Skogshuggaren!

Jag vet inte riktigt vad ni har klätt ut er till. Jag har själv inte klätt ut mig till någonting speciellt eftersom att jag bara kommer att vara hemma och ta det lugnt ikväll. En sak är dock säkert; jag ser ut och känner mig som en liten skogshuggare. Haha, ni kan få en outfitbild på mig för att det är Halloween bara för det. På mig har har jag skinnleggings, en av pappas flannelskjortor och en pälsmössa för att få den där äkta skogshuggarkänslan, hahaha. Nej, jag har faktiskt inte på mig den inomhus, men hur annars skulle jag se ut som en rubust liten skogshuggare?


Ni kan kalla mig Begonia The Skogshuggare, eller nej varför
inte Begonia the feller? Låter inte det lite coolt eller? Begonia
the woodcutter eller Begonia the lumbjack då? Skitsamma, the
skogshuggare at your service! How can I help you? Yes, you want
me to chop your tree.

Sjuk på Halloween?

Hello alla glada och... döda(?) Idag är det Halloween och det firar många av oss genom att klä ut oss till någonting roligt (eller slampigt om folk så gärna vill det, haha) och partaja med godis och mycket annat. Vet ni vad jag ska göra då? Jag ska sitta hemma under en mysig filt och titta på skräckfilmer, för jag hade oturen att bli dålig på den rolig dag som denna. Jag får hoppas att ni får det lite roligare än mig åtminstonne. Haha, men Halloween behöver inte gå till spillo för att man inte mår hundra procent bra inte. Jag har som sagt mina backup-planer!

Nu är det dags för fredagsmys!

Vad ska ni göra ikväll? Själv ska jag sitta hemma med mina syskon och titta på Idol, kanske se en film och äta en massa godis. Vet ni vad? Jag tror att det är dags för fredagsmys! ♥

 


Nämen se på! Är det en Ben & Jerry som gömmer sig här i frysen framför
den marinerade kycklingen?

Och här har vi mitt godis också! Det märks att det är min bror som har

plockat godiset. Jag förstår inte var alla salta godisar har tagit vägen.

Vad ska man säga? Han är väl en dålig godisplockare, haha.

Herrkläder

Jag shoppade loss på H&M Divided's herravdelning idag, men jag kan inte hjälpa det. Det finns så snygga kläder där. Det mesta på tjejavdelningen var utsålt och trist. Därför kände jag för att variera mig lite idag. Nja, jag vet inte om jag hann inhandla allt på min lista, men lite smått och gott blev det i varje fall.


Ett litet silvrigt armband från herrarnas.


Ett par snygga örhängen


Spacade lårhöga glittrande strumpor


Till sist har vi denna mysiga stickade tröja. Åh, jag kan tänka mig att
den kommer att bli favoriserad i garderoben nu under kalla tider som
dessa.

Vad hände egentligen?

Hej, nu är jag hemma igen! Jag kan då börja med att berätta att jag inte var på Parlamentet idag. Kan ni gissa varför? Nej, jag kunde tänka mig det, haha. Det var så att när vi väl kom fram till TV4-huset, förklarade en receptionist att det skulle hållas i SVT-huset (som ligger på andra sidan stan ungefär). Alltså stämde inte hemsidans information med vad som egentligen gällde. Det var som om hon stod där och hånade oss medan vi försökte förstå vad i vår lilla misslyckade plan som hade gått snett. Hur som helst tog vi 1:an som skulle ta oss dit vi egentligen skulle. Vi frågade busschaufförer om vi var på rätt väg och det var vi… trodde vi i alla fall. Den där surkärringen (får man säga så? Ja, det får man om bara visste hur hon var) lurade oss. Hon lät oss gå på bussen för att vilseleda oss från vår egentliga destination och förstöra för oss. Hur kan man vara så brutal? Efter ungefär 15 minuters bussresande frågade en passagerare oss var vi var på väg. Till vår förvåning förklarade hon att vi hade gått på rätt buss men mot motsatt riktning. När vi sedan såg efter vad klockan var, upptäckte vi att Parlamentet redan hade satt igång. Tack, din dumma busschaufför för att du lurade oss!

 

Men nu fick vi i alla fall shoppa lite granna. Det gäller att se möjligheterna i ett problem och inte problemen i varje möjlighet. Oj, vilken optimistisk person jag känner mig som nu. ♥


Lika livlös som jag ser ut att vara på den här bilden, kände jag mig när
vi hade gått fel. Haha, men jag och My fick oss i alla fall ett gott skratt.

Mot Parlamentet och iväg!

Nu måste jag verkligen springa! Jag har en klassisk mening som jag tänkte dra till er alla. MOT PARLAMENTET OCH IVÄG! Jag hoppas att sötbjörn är med i dagens program, haha. Ha en trevlig fredag allesammans! ♥

 

Hjälp!

Min garderob står tom på kläder efter veckans brutala utrensning. Vad är det för mening med en "walk in wardrobe" när man inte har tillräckligt med kläder att fylla ut tomrummen med? Det kan man väl ändå fråga sig, haha. Jag tror att detta är ett skrik på hjälp! Det är dags att införskaffa höstens kläder som är så jobbiga att finna. Förhoppningsvis hinner jag och My ta en kort shoppingtur innan vi kommer hem igen. Nåväl, här kommer min inköpslista: 


1.
 Stickade tröjor
2. Halsduk, vantar och mössa
3. Slimmade jeans
4. Transparent svart tröja
5. Underkläder
6. Och en sista sak som jag inte vågar nämna, nämligen skor! Jag måste göra mig av med mina gamla skor innan jag kan köpa nya skor med gott samvete.
  

En sucker för Chick Flick's

Jag vet att det är lång tid kvar och att det kan verka som om jag hetsar med tiden lite granna när ni ser det här videoklippet här nedan snart. Men faktum är att jag inte kunde låta bli att se trailern till nästa års alla hjärtans dag-film "Valentine's Day". Det är otroligt många bra skådespelare som ska vara med i den och jag är ganska säker på att den kommer vara hur bra som helst. Åh, den kommer säkert att vara sådär riktigt smörig och fin som alla chick flicks. Haha, vad vill ni att jag ska säga? Jag är en riktig sucker för chick flick's.Jag ryser bara jag ser trailern! Haha, det roligaste av allt är att man får följa flera
personer ungefär som i Love Actually.

Parlamentet

Rise and shine! Nu är det dags för mig att göra mig i ordning för att åka till vår huvudstad för att se Parlamentet. Med mig kommer jag att ha Mysan. Min syster kunde tyvär inte följa med eftersom att hon insjuknade, så det fick bli jag och My istället. Det här kommer att bli jätteroligt tror jag, haha. Nu måste jag verkligen in i duschen. Vi hörs lite senare allesammans. ♥

Busfrö

Nu är det dags för mig att önska er en god natt, för jag ska nämligen upp väldigt tidigt imorgon för att hinna gå runt lite i stan innan inspelningen av Parlamentet. Jag vet inte riktigt om man kan klassa det för tidigt. Eftersom att det är lov räknas 10.00 som tidigt tycker jag. Haha, vet ni? Jag är ganska busig just nu. Jag ska egentligen inte sova. Nej, jag tänker sitta uppe ytterligare för att läsa lite i min bok - Twilight, När jag hör din röst.

Allt för min syster - årets mest berörande film?

Jag kan nog inte förklara hur tagen jag blev av filmen som jag såg ikväll. Jag skrev ju tidigare att jag hoppades på att fälla några tårar under filmens gång. Jag tror nog att Heron City varken vill ha tillbaka mig eller My efter den fuktskada vi orsakade deras biosalong ikväll. Det kändes som om jag grät floder. Jag satt och grät så mycket att jag skakade. Mina tårkanaler hade nästintill förvandlats till en älv som ledde vattnet till ett vattenfall längs mina kindben. Jag känner fortfarande halvtorra salta känslan som går längs kindbenens topp ner till käken och mot hakan. Förstår ni då hur mycket jag grät? Om jag bara hade suttit hemma hade jag nog skrikigt och gråtit så högt att grannarna hade ringt polisen av oro.

 

Man brukar uppskatta en gråtsession per sorglig film, men jag grät fan flera gånger under den här filmen. Under en viss del av filmen grät jag och My så mycket att vi lutade våra huvuden mot varandra och lät tårarna droppa från den enas kinder till den andra. Allt för min syster är en så bra film att jag inte vet om jag ska placera filmen under kategorin ”filmer” eller ”tips”. Det är trotsallt en film som jag strakt rekommenderar till er som älskar sorgliga filmer. Jag tänker inte avslöja någon scen för er läsare, men en fråga som ni inte kommer att kunna undgå är hur långt man kan gå för att rädda sin dotter. Vad är man beredd att göra för sin syster och när säger man ifrån? Om någon frågar mig om jag skulle kunna offra min bekvämlighet för min syster skulle jag svara ”Jag skulle göra allt för min syster. Jag skulle ge mitt liv och mitt allt till henne”. Fy, jag gråter bara jag tänker på filmen. Jag känner mig som en idiot, men den här filmen berörde mig verkligen. Den får 5 av 5 möjliga av både mig och My! ♥

En galen bussresa och en underbar biofilm

Hej, hej! Man skulle kort sagt kunna säga att den här kvällen har varit otroligt händelserik för både min och Mys del. För det första råkade vi ta fel buss när vi skulle till Heron City. Därefter lämnade denna konstigt nog unga busschauffören oss två helt ensamma på bussen vid slutstationen. ”Gör ingenting dumt nu tjejer. Jag litar på att ni sköter er”, sa han och stängde bussluckan efter sig. Till en början kändes det hela ganska skumt och vi började bli aningen paranoida för vad som kunde hända. Tänkte han hämta en pistol och massakrera oss mot fönstret? Haha, kort därefter blev vi galna och började skrika, hoppa runt och klättra på stångarna i bussen. Vi gjorde allt vi inte fick göra och vi kände oss lite övermodiga samtidigt som vi släppte all självkontroll. Haha, men när vi såg att busschauffören var på väg tillbaka till bussen slängde vi oss från knävecksposition (på stången med remmarna för att man ska hålla i sig i) mot våra platser och lekte som om ingenting hade hänt. Jag tror att han förstod att vi inte hade skött oss med tanke på att vi försökte kväva vårt skratt så mycket att tårarna rann.

 

Hur som helst kom vi till Heron City. Väl där slängde vi i oss vår mat från McDonalds i hög hast för att hinna köpa godis till biofilmen. Tillslut när vi äntligen satt i biosalongen och filmen började var jag som fast. Det går inte att förklara hur bra filmen var. Jag måste springa in till min syster en snabbis nu, så jag förklarar vidare om en stund.  

Taylor - Tack gode gud för saxen!

Jag har tänkt på en sak när det gäller Twilight-filmerna. Anledningen till att det har blivit så mycket tjat om Twilight idag, är på grund av att jag är inne i den andra boken för tillfället. Hur som helst kom jag bara och tänka på hur ”Jacob Black” såg ut i den första filmen. (Ni kan se roliga bilder från tidigare inlägg här och här). Jag tänker hoppa över det fina talet och gå rakt på sak. Hur i helvete såg han ut i den första filmen egentligen? Var tanken att avskräcka människor ifrån att se den andra filmen? I sådana fall hoppas jag att det var värt att hänga ut en person på det där viset. Stackaren, Taylor Lautner, måste ju få sitt huvud dränkt i skoltoaletterna hela tiden nu.

Men det verkar som om de valde att göra honom lite mer... attraktiv (var ordet) inför den andra filmen. Jag är riktigt glad över att jag under den andra filmen kommer att slippa se hans gamla jag! Haha, jag ville till en början inte se andra filmen på grund av att jag var så rädd för vad jag skulle få se. Men nu när jag sett trailern har jag insett att han gått upp sig själv. Tro det eller ej, men jag talar faktiskt inte om hans risiga hår nu. Jag talar om hans skrämmande och pedofiliska miner. Låt mig demonstrera!


Se bara på den här bilden! Är det meningen att han
ska se snygg och farlig ut med den där "trasiga" tröjan
och den där slickade mittbenan. Jag vill veta vad stylistens
definition av snygg egentligen är. Den där tröjan ser till
exempel bara ut att vara halvt uppäten av loppor...
bildMen sedan kom förvandlingen! "You don't want to se
me get angry" väste han här och spände sina uppumpade
muskler. Jag vet inte riktigt vad ni tycker, men han ser
bättre ut här än förr i alla fall. bild 


Okej... det räcker nu! Vi vet att du är stark. Du kan
sluta spänna dig nu. Det där är typiskt pubertetskillar
att visa sina muskler. Var de än går säger de "Vänta
kolla mina muskler" och så tar de av sig tröjan och
tar en bild med självutlösaren. bild

Biokväll

Hej igen! Ikväll blir det att se bio tillsammans med My och Lollo. Vi ska åka hela vägen till Heron City för att se ”Allt för min syster”. Förhoppningsvis är filmen värd den dryga resan dit, haha. Jag hoppas även att filmen är minst lika bra som boken, för jag vill som sagt fälla några tårar under filmen. Är det någon som har sett filmen ännu som kan berätta vad de tyckte om den?

 

Nej, nu ska jag gå och äta Wienerbröd och den resterande Ben & Jerry-glassen från igår. Vi hörs strax igen! ♥

 


Jag känner faktiskt bara igen två av personerna på den här bilden.
Den ena är Cameron Diaz och den andra är flickan i mössan som
var med i TV4-serien Medium. Haha, vad hon heter är oväsentligt
för tillfället.
bild

Nymåne är översättningen

Hej allesammans! Jag har legat i min säng och läst andra boken av Twilight ”när jag hör din röst” hela morgonen. Den är så bra att jag egentligen inte ville resa mig ur sängen och äta frukost. Men pappa kom hem på lunch och lyfte upp mig med sin krycka. Jag kände mig som en labil lite flicka som höll på att drunkna i kvicksand, men som äntligen räddades av min kära far i sista sekund. Det kändes nästintill som om jag var med i en Indiana Jones-film och grep tag om en tunn kvist som min far kastade mot mig och drog upp mig ur kvicksanden med. Men eftersom att det inte var en Hollywoodfilm fick det helt enkelt duga med en krycka.

 

Jag känner att jag har spårat bort från ämnet lite granna. Det jag ville säga var att jag inte förstår mig på hur folk kan översätta en boktitel från ”New moon” till ”när jag hör din röst”? Var någonstans i ”New moon” kan man hitta någon av de fyra orden ”när  jag  hör  din  röst”? Det är ganska fult när man tänker efter faktiskt, haha. Kunde man inte kompromissa med engelskan för en gångskull och låta boken hete ”Nymåne” istället? Nymåne är ju trotsallt den rätta översättningen.

bild

Britneys nya hitt, 3!

Jag är mer än säker på att ni inte har missat Britneys nya hitt, ”3”! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om låten. Jag tror att det är en sådan där låt som man måste höra på radion ett antal gånger för att man ska lära sig tycka om den. Däremot tycker jag att videon är revolutionerande. Den har karaktär och budskapet framgår tydligt och klart. Visst älskar man sådana videos? Ni kan se videon här nedan mina kära läsare.


Jag vet inte vad ni tycker. Men verkar det inte som om Britney har blivit lite smalare
i den här
videon? Har hon kanske bara gjort om håret lite granna? Haha, jag älskar
videon!

Dåliga kostvanor

Jag har än en gång kommit fram till att jag har otroligt dåliga kostvanor. Jag har försökt sluta äta onyttiga saker jättemånga gånger, men det slutar alltid med att jag går tillbaka till den gamla vanan igen. Jag vet att det är skadligt och att mitt hjärta snart inte kommer orka slå någon mer om jag inte slutar snarast, men det är svårt. Haha, visst låter det löjligt? Men låter det verkligen fortfarande löjligt om jag säger att jag ligger i en riskzon?

 

Här om veckan var jag ganska rädd för mina dåliga vanor på grund av en viss händelse. Det har visat sig vara mycket värre än jag hade trott. Jag överskattar min tillvaro och min egen hälsa. Det är dags för en rejäl reform när det gäller min kost. På grund av den där ”händelsen”, har vi i hela familjen tvingats byta kostvanor helt och hållet. Kan  ni  gissa  vad  det  blir  till  middag  här  hemma  ikväll? Kalvstekslever var det rätta svaret. Men jag tycker inte att det är så illa faktiskt. Kanske beror det på bristen på valmöjligheter. Jag har bara två valmöjligheter; Live or die! Det låter ganska melodramatiskt, inte sant? Tänk er då vad det kan ha varit för nyhet som slog mig rätt i ansiktet här och veckan i sådana fall.


Ja, jag känner mig ganska motiverad till att vara nyttig nu. jag känner
mig så motiverad att jag tänker dra och förpesta min lever samt dö i en
Rastafarey-bar i Rom 
snart igen. Hahaha, nej jag driver bara. Jag hittade
ingen passande bild,
så jag tänkte att det var lika bra att ta en helt
opassande bild istälet.

Outfit of today

Hej och hå! Jag känner att dagens accessoar fick bli Losermössan, även om den inte är lika liten som en vanlig accessoar. Här får ni hur som helst se hur jag ser ut idag; Vit stor tröja från Gina Tricot, farfars skärp, vanliga svarta bomullstights från Zara, svarta kängor från H&M och självklart Losermössan också från H&M.


Juste, ni kanske märker att jag har olika raggsockor. Ja, det beror
på att jag inte orkade leta efter det ena paret.

Kvällsplaner

Hej igen! Ikväll var det tänkt att gå på bio tillsammans med My och Lollo som nyligen har kommit tillbaka från London. Vilken lyckligt lottad tjej hon är, va? Jag vet faktiskt inte hur det kommer att bli med bion eftersom att My praktiskt taget snackar väldigt mycket skit, haha. Jag hoppas att hon samlar sig och bestämmer sig om hon vill följa med eller inte. För det är ju trots allt inte lov varje dag. Man måste passa på att göra saker som man inte brukar göra under de här dagarna. Annars kan man bra lika gärna gå och sätta sig vis skolbänken igen. Vad säger ni? Har jag inte rätt? Lite bio skulle inte sitta helt fel just nu.

Nej, nu måste jag verkligen gå och ge lilla Tessa mat. Även om hon måste gå ner i ett kilo eller två ska hon inte behöva svälta ihjäl, haha! Vi hörs alldeles strax ♥

 

 

Nej, nu åker jag till Norrland

Hej allesammans! Just nu sitter jag med min pälsmössa och fryser inne i mitt rum. Men lite tidigare idag kom jag på den mästerliga idéen att sätta i mitt löshår. Oj, oj! Kommer ni att känna igen mig? Jag känner knappt själv igen mig med långt hår. Haha! Jag sitter här och huttrar i min pälsmössa, och ärligt talat ser det ut som om jag inom vilken sekund som helst ska ge mif av mot Norrland och skjuta en älg. Haha, jag känner mig som en liten norrländsk jägare!

Jag? Tandställning? Grattis!

Jag höll nästan på att berätta en sak för er. Det var så att jag var hos tandregleringen idag och vi har äntligen kommit fram till att jag ska få tandställning till efter nyår. Halleluja, det var inte en dag för tidigt påkommet! Jag har ju verkligen inte gått runt och tjatat på att de ska ge mig en tandställning sedan jag gick i ettan. Nej, nej det har jag verkligen inte gjort… Jag blir så arg när jag ens tänker på hur mycket skitsnack jag har hört på i elva år nu.

”Ja men det här Begonia, det här måste du verkligen få tandställning för. Du kommer att bli så snygg så!” sa tandläkare. Ja, grattis! Kom ni på det nu? Men det är givetvis inte just den där tandläkarens fel att jag är arg på det där stället. Nej, det är på grund av en viss kvinnlig tandläkare, L. Hon ska vara bra jävla glad att jag inte fick henne sparkad som hon har uppfört sig mot mig. Haha, men det ska vi inte gå in på nu! Nu är jag riktigt glad över att jag har fått en ny tandläkare och snart även kommer att få ett nytt Hollywood-smile. Åh, vad jag längtar till nyår nu! ♥

 


Ugly Betty, you've got competition! Är vi inte lite lika då?
Det är ju bara tandställningen som saknas, sen är vi lika
som bär... Haha! Hon börjar ju till och med på B, precis som
jag! Betty - Begonia!


Bild

 

Fika

Det känns som om jag har fikat ganska mycket på senaste tiden. Haha, men det är trotsallt lov nu, vilket gör att det är okej. (Inte för att jag någonsin annars brukar bry mig om det är okej eller ej). Hur som helst fikade jag tillsammans Med Ilsa som kommit från Uppsala för några dagar och My. Vi valde att köpa hem fika och gå hem till Ilsa och mysa. Det var jätteroligt att träffa Ilsa och umgås med henne igen. Det var så länge sedan sist. Haha, jag är ganska säker på att kvällen kommer att spenderas tillsammans med Mysan och Ilsa. Ska ni göra någonting speciellt ikväll kanske? Det känns som om det blir ännu en myskväll ikväll! ♥   

Nattens slumberparty

Hejsan! I gårkväll sov Mysan över här. Hela kvällen hade vi undrat vad vi skulle ta och hitta på. Jag antar att vi befann oss i en liten svacka. Tillslut kom vi på den briljanta idén att ha en slumberparty hemma hos mig. Jag tog även tillfället i akt och rensade ur min garderob, så inom en snar framtid kommer bloppisen vara i full gång här på bloggen.

 

Under kvällen tänkte jag och My fuska och se Saw VI, men eftersom att ingen av oss ännu har sett den femte filmen var det en ganska dum idé. Efter tre minuter av filmen stängde vi av på grund av att vi inte förstod någonting. ”Vad hade hänt? Vad skulle man förstå?” tänkte vi och började förgäves att leta efter den femte filmen. Haha, kvällen löstes med Roast på Berns, en jävla massa godsaker och snack.


Det här var den minst skräckinjagande bilden jag kunde finna på
google. Jag mådde nästan illa av de andra. Haha!
bild

Rutte och Rette!

Rutte och Rette! Vilka är dessa små knasbollar egentligen? Jo, det är Louise Ruth och (jag) Begonia Retina. En dag blev vi bara rutte och rette, precis som bill och bull blev bill och bull (borsett från att det inte är samma sak, haha).


Nej, vi pekar inte finger upp och ner. Det betyder R på teckenspråk, men vi kan säga att
det är lite båda och kanske (?) Har har ni oss, Rutte och Rette på Electroparty! Haha!

Allt för min syster

Ni har säkert hört att ”Allt för min syster” har filmatiserats. Jag vill verkligen se den! Jag minns att My hade lånat ut den till mig när vi gick åttan. Den är bland de hemskaste böckerna jag någonsin har läst tror jag. Nu när den äntligen har börjat gå på bio, måste jag se den. Dock verkar inte trailern lika hemsk som bokens innehåll. Vi får väl hoppas på att filmen är riktigt (och då menar jag verkligen riktigt) hemsk! Jag är beredd på att fälla tårar i biosalongen. Haha, jag se mig själv och My sitta och storböla inne på bion. Fyfan, vilka pinsamma tjejer!


Här är trailern allesammans! Det var mycket som jag började minnas nu när jag såg det här
filmklippet. Jag kom till exempel inte ens ihåg att systrarna hade en bror, haha. Men det är bara
kul när man inte minns så mycket från boken. Annars blir man inte lika chockad.

2:37

Ikväll såg jag och My 2:37, en film om sex skolungdomar vars liv är ett rent helvete. En dag hittas en elev död inne på skoltoaletten. Personen hade skurit sönder sin artär i ena handleden och därigenom förblödigt till döds. Men vem som hade dött var ännu oklart. Under filmen fick man följa dessa ungdomar och uppleva deras problematiska vardag.

Filmen var verkligen hemsk och man fick sig en rejäl tankeställare. Hela handlingen var så reell att man började tänka på om människor i ens egen skola går igenom samma sak som dessa ungdomar. Dessa liv som beskrivs så dramatiskt i filmen är inte bara någonting man har format upp för att det ska vara otäckt att se. Det finns säkert en eller flera i en klass som lider och mår dåligt men inte vågar prata med någon om det. Vad gör man för att hjälpa dessa personer? Hur kan man inte märka att folk mår så dåligt? Är man för självupptagen eller bara egoistisk? Ni som inte har sett filmen bör ta er en titt på den. I början kan det vara lite svårt att hänga med, men ganska snart börjar allting falla på plats och den blir därmed ganska gripande. 

  
bild

Jippi, nya kläder!

Hej alla! My åkte nyss hem härifrån. Vi har tittat på film och ätit godis nu under kvällen. Det var ganska länge sedan det bara var vi som umgicks, men ändå är det inte så mycket som har förändrats. Haha, hon har ju varit på praktik och därmed vet hon inte vad som är nytt. Eftersom att vår lilla stad alltid är sig lik kan jag ganska lätt konstatera att ingenting nytt har hänt och ingenting nytt kommer nog att hända på ett ganska bra tag heller. Haha!

I Kista köpte jag lite kläder och åt middag med pappsen, Akasya och Ernesto. Som jag skrev tidigare handlar man aldrig det man egentligen är ute efter. Det var precis vad som hände den här gången med. Jag var egentligen ute efter ett par stickade koftor/tröjor, en halsduk och ett par vantar samt ett par jeans, men istället slutade jag upp med helt andra saker. Jag tänkte att jag kunde ta och visa kläderna som jag handlade för er.


Den här enärmade svarta klänningen köpte jag från Bikbok. Jag tänker
givetvis inte gå runt med en vanlig tråkig svart klänning. Jag ska ju
pimpa den lite granna. Men det får ni se lite senare!Därefter köpte jag den här tröjan från Gina tricot som ni säkert redan
själva ser. Jag köpte egentligen en svart klänning från Gina också, men
jag lämnade tillbaka den så fort jag gick ut från affären eftersom att
jag redan var så osäker på den. Haha!


Jag köpte även dessa skinnleggings från Gina tricot. Jag har tänkt på
att införskaffa ett par skinnbraller ett tag, men tänkte att det kanske
var lite för mycket. Så det fick bli ett par skinnleggings istället!


Sist men inte minst köpte jag en ny parfym. Det var dags att byta lukt
tyckte jag och valde därför den här. Jag hade kört på Versace christal
bright två gånger i rad redan och jag brukar tröttna på samma lukt
ganska fort. Så det fick helt enkelt bli denna!

Mot Kista Galleria

Hej och hå! Nu bär det av mot Kista, där jag ska handla lite behövligheter som kläder. Jag vet exakt vad jag ska handla, men jag tror att det kommer bli en massa impulsköp som vanligt. Det är sällan man kommer hem ifrån stan med saker som man egentligen var ute efter. Haha, därför är det skönast att bara åka in och tänka "Nu ska jag handla och jag skiter i vad det är för någonting. Jag ska bara handla". Det låter ju nästan läskigt när man tänker efter hur mycket man egentligen handlar och gör av med hela tiden. Nej, nu ska jag sluta förstöra för mig själv och åka iväg och shoppa bara. Vi hörs när jag har kommit tillbaka! ♥

Kvällsmys med grannen

God kväll allesammans! Jag kom hem ifrån en myskväll hemma hos grannen nyss. Det var riktigt länge sedan jag och hon träffades och umgicks. Väl hemma hos henne fikade vi och pratade en massa... Okej, det blev en massa "Har du hört det här?", "Va? Är det sant?" och en massa chockade miner blandat med höga skratt. Vi försökte även se en film, men det slutade med att vi bara satt och pratade under hela filmen istället. Vi ska nog åka till stan och shoppa i veckan. Det kommer att bli jätteroligt att införskaffa nya grejer till garderoben!

Ett sista ord om Idol-Nicklas

Nej, det här blir nog förresten inte bara ett ord om kära Nicke. Jag tycker faktiskt att det här var bland Nicklas bästa framföranden under Idol. Men det betyder inte att jag hejade på honom. Haha, nej ni som har hängt med här vet mycket väl om att jag hejar på Calle!

 

Hur som helst var det någonting jag inte stod ut med under hans framförande. Det satt en hel rad med fjortisar och storbölade när han sjöng och även när han åkte ut. Jag förstår mig inte på vissa människor som tycks göra allt bara för att få synas lite extra i TV. Får de betalt eller är de tillräckligt naiva för att tro att de kommer bli några slags B-kändisar i Sverige? Jag tror snarare att dessa flickor kommer att bli utskrattade nästa gång de går och äter sin Happy Meal på McDonalds mittemot Punktshop. Detta skulle givetvis hända om någon annan människa kom ihåg deras ansikten. Fy, det var ju skrattretande när en av tjejerna slängde sig själv ur stolen och skrek samtidigt som hon grät. Hon var alldeles hysterisk! Dock kunde ingen av oss skratta på grund av att tjejerna var så otroligt jobbiga. Jag ville stänga av TV:n och gå och lägga mig när kameran zoomade in på dem.

 

Det var tråkigt att Niklas åkte ut. Som tidigare nämnt, kunde likaväl den där… schlagerflickan åka ut. Vad heter hon? Är det någon som kan minnas vad den där flickan heter?


Det var nästan så att jag inte kunde tycka synd om stackars Nicklas när jag
såg de där gråtande tjejerna. Jag tyckte mest synd om deras mammor som
kommer att tvingas förtränga denna livesändning för resten av deras liv. Jag
hoppas att ingen mister jobbet eller blir mobbad i skolan. Det vore verkligen
en synd! Farväl Sötnicklas, haha!

bild

Farväl Nicklas Hocker

Hemma hos Lollo var vi Kalle, My, Meg och jag. Jag skrattade en hel del, men bara för att jag är så trött kan jag knappt minnas vad det roliga var. Jag tror dock inte att det var oväsentligt, utan det var en hel del riktigt roliga diskussioner. Ja, ja! Om jag minns någonting kul berättar jag självklart det för er, haha.

 

Ikväll var det Nicklas som fick lämna idol. Jag kan inte säga att jag inte såg det komma… för det gjorde jag tyvärr. Det märktes på honom att han visste att det var hans tur att lämna idol och just därför tyckte jag extra synd om honom. Lollo som i början av idol älskade Nicklas, ville helst av allt att han skulle ta sitt pick och pack och gå hem. Men vi andra tyckte bara synd om honom. Jag vet en person som jag bra gärna hade velat skulle åka hem. Men hennes namn kan jag knappt minnas, så hon får förbli betydelselös att nämna. Oj, vilken sågning! Men man kan faktiskt inte gå upp på scenen och tro att man kan göra om rock till schlager. Till henne vars namn jag inte har brytt mig om att lära, vill jag kort och snabbt sansa genom att skriva ett par ord; Oroa dig inte. Det finns säkert någon som till exempel Bert Karlsson som vill ge en ung, halvdann schlagerflicka som dig ett skivkontrakt.

Idols Rocktema

Ikväll kommer idolerna att rocka loss på scenen. Men jag är inte riktigt säker på alla kommer att klara det. Någon som kommer att göra mig glad är nog Calle! Han kommer garanterat sitta säkert ikväll, eftersom att det här är ju hans grej! Jag tror att jag kommer att hålla på Calle ikväll! Vem håller ni på?


bild

Let's fly away

Hej igen! Ikväll ska jag nog träffa My, Lollo, Emelie och Kalle. Alla förutom My och jag ska ju åka utomlands imorgon och därför blir det väl att ta farväl av alla snorvalpar som flyger iväg från Sverige. Jag känner mig lite avundsjuk på dem, men min tur kommer väl också. Haha! Det kanske är några av er läsare som ska åka utomlands också?

Doggy och min förbannade mobil

Minns ni ett spel som hette doggy? Jag gör det! Jag brukade alltid sitta och spela det datorspelet med min gamla barndomsvän, Mimmi. Haha, men det var inte vad jag ville säga. Jag ville bara meddela om att jag ska ut på en liten promenad med hunden och min syster. Därefter tänker jag handla godis, för jag är så godissugen att jag snart river hela inredningen här hemma.

Jag måste bara påpeka en snabb sak innan jag går ut. Har ni märkt att jag alltid har min mobil på alla mina bilder? Jag står/sitter/dansar/gör vad fan som helst med den där dumma mobilen i min hand. Haha, jag förstår inte varför jag alltid håller i den. Kan jag inte bara lämna den hemma någon gång? Jag ska nog börja med det... Eller? Nej, jag tänkte väl det.

Här till exempel har vi en bild på mig och Lollo. Men

vad har vi där emellan oss? Jo, MIN mobil! Vad vill den?

Den kan gå hem någon gång...

 


Apropå mobiler, har vi en mobilbild här på mig och Calle! Men se där.
Där har vi den där lilla mobilen igen. När jag blir gammal kommer jag
inte kunna sitta och titta på bilder och tänka "Åh, vad fina vi var", utan
jag kommer sitta och tänka på hur jävla irriterande min mobil var och
hur ful den gjorde hela bilden. Det lär ju bli en jätterolig pension, eller
vad säger ni?

Nu jäklar

Nu har jag bestämt mig! Jag ska färga bort min dumma utväxt nu under lovet. Därefter ska jag sätta i mitt löshår och vara långhårig en eller två dagar. Haha okej, kanske tre dagar. Jag tröttnar så lätt på långt hår. Det är fint och roligt i början, men efter ett tag vill jag bli korthårig igen. Det är synd att man inte kan ha sitt hår på beställning. ”Idag vill jag ha kort, imorgon vill jag ha långt” ungefär. Haha, det är ju nästan som den där gamla TV-reklamen ”Nu är det bra, nu är det dåligt”. Just nu känner jag "Nu är det dåligt, dags för en färgning".

Haha, det här var rock tiden! Minns nu hur allting bara

rockade hela tiden? Jag skrev ju rock i varje inlägg,

för att det var så himla bra!

GANGSTERFLIPP PÅ SKOLAN!

”Halleluja! Prisa gud!” var det första jag skrek när jag kom hem från skolan idag. Därefter slängde jag av mig ytterkläderna och gjorde en kullerbytta in till mitt rum från hallen. Jag var alldeles galen! Till er som inte har hängt med i svängarna, vill jag påminna om att jag fick höstlov idag! Det är otroligt hur glad och lättad man kan bli. Det här lovet kom inte en sekund för tidigt om jag ska få vara exakt. Det kändes som om en enda dag till i skolan skulle orsaka mig en "gangsterflipp". Haha, det där ordet är nog ett av de fulaste orden jag någonsin har hört. Personen som en gång i tiden sa detta kommer säkert att få reda på att jag och mina vänner har drivit om det i över ett år. Men vad spelar det för roll när man inte har kontakten med varandra längre? Vissa människor… haha, vissa människor får bli det avslutande ordet helt enkelt.


HAHA! "Vad saru? Ett inlämningsarbete innan dagen är slut? AAAAH"
Ungefär så skulle jag se ut och reagera om någon bad mig göra en
enda läxa till. Därefter skulle jag och mina ganstervänner hugga till.
Men sedan kom jag på att jag inte är så cool att jag har gangstervänner...
förutom sellis, men han är ju inte cool.. eller gangster. Nej, jag har nog
inga gangstervänner.

I'm out!

The universe surrounds you. When you're ready it waits, for us to leave this earth. Come on, they're calling your name. Out!

Det där är vad jag kallar för "some heavy shit", haha!

Vad kommer här näst?

Åh, herre jissaness! Snart har jag ju lov! Jag vet att ni säkert har tröttnat på mitt tjat, men jag kan inte hjälpa det. Jag kan helt enkelt inte sluta se fram emot det. Jag tror nog att jag åker in till stan direkt efter skolan imorgon. Jag hoppas att jag hittar fina grejer, för jag har redan en del span på gång här hemma. Eftersom att min garderob bara vidgas och vidgas är det väl ändå dags att jag gör mig av med ett och annat plagg. Jag kommer som sagt att ordna en ny kategori; Bloppis. Där kommer ni, mina kära läsare, att få välja fritt bland de kläder ni vill köpa från mig. Det som inte blir sålt, kommer jag nog att göra syprojekt utav. ♥

En lång, lång dag!

Torsdagar är som sagt inte min bästa dag i veckan. Det är både en lång och mindre rolig dag faktiskt. Men det är inte vad jag ska berätta i det här inlägget. I det här inlägget ville jag bara påpeka om att de enbart är en skoldag kvar tills det smäller. Jag tror och hoppas på att ni vet vad det är jag talar om. Självklart är det höstlovet jag menar! Helleluja! ♥

Halloween närmar sig – var går gränsen?

Det har pratats lite om att arrangera en halloweenfest under lovet, men än så länge är det ju som sagt bara prat. Så är det alltid! Ingen vill arrangera kalaset hemma hos sig och ingen vill heller ta sig tiden att boka en lokal. Är det kanske lika bra? Vågar man ha en halloweenfest efter allt som har hänt tidigare år? Folk har klätt ut sig i olika masker och kommit oinbjudna till fester. När de sedan inte har fått komma in och tagit ett ”nej” som ett ogiltigt svar, har de huggit till med yxa eller kniv. Låter det inte sjukt att man kan gå så långt för att man inte kommer in på en simpel fest?

 

Vänta, jag har en till! För några år sedan i USA, var det ett par ungdomar som gick ”trick or treat”. När de kom fram till ett av alla husen frågade de som vanligt ”trick or treat” och väntade sig ”treat”, fick de istället ”trick” av det naiva paret. Dessa ungdomar som hade sagt någonting liknande som ”your lost”, hade därefter hämtat bensindunkar och hällt bensin runt om och över hela huset i smyg. Sedan hade de släppt en svagt flammande tändsticka och tittat på medan deras första offer brann ihjäl i huset. Hur kan en simpel ”bus eller godis”-tradition gå över till en otäck form av psykopati? Jag vill inte ens veta vad som kommer att stå i tidningarna i år.


Jag kommer i varje fall ha godis hemma ändå, så jag är säker! Haha!

bild

4-årig partypingla

Jag har tänkt på hur drickandet av alkohol sjunker i åldrarna. Nuförtiden ser jag 11 och 12-åringar springa runt alldeles kräkfulla på fredagar vid halvniotiden. Man undrar nästan när det blir vanligt att 8-9-åringar super sig fulla på helgerna. Men det verkar som om jag slipper undra, för nyligen var det ju en fyraårig liten partypingla som söp sig full på handsprit på sitt dagis. Nog för att det står 70% på den och lätt associeras med en 70-procentig Koskenkorva, men var går egentligen gränsen? Är man så desperat på en gratisfylla att man häller i sig av dagisets egna handsprit (som vi på tal om annat betalar skatt för att dagisen ska ha)?

 

Haha, nej jag skojar bara. Jag vet inte riktigt vad den här lilla flickan tänkte när hon hällde i sig handspriten. Hur som helst nådde hon upp till hela 1,9 promille alkohol i blodet, vilket är ganska starkt jobbat för en fyra åring. För att uppnå en så hög promillehalt måste hon ha druckit cirka 20 milliliter handsprit, vilket är sjukt med tanke på hur äckligt det måste ha smakat. Det som jag reagerar på är också hur lärare inte förstår att någonting är fel med barnet om den ragglar runt på dagiset och sluddrar till emellan hickan. Sedan förstår jag ju anledningen till att ungen drack det där; barn är korkade! Jag tror att det är en sak som vi alla kan hålla med om, haha.    

Avslutningsbalen i nian

Vet ni vad jag har hittat för bilder? Jag har hittat bilderna från avslutningsbalen i nian som vi hade 2008. Det känns inte alls som om det var för år och dagar sedan om jag ska vara ärlig. Faktum är att det känns som om jag gick slutade nian förra veckan. Samtidigt är jag van vid att gå i gymnasiet och jag trivs verkligen. Men i nian var jag och mina vänner som galnast. Det finns nog ingen som kan säga emot det. Om ni bara visste... Haha, nej jag är nästan glad att ni inte vet vad vi hade för oss. Eller? Ni kanske får höra en och annan historia lite senare i alla fall. Man vet inte alltid med mig. Här kommer i vilket fall några balbilder!

 
Vilken flashig ballokal, va? Haha nej, här var jag hemma och lockade
mitt långa, långa, långa hår!Mamma var precis som alla andra mammor lite väl blödig. "Mamma,

jag går bara ut nian. Jag har ju fortfarande tre år kvar i helvetet ändå".

"Det spelar ingen roll min blomma! Sånt här är speciellt" sa mamma med

tårar i ögonen. Hahaha, lilla mamma då!

 


Hahaha, men balen är inte alltid så glamorös som man tror. Jag minns
hur mycket jag tyckte att det var jobbigt att alla skulle hålla på och ta

kort. I början var det väl lite roligt, men efter tre timmar blev det bara

jobbigt. Här ser ni hur less man kan bli!

 


Hemma hos Emelie var det ju inte mindre kameror direkt. Haha, kul

att alla kollar åt samma håll också.


Tillslut blev det ju bara för mycket. Det kändes så fjantigt att stå och

leka söt, men vi hade ju åtminstone roligt.


Jaha, skål på er då! Haha, Cammish första tanke var "Booze? Det här
kommer bli jävligt kul"

Och där, mina damer och herrar, där dog det! Haha, titta bara på allas

blickar. Skumpan var nog kanske inte så god i alla fall. Eller? Jag minns
inte riktigt. Men titta bara på mig. Jag ser ju ut att vilja spotta ut allt igen.


Nej, skumpan var definitivt inte god. Jag ser ju förfan plågad ut! Hahaha

HAHAHAHA! Blue hade lätt den bästa entrén, medan Jessica Kohut å

andra sidan trodde hon var cool när hon kom ingående med sin cigarett

i handen. Jag förstod aldrig det där, men jag litar på att hon hade en

poäng med sin lilla show. Däremot kommer denna entré alltid att finnas

i mitt hjärta. Haha, titta bara på honom!

¨
Åh, "minglet" som alla så fint kallade det, var inte lite fullpackat. Man
kunde ju knappt röra sig ut från folkhopen.

Någon hade hål mellan benen ser jag! Haha, Natta du kommer inte undan

här inte.


Hello snyggingar! Vad fina alla var! Haha, men Josefine Alm hade nog
den finaste håruppsättningen. Jag vet inte riktigt vad Suss gör på den
här bilden, men jag tror att hon slickar matrester från munnen. Eller
vem vet? Hon kanske bara drar en sexig pose? Hur det än ligger till
gillar jag det!


Emelie, jag och Mysan! My var verkligen jättebrun... om benene. Ryggen
hade tyvärr flagnat efter hennes tripp till Turkey.


Oj, oj, oj! Efter balen var det ett jävla liv vid Futurm, där vi alla samlades
för att partaja (snälla.. vi gick i nian. Döm oss inte). Men eftersom att
civilarna kom, var vi tvugna att springa genom fält och tomtar för att
inte bli tagna. Tillslut kom jag på den mästerliga idéen att ringa min far
och be honom att hämta mig. Så jag, Lollo, Emelie och Cammish åkte hem
till mig och partajade på min baksida istället. Klockan fyra dog jag på 
en madrass i vardagsrummet som mor min medvetet hade lagt ut. 
Omtänksamt eller bara hånande? Haha.

 
Lollo var jävligt rädd för civilarna och greps av panik vid futurm. Haha,
men eftersom att hon var thug skrek hon "FUCK THE POLICE" samtidigt
som hon knäckte en bira och pekade finger åt dem. Haha, she's a legend
now!


"Så här gjorde jag när de drog upp pistolen mot mig" sa Lollo. HAHA!
Jag kan fan höra ljuden som hon gjorde när hon gjorde sina miner än
idag. Haha, vi ska alltid göra massa fula ljud när vi gör fula miner. Som
om ljudet hörs när man ser bilden ändå? "UUEEEHA OOOAAAH"... skulle
inte tro det. Haha!


Tjadå säger jag nu! Haha, jag skulle kunna fortsätta lägga upp en massa
bilder. Men det för räcka för tillfället!

Run it run it!

Hej igen! Nu om ett litet, litet tag ska jag ut och springa hade jag tänkt. Eftersom att det var så länge sedan jag tränade ordentligt kommer jag säkerligen att dö. Men som tur är är det ljust ute än, så någon kan hinna hitta mig och meddela mina föräldrar om att jag inte är försvunnen, utan tyvärr är... död?

Haha, nej nu ska jag inte sitta här och vänta på min död. Jag ska ut och springa istället! Hej svejs allesammans och ät inte för många noublesskakor som jag gjorde för någon timma sedan. Jag åt lite för många så jag nästan fick upp allt igen. Man vill ju njuta av godsakerna man äter, inte spy upp dem igen! Ja, ja HEJ på er! ♥

Nu kan vi tala glädje!

Om ni bara hade sett mig för en minut sedan, hade ni kunnat skåda någonting oförglömligt. Jag fick nämligen ett sms från banken som berättade att jag hade vunnit en check på en miljon kronor på deras tipstävling. Jag hoppade upp och ner, rullade runt på hallmattan och skadade nacken lite granna. Därefter sprang jag in i min systers rum och skrek ”YES!! JAG VANN!!!!” Är det inte underbart?

Juste, jag höll på att påpeka en liten bagatell. Jag vann aldrig en check på en miljon kronor, utan jag vann en biocheck. Men det är väl lika kul det? Okej, kanske inte. Men jag är riktigt glad över att jag vann någonting över huvud taget. Vecka 43 kan nog inte bli bättre än så här!

Tisdag = Vilken jävla lillfredag

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min dag för er. Jag förväntade mig en avslappnande dag utan att behöva bry mig om någonting, men det slutade med att jag fick mig en rejäl käftsmäll. Verkligheten blåste in i mitt rum med en kraft likt en tornado och rev ner hela min tillvaro, för att leverera någonting jag inte väntat mig på långa vägar.

 

Den där glädjedödaren resulterade med att jag och min käraste syster fängslade oss i mitt rum framför TV:n, lade oss i min motorsäng och tryckte i oss toffifee efter toffifee. Man skulle ju kunna tro att toffifeen underlättade stämningen, ”för man har ju så kul med Toffifee”. Men nej, inte i det här fallet. I det här fallet var det bara gott att sätta någonting i munnen för att slippa behöva säga ett enda ord. Vilken jävla lillfredag, va? Jag måste säga att sjukare lillfredagar får man ta och leta efter, haha.

Saker som inte får hända

Idag insåg jag hur mycket vi människor tar oss själva för givet. Somliga människor planerar sitt liv in i minsta detalj. De har allting klart för sig; kontakter, karriär, hus, familj och en säck full med pengar. Andra väljer att strunta fullständigt i det där så kallade livsschemat och fokuserar bara på idag. Dessa människor kanske slutar upp som världens mest miserabla människor, eller som vår tids absolut lyckligaste och bekymmerslösaste människor. Är det tiden som avgör hur vi ska sluta upp eller ligger det i ödet?

 

Det spelar ingen roll hur mycket vi anstränger oss, för i slutet av dagen då vi tagit våra kroppars funktionalitet för givet, betyder inte våra framtidsplaner ett skit längre. Allt vi pratat om, allt vi planerat, allt vi någonsin har drömt om, kan rasa samman inom loppet på en sekund. Denna sekund kan utspela sig i ett annat land, i bilen eller hos doktorn. Men det handlar inte om vart vi tillbringar denna sekund, utan det handlar om hur vi väljer att ta i tu med situationen. Idag fick jag bevittna någonting jag skulle kunna sälja min själ för, för att underlätta en annans framtid och lycka.

Extra allt på pizzan

Ikväll blev det pizza till middag. Det är en ny bagare på vår favoritpizzaria som lägger på extra mycket fyllning på pizzorna. Det är sant! Till en början tänker man ”Smaskens!” men innan man ens kommit halvvägs vill man helst av allt bara kräkas upp allting. Det blir för mycket med fem ton ost på en pizza. Haha! Så just nu sitter jag och mår aningen illa. Kanske beror det på att jag och min syster delade på en 200 grammare (Marabou Digestive)? Hur det än ligger till, ångrar jag mig starkt.  

Varför inte spexa till vardagen?

Eftersom att jag har hittat mina gamla bilder, tänkte jag att jag kunde ta och visa bilder då jag och vänner har varit som allra snyggast. Jag skulle, självsäker som jag är, garantera er ett gäng supermodeller här. Se och njut kära läsare. Jag säger det igen… se och njut långsamt!

Varning! Dessa bilder är inte censurerade och kan verka stötande mot den världsliga mänskligheten.

På utgång en höstkväll år 2008:
 

Jag och Cammish hade lite bråttom under kvällen, så vi fick sminka oss
lite lätt sådär innan festen... Hahaha, nej jag kan inte göra det här. Det
är för roligt. I brist på saker att göra, slog jag och Cammish våra kreativa
huvuden ihop och kom på att vi kunde byta foundation och sminka oss
som... ja, det kan ni ju avgöra själva!


Vi tog en gammal favorit och skuggade ögonen förföriskt i grönt. Fan,
vad snygga vi var! Om jag ändå kunde sminka mig så idag?


Cammish drar supermodell-posen! Kameran älskade henne... Nej, den
gick ju nästan sönder för att hon var så ful. Hahaha!

Haha, när det var min tur att stå framför kameran ville kameran inte

ens gå igång. Jag måste alltså ha toppat fulheten med hästlängder!


Innan en fest är det ju viktigt att pumpa lite granna. Detta gjorde vi

genom att bland annat sumobrottas m.m. Haha, om ni bara visste hur

mycket mamma och pappa skrattade åt oss när vi kom ut ur badrummet

med våra nymakade ansikten. Fyfan...


FAN VAD H-O-T JAG ÄR!!! HAHAHAHA, jag svimmar nog. (För att jag är
så snygg, inte för att jag inte kan andas för att jag skrattar så mycket)


Visst är hon het? Själv tycker jag att hon är minst lika het som mig...
om inte ännu snyggare!


I think I'm in love!


Nej, nu måste jag sluta lägga upp dessa bilder innan jag blir avstängd
från bloggen. Dessa bilder kan som tidigare nämnt vara stötande mot
mänskligheten.

En skymt av tårar

Vill ni veta någonting som jag verkligen gläder mig? När en skoldag på tre lektioner från 12.10 till 16.30 kortas ner till en enda samhällslektion vid lunchtiden. Men idag lyckades jag ordna så att jag och min klass fick hoppa över den lektionen också. Istället för att jobba i skolan kunde man arbeta hemma istället… Eftersom att jag redan är klar innebär det att jag inte behöver göra ett dugg imorgon i alla fall. Jag tror nästan att jag fäller ett par glädjetårar snart. Nej, det gör jag nog inte. Det känns bara riktigt bra att inte behöva tänka på att gå till skolan för en gångs skull.

Eftersom att min gamla dator är tillbaka, kommer ni säkert att få se

en massa gamla bilder. Haha, den här dagen minns jag väldigt väl.

Det var en midsommardag år 2008 faktiskt!

Rasta hunden!

HAHAHA! Förlåt, jag tänkte bara på min rubrik som jag har här ovan. Det enda jag kan tänka på är "Dansa med Leroy" då ett danssteg heter just "Rasta hunden". Den där killen som har kommit på alla de där dansmoves:en förtjänar fan ett pris. Har ni inte sett Dansa med Leroy, föreslår jag er att ta er en titt på videon här nedan. Ni kanske kan lära er ett och annat från proffsen?

Nej, nu ska jag gå och rasta hunden på riktigt! Haha, jag kan inte sluta skratta åt att det låter så fult och att dansen är riktigt skrattretande, men frestande på samma gång.

A Milli A Milli A Milli

Hej allesamamns! Idag efter skolan dansade jag tillsammans med grannen för hennes projekt. Jag har ju berättat att hon ska hålla en dansshow senare efter jul och att jag ska vara med och dansa där. Haha, hur det ska gå är bara att vänta och se. Jag tror att jag börjar få ett hum om hur dansen med låten A milli med Chris Brown går till, dock har jag väldigt mycket kvar att lära. Vi alla dansare ska kunna runt tio olika danser om inte mer (?). Jag har fått en låt som jag ska dansa med Cassie nu också. Jag säger bara "lycka till" till mig själv. Alla andra klarar nog sig, eftersom att resten är dansare på riktigt.
När jag var liten

Oj, oj, oj! Nu tror jag att jag lägger upp lite roliga bilder på mig själv. Haha, fyfan vad jag skrattade när jag såg de här bilderna från min barndom. Jag måste förvarna om jag inte var det minsta tjejig när jag var liten. Jag trivdes bäst i pojkkläder och kort hår. Haha, det är väl ungefär som idag då? Nej då!

Nu ska ni med tillbaka till mitt gamla hood, hahaha! Bilderna är så jävla roliga!Jag vet inte riktigt var vi var någonstans. Men här ligger jag och mamsen
och chillar... med lite koks i en burk där i bakgrunden. Haha, jag tror att
det där är välling, men det låter inte så coolt för en liten cooling som mig.
Thug life!!

HAHAHA! Minns ni bilden på Madde och Sillen som jag lade upp för

någon dag sedan? Ja, här har vi en värre variant! Jag var en riktig liten

tjockis när jag var liten och min syster skulle alltid hålla på och bära runt

mig. Jag kan ju passa på att säga; skyll dig själv för dina ryggbesvär

idag!


Jag kan säga er att jag var en liten partypingla när jag var liten! Det
verkar som om jag brukade hänga på kryssningar hela tiden. Titta vilken
modemedveten liten unge? Jag hade både kort hår och fransade shorts,
hahaha!


Jag kan väl passa på och berätta att jag levde the single life på
båtar också! Här på denna... mysiga båt fick jag min första puss! Vi
hade väl haft det lite romantiskt under vår båtresa och lekt med bilar.
Jag minns dock inte vad han hette. Jag var ju 2 år och singel.

 
Det här är en typsik "Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga... Jag
brukar inte gå på fest"-bild. Haha, men historier om mitt galna beteende
lever fortfarande kvar ska ni veta. Barn och cola kanske inte är den
bästa kombinationen.


Det var inte ens min födelsedag, men ändå var det jag som livade upp
kalaset. Haha, jag sprang runt med min glassvisselpipa som jag hade
runt halsen och visslade, skrek och hoppade runt. Vilket jävla party!


Här tar man sats för att hoppa igen! Ser ni hur tjock jag var? Hahaha!
Det här kalaset hölls i en pizzaria kom jag på nu! Då var det party kan
jag säga er.


När jag inte festade, hängde jag i stan visslade åt folk med min fotbolls-
visselpipa. Jag levde som sagt the "Thug Life!" Haha, titta bara på mina
icecubes! Det hade kommit fram människor till min syster och sagt
"Åh, vilken söt liten lillebror du har". Haha, fyfan vad min syster blev arg.
Hon skrek "DET ÄR MIN LILLASYSTER". Pinsamt läge eller vad säger ni? Haha!


Men jag tyckte även om att hänga hemma. Det fanns alltid så mycket
roligt man kunde göra, exempelvis äta mat. Någonting jag älskade att
äta var de där gräddfyllda kokosbollarna. Jag kunde inte få nog av dem
berättade mamma, haha.


Emmellanåt var man ju tvungen att ställa upp för kameramannen och
säga hej. Men efter det återgick man bara till ätandet igen. Juste... är
inte mitt hår ovanligt likt Clark Kents från Smalville på den här bilden?
Hahaha!


Åh, pappas analoga kamera var min favorit! Jag skulle alltid vara med
på bild (Helst bara jag). haha, det var ju då det var som roligast!


Fan vad arg jag såg ut att vara här då! På väg att slå pappa eller?
Fan vad jag lekter modie när jag var liten. Haha, man undrar ju vad
mitt problem var. Hahaha, älskar gamla bilder
Är jag adopterad?

En fråga som jag flitigt ställde mig själv när jag var liten var ”Är jag adopterad?” Det var en påpekelse som jag fruktade att en dag få höra från min mor. Nu kanske ni undrar varför jag egentligen trodde att jag var adopterad? Vilken unge tror att ens egen familj inte är ens biologiska familj? Svaret på den frågan är simpel; ungar som mig. Jag kände mig väldigt annorlunda som liten. Jag var familjens mest mörkhyade, spralligaste, energiska och galnaste. Jag såg varken ut som någon av mina föräldrar eller syskon, eller betedde mig som någon utav dem över huvudtaget. ”Vad var felet?” undrade jag.

 

Jag minns att jag inte vågade missköta mig för att jag var rädd att mamma skulle släppa den väntade bomben och avslöja att jag inte var en av dem. Därför blev jag väldigt rädd den gången då jag egentligen hade suttit hemma hos min granne Simon och tittat på TV och mina föräldrar trodde att jag hade sprungit bort. Sist de såg mig satt jag ju i lekparken och lekte i sandlådan. Plötsligt var jag inte där och då var de några sekunder från att ringa polisen. När jag då kom hem med en kurrande mage för att äta middag, satt mamma och grät i köket för att hon hade varit så orolig. Det var då jag inte kunde hejda mig själv och skrek ”SKICKA INTE HEM MIG!” Jag tror inte att någon förstod vad mitt problem var, men jag var så rädd att de skulle skicka hem mig till min gamla familj (som jag egentligen inte hade. Det här är ju min riktiga familj). Hur som helst är detta ett tecken på hur idiotiska småbarn är. Men om jag ska vara ärlig, har jag än idag inte funnit några som helst likheter mellan mig och någon annan släkting. Jag har hela tiden hört hur folk jämfört mina syskon med andra. Men mig har de alltid kallat annorlunda eller unik. Då kan man fråga sig unik som i konstig eller bra unikt? Haha, där fick ni er en liten livsberättelse allt!  


Jag trodde alltid att jag kom ifrån Indien. Varför vet
jag inte. Allt jag visste vara att de var lika bruna som
jag, hade mörka ögon och hade kolsvart hår. Det är
ingen i min släkt som ser ut så. Alla är blonda eller
brunetter och har antingen gröna ögon eller blåa ögon.

bild

Höstlovet är snart här

Är det någon annan än jag som tycker att vi skolelever har gjort oss mer än förtjänta av ett härligt höstlov? Nu är det bara fem dagars pluggande kvar, sedan är det höstlov! Låter det inte underbart? Ordet ”höstlov” klingar väldigt vackert i mina öron. Jag kan knappt sitta still i stolen nu medan jag trycker in bokstäverna till ordet ”höstlov” i tangenterna. Då kanske ni förstår hur efterlängtat det här lovet är.

 

Direkt efter skolan på fredan tänker jag åka in till stan och fira lovets början genom om att bränna pengar på kläder. Därefter tänker jag åka och handla lite tyger och sy ihop någonting roligt att ha på mig. Sedan får jag väl se om staden bjuder på ett härligt haloweenpartaj. Men det är någonting jag nästintill tvivlar på… Eller? Lite hopp skadar väl inte? Det skadar speciellt inte när man behöver ha någonting att se fram emot för att klara av denna sista skolvecka. Halleluja, nu känner jag mig lite mer positiv igen! ♥ 

Skola + vad som helst = s t r e s s

Hej alla glada (och mindre glada)! Jag vet inte varför, men jag börjar känna mig aningen stressad. Okej, där ljög jag för er. Jag vet varför jag känner mig stressad. Det känns som om proven och inlämningarna rasar över mig i skolan just nu. Det är så mycket som ska in nu innan lovet. Jag skulle kunna ha en liten countdown här på bloggen tills det är höstlov. Haha! Om det är någonting jag avskyr att skriva om, är det skolan. Därför ska jag göra er alla en tjänst och inte skriva mer om detta fördömda påhitt!

En positiv sak med den här dagen är att America's Next Top Model går ikväll. Kanske underlättar programmet min stress? Vem vet?

Wannabe-JW?

Kalla mig efter, men jag kom och tänka på en sak när jag såg Tjenare Kungen lite tidigare idag. Ni vet Abras lilla kärlek? Han som ser så cool ut? Ja, det är ju JW från Snabba Cash! Det är nu ni ska bli chockade och ropa ”Ja, det är ju fan han!”. Samtidigt som jag känner mig duktig genom att känna igen honom, blir jag lite ledsen. JW… nej, det var inte som om jag tänkte mig honom i rollen som JW. När jag läste Snabba Cast, såg jag JW som en riktig jävla stekare i mitt huvud. Jag såg honom inte som killen från Tja Kungen. Hur ska han kunna vara stekig? Jag hoppas på att killen levererar när jag väl sitter där i biosalongen med mina kära vänner My och Lollo. Egentligen vet de inte att vi ska se den tillsammans, men det blir väl roligt när de går in och läser det här inlägget?

 

Tillbaka till JW! Nej, vet ni vad? Jag är så trött att jag inte ens orkar diskutera den felvalda skådespelaren. Haha, jag blir nästan ännu mer trött av att tänka på Wannabe-JW. Nog för att JW i sig redan är en wannabe i högsta grad, men att vara en wannabe-JW… det går inte att toppa! Haha, nog om JW och nog om Fake-JW! Besviken är ett ord som hade räckt för hela det här inlägget.  


Ser ni honom i mitten? Där kan man tro att han är en liten stekare,
men håll i er för nu ska ni bläddra ner till nästa bild på honom.

bild

Ser det där ut som en stekare eller? Så fort jag såg den här bilden

tänkte jag "Åh, nej! De kunde inte hitta en stekare så de hittade det

som kom närmast - ett JL-slisk". Vad i stylingen gick egentligen fel?

Vad i en grå munkjacka glänste stekarliv, spruta skumpa på White

room och Karma? Haha, hoppas fan att han är en grym skådis!

bild

Marabou sensation

Åh, vad jag är sugen på den nya Marabouchokladen. Ni vet den där som går på reklamen hela tiden? Jag kan säga er att jag har gått och suktat efter de där nya sorterna hur länge som helst nu. Det är dags att jag sätter stopp för suget och smäller i mig den där sötman istället. Vad säger ni? Ska jag pallra mig genom regn och vattenpölar för att köpa mig några chokladbitar (eller chokladkakor)? Om jag bara hade varit frisk hade jag garanterat sprungit ner till ICA för att köpa mig mina små behov. Men nu när jag tänker efter borde jag kunna muta mina syskon eller min kära far att åka ner med bilen… Hur ska detta gå? Jag borde inte vara så godissugen efter allt sött som jag redan har slängt i mig igår och hela idag. Men sådan är jag; ett godismonster!Här har ni dem! Jag är ganska sugen på den till höger. Får man
en transformer på köpet eller vad är det frågan om? Vilken är ni mest
sugna på?

bild

Shire – love of my life

Jag vet inte riktigt hur långt man får gå när det gäller det där med att tycke om (okej, älska) TV-killarna. Men Shire måste nog vara en man som ingen kan dölja sina sanna känslor för. Han måste nog vara den roligaste och skönaste killen i TV. Haha, varje gång jag ser hans ansikte i TV-rutan måste jag skrika ”DET ÄR SHIRE” och be alla att hålla käften så att jag kan få höra hela hans uttalanden. Ja, vad ska man säga? Shire is the man and the love of my life, haha!  


Tyra Banks hade älskat honom om hon såg honom! Hon hade nog
sagt "Damn, girl! You're looking fierce fierce fierce fierce!" och
knäppt med sina fingrar från topp till tå.
bild

Shorteeey eller á la Hollywood?

Jag är lite förvirrad för tillfället. Nej, det är jag inte. Jag har bara lite beslutsångest. Jag vet nämligen inte om jag ska klippa mig eller låta mitt hår växa ut igen. Å ena sidan är det verkligen jättefint med långt, långt hår. Om man orkar kan man göra väldigt mycket med det, men jag vet att jag skulle tröttna på den långa längden väldigt fort. Man skulle kunna kalla mig för otålig eller rolig. Otålig för att jag inte orkar vänta tills mitt hår har blivit riktigt långt. Rolig för att jag inte låter mig själv tröttna på mitt egna hår.

 

Wella ringde mig för någon vecka sedan och ville att jag skulle klippa mig hos dem, samt gå en visning. Men eftersom att jag hade skola under de dagarna, var jag tyvärr tvungen att tacka nej. Hade jag inte tackat nej, hade jag kanske haft ett sprillans nytt hår just nu och därmed inte velat mellan kort och långt hår. Jag kanske kan sätta i mitt löshår och ha långt hår ett litet tag och sedan klippa mig hos Wella när jag tröttnat på längden? Hm, det här är nog vad jag kallar för att kompromissa. Haha, då kan jag gå från Hollywood-lockar till shorteey!

Sjukling

Det är verkligen jobbigt att sitta hemma och vara sjuk. Ska men verkligen behöva stå ut med en förkylning på en helg? Medan vännerna ringer frågar om man vill hitta på någonting, sitter man och snorar samtidigt som man tvingas tacka nej. Men snart är det lov, så jag får hoppas att den här lilla vilohelgen tjänar någonting till så att jag kan ha kul på lovet. Det känns som om jag har ganska mycket att se fram emot. Vem vet? Ni kanske får läsa lite roliga grejer under lovet?

America’s next Top Model - packa väska och dra

Hej allihopa! Just nu sitter jag och tittar på reprisen från förra veckans Top Model-avsnitt. Jag missade den nämligen förre veckan. Dock vet jag ju redan vem som åkte ut, nämligen Sandra. Själv tycker jag att det var helt rätt att hon åkte ut. Hon trodde verkligen för mycket om sig själv. Det kändes lite granna som om hon försökte glänsa över de resterande modellerna med en glans som hon inte hade.

Plåtningen
var ganska rolig faktiskt. Jag tycker att de som fick bäst resultat var Fo, Aminat och Teyona. Däremot var Celia och Sandra inte alls bra och jag börjar tvivla på om någon av dem ens borde vara kvar i tävlingen. Om jag ska vara ärlig trodde jag faktiskt i början av Top Model att Sandra skulle klara sig hela vägen tack vare hennes medvetenhet. Men när självuppfattningen tonas bort och det endast står kvar en självbelåten och ignorant tjej, resulterar det att packa väskan och åka hem till sig igen. No modelbusiness for you my darling!


Jag tyckte faktiskt om henne lite granna i början. Jag brukar tycka om
självsäkerhet... I viss mån! Hon blev för mycket efter andra avsnittet.

Baby pictures

Se bara på den här bilden här under. Jag kunde inte låt bli att lägga upp denna söta bild på Madeleine och Céline som de ha hade lagt upp på facebook. Jag undrar verkligen vad Madeleine tänkte när hon försökte strypa sin egen syster. Haha, det är nästan så det ser ut. Jag kunde inte undgå att påminnas av Scary Movie 3, då UFO-gubbarna var med och skulle säga ”Hello” till jordfolket. Haha, ni vet när de smyger sig på människorna bakifrån och stryper dem genom att kroka deras armar om folks halsar?

Bakom det där leendet, djupt där inne, döljer sig ett hat hos Madeleine.

Haha, nejdå! Visst är de söta?

Att träna eller att inte träna? Det är den stora frågan.

Idag sa jag till Amanda att jag skulle med på afrodansen, men när min mor kom in i mitt rum och hörde mig sa hon ”Om du tror att du ska få dansa med den där nästäppan så har du verkligen fel”, och så vände hon på klacken och gick. Jag förstod inte hur hon ens kunde vilja förbjuda mig från att gå på dansen ikväll. Nu står hon i köket och rör ihop en liten häxbrygd som jag inom kort kommer att få klunka i mig, för att bli frisk. Ni kanske tycker att det låter jätteskumt att jag ska dricka det, men häpnadsveckande som det är, hjälper det faktiskt. Nu ropar hon att den är färdig. Det är nog bäst att jag ger mig av innan… Ja, där kom det! ”Drick det här min blomma och vila sen i din säng. Du går ingenstans ikväll, du måste vila och bli frisk…” och så fortsätter det. Ja, ja, mamma! Jag går väl nu. Åh, Amanda kommer att bli så arg på mig nu för att jag inte kan träna med henne ikväll!


Nja, riktigt så här ser inte mammas lilla
häxa ut. Haha, det här ser dock ut som
om bilden är tagen från Harry Potter, när
Dumbledore ska klunka den gröna
smörjan vid stenhällen i vattnet, från sjätte
filmen.


bild

Red lips!

Fick precis en anonym kommentar (en sekund sedan, haha) då personen undrade hur jag fått läppstiftet. Jo, det var så att ELLE hade en liten annons eller vad man ska kalla det(?) i samarbete med Maybelline, då man fick skicka in ett gammalt läppstift och få ett nytt läppstift i önskad nyans från Maybelline’s nya kollektion ”Color sensational”. Detta var då allt jag behövde göra för att denna lilla gåva skulle landa i min brevlåda.

 

Det roliga var att jag faktiskt hade gått och tänkt på att jag skulle gå och köpa ett rött läppstift snart. Jag har blivit lite galen de senaste dagarna, så mina tankar har spirat runt i mitt huvud för mitt nya sysession (som jag ska ha snart). Och då vore det jättesnyggt med ett rött läppstift till den kommande ”kreationen”.

ELLE förgyller mig vardag!

Hej allesammans! Idag är jag verkligen på strålande humör. Det var nämligen så att jag var på väg hem från skolan och jag hade till och med nått ytterdörren till mitt hus, då jag plötsligt vände om för att hämta posten för en gångs skull. Rätt vad det var såg jag ett litet paket i lådan som var signerat med mitt namn. Jag lade ifrån mig min väska och tänkte; ”vad kan nu detta vara för någonting?”, då jag plötsligt kom att forma det lilla paketet till någonting litet och avlångt. Kunde det vara…? Kunde det verkligen vara vad jag hade trott att jag aldrig skulle få på posten? Ja, det kunde minsann vara det där perfekta röda läppstiftet från Maybelline’s nya mästerliga läppstiftskollektion ”color sensational” . När jag rivit upp det lilla paketet och skådat läppstiftet ett ögonblick, vände jag den upp och ner för att tyda nyanskoden. Det var 530 Fatal Red! Det var just den nyansen jag hade önskat mig av Elle och som de sedan skickat till mig. Tack så jättemycket, ELLE! ♥

Säsongstart för Gossip Girl

På söndag klockan 19.00 är det äntligen säsongspremiär för Gossip Girl på kanal 5. Det är nämligen då tredje säsongen börjar sändas i Sverige.

Sommaren börjar gå mot sitt slut och snyggingen Nate kommer tillbaka från semestern med hjälpläraren från Privileged (som i Gossip Girl däremot kallas för Bree Buckley och är aningen mystisk). Chuck och Blair försöker vänja sig vid sitt förhållande med varandra, medan Serena kommer tillbaka från sin lilla Europaresa men nya hemligheter att dölja och ett nytt förhållande. Familjen Humphrey tillbringar slutet av sommaren i lyxiga Hamptons och tvingas anpassa sig till van der Woodsens glömorösa och något pampiga livsstil. Jag undrar vad som faktiskt kommer att hända under den här säsongen!


bild

Löparband

Jag har tänkt på en sak som jag vill införskaffa till mitt hem, nämligen ett löparband. Hur effektivt låter det inte att slippa gå ut i kylan och springa när man kan springa hemma i värmen? Haha, är det bara jag eller har alla andra också tappat suget för att ta sig ut och springa när det är så kallt ut. Det känns ju inte det minsta ”uppfriskande” att springa ute i skogen, när man plötsligt upptäcker att man blöder näsblod på grund av den stickande och iskalla kylan. Just därför skulle det vara härligt med ett löparband här hemma. Ja, jag tror nog att jag ska föra vidare mitt förslag till resten av familjen. Men risken finns ju att de kallar mig för en omotiverad latmask och sparkar ut mig i snön i december i alla fall. Jag får väl helt enkelt se till att mitt förslag går igenom, haha!


Kan ni se mig löpa där på bandet? Inte jag... Jag kan endast se mig själv
ramla på bandet och därefter rulla ner på marken. Men övning ger väl
färdighet?


Bild

Global uppvärmning eller en ny istid?

Idag under min spansklektion var det någon i klassen som hojtade ”Titta, det snöar!”. Jag vände mig motvilligt om mot fönstret för att skåda de minimala vita tussarna, som föll ner från den iskalla luften och landade på den snart blixthala asfalten. Jag trodde att jag skulle slippa snön i år. Det är inte så att jag hatar snön, jag avskyr bara kylan som alltid lyckas strama åt mina kinder och käke så att de förblir orörliga även en timme efter att jag kommit in i värmen. Tanken av att behöva frysa hela vägen till skolan skrämmer mig. Jag förstår mig inte på dagens väder längre. Ena stunden hotas mänskligheten av den globala uppvärmningen och andra stunden hotar de forna isblocken från istiden att återvända och ockupera all land för att förvandla världen till en snötäckt vit stor snöboll. Vad vill vädret oss egentligen? I slutet av september pratades det på TV om rekordvärmen på en sensommardag i september. Och nu plötsligt snöar det mitt i oktober? Det är nog dags att lilla modernatur tar och bestämmer sig för hur hon vill att världen ska se ut.

Är det meningen att vi ska kokas till en gott och blandad-soppa i atlanten,

eller sluta upp som den där lilla krabaten från Ice age till höger? Jag vet

inte vad ni vill, men jag skulle nog föredra någonting i mitten där, haha.

bild bild

Tjuvar i huset

Idag vid lunchtiden hade jag helt och hållet glömt bort att låsa ytterdörren när jag lämnade huset. När jag nu kom hem med min bror igen, frågade han mig hur jag kunde lämna huset utan att låsa den förbannade dörren, innan han låste upp. Jag som helt och hållet inte hade haft en tanke på det, ställde bara en följdfråga: ”va?” och spelade lite ovetande. ”Nej, men fyfan spela inte nu! Jag förstår mig inte på dig. Vad fan som helst kan ju hända om du inte låser dörrjäveln. Folk kan ju komma in här och sno grejer bara så där” svarade min bror irriterat. När vi då steg in i det folktomma huset, upptäckte vi att det var lika tomt på saker som på människor. Vår hallmatta var till exempel borta och det kändes väldigt kallt för att vara inomhus. Då hade det varit folk inne i vårt hus och bestulit oss, medan vi varit borta. Hade de lämnat terrasdörren öppen och sedan låst ytterdörren för att smidigt kunna ta sig ut? Nej, självklart var det inte så. Mattorna låg egentligen på golvet och såg lika trista ut som vanligt. Men det hade varit en lättnad om några tjuvar hade kommit in i vårt hus och snott de där fula mattorna. De är så fula att jag vill ta hem någon kompis när den är i sitt mest berusade tillstånd och låta honom/henne kräkas på mattorna, så att vi för allas ögons skull kan bli av med dessa guds fördömda och smaklösa mattor.

Det är ju nästan så att man ber någon från ovan om ett tecken; ska man ha kvar mattorna eller "glömma" bort att låsa dörren så att någon kommer och tar dem? Vad skulle Jesus till exempel göra?


Jesus säger "Mitt barn... Mattorna är EJ OK!!" Ni ser ju själva
vad som måste göras.

bild

När man inte orkar

Idag hade jag verkligen ingen lust att träna, men ändå lyfte jag på rumpan och tränade ändå. Jag var så trött att jag knappt orkade med halva passet egentligen, men jag kämpade på tills det var slut. Då kan jag säga er att man är ganska trött. Eftersom att jag hade varit så duktig passade jag på att äta små kycklingklubbor till middag och stekt banan i honung och kanel till efterrätt. Haha, okej jag hade fått det där till middag i vilket fall. Nåja, nu ska jag springa iväg till vardagsrummet och se om det finns lite choklad till mig. Det här är definitivt rätt sätt att inleda en måndagskväll på. Eller vad säger ni mina kära läsare?

Farliga sovställningar

Hej och god morgon allesammans! Jag känner mig ganska stel i nacken nu efter att ha vaknat upp. Jag vet inte riktigt vad det kan bero på, men jag tippar på att det kan vara mitt komplicerade sovsätt. Den biten har jag nog ärvt av far min. Han sover med ena benet uppe vid huvudet och andra på ryggen i stort sätt. Jag ska nog ta och fotografera honom någon gång när han sover så att ni också kan få de hur det kan se ut. Haha, riktigt så konstigt sover kanske inte jag och det är jag glad för. Men det har ju hänt att jag har ramlat ur sängen ett par gånger, för att jag på något konstigt vis har knuffat ut mig själv ur sängen. Då har det till exempel varit så att rumpan och halva ryggen har legat utanför sängkanten och då har jag självklart passat på att försöka vända mig ytterligare åt fel håll och därmed ramlat ner golvet med en jävla smäll. Det kanske är någon av er som också sover lite konstigt? Det är bara att battla på mot mig, haha.


Tänk er min pappa i den här ställningen med stängda ögonlock. Man
skulle ju nästan kunna tro att han är någon fakir. Jag förstår inte hur
människor kan vara så viga. Det är nästan skrämmande!

bild

The party at Juliano (Skoliano uttalas det)

Hej kära läsare! Nu är jag hemma från en kväll hemma hos Juliano (Julia som man på spanska). Själv hade jag jävligt roligt, men det var nog tiden med Emilia, Julia och Cissi hemma hos familjen Nicaragua. Den där familjen är älskvärd och riktigt roliga partymänniskor. Ett tag kändes det nästan som om jag var med i någon pundarrulle då vi stod i vardagsrummet och dansade runt som… idioter! Hela släkten bjöd på mat och dricka. De matade oss i princip! Haha, jag kunde knappt sluta le för en enda sekund under tiden hos La familia Nicaragua.

 

Hemma hos Juliano var det massa folk som ingen av oss orkade bry oss om. Men vi var ju tvungna att bege oss hem till Julia förr eller senare. Jag må säga att festen hemma hos grannarna ägde festen hemma hos familjen Wiking med hästlängder. Det var någonting vi alla höll med om. Men poängen med det här snart alltför långa inlägget, var inte vilken fest som ägde vilken, utan att jag hade riktigt roligt ikväll. Hoppas ni har haft en lika rolig kväll som mig. ♥

Ready to g-g-go!

Haha, än är det väl ett tag tills jag ger mig av hem till Jullan. Men än så länge är jag i alla fall påklädd och sminkad. Haha, det är väldigt ovanligt för att vara jag, det sistnämnda det vill säga. Jag hade egentligen lust att ha min dragkedjeklänning på mig ikväll, men det kändes som vanligt väldigt överklätt. Jag har ingen aning om det beror på att folk har på sig jeans och en blus till fest eller om det beror på att det är en klänning. Jag tror nog att det är lite både och faktiskt, haha. Men nu har jag på mig mina sammetleggings, ett vitt oversizelinne med min nitade väst över. Det känns lagom roligt och lagom tråkigt för att vara jag, så det blir väl ganska jämt. 

Vad kommer ni andra ha för er ikväll då? Jag vet att många sitter och har fotbollskväll hemma med öl, chipps och dipp just nu. Det är ju trotsallt VM-kval mellan Sverige och Danmark. Vilka håller ni på? Själv hejar jag givetvis på Sverige! ♥

Megan Fox – varför denna hysteri?

Varför all denna hysteri om Megan Fox? Det är en sak som jag inte riktigt har fattat. Det känns som om var jag än vänder mig, hör jag en massa prat om Megan Fox. Om jag inte hör någonting om henne så ser jag omslag på henne. Vem är denna kvinna och vad har hon uppnått? Det verkar som om hon är mer känd för att plagiera Angelina Jolie än för hennes skådespelarkarriär om jag ska vara ärlig. Visst är hon vacker och givetvis har hon jävligt snygga tatueringar, men det skulle vara trevligt med lite variation. Då menar jag med andra ord; skaffa ett mer intressant samtalsämne gottfolk och journalister.

 

Jag har ännu inte sett någon film med henne. Jag kanske borde sätta mig ner och se Jennifer’s body eller Transformers. Vad säger ni? Är hon en duktig skådespelerska eller bara ett roligt samtalsämne?

Bild 


Angelina Jolie och Megan Fox påminner väldigt mycket om varandra.
Eller vad tycker ni?


bild

Borta

Hej igen! Nu är jag tillbaka från rena rama braklunchen. Jag kan knappt fortfarande förstå hur mycket mat det kan få plats i min magsäck. Min magsäck är som ett svart hål i yttre rymden. Allt som kommer in där pulveriseras och försvinner ut i intet så att jag kan fylla på med mer som spårlöst bara försvinner. Haha!

 

Jag sa ju att jag skulle boxas med min bror när jag kom hem. Men precis som all mat som jag åt, är han också spårlöst försvunnen. Vad ska jag göra nu då? Raka benen eller? Kanske sätta mig ner och plugga lite granna (vilket skulle behövas)? Nej, jag tror jag hör av mig till min söta granne Ronja istället.


Oj, oj, oj! Jag har hittat de gamla bilderna på datorn nu! Haha, det är
väl anledningen till att får se gamla bilder nu. Åh, jag vill verkligen
utomlands nu. Rom var underbart!

Lunch time!

God morgon allesammans! Det blev en väldigt sen morgon för min del idag, eftersom att jag knappt orkade ta mig ur sängen för ett tag sedan. Hur som helst var det Emelie som lyckades väcka mig genom att ringa min mobil. Till en början var det tyst när jag hade svarat. Jag förstod inte varför hon inte gav någon respons till mitt hallå. Till slut insåg jag att jag faktiskt inte hade sagt ”Hallå” till henne. Jag hade råkat slumra till för en sekund och trott att jag hade sagt det. Haha, så det kan gå när man är så trött som jag var. Men det där var inte vad vår lilla konversation var, utan vi ska ner till Centrum och äta lunch tillsammans om ett litet tag. Själv håller jag på att hungra ihjäl eftersom att jag inte har ätit någon frukost än.

 

Efter lunchen blir det väl att jag går hem och boxas med min bror lite granna. Jag ska säga er att boxningen som jag var på förra veckan, lärde mig ett och annat. Dock är jag väl ganska usel på att hålla garden. Jag gillar att slå på istället och struntar i om jag får ett slag i tinningen och knockas. Vi hörs lite senare idag. Ha en härlig lördag så länge! ♥

 


Här får ni en liten bild på mig när jag gick i nian och hade riktigt långt
hår. Jag kom nyss på att jag aldrig sminkar mig. Vad fan beror det på
egentligen? Jag kanske borde ta och göra det idag... om jag orkar med
andra ord.

Something old, something new and something blue

Ja, det här inläggets rubrik gav nog en liten bröllopskänsla, inte sant? Det är inte så att jag ska springa iväg och gifta mig. För det första skulle jag ju sakna någonting lånat och då passar ju rubriken ändå inte in. Haha! Okej, kortsagt nu; det jag ville säga var att jag fick två av Malins (lollos mamma) gamla halsband. Jag fick välja mellan flera olika och då valde jag dessa två. Man kan nog aldrig få för mycket halsband. Rätt vad det är tröttnar man på ett och vill ha ett annat. Vad ska man då variera sig mellan om man inte har snälla Malin som skänker bort sina smycken? Jag är riktigt nöjd över mina nya (gamla? vintage? nej, nygamla) halsband.

 

Inte färdig

God kväll allesammans! Jag tänkte ta och slänga in en eller två bilder på min bild som jag har suttit och tecknat på under gårdagen och idag under min tiominuters-rast. Men innan ni bläddrar ner för att ta er en titt på bilderna, måste jag förvarna om att teckningen inte är klar än. Jag har en hel del skuggning kvar att göra och dessutom måste jag göra om hakan och näsan lite granna. Själv tycker jag inte att bilder är alltför lik Robert, men vissa drag är väl lika. Haha, ja det brukar väl bli så när jag ritar. Det blir aldrig som jag förväntat mig.

Om jag ska vara ärlig påminner min avbildning av Robert väldigt mycket om min käraste far i hans unga dagar. Jag har ungefär en sådan här bild på honom när han sitter med en cigg i sin mun han med, från hans ungdom det vill säga. Jag tror att det just är käken, ciggen, ögonen och håret som får mig att tänka på min gamle man. Jag kanske kan visa vilken bild jag menar om jag hittar bilden? ♥

Blixten tonar ju bort en massa detaljer, så det där är ju inte på pricken

vad jag har ritat.

Här har vi ännu en bild på min teckning, men den här gången är bilden

tagen utan blixt. Som ni kan se, ser skuggorna väldigt mörka ut vilket

inte heller är hur jag har ritat bilden. Vad vill kameran visa egentligen?


Och här har vi då originalbilden som jag då har suttit och försökt
rita.
Jag tror att jag behöver rita till lite mer skägg på min gubbe
faktiskt, haha.

bild

17 again – världens bästa film?

Idag efter skolan gick jag och Lollo hem till henne och tittade på 17 again. De första tio minuterna trodde jag att det skulle vara en dålig high school musical-kopia. Men snart fick jag mig en rejäl käftsmäll. Filmen blev bara bättre och bättre för varje minut. Det är svårt att förklara vad som gjorde filmen så bra, men jag tror att det var det där vanliga som revolutionerade vår värld; återfinnandet av kärleken och den ungdomliga komedin som man aldrig kan få nog av. Det här är en sådan där film som jag tycker att alla borde se. Filmen gick från ett ”Vad fan är det här för smörigt skit?”-tänkande till ”Fan vad bra den är, jag måste se den igen”-tänkande. Haha, är det någon av er som har hunnit se 17 again än? Åh, jag trodde aldrig att jag skulle tycka om Zac som skådespelare, men nu satt både jag och Zac-fientliga Louise och skrek "ZACKE SNYGG SNYGG" efter filmens slut. (Haha, ni som har läst/sett I taket lyser stjärnorna, kanske känner igen det?) Nej, den där Zac var riktigt bra i den här filmen. Det känns ju nästan pinsamt att erkänna detta, haha!


Bild

Inte Digitalbox-Robban nu igen!

Nu var det ganska länge sedan jag satte mig ned och ritade. Jag känner mig ganska sugen på att rita den här bilden på Robert (inte digitalbox-robban, utan Twilighthunken Robert Pattinson) som jag hittade nyss. Det kan bli en riktig Dali (hans unga dagar), men det kan bli en riktig Picasso också (åt helvete med andra ord), haha. 


bild

Time to look alike

Hallå, hallå allesammans! Då var jag hemma från en ganska okej dag i skolan. Till en början under morgonen trodde jag att jag skulle vilja sätta en kula i pannan på mig när jag väl avslutat denna långa torsdag. Men lite senare upptäckte jag att den här dagen inte var så tokig trotsallt. Dagens absolut fulaste händelse var väl när jag och Meg satt bredvid varandra i caféet och Suss sa ”Vad lika ni var idag då?”. Jag tittade frågande på henne och var sedan tvungen att granska Meg. ”Vad hade hon på sig som jag hade på mig?” tänkte jag då (eftersom att jag inte tänkte på vad jag hade på mig). Tillslut uppfattade jag vad Suss menade med lika. Vi såg ju förfan nästintill likadana ut. Vi båda hade låga converseskor (okej, mina kommer faktiskt från Coop och kostade 99 kr), stentvättade jeans av samma märke, svart kavaj och mittbena. Det kändes som om jag var med i Mean Girls (ni vet då tjejerna bestämmer en viss dresscode för varje dag i skolan och alla ser likadana ut). Det var ju faktiskt pinsamt, så jag var ju självklart tvungen att skjuta Meg under rasten. Skolan är för liten för att två ska se likadana ut. Det är väl självklart att jag var tvungen att ta på mig Lasermannens forna jobb (men bara det att istället för att skjuta alla som ser ut att vara invandrare, ska man skjuta dubletter av en själv).  

Rätt vad det är kommer vi exakt likadana på julavslutningen med en

lite vågad tomte-outfit!

 

bild

Bloggshop

Vad säger ni? Ska jag öppna en liten bloggshop här på bloggen? Jag har ju en massa gamla kläder som jag aldrig använder längre. Det känns så synd att bara slänga iväg dem eller låta de hänga där i garderoben, när de egentligen kan göra större nytta på er. Jag tror att jag får ta och ordna det här med bloggshoppen, för nu jävlar ska det säljas kläder till ett billigt pris! Jag måste bara se till att sortera alla mina kläder och fota dem.

"Jag fyller år den 7:e oktober"

Det var en kväll hemma hos Amanda då Suss var ganska rolig. Vi alla satt ute på altanen och pratade om sådant där meningslöst roligt som är så härligt att prata om, då Suss plötsligt lutar sig fram till Lollo och talar ut med sin dovaste röst. Vad tror ni att hon säger? Hon säger någonting som inte har med samtalsämnet att göra över huvud taget och vänder sig sedan om för att prata med någon annan istället för att se min och Lollos reaktion. "Jag fyller år den 7:e oktober" sa hon och lät som en medelålders kvinna som ätit för många piller manliga hormoner i under sina dagar. Varken jag eller Lollo kunde hålla oss för skratt. För en liten stund var vi tvungna att tänka över om Suss kanske var efterbliven på något sätt, eller om hon blev tappad som bebis. Någonting var i alla fall fel.

Men som ni alla märker, har denna otroliga dag äntligen kommit. Nu kan Suss gå runt och säga "Jag fyller år den 7:e oktober" med sin dovaste röst hur mycket hon vill. Det är okej om man säger så om det är ens egen födelsedag, men den där kvällen var det bara konstigt. Nej, det måste ha varit det roligaste någon fick sagt den där kvällen. Haha! Ett stort grattis till Suss, hon fyller äntligen 18 år... Nej då, jag skojar bara. Hon fyller 17 år bara! Men det är väl kul det med? Man fyller bara 17 år... en gång i livet (precis som alla andra åldrar). Hoppas du får en toppenkväll Suss! ♥"Ja, må hon leva!" sjunger vi medan vi pitchar lite granna vid sidan av
allt klingande och klangande. Nej, det gjorde vi faktiskt inte. Men det
kunde bra gärna ha varit så. Jag tyckte att det passade in här i inlägget!

Pitcha är vad vi gör bäst!

Som ni kanske minns, var jag på Idol förra måndagen. Haha, det hade väl varit roligt om jag hade haft fler roliga bilder att bjuda på, men de får väl helt enkelt komma lite senare. Här nedan kan ni se mig och Lollo när vi pitchade på Idolscenen. Till en början blev Laila ganska arg för att vi ställde oss på scenen och började waila (eller pitcha som juryn så fint kallar det). Hon ställde sig upp från stolen och skrek ”Nu får det väl förfan ändå ta och räcka! Antingen åker ni ut, eller så sätter ni er på era jävla platser och klappar händerna när alla andra gör det. Annars får ni hålla käften!” Det enda jag kunde spotta ur mig var Björn Gustavssons citat ”Ah, men du då” med en lätt målbrottsröst. Haha, ja Andreas blev till och med så arg att han tog av sig solglasögonen och blängde på oss.

Nej, givetvis hände inte detta. Vi gick upp på scenen under pausen då några från publiken fortfarande satt kvar på sina platser. Haha, sannolikheten att någon av dem skulle ställa sig upp och skrika på oss var ganska liten. Men jag tror nog att de var glada för att det inte var för oss de var på Idol, för så bra lät vi faktiskt inte. Jag är ganska säker på att Anders Bagges vattenglas sprack när Lollo tog i med de höga tonerna där på slutet. Men det man inte vet lider man väl inte av. Eller vad säger ni?


Jag och Lollo värmde upp lite inför vårt framträdande på Idolscenen.
Som vanligt var vi tvugna att värma upp våra vackra röster med lite...

Jag: Yeeheee woooaawhha! Huuhuuyeeeaaahhh!

Lollo: Pitchiiieeeh yeehee woohoowaaah Hooohooohaaaahh!

Ja, det är väl sånt sångare gör? Man pitchar lite granna och försöker
hålla handen i perfekt läge efter var tonen ligger på tonskalan. Sedan
vickar man lite granna på huvudet för att det ska se riktigt snyggt ut.

Carran goes 17

För somliga ser denna dag ganska trist och tråkig ut, men för en viss person vet jag att den här dagen ser ganska ljus ut. Detta är nämligen dagen då Caroline Kolmodin Palm för 17 hela år sedan kom till denna underbara värld. Haha, låter det inte mer speciellt när man skriver det på ett sådant här sätt, än om man skriver ”ja… ha den äran! Hon fyller 17 år, grattis!”? Vi får hoppas på att hon får en jätterolig kväll och får några roliga presenter! Grattis igen!

Balen 08 med mina baldejter, Viktor BvL och Carro Carbonara i blå
klänning! Haha,
tänk att vi hamnade med varandra på balen.

Ja, okej! Ni får väl en till bild på oss. Carran verkar dock inte gilla

Viktors hand där. Hade den här bilden funnits på facebook, hade hon

garanterat tryckt på "gilla", för att sedan kunna ogilla den.

Sysession!

Snart är det ändå dags för mig att sätta igång med att sy! Jag börjar bli less på det här med att inte sy. Vad är det med mig egentligen? Jag har så många bra idéer som jag inte utvecklar. Varför gör jag inte det? Är jag lat eller beror det på att jag inte har min egen symaskin? Jag tänkte väl att det kunde bero på det sistnämnda. Mina nyinköpta byxor med lackdetaljer måste jag till exempel sy in innan jag kan börja använda dem. När hade jag tänkt att använda dem egentligen? År 2011 då det klassas som "so last season" eller? Nej, jag ska minsann ta och skaffa min symaskin allt. Vänta och se ni bara!
   
Nu kanske ni som har hängt med på bloggen ett tag, undrar vad jag egentligen gjorde av mitt lovord i april? Jo, jag sa ju att det skulle införskaffas en symaskin, men så blev det inte. Pappa sa aldrig till mig när han skulle åka iväg och sedan dess har inte heller någon symaskin kommit på tal i mitt hus. Men nu när tankarna väl har 
blommat i min kreativa hjärna, ska jag nog se till att det kommer på tal igen. Vilket i-landsproblem, va? 
Det är ju nästan så att
jag älskar min vänstra
hjärnhalva; delen som
sprakar av kreativitet
och motivation

Dance, dance, dance!

Hej allesammans! Jag slutade skolan för ett tag sedan och just nu sitter jag och väntar på att gå på dansen, som min kära vän och granne håller. Det är nämligen så att jag ska delta i hennes projekt, som ska vara en dansshow. Jag har ingen aning om showen ska vara öppen för skolan eller allmänheten. Det återstår helt enkelt att se! Åh, hur ska jag orka sitta kvar i skolan från kvart i två till klockan tre varje måndag egentligen? Det får väl kanske bli min lilla bloggtid under dagen. Eller vad säger ni? ♥

Nude

Har jag visat mitt nya läppstift på tal om ingenting? Jag köpte nämligen ett hudfärgat läppstift för någon dag sedan. Hudfärgade läppstift är väldigt praktiskt att ha när man vill ha exempelvis sotade ögon. Det ger en lite känsla av nuditet och lyfter fram ögonen mycket mer, än om man har ett färgat läppstift. Då kan det bli en jobbig effekt som får folk att undra om de ska kolla på läpparna eller på ögonen. Risken kan ju även bli att man ser för översminkad ut med ett färgat läppstift till mörka ögon. Därför tycker jag att det hudfärgade valet var perfekt.

Det ser inte så hudfärgat ut på den här bilden, men egentlige är den

det. Läppstiftet kommer från Maybelline New York.


Nude lips

Bild

Kindergarten all over again

Nu är jag äntligen hemma igen. Fy, vilken shoppingtur. Jag har verkligen fått med mig allt jag behöver… (not?) Jag har absolut inte fått med mig någonting vettigt över huvud taget. Jag fick endast med mig ett par mysiga sammetleggings från Bikbok. Det är vad jag kallar för dåligt jobbat. Men jag har ju faktiskt en ursäkt. Det fanns ju ingenting som tilltalade mig när jag väl var i stan. Det måste ha berott på det usla vädret. Det kan inte ha varit mig felet låg hos. Nej, jag får göra ett nytt försök när jag åker till Kista istället, haha.

 

Stadssvängen var något intressant faktiskt. Ena stunden skrek jag av lycka och andra stunden visste jag inte vad jag sysslade med. Jag var nog lite vilsen trots allt. Dagens mest intressanta händelse hittills var väl att jag träffade på en gammal vän på tåget hem (okejdå, egentligen är det min brors gamla vän, men han har ändå alltid varit som en bror för mig). När han satte sig vid mig kändes det precis som gamla tider igen. Jag babblade på och skrattade åt mina egna skämt, medan han försökte hänga med i allt babbel och finna det roliga i min misslyckade ironi. Även om jag inte har träffat honom på år och dagar, kändes det inte som om jag behövde anpassa mig efter en möjlig jobbig stämning. Eftersom att han är den han är kunde jag slappna av och vara precis som jag en gång var med honom; oförändrad, barnslig, naiv.  

Jag älskar dem. De är så mysiga och sköna! Haha, när jag stod inne i

provrummet och testade dem kändes det som lekis all over again. Ni

kanske minns att man alltid hade på sig sådana där mjuka och tighta

sammetbyxor?

Time to shop

God morgon allesammans! Om ett litet tag ska jag åka med Emelie till stan. Hon ska köpa sin vita pälsjacka och jag ska köpa mig lite varma kläder. Det börjar verkligen bli dags att pälsa på sig lite granna. Så fort jag går ut ur huset känns vill jag bara gå i ide eller någonting. Det är ju nästan sorgligt. En halsduk står högst upp på min lista än så länge. Har ni några idéer på vad man mer kan köpa för att hålla sig varm och inte dö av kyla så fort man går ut?

 

Nu måste jag verkligen gå! Hej så länge och hoppas ni får en härlig start på er lördag! ♥

Tack för maten för fa-an!

Jag såg nyss en natzifilm som handlade om en jude som boxades för sitt liv på Auschwitz. Jag minns inte riktigt vad den heter just nu, men den var ganska bra faktiskt. Jag tycker verkligen om sådana där filmer som handlar om andra världskriget, just på grund av att de är så hemska och väcker så mycket känslor medan man ser dem. Det som fick mig att må riktigt uselt under filmens gång, var någonting så litet som när en judeflicka stal en liten brödbit från en avlivad fånges hand. Det fick mig verkligen att tänka efter vad folk var tvungna att gå igenom för att få i sig lite mat, medan vi andra inte vill äta någonting för att vi är för rädda för att bli ”feta”. (Nej, självklart menar jag inte mig själv).

 

Fångarna i Auschwitz hade inte mindre kött på benen än dagens ”snygga” modeller. Det är ju verkligen så man vill se ut. Man strävar efter den där sjukligt smala looken med kutad rygg, försjunkna käkben med utåtstickande, kantiga kindben och utåtstickande ögon. Låter det inte vackert? Just den där scenen fick mig att tänka på alla tjejer som jag hittills har hört säga ”Nej, jag skippar nog det här. Jag måste gå ner”. Dessa fångar dödade sina egna landsmän för tre brödsmulor. Och vad gör vi i vår samtid? Jo, vi skippar frukosten, lunchen och halva middagen. Om vi verkligen är sugna på någonting mumsigt tar vi oss en kaka och trycker in fingrarna i halsen strax därefter. Men det får inte gå över en minut; fettet får ju inte hinna sätta sig. Nej, jag tycker att folk tar mat för givet. Jag är så jävla glad för att jag inte levde på den där tiden och för att jag har mat på bordet. Detta får bli dagens stora uppskattning i livet! ♥


Jag blir rädd och ledsen när jag ser de här bilderna. Jag tycker att det är
så sjukt att det här verkligen har hänt.
bild


Jag äcklas mest av dessa bilder. Hur snyggt sitter kläderna på deras ben? Det
kanske är snyggt om det försöker se ut som ett gäng glasspinnar eller kvistar,
men nej... nej, det är fan inte snyggt. De kan ju ta sig en sväng till Auschwitz
om de tycker det är så himla kul att svälta sig själva. Om jag hade varit fånge
med dessa tjejer, hade jag gladeligen stulit deras bröd och mumsat i mig det
långsamt för att inte få ont i magen.
bild

Topshop night by Elle och en födelsedag

Hej! Igår blev det väldigt sent med tanke på att jag var på Topshop night by ELLE och firade min storebror också. Just därför hann jag inte med något inlägg. Därför är det väl ganska tur att jag skriver om allting idag istället?

 

På Topshop var det väldigt många människor. Det kändes nästan som om det var mer människor där igår än det varit på någon annan mellandagsrea. Haha, väl där bjöds det på bubbel och minimuffins som var konstfärdigt toppade med olika smaker. Det blev nästintill svårt att söka runt efter kläder i allt vimmel. Tyvärr köpte jag ingenting till mig själv. Jag vet inte om det berodde på att jag inte ansåg det vara värt det eller om det var för att jag blev trött på de långa köerna och de allt otåliga shopparna. Emelie som bjöd med mig till denna fina tillställning köpte ett par otroligt snygga men skyhöga platåboots i mocka. Låter de inte härliga?

 

Hemma vid halv tolv var det dags att skära upp min brors efterlängtade födelsedagstårta. Jag nämnde väl att han fyllde år den 1:a oktober? Men som tur var behövde jag inte känna mig dum, eftersom att vi inte firade honom på riktigt igår. Det är meningen att vi ska fira honom ordentligt nästa helg. Då har jag ingen aning om vad vi ska göra. Eller har jag kanske det?  

RSS 2.0