och därefter ta det lugnt bara. Det lär bli roligt som vanligt, haha!

En kort notis sådär

Jag ville bara underrätta er om att jag har utsläppt hår för första gången sedan jag skulle spela moderat i skolan, vilket var i slutet av maj. Innan det hade jag inte haft utsläppt hår på över två månader. Haha, men idag har jag faktiskt plattat det och slängt i en brun rosett i läder på ena sidan.

Hej Livet!

Ibland känner man verkligen hur ens liv fullkomligt äger. Det behöver inte hända någonting speciellt, utan man känner sig bara tillfredsställd med sin livssituation, sina vänner, sin familj, ja allt i princip. Jag tror att jag har fått mig en rejäl dos med energi och livsglädje av de senaste dagarnas solsken. Hej hopp, livet är på topp, får bli mina sista ord för det här inlägget. Haha! ♥

En annan bidragande faktor till min fullständiga ro, kan vara Two Door Cinema Club som spelar oerhört skön musik med intressanta musikvideos. Kolla bara in dem. Jag fastande framför musikvideon som Meg lade up sin blogg. Det gick inte att slita bort blicken från skärmen på grund av att det hände för mycket. Haha, wow, vad mycket skitsnack det blev här nere nu! Hej med er!

Träning

Tjabba (haha, vem säger så egentligen? Jag, antagligen eftersom att jag skrev det nu...)! Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med den här träningscykeln. Min solbruna bror som precis kommit hem från någon grekisk ö, förstod apparaten på en gång. Han får nog visa mig ett och annat nu, så jag kan komma igång. Just nu står den på verandan, eftersom att jag är för svag för att bära ner den till vårt gym. Det blir helt enkelt till att träna ute i hettan idag. 
Motionscykel CT 5.1
Här är den spacade cykeln jag köpte förra veckan förresten. Haha,
det är nästan så att man vill posta det här inlägget i kategorin "shopping".
Lite nyttig får man väl ändå verka? (Eller?)

CityChic

Idag har jag verkligen känt mig som en riktig citychic! Efter jobbet tog jag mig en shoppingtur genom den långa drottning gatan och sedan vidare mot Gallerian och NK i hopp om att finna vad jag letade efter. Jag kanske inte fann den sista detaljen till en önskad komplett outfit, men jag plockade allt med flera goda behövligheter som följande: två stickade tröjor, två skjortor, en kavaj, en klänning, två par leggings i jeans och bomull och slutligen ett par rosetter.

 

Efter min långa shoppingtur i solen, mötte jag upp en efterlängtad Louise, som tagit med sig sina små söta tjejer (hon är ju nanny), en sockersöt Linnea och en snygg Mysan. Efter att vi lämnat hem småtjejerna hos sig, åkte vi stora flickor vidare till söder där vi åt middag (underbar kebab) och ”catchade” up med varandra. Därefter åkte vi tillbaka till city igen, för att ta oss en eftersträvansvärd chai-latte sirap på Café 60. Väl där snicksnackade vi och fnissade ett bra tag!

 

Jag känner att den här dagen har varit riktigt mysig. Eftersom att jag inte har någon kamera för tillfället, får ni nöja er med en simpel, men ack allt för lång, text. C U!♥

Update... Titta ner och läs. Det har ingenting med ovanstående text att göra men...

Looks like Emma's gone short! Jag känner att hennes
nya look andas Pixie/ Mia Farrow (?). Vad säger ni?

Working 1 to 3

God morgon allesammans! Nu har min kära vän Lollo äntligen kommit hem från Malta, så det blir till att träffa en solbrun tjej idag. Vi får se vad som händer, men jag vet att hon ska få en liten överraskning av mig i alla fall. Och hon måste få den idag! (Så om du läser det här Lollo, vet du att det är viktigt).

Nu är det dags för mig att ta mig mot mitt jobb. Jag var väldigt nära på att ha på mig mina svarta converse, och det tackar jag gud för att jag sedan struntade i. Mina fossingar höll på att dö av smärta!

Pysan

Hejsan hoppsan! Mysanpysan traskade nyss iväg till bussen och det är med henne jag har hängt med idag. Wow, det var verkligen länge sedan vi träffades och umgicks, haha. Den där tjejen umgås ju bara med sin boyfriend. Nej, jag skojar bara... (Nej, det gör jag inte! "Det är faktiskt helt sant", som Alfons Åberg brukar säga). Men jag är glad att vi träffades idag. Vi har gjort massvis med saker: konspirerat, pratat hemligheter (haha), ätit kebab, skrattat åt fjortisbloggar och tittat på sex and the city.

Kräftskiva

Ikväll ska jag hem till lilla Linnea på kräftskiva. Det kommer säkert att bli hur mysigt som helst, haha. Hoppas ni får en härlig tisdagskväll ni med! ♥

Taking a walk

Om ett litet tag ska jag ta en liten bensträckare med grannen. Hon är nämligen hemma ikväll, så det låter inte mer än perfekt att ta en power walk och slänga in några ord.


Här har ni en bild från min lilla weekend i Uppsala, haha.

Ni gjorde ett misstag, Hogwarts

Jag tror Hogwarts gjorde ett stort misstag i att inte anta mig till deras skola av häxkonster och trollkonst under min elfte sommar vid livet. Vi ser ju alla klart och tydligt att jag kan utöva en utomordentlig Expelliarmus. Se bara vilken koncentration och kontroll mina ögon utlyser.

Men akta er; ett ord till någon annan om mina potential, och jag kommer att bli tvungen att utöva en av de mest oförlåtliga förbannelserna på er, AVADA KADAVERA!


Haha, tänk er hur många elva-åringar det finns i världen som under sitt elfte sommarlov
förhoppningsfullt, men nästintill ivrigt, förväntar sig att få ett brev hemlevererat av en
uggla.

Du heliga skapelse, Apocrita

Hejsan! När jag kom hem för ett par timmar sedan och packade upp mina kläder, insåg jag att jag inte skulle kunna lägga upp några bilder på mina nya köp. Anledningen är ganska trist. Min bror lånade nämligen min superkamera för att han skulle åka på semester på någon grekisk ö.

Men vet ni vad? Ni kan få läsa någonting roligt istället. När jag och Cammish gick för att invänta skjutsen som skulle ta oss hem, satte vi oss på Café Linnés uteservering och njöt av vårt goda fika... Eller, vi hade i alla fall hoppats på att få njuta lite granna. Haha, istället blir vi attackerade av getingar (eller Apocrita som Linné så fint har döpt dessa skapelser till) som ville åt vår mat och dricka. Vi fick ingen ro! Jag ställde mig upp ett stup i kvarten av rädsla och hoppade runt samtidigt som jag skrek. Cammish viftade som en tok och skrek samtidigt som hon försökte skyla sin kropp. Det var rena rama zooet. Varje gång faran var över satte vi oss ned igen och skrattade vi högt av lättnad. Men getingarna kom ju alltid tillbaka. Tillslut tog Cammish sin sked och mosade en geting på min tallrik och skrek sedan "Fuck this shit!! Nu drar vi till sjön", vilket vi sedan spenderade vår sista väntetid innan vi blev upplockade. 

Get your freak on!

Jag ångrade mig! Innan jag sticker iväg till torget måste jag bara få låta er lyssna på en riktig hardstyle låt som jag och Cammish upptäckte av en slum på spotify. Hahaha, det är den galnaste lan-/extacylåten. Första gången jag hörde den skrattade jag tills jag ramlade på golvet och brast i tårar. Ge den en chans! Er dag kommer att bli ännu roligare då.


Get your freak on, haha!

Good bye Uppsala!

Nu har jag packat ner det sista och vi tjejer ska snart börja röra oss ned mot torget för att mysa lite granna. Vädret är underbart och jag mår fenomenalt bra! Jag hoppas ni har det lika toppen som jag. När jag kommer hem ska ni få se vad jag har köpt, haha. ♥

Sunny Sunday

Hallå, hallå! Då var det sista dagen för oss här i Uppsala. Det har varit hur trevligt som helst och igår var stämningen ordagrant "Maxad": Vi var snyggast i hela Uppsala, partajade lite granna (eller ganska mycket nu när jag tänker efter), freakade ur helt och hållet och köpte upp hela Max.

På vägen hem från Max mötte vi på några hungriga studenter. "Vi kanske borde dra och käka på Max!" sa ena killen entusiastiskt. Men då svarar Cammish, självgod som hon är, "To late for that! Vi har redan handlat upp hela Max" och höll upp våra papperspåsar från Max. Haha, det kändes faktiskt som om vi hade köpt upp hela max med tanke på vilka shoppingbags vi fick med oss hem.

RSS 2.0