Begonia's secret!

Tengo un secreto mi amigos! (Jag har en hemlighet mina vänner, på spanska) Men vad det är för någonting ska jag inte berätta nu. Utan det får ni höra om lite senare i veckan. Allt jag kan säga är att det är någonting nytt, någonting ljust och någonting otrohetsfullt! Haha, nu sitter ni allt och kokar där hemma, va?

 

Jag ska inte förstora upp saken mer än vad den egentligen är. Därför vill jag inte att ni ska gå runt och tro att det är världens ”killerhemlis”, för det är det inte. Jag väljer helt enkelt bara att inte nämna någonting förrän det är över.

Dancing Queen

Nej, någon Dancing Queen är jag väl inte, men några danssteg kan jag väl. Haha, nu mina kära läsare, ska jag inte terrorisera er med nya inlägg på ett litet tag. För jag ska nämligen gå ner till danssalen här i skolan och dansa tillsammans med bland annat min danslärare, Ronja (även känd som grannen här på bloggen) och mitt lilla affrohår till vän, Cassie. Haha, det roliga är att hon inte ens har något som helst utländskt ursprung och ändå har ett sådant fantastiskt hår. Nu måste jag släpa med henen från hennes lektion, som hon plågas så av, för att vi inte ska komma för sent. Vi hörs senare ikväll allesammans! ♥

Livets kretslopp - TV:n

Vi vaknar, sätter igång TV:n, klär på oss, går till skolan, kommer hem, ser på TV, äter middag, ser på mer TV, tar en kisspaus, sätter oss framför TV:n, lägger oss och somnar tillsist framför TV:n. Hur många av er läsare känner igen detta? Är det här livets kretslopp eller en svacka varenda människa hamnar i under några tillfällen i livet?

 

Själv skulle jag väl säga att det är väldigt härligt att kunna slänga sig i sin motorsäng och sätta igång med serietittandet. Men jag har börjat göra detta allt mer sällan sedan en tid tillbaka. Jag förstår egentligen inte varför, (eftersom att det är så underhållande) men jag antar att det beror på att jag har funnit meningen med livet… Haha, nej jag skojar bara! Jag tror att det beror på att jag har så mycket annat roligt att göra om dagarna, att jag missar mina favoritprogram. Jag har till exempel inte sett på Top Model på fem veckor och de har redan hunnit avslöja vem vinnaren är. Gäller det att skärpa till sig eller fortsätta med det här sköna livet?  


Den här serien har jag missat i två veckor nu till exempel!
Bild

Gör inte glögg som min syster

Jag kom och tänka på när jag och min syster skulle koka glögg (eller vad man säger?) för ett par år sedan. Hon hade stått och dragit in den där härliga doften av glöggets egen arom som ångats upp. Men det hon inte hade tänkt på var att det var vinglögg, vilket gjorde att hon blev ganska berusad på ett kick. När hon skulle ut i vardagsrummet efter att ha stått och andats in all doft i två minuter, gick hon in i en dörr till att börja med och därefter tappade hon balansen och förstod inte vad som var problemet. Haha, men pappa förstod ju vad som pågick och började hånskratta åt henne. Som svar sa min syster ”Ja, men de kanske ska skriva att glöggen innehåller alkohol lite tydligare, så att man inte blir packad när man gör skiten!” Hon tyckte ju inte att det var så roligt, eftersom hon trodde att hon hade fått allvarliga synproblem. Haha!

Här har vi förresten årets glögg! Om jag ska få säga min

egen åsikt, tror jag att den är riktigt äcklig. Vem vill att

ens glögg ska smaka apelsin?

Gossip

Haha, under spanskan fick jag på tal om ingenting veta ett och annat om lite människor här i staden. En del skvaller är ju faktiskt skrämmande pinsamma men samtidigt väldigt roliga. Jag vet knappt om jag vågar skriva något exempel här på bloggen, eftersom att det känns lite väl grovt att ens prata om. Varning, varning det verkar som om skolans gossip girl har fått sig ett rejält gossip att ta sig ur (såvida personen inte är stolt över vad som sägs. Jag vet i varje fall att jag inte skulle gå runt och prata om sånt där). Haha, får man retas med sina läsare såhär och inte berätta vad det är jag talar om handlar om? Jag vet inte riktigt… Men nog skrattade jag en hel del åt Jullans illustrationer under spansklektion.  

Veckorna går

Idag är det bara 16 skoldagar kvar på den här terminen. Sedan är det bara att kyssa skolan på återseende, eftersom skolan sätter igång igen bara tre veckor senare. Nej, det är inget höjdarlov som väntar, men skönt ska det i alla fall bli att slippa skolan ett tag.

 

Apropå skolan måste jag sätta mig och skriva ut lite artiklar till mitt arbete som jag har inlämning i på torsdag eftermiddag. Det här ska bli… intressant! Haha.

Allt löser sig alltid!

Kära vänner! Här har vi beviset på att allt alltid löser sig, oavsett vad. Pappa fick rycka in och rädda dokumentet, precis som den hjälte han är. Även om jag var en riktig idiot som ville göra någonting så onödigt som att byta namn på dokumentet (och förstöra allt), lyckades det ordna sig i alla fall. Haha, men vilken panik jag fick! Det där vill jag aldrig uppleva igen. Jag hatar stress!

Nu om ett litet tag tänker jag koppla av framför TV:n och se på TV 3:s söndagsfilm, nämligen Troja. ♥

Det bara försvann ut i intet

Ni vet när man sitter och skriver på ett inlämningsarbete och man känner att man har skrivit ett par jättebra datorskrivna sidor? Och ni vet när man klickar på någonting konstigt och hela dokumentets skrift omformateras till obetydliga fyrkanter och det absolut inte går att rädda arbetet som man har lagt ner hjärta i? Ja, om ni allesammans känner till dessa saker, måste ni känna till den förbannade aggressionen jag bär på just nu! För detta hände mig just. Jag var så dum att jag ville ändra dokumentets namn från ”Sammanfattning av Suez” till ”Början av Suez” och sedan av ren olycka förstöra hela dokumentet. Just nu försöker jag hålla mig själv så lugn som möjligt, när mitt blod i själva verket kokar villt i mina ådror.

 

Vet ni vad? Jag tänker inte hålla på och sprida en massa dålig energi när det är första advent. Vet ni varför? För jag tänker hålla fast vid den kära tron att allting alltid kommer att lösa sig. Japp, det måste lösa sig! Nu måste jag samla mig lite granna… Vi hörs senare om jag inte har tagit sönder tangentbordet mot datorn eller någonting liknande!  ♥ 


Den här mannen kanske också råkade ut för samma sak

som jag...

Ensam hemma!

Haha, nej jag är inte ensam hemma ikväll. Men det är Kevin på TV3. Jag har suttit och tittat på filmen sedan en timme tillbaka och jag måste alltid påminna mig själv om att gamlingen är en snäll farbror och ingen ond gammal gubbe (som Kevin tror).

 

Nej, nu ska jag återgå till filmtittandet tillsammans med min kära storasyster. Varken jag eller hon tröttnar någonsin på den här filmen. Vi sitter och myser i min motorsäng med varsin kopp varm superchocklad (det är som varm o’boy, bara det ännu bättre och godare).


bild

Snyggaste helgbilderna någonsin!

Haha, jag hittade nyss de snyggaste helgbilderna någonsin. Ni minns väl att jag skrev att vi inte skulle hålla på och klä upp oss inför fredagskvällen hos Lollo? Haha, ja Lollo sa "Man blir mindre besviken på kvällen om man kommer i mjukisbyxor och en ful t-shirt. Vad mer kan gå fel då liksom? Det kan ju bara bli bättre då". Lollo hade så rätt så rätt. Själv kom jag osminkad med skolkläderna på, men vissa hade hunnit springa hem och byta om lite innan märkte jag (judas).

Hur som helst hade jag jätteroligt och tänker därför lägga upp lite fina bilder på oss från kvällen. (Varning! De är inte fina, de är jättefula, haha)


Här har vi en D-rak Linnéa, Jessica och Meg... Ärligt talat så vet jag inte
om jag ens behöver skriva en bildtext till den här bilden. Haha, det är 
inte som att texten kommer att snygga till de här små trollen! <3


Här har vi en riktigt snygg... Nej! Jag kan inte ljuga för er läsare. Här
har vi Lollo som sover och My som leker lite sexig genom att kisa med
sina små ögon. Haha, nej My, nej! Det är inte okej!


Vi hade lite olika varianter av en viss Tyra-pose! Haha, jag och Lollo
kom på en jättebra dans till den här posen! Haha, den kommer jag att
dansa på varje partaj från och med nu!


Jag och Lollo fixar nya posen, nämligen allt i ett-posen, medan My hade
fyllehicka och förstörde bilden. Hahaha! Fan, vad snygga vi är! Jag är
inte förvånad av att dessa bilder inte ligger på facebook. Den som
försökte lägga upp dem, måste ha blivit avstängd med tanke på hur fula
vi är på den här bilden... och alla andra! Hahaha!


... Det var rock! Eller vad säger ni? Hahaha

Första advent

Idag är det första advent och det firar vi med att tända ett ljus. Ikväll ska jag och min familj julpynta lite granna här hemma. Det kommer att kännas så mysigt att komma hem från skolan under vardagarna. Juletiden har officiellt tagit sin början och jag kan härmed börja räkna ner dagarna till det att lovet börjar.

 

Men första advent är inte bara speciellt för att juletiden sätter igång. Nej, första advent är också dagen då Cissi fyller 17 år. Det är värst var alla fyller år, va? Haha, igår fyllde även Cassie 17 år. Jag får helt enkelt ge mina båda vänner två stora grattis på födelsedagarna här på bloggen! ♥


Här har vi en rolig bild på mig och Cassie!


Och här har vi min rollergirl, Cissi! This is how she roles!

En värld fylld av dammråttor

Nu har jag tagit mig själv i kragen och städat mitt rum, som inte har sett till en dammsugare under en allt för lång tid. När jag steg in i mitt rum imorse efter frukosten, kändes det som om jag steg in i en fantasivärld. Man skulle kunna förlikna denna värld med Narnia, bara det att den här världen inte var så vacker. Det var mer som en värld fylld av dammråttor. Man skulle kunna ha trott att andra världskriget hade hållit hus i andra änden av mitt rum. Jag var ju nästan rädd att jag skulle hitta ett skellett under min säng.

 

Som tur var hittade jag inte allt för mycket snuskigheter i mitt rum. Nu känns det som om jag kan andas fritt, utan att behöva hosta upp damm ett stup i kvarten. Haha, nej jag skojar bara!

Hungrig?

Nu är jag hemma igen! Jag har nog inte ätit så här mycket mat sedan nyår! Haha, min mage sticker ut så mycket att man kan missta mig för att vara gravid i 6:e månaden. Den filippinska maten var jättegod och man visste vid första tuggan att det har legat mycket arbete bakom matlagningen. Åh, jag är så mätt och belåten för tillfället. Haha, nu när det är sådan där annan högtid, kan jag tänka mig att mamma och pappa har ordnat lite godsaker till kvällen. Jag orkar verkligen inte att äta någonting mer idag. Jag har ätit sedan klockan fyra fram till nu och det har varit jättetrevligt hemma hos grannen. ♥

Födelsedagskalas

God morgon (eller lunch?)! Jag ska alldeles strax börja göra i ordning mig själv för att gå hem till Ronja. Hon har nämligen bjudit mig till sitt stora 18-årskalas som är klockan två. Haha, så om ett litet tag måste jag verkligen resa på häcken och ge mig av.

 

Hemma hos henne kommer vi att minst sagt äta tills byxknapparna flyger av och magen väller över. Haha, jag tänker in gå hem efter firandet. Nej, jag tänker rulla tillbaka till mitt hus efter kalaset.

 

Åh, nej! Jag måste ner till centrum innan för att göra några snabba ärenden. Nu är det bråttom! Vi får höras efter kalaset, kära vänner. Hej så länge!

Roliga historier och en massa skratt

Ikväll har jag träffats med Jessica, Linnea, Louise, Linnea My och Meg(jag glömde skriva hennes namn förut, så hon blev helt vato loco). Vi har suttit och haft riktigt roligt tillsammans. Jag har som vanligt skrattat så mycket att jag gråtit och vi har alla varit så exalterade att vi skrikigt, skrattat och rullat runt lite på golvet. Haha, ja allt detta i samband med det härliga ölspelet kan inte gå fel.

 

Under kvällens gång kom det plötsligt en väldigt mystisk låt. Jag var tvungen att springa ut ur köket, för att sedan göra en fenomenal entré. Jag började med att sticka fram huvudet för att kika på mina åskådare. Därefter smög jag in i köket och gjorde några kullerbyttor för att därefter göra några luftsparkar och rocka loss lite granna. Haha, det var galet helt enkelt! Resten av kvällen tillbringade vi åt att berätta en massa roliga och meningslösa historier. (Ni vet när alla som sitter runt bordet får säga ett ord var så att det blir fullständiga meningar?) Det roligaste av allt är att man säger så underliga saker, just eftersom att man sätts i press. Man kan ju inte sitta och tänka på ett ord för evigt, heller. Jag hoppas att ni läsare har haft en lika händelserik och fredag som jag. Jag har hur som helst haft jätteroligt! ♥

Detaljer, detaljer

Idag har jag införskaffat en del bra saker. Kista har verkligen gått upp sig måste jag få säga. Det känns som om hela Kista Galleria har blivit en tredjedel större än vad den var innan, vilket är underbart för jag älskar verkligen Kista Gallerian. Jag lyckades faktiskt lägga vantarna på några detaljrika plagg.


Denna body med djupt u-ringad rygg, hittade jag i den jättelika
favoritaffären Monki. Jag funderar på att pimpa den här lite mer.Dessa gigantiska örhängen, fann jag på H&M. Kassörskan tog sönder
det första paret jag köpte... Haha, okej det var hon som var riktigt
klantig och ryckte loss dem från magnetfältet (idiotiskt att hon inte sa
någonting, för jag hörde mycket väl att ett "blad" lossnade).
  


Minns ni den blåa tighta klänningen jag visade för några dagar sedan?
Ja, det visade sig att den bara fanns i storlek L, så jag bestämde mig
för att köpa den svarta istället. Den var också väldigt fin. Som ni ser
är det axlarna som är lite speciella på den här klänningen.

Classic vs shopping

Just nu sitter jag och lyssnar på lite klassisk musik i väntan på att min kära syster ska bli klar med att göra i ordning sig. Vi ska nämligen möta upp hennes vänner i Kista för att äta middag och shoppa lite granna. Det ryktas om att de har byggt ut Kista lite granna. Det har även kommit in en hel del nya affärer, vilka förhoppningsvis är intressanta för mig.

 

Hur som helst känns det som om jag kommer att lägga fokus på axlarna i några av kvällens köp. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem ikväll. Allt jag vet är att när jag och min syster har träffat upp tjejerna och umgåtts lite, ska jag raka vägen hem till Louise för att partaja lite granna. Men vi har bestämt redan innan att vi inte ska hålla på och sminka oss och klä upp oss. De senaste gångerna man har gjort sig i ordning för att ha lite roligt, verkar det som om det har spårat ur i alla fall. Nu om man kommer som vanligt kan man fråga sig ”Vad kan gå fel egentlgien? Ingen har några förväntningar, vilket bara resulterar i lycka”.   

Julpynt i skolan

Ho, ho allesammans! Idag på sista lektionen fick jag och alla andra i klassen pynta hela vår enhet med juldekorationer. Man fick verkligen en mysigare känsla när man steg in genom enhetens entrédörr efter lunchen, när man skulle ta sina saker för att gå hem.

 

Som dekoration och pynt hade vi röda rosetter, juliga målningar på glasfönstren, julkulor som fick hänga lite här och var, handgjorde papperssnöflingor och givetvis lite silvrigt glitter. Själv tycker jag att Sp (samhällsprogrammet) aldrig har varit så fint tidigare. En sak som kommer att bli jobbigt är när ettorna får ta ner allting igen, hahaha. Det är någonting vi alla har gått igenom (och jag är verkligen glad över att de förra tvåorna var så engagerade när det gällde julpyntet, för det hade blivit ett rent helvete att ta ner sedan).


bild

För en lång, lång tid

Åh, prisa Gud! Den dag är äntligen över. Haha, vilket sätt att inleda ett inlägg på va? Haha, nu mina kära läsare ska jag berätta en otrolig sak för er.

 

Ni känner säkert till att torsdagar är den jobbigaste skoldagen på mitt schema. Jag har haft fyra lektioner idag, varav den sista har jag även haft ett långt, långt prov om Kalla kriget på. Haha, ja allesammans, ni vill nog inte veta hur lång tid tog det för mig att skriva mitt prov. Medan jag satt där och skrev så att pennan glödde, kunde jag nästintill börja känna hur det började ryka. Det kändes som om det bara var en tidsfråga innan alla mina papper skulle fatta eld.

 

Efter provet var min högra hand svullen och blålila. Jag hade till och med fått blåsor på mina fingertoppar. Vänta, jag är inte klar än! Efter provet var min hand så stel efter att ha hållit i min penna så hårt och tryckt mitt allra hårdaste, att jag till en början paradoxalt nog inte kunde spreta med fingrarna. Därefter var det omöjligt att knyta ihop min näve. Oj, oj, oj, vilket prov, va? Jag är verkligen glad att jag gjorde provet idag och inte på måndag! Som tidigare sagt, tänker jag avsluta detta inlägg med ett ”Åh, prisa Gud!” För nu är det äntligen över!Helgen närmar sig

Innan jag reser mig från denna dator, måste jag passa på att säga att det känns som om jag nyligen har påbörjat denna vecka. Tiden går som jag alltid brukar säga, väldigt fort! Hursomhelst betyder detta att det snart är helg och därefter snart lov inom bara några få veckor! Haha, det är nästan så att jag knappt kan bärga mig till dess! Haha, nu blev jag på jättebra humör. Jag känner på mig att min första lektion kommer att bli hur rolig som helst, med tanke på mitt glada humör. Dock är jag rädd att mitt trötta yttre kan visa det motsatta humöret, haha! Ha en fortsatt bra dag allesammans! ♥

Födelsedagsfika!

Idag är det som sagt Ronjas födelsedag. Hon fyller 18 år och kan nu räknas som en vuxen kvinna! Haha, jag minns när jag var liten och tyckte att alla som var 18 år var så stora och vuxna, men det är ju inte riktigt helt sant. De är ju fortfarande bara barn! Eller? De flesta av mina vänner har fyllt och fyller snart 18 år. Inte en enda känns något vidare vuxen om jag ska vara ärlig, haha.

 

Huvudsaken med det här inlägget var bara att gratulera stora Ronja på henens födelsedag. Ni kanske även undrar vad jag gjorde för henne, eftersom att jag skrev om det igår? Jo, jag tog med henne till skolans cafeteria och bad henne peka på vad hon var sugen på, och köpte sedan allt hon pekar på åt henne. Haha, det är inte varje dag det händer inte.

Ronja + onsdagens planer

Imorgon är det en väldigt speciell dag för en väldigt speciell person. Därför har jag ordnat upp ett litet ”möte” för mig och denna person som är världens bästa och sötaste granne, nämligen Ronja. Det är en liten sak, men mer kommer! Haha, jag vågar inte avslöja någonting på bloggen. Då förstörs ju hela tanken! Men jag vill samtidigt inte att ni ska tro att det är världens grej heller. Haha, ja ni får se imorgon helt enkelt!


Haha, här har vi en ledtråd i alla fall. All träning i
onödan kära grannen! Mer får du veta imorgon!

24:e d-d-november

Vilken luring, va? I dag är det bara en månad kvar till på Julafton, någonting som många av er kanske har spekulerat kring under dagen. Själv känner jag en viss spänning över att juletiden börjar närma sig. Men än är det faktiskt inte ens december, vilket gör att det här ämnet blir lite tabu. Vad tycker ni? Är det för tidigt med alla julkampanjer som har börjat rulla igång på TV?    

Begonia goes werewolf

Haha, vet ni vad som hände mig nyss? Jag satt nyligen och kände för att sträcka på mig lite granna. Precis som vanligt tog jag tag i min tröjkrage och drog samtidigt som stäckte på mig. Haha, det jag inte tänkte på var att jag måste ha tagit i ganska hårt, eftersom att mitt vita oversizelinne sprack i två delar när jag gjorde det. Hahaha, så just nu sitter jag chockad och fryser i endast bh och ett avslitet vitt linne som hänger lite lätt runt min midja.

 

Man hade ju kunnat börja undra om jag var med om något otroligt fenomen, som att jag exempelvis var Hulken eller åtminstone en varulv (men då hade jag behövt en halvmåne förstås). Men… Det är inte ens halvmåne, så jag har ju inte turen att vara en varulv som springer runt på stan mitt i natten och vara högljudd. Nej, jag är nog bara riktigt klantig och oförsiktig!

Rebell eller desperat?

Vet ni vad min syster gör i detta ögonblick? (Hade ni brytt er, hade ni kanske läst hennes blogg. Vilken tur att hon inte har någon blogg så att jag kan få berätta detta för er i sådana fall). Hon sitter och ser på ”New moon” på sin dator, trots den risiga kvalitén. Haha, då kan man allt tala om hon är riktigt desperat. Jag hade aldrig utsatt mig själv för den tragedin som hon utsätter sina preciösa ögon för. Nog för att jag tillät mig själv att luras till att se en piratkopia av ”Twilight” på datorn med henne för ett år sedan. Men den där ögonbedövande känslan tänker jag som sagt aldrig i mitt liv utsätta mig själv eller någon kär för, igen.  Haha, fy!

 

Vet ni vad? Jag tror jag tänker smita in i hennes rum när Jacob kommer in i bilden igen. Hahaha, nej jag skojar bara!  

Blueberry

Hallå där i blåbärsskogen! Haha, kan man inleda ett inlägg på ett bättre sätt? När vi ändå är inne på blåbär vill jag passa på att meddela att jag har ett nytt litet inköp på gång. Kan ni gissa vad det är? Jag kan ge er några få ledtrådar; den kommer från Bikbok och är blå!


Frågan är om jag ska spela på säkra kort och välja en svart istället?
Nja, jag vet inte riktigt! Jag kan inte ens avgöra om det är de vadderade
axlarna med paljettdetaljer som lockar mig mest till detta köp. Haha,
ni får helt enkelt se vilken det blir efter att jag tagit mig till stan i helgen.
bild

HAHA!

OJ, vilket tidsfördriv, hahaha! Nu sa läraren att han hade lite uppgifter som de skulle få jobba med. Hela klassen brast i ett sådant där härligt ”Ååååh” med en klassisk suck därefter. Nej, jag ska nog gå in i ett grupprum tillsammans med Jessica och Cassie alldeles strax och underlätta deras miserabla tillvaro en aning. Haha, vi får höras lite senare kära läsare! ♥

En la escuela

¡Hola amigos! Estoy en la escuela ahora… Nej, nu ska jag inte sitta här och skriva på spanska i bloggen. Just nu sitter jag här i skolan och väntar på att dansen ska börja, medan jag hör hur andra små stackare sitter och har undervisning i rättskunskap. Haha, den kursen kan jag nog skratta mig lycklig över att jag inte valde. Nej, de har säkert jätteroligt. Haha, vem ljuger jag för egentligen? De sitter med armarna slängda över huvudet samtidigt som de suckar och halvsover. De plågas av all fakta de måste ta in i deras hjärnor innan deras prov. Vem vet? Det kanske bara är ett skådespel.

Nog om det! Själv hade jag nyligen spansklektion (därmed har ni anledningen till att jag påbörjade detta fina inlägg med lite spanska). Haha, jag vet inte riktigt vad ni gör när ni läser spanska, men jag och mina vänner drar alltid på en liten mystisk attityd när vi pratar på spanska. Det gör det hela lite roligare och man känner sig aningen proffsig. Om ni någonsin har tittat på en spansk sopa, kan ni hålla med om att de talar med en viss mystik eller het känsla. När vi försöker oss på detta… Ja, det blir nog inte riktigt samma sak om jag ska hålla mig kortfattad. Haha!  

Tidsfördriv in i det sista! Låt tiden gå bara!

Jag måste bara få berätta om en rolig sak från Älvsjömässan. Vi var verkligen jättebra på att prata med människor som kom gående, men mot slutet när man inte har sovit ordentligt sedan kvällen innan kan det bli lite flamsigt. Jag och Jessica bestämde oss för att ta en sista runt vid halv fyra, då vi upptäckte bytet (eller våra offer rättare sagt). De gick redan framför oss, men vi omringade dem. Jag gick runt ett bås från ena hållet för att Jessica skulle gå från andra hållet runt ett annat bås. Saken var den att Jessica tappade bort sig själv, så jag blev ensam när det kom till att göra lite reklam.

 

Hahaha, kan ni tänka er vad jag gör då? Istället för att bara gå fram till dem och säga ”Hej, letar ni efter ett bra gymnasium?” hoppade jag mitt framför dem och nästintill ropade ”Hej!” och slängde fram en lapp mot dem. Jag kan tänka mig att de blev jätterädda. När det väl hade gått så här långt, tänkte jag att det var lika bra att vara oseriös hela vägen. Jag vet inte vad de gjorde efter vårt samtal, men jag skrattade så mycket att jag var tvungen att dra efter andan. Efter halv fyra kände jag att det var dags att lägga ner. Inte en enda person var seriös längre.   


Inga kommentarer angående båset... haha!


Haha, juste! Vad tycker ni om våra ursnygga V-ringade orengea trendiga
tishor med tryck på? Haha, här har ni... årets trend i en mer... dramatisk
kreation! Nog stack vi ut allt, men på vilket sätt är frågan.

New moon - galenskap!

Innan vi gick in på Rigoletto skådade vi planscherna som bestod av bilder på skådespelarna. Jag visste på en gång att det skulle bli kaos på bion. Av en ren medvetenhet köpte jag inte popcorn, eftersom att jag visste att den allt skulle flyga över publiken om de började skrika på grund av killarnas skönhet. Kan ni gissa vad som hände när bion satte igång? Haha, alla tjejer satt och klappade händerna och skrek som idioter. Haha, men det lugnade ner sig. Jag trodde att folket skulle sitta och skrika igenom hela filmen, men det blev livat vid ungefär fyra tillfällen, nämligen:

1. När Edward filmades för första gången under filmen.
2. När Jacob filmades för första gången.
3. När Edward och Bella kysstes utanför hennes hus.
4. När Jacob tog av sig sin tröja.
5. Och slutligen, när Jacob hade klippt sig och stod utan tröja i regnet.

Haha, men den där femte gången kunde ingen av oss åtta i gänget sitta med stängd mun. Haha, Robbe berättade att min haka nästintill låg i på mina knän för att jag gapade så mycket. Jag tror att Cissi till och med fällde en tår eller någonting. Haha, folk häpnade hur som helst.

Om jag ska vara ärlig så tyckte jag att den här filmen var mycket, mycket bättre än den första filmen. Ljuset som regissören använde gav inte en sådan dyster och jobbig känsla, utan det kändes väldigt bekvämt att se filmen den här gången. Dessutom var filmen helt enkelt BÄST! Fan, vad bra den var. Haha, kan jag säga någonting mer? (Jag valde att smårecensera ljustekniken för att inte försäga hela filmen för er som inte har sett den än). Den här filmen rekommenderas starkt till alla!  Femte gången var galen. Folk skrek och skakade av galenskap. Haha!
Det är lite läskigt när man tänker efter. Jag blev lite rädd ett tag... nej
det blev jag inte, haha!
 
bild

Vadå ICA maxi? - GUCCICA!

God morgon! Igår var jag som sagt på Älvsjömässan och gjorde lite reklam för min skola. Det gick faktiskt hur bra som helst, dock var det lite svårt att komma ut ur säljarandan när vi väl hade kommit iväg därifrån. Haha, när de flesta av oss hade dragit oss iväg mot Rigoletto för att se på bio, tänkte vi att vi skulle köpa lite godis på ICA eller någon annan matvaruaffär. Jag bestämde mig för att gå fram till någon och fråga var närmaste ICA låg, men istället för att det skulle låta som en fråga lät det som om jag försökte sälja någonting. Haha, så istället för att låta som en försäljare var det bäst om jag lät som en turist. Jag tog till med min engelska och frågade efter närmaste ICA (eller Ajka som jag själv sa), men eftersom att det inte finns någon ICA på Stureplan kom vi inte dit i alla fall. Den närmaste matvarukedjan heter ju inte ICA utan GUCCICA, där de har specialdesignade och mönstrade morötter med graverade märken på varje livsmedelsprodukt. Haha, det roligaste var ju att personen som jag frågade blev alldeles stressig med tanke på att han skulle tala engelska med mig. Jag märkte att båda han och hans dotter hjälptes åt lite granna. Ja det är sådant där som blir så roligt när man är sex övertrötta personer i väntan på att bion ska börja.

 

En annan sak som jag chockades över (och nästintill förargades över) var att det var julpynt överallt… Det är bara november än så länge! Det ska väl inte finnas julpynt innan juletiden har kommit igång? Men mysigt var det i varje fall.

 

Efter att vi hade köpt vårt godis var det dags att lämna 7eleven och gå tvärs över gatan mot Rigoletto för att se den innerligt efterlängtade filmen, New moon. Oj, nu ropar mammam att det är frukost. Jag berättar mer snart!

Lördagens planer

¡Hola! (Hej på spanska för er som inte vet, haha) Idag ska jag stå och representera min skola på Älvsjömässan. Några av er kanske till och med ser mig stå där och predika om min egen skola, haha. Jag kan tänka mig att det kan vara ganska svårt att undgå att se mig; jag har nämligen en självlysande orange tisha på mig. Jag vet inte om min skola har valt att ta vårens stora trend ”neonfärgat” till en annan nivå, eller om de bara vill att folk ska se oss. Haha, hur det än ligger till, vet jag inte om huruvida effekten kommer att bli. Men vet ni vad? Jag är väldigt pratglad, så det kommer nog att fixa sig.  

Efter mässan kommer jag och några vänner åka in till stan för att se den otroligt efterlängtade filmen, New moon. Jag sitter redan här och är alldeles exalterad över att få se filmen. Haha, jag hoppas det inte blir så att jag står och börjar prata om New moon på mässan. Det vore nog bra konstigt… Eller? Vem vet? Det kanske går hem? Haha, okej, nu räcker det. Jag måste verkligen in i duschen på momangen! ♥


Nu smäller det! Hoppas det inte är alltför galna människor
på bion idag. Haha, jag vill inte slösa popcornen på att
kasta det på någon. Haha, nej jag skojar bara... Eller?
bild

Vinnarna!

Nu är det över! Hp fick äntligen lägga trofén på hyllan – en gång för alla. Sedlers Bacon fick bli årets vinnare i innebandyturneringen, vilket var roligt eftersom att jag och Lollo var deras största supportrar.

 

Ivan – en riktig kämpe (en publikfavorit).

Jocke – han bara smällde in alla mål.

Putte – han som är så jävla bra (och snygg. Ni vet väl att han kallas för snyggputte alla flickor där ute)

Teo – det gängliga men ack så starka försvaret. Han stod där som en mur, trots att Hp-killarna attackerade som en flock hungriga hyenor. Teo krossade varje tappert försök till att kvittera från Hp:s sida.

 

Det jag ville säga var helt enkelt att Sedlers Bacon var grymma (och att Hp var värdiga förlorare).

Back to school

Om någon timme är det dags för mig att dra mig tillbaka till skolan. Då ska jag ha två prov; en om svenska lagar och en om mänskliga rättigheter. Haha, nej jag skojar bara. Jag ska bara ner till skolan för att se klart på innebandyturneringen som arrangerats. Det är nämligen semifinalen och finalen som ska spelas idag. Jag undrar vilka som kommer att vinna. Många vet ju redan vilka vinnarna kommer att bli. Det är väl nästan självklart vilka som kommer att vinna? Men kanske… kanske vinner ett annat lag än Hp i år. Man kan väl hoppas? Haha, nej de är jätteduktiga, men ett annat lag kan väl för engångsskull vinna. Eller vad säger ni?

Braces

I gårkväll glömde jag meddela en ytterst viktig sak för er kära läsare. Haha nja, jag vet inte riktigt om den är alltför viktig för er, men för mig är den viktig. Hur som helst såg jag att tandläkarna hade skickat ett brev till mig, där de skrev att jag kommer att få sätta igång med hela tandställningsprocessen inom en månad. Vet ni vad det betyder? Ugly B kommer härmed att försvinna från mitt yttre och jag kommer från och med en snar framtid bli snygga B. Jag vet inte om jag kommer att vara så snygg i tandställning, men man får väl göra det bästa av situationen. Huvudsaken är ju att jag kommer få ett snyggt leende efteråt.


Jag hoppas tandläkarna bestämmer sig för att köra en Orange County-
stil på mina tänder, då man får både vit tandställning och endast behöver
bära den i sex månader. Men en sådan tur kan jag väl ändå inte ha?
Haha, nej då har ni inte sett mina fula tänder!

bild

Lugn

Jag känner en gnutta lugn för tillfället. Det känns otroligt bra, haha. Jag kan inte säga mer än att jag hoppas att ni också mår bra. Nu måste jag ut en sväng med lilla Tessa. Vi hörs lite senare! ♥

En rolig sak

Tidigare idag, kommenterade jag Kenzas blogg då hon hade lagt upp en bild på Shire och henne tillsammans. Jag kände mig tvungen att omedelbart kommentera inlägget, eftersom att det var Shire (Ni vet att jag tycker att Shire är bland världens skönaste killar). Jag skrev någonting om att jag och Louise var som besatta av honom när han syntes på MTV hela tiden. Varje gång vi såg honom på TV skrek vi "SHIRE! I FUCKING LOVE HIM!".

Nu, mina kära vänner har jag fått en kommentar fylld av kärlek från denna fantastiska kille, Shire! Det här inlägget är främst riktat till Lollo. Shire, jag beundrar dig och den dagen jag hamnar i Tv-rutan ska jag bli minst lika grym som du! Här har ni sanningen!

 

Er resa är härmed säkrad. Biljetterna är bokade och klara!

Haha, om jag ska ta det här med innebandyn till en annan nivå, tänker jag passa på att säga en sak. Om Dante visste om det här sveket, skulle han stämpla er som ”Förrädare” i pannan på er. Nej, han skulle använda sig av dagens moderna pennor, nämligen spritpennorna så ni kan gå och skämmas över ert svek i någon vecka eller två. Haha, nej jag tror ärligt talat att han skulle ta till med det traditionella; han skulle rista in ordet ”Förrädare” eller ännu värre ”Judas” i pannan på er. Ni skulle bli tvungna att spara till lugg, för att dölja de hemska ärren. Ni som inte känner till Dante, vill jag passa på att nämna att det var han som kom på ”Helvetestratten” (ni vet våningssystemet i helvetet. Förrädarna brinner ju längst ner på nionde våningen i helvetet).

 

Haha, nej jag skojar bara. Jag var uttråkad och ville låtsas vara jättearg på mina vänner, för att sedan fortsätta skådespelet tills imorgon i skolan, men jag tror att de flesta av er började se ironin sekunden som ni läste om att Dante skulle stämpla dem som förrädare. Haha, även om avhopparna är ett gäng små töntar älskar jag och resten av det miserabla kvarstående laget dem ändå. ♥


"In i mikron", Judas hela bunten! Hahaha! ♥

bild

Så var det med innebandyturneringen

Så här är det alltid. Mycket snack, lite verkstad. Folk säger att de ska vara med och spela på innebandyn, men plötsligt (i sista sekunden) struntar flera stycken blankt i att vara med. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga… (”Jag brukar inte gå på fest”, var jag på väg att citera) Det är tråkigt att det ska bli så här. Är man ingen sporty spice, så är man inte det. Det finns inte mycket man kan göra åt saken, men jag är en Sporty Spice och jag skulle aldrig dra mig ur en sådan här sak. Jag älskar att vara med på turneringar, även om jag går in på plan med vetskap om att det kommer att gå åt skogen och att man kan lägga den där trofén på hyllan (om man ens har någon det vill säga). Haha, som värst vet man att man kommer bli mörbultad av sportkillarna samma sekund som man sätter foten innanför sargerna.

 

Okej, jag nämnde att flera personer drog sig ur spelet, men det var en lögn. Få personer drog sig ur, men de personerna behövdes även om de inte kunde spela över huvudtaget. Vi var redan få personer, och nu är vi ännu färre. Därmed blir vi inget riktigt lag; klart slut. Haha, nästa gång ska jag se till att vi värvar folk med tävlingsanda och inte töntar sig i sista sekunden. Mitt sista ord får faktiskt ta och bli; TÖNTAR! Haha, känn er träffade! Bulls eye förfan! ♥

Mmm, Vinter

Nej, givetvis är det inte årstiden vinter jag menar i rubriken, utan chockladen ”Marabou Vinter”. Nu har jag äntligen testat på den sensationella och smakberikande chokladen. Den har en arom av inte bara vinter, utan hela juletiden i sig. Det kändes som om jag åt mig iväg mot julafton om jag ska vara ärlig. Haha, det kanske var att överdriva en aning. Chokladen var helt enkelt riktigt god!

 

När man tänker efter är det inte alls lång tid kvar tills juletiden är här. Det är faktiskt mindre än två veckor kvar till första december. Det känns som om det bara var för tre veckor sedan jag och Louise sa ”Ja, nu är det bara 364 dagar kvar till julafton då”. Haha, det hade knappt gått 24 timmar sedan förra julen innan vi satte igång med att diskutera nästa jul.


bild

Dakota blir en av Volturi

Har ni, precis som jag missat att den 15-åriga Dakota Fanning är med i Twilight-filmen ”New Moon”? Hon kommer att spela Jane Volturi. Förra helgen när jag var i Kista, uppmärksammade jag en stor poster på Twilight-skådespelarna. Jag tyckte att jag kände igen det sockersöta ansiktet, men inte kunde jag ana att Dakota skulle vara med i en sådan här film.  Man kan fråga sig varför jag över huvudtaget ens chockas. Det var ju ett tag för några år sedan då hon syntes överallt i alla filmer, haha.


Här har vi Dakota som Jane Volturi.
bildKan ni förstå hur stor hon har blivit? Vilka 15-åringar går runt
så här egentligen? Jo, 15-åringar som Dakota!
bild


Jag menar... senast jag såg henne på bioduken var
hon så här liten. Ni ser ju hur hon blir uppburen av
Orlando Bloom för att hon är (eller ska jag säga var)
så liten.

bild 

Jordens undergång – lägg av nu!

Jag vet inte hur många jag har hört säga att de faktiskt tror på att jordens undergång kommer att ske år 2012. Visst att jag var beredd på att den nya Hollywoodfilmen skulle väcka känslor, men inte fan trodde jag att folk skulle börja planera sitt självmord på grund av att de trodde på att filmens handling skulle bli verklighet. Haha, det är ju nästan så att jag börjar tro att det finns en baktanke med den där filmen, som t.ex. att folk har insett att jorden börjar bli lite väl överbefolkad och därmed vill göra sig av med så många som möjligt för att underlätta problemet. Då slår man i princip två flugor i en smäll; man gör sig av med världens alla idioter och löser problemet om överbefolkningen. Nja, jag tror inte att det är någon som har tänkt så här långt, men man vet ju aldrig.

 

För er som fortfarande känner er rädda inför år 2012 och känner att ni inte kan leva livet riktigt fullt ut, föreslår jag att ni ska se det här filmklippet. Det är nog bra om ni alla tar åt er utav det!

Tiden går lite för...

Hejsan, hejsan! För några veckor sedan ville jag mer än någonting annat att veckorna skulle gå lika fort som smör smälter i 100 graders värme. Men nu vet jag inte om jag verkligen vill det längre. Det känns som om tiden har börjat gå för fort och att man inte hinner få så mycket gjort på vardagarna. Jag vet inte, det kanske beror på det här nedranns vinterhalvåret. Ja, det är nog där problemet ligger. En bra sak med att tiden går så fort, är att det snart är jullov. Åh, som jag håller på. Haha, det känns som om jag tjatar om ett nytt lov varje månad, men så är det när man går i skolan. Vi alla vet ju hur det är, även om det var länge sedan man gick i skolan.

My dress officially got pimped

Visst berättade jag om att jag satte lite extra skönhet till min svarta enarmade klänning igår? Jag har tidigare skrivit här på bloggen att jag inte tycker om att ha svarta kläder, eftersom att det är så tråkigt. (Det kan ni väl alla hålla med om att det är, även om det är jättefint?) Det är jättefint, men det är vad jag kallar för att spela med för säkra kort. När jag därför väl har på mig svart vill jag helst lyfta upp hela outfiten med några roliga accessoarer. Men vad ska man ha för roliga accessoarer till en enarmad svart klänning egentligen? Det är ingen vidare fint om man har ett halsband tycker jag. Därför valde jag att sy på ett helt gäng med kedjor för att få en liten armélook på klänningen. Själv tycker jag att det blev lyckat och jag fick även många komplimanger under gårdagskvällen.

Gårdagen - mode, nyheter, glädje och katastrof

Hejsan allesammans! Jag tänkte att jag kunde berätta lite kortfattat om min dag igår. Igår hände det tre riktigt bra saker, haha.

 

För det första fick jag en ny härlig frisyr, som jag själv kallar för ”Beyond retro”. Ni förstår väl att den ser väldigt Urban ut då? Haha, den är udda och cool, men jag gillar den verkligen. Efter att jag modellat för Björn Axén hela dagen, kom Petra (som jobbar som frisör och stylist där) och stoppade mig innan jag skulle gå. Hon ville tacka för att jag varit med och för att hon ville att jag skulle fortsätta jobba med dem. Så nu mina kära läsare, kommer jag säkerligen att synas på visningar för både Björn Axén och Wella. Fan, vad roligt det kommer att bli!

 

Senare under kvällen var det tänkt att jag och mina vänner skulle gå på en fest och partaja hela natten lång… Ja, så blev det inte riktigt. Vi partajade i ungefär en timma, sen hände det lite saker som inte är så värt att nämna här på bloggen. Men det bästa med kvällen var att jag fick träffa alla roliga och att jag fick bära min nya pimpade enärmade klänning. Ni ska få se bilder på den senare.

En bra morgonstart!

God morgon alla morgonpigga (och även ni som vaknar om ungefär tre timmar)! Nu sitter jag här framför datorn och helt och hållet redo för att slänga i mig lite frukost, för att därefter göra mig i ordning inför åka till studion. Som jag skrev tidigare kommer det att bli en heldag på studion och jag kommer därmed inte hinna uppdatera någonting förrän vid sjutiden. Men sedan ska ni se att det kommer bilder allt!

Åh, nu kurrar magen ordentligt. Jag borde verkligen gå och äta nu. Jag kan ju inte börja en stor dag på tom mage inte, haha. Här är det inga ”Jag leker modell och dricker en fruktshott till frukost för att se extra smal ut”-fasoner. Haha, nej här kör man på äkta vara; äter frukost tills man är mätt, äter ordentligt middag på studion och därefter är man redo för visningarna. Där fick vi alla oss en daglig peppning! Eller? ♥


Så här såg jag ut i håret efter den
senaste visningen. (Lite tomboy faktiskt)
Men ni vet självklart att mitt hår har
vuxit hur mycket som helst och att jag
inte alls ser ut så här längra, va?

Time to watch a movie

Jag skriver följande: Finn ett fel med bilden!

Det egentliga syftet med det här inlägget är egentligen att det inte blir någon ”dansa hela natten lång”-kväll för mig, utan det blir en ”sitta hemma och mysa med en film”-kväll, med tanke på att jag ska upp tidigt och åka iväg till Björn Axén imorgon. Det blir en heldag på studion och en jävla massa bilder för er kära läsare att se sedan. Oj, det fick mig att komma på att jag borde ladda kameran med batterier så ni kan få se lite backstagebilder och se hur vi jobbar (eller hur jag blir ompysslad med smink, styling och kläder). Det kommer verkligen att bli jätteroligt! ♥ 

Mother’n’daughters day!

Hejsan! Jag kom hem för inte så länge sedan från en ”mother and daughters day”, då vi självklart tillbringade dagen i Kista Galleria. Det är lite av vår grej om jag ska vara ärlig. Men det är ju faktiskt ganska förståeligt, eftersom att Kista är ett så bra ställe att vara i. Allt finns redan samlat där och man slipper gå ute i kylan mellan varje butiksbyte, haha.

 

Väl i Kista åt vi middag och hade det trevligt. Därefter var det dags att shoppa lite granna. Mellan shoppingen slängde vi även in en fikastund. Det var riktigt mysigt att få umgås med bara storasyster och mamma för en gångskull. Vi hade tänkt se någon film på bio också, men det var inte så roliga filmer som gick. Vi bestämde oss för att hyra en film när vi kom hem istället.

Här kommer lite smått och gått som jag köpte idag:

En efterlängtad svart transparent tröja från Gina Tricot.


En svart liten discokula med gottluktande läppbalsam i. (Givetvis syns
inte färgen på läpparna. Tack för det, säger jag bara)


Stalkers

Idag under lunchtiden hade jag och tjejerna ett ganska intressant samtalsämne som jag nu tänker dela med er, nämligen ”stalkers” (närmare beskrivet förföljare). När är det egentligen rätt att kalla en annan människa för en stalker? Räcker det med att man bara följer efter, eller tar man det till en helt annan nivå när man precis som P Didy, skriver en hel låt om hur en person agerar och förflyttar sig per millisekund? Just det, P Didy är vad man kan kalla för en riktig stalker, haha. Lyssna bara på hans låt ”I’ll be missing you”, som man kan tro är en kärlekslåt. Jag vet, nu sitter ni där hemma och stirrar chockat på datorskärmen och tänker ”Vad menar hon? Är det ingen kärlekslåt?” Nej vänner, den här låten är inte särskilt romantiskt skildrad. Den blir snarare ganska läskig när man väl lyssnar på refrängen. ”Every step I take, every move I make, every singel day, every time I pray I’ll be missing you. Thinking of the day when you went away, what a life to take, what a bond to break. I’ll be missing you.” Man kan fråga sig om personen som skrev detta var desperate eller bara sjuk?

 

Haha, nej jag skojar bara. Vi vet nog alla att den här låten var dedikerad till Big. Frågan är bara om alla stalkers där ute gar fått för sig att byta ut ”I’ll be missing you” till ”I’ll be watching you”. Det är lätt hänt att det blir så, haha... Men bara så ni vet finns det en annan version av låten som heter just "I'll be watching you". Inte lika roligt nu längre, va? Haha, stalkers...


Titta bara på honom. Där står han ju på span efter sitt offer. Det verkar
som om stalkern har fått färdighet efter sin rejäla träning. Gud vet hur
många år han har varit på span efter sitt offer. Ja, han ser ganska trött
ut på den här bilden. Kan det bero på att han har haft fullt upp med att
skada någons steg in i den sista eller? Haha!
bild

New Moon

Nu är biljetterna äntligen bokade och det är dags för mig, Jullan, Camilla, Cissi, Mirja, Therese, Robbe och Meg att se den andra filmen av The Twilight Saga, nämligen New Moon. Så på lördag nästa vecka kan ni vänta er att jag kommer vara alldeles exalterad över att ska få se filmen som jag så länge har väntat på att få se. Åh, jag kan nästintill känna hur det pirrar i min lilla mage här.


Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här postern... Jacob förstör
den lite granna genom att stå där i bakgrunden och skrämmas med sitt
gräsligt nog slickade mittbena. Skärpning nu alla Twilight-stylister! Jag förstår
inte... Vill de skrämma publiken till döds eller vill de ha kvar några fans efter
filmen? Bild

Modellcasting för Björn Axén

Hejsan! Nu är jag hemma från stan igen. Idag blev jag kallad till en modellcasting på Östermalm hos Wella, där jag brukar modella. Men idag var det inte Wella som ville ta ut modeller inför deras visning, utan Björn Axén. Det var egentligen tänkt att jag skulle gå en visning för dem och Wella imorgon, men en annan tid lockade mig mer. Jag ska gå en visning för Björn Axén på lördag istället. Då kommer jag att klippas, färgas och det kommer vara mycket edge i frisyren. Haha, de beskriver looken som ett kaxigt stuk och väldigt mycket high fashion som kan vara väldigt svårt att bära upp. Jag känner mig hedrad, vänner! Om de tror på att jag fixar det, så tror jag också på det. Vi får helt enkelt vänta och se hur resultatet blir.

 

Den här castingen var ingen lång casting inte. Jag behövde inte ens prova kläder eller skor inför visningen. Det kändes lite granna som om jag var Ferdinand och de var matadorerna som ropade ”Henne ska vi ha!” och de fick mig också utan motstånd. Just nu är jag en aning förvirrad faktiskt… Det verkar som om vi ska bära Björn Axéns egen kollektion på visningen också. När hände detta? Ni kommer att få en rejäl uppdatering när jag själv har fått en uppdatering.  


Här har vi the Urban style of Björn Axén!
Bild

Tisdagsmys

Jag vet inte varför, men den här veckan känns väldigt härlig för tillfället. Det är bara tisdag och det känns redan som om jag har närmat mig slutet av veckan. Är det bara jag eller känner ni också så? Haha, hur som helst tänker jag sätta mig ner här hos min storasyster och titta på Gossip Girl. Så xoxo på er, (not okey? tänker ni nu). Haha, nej men hej på er, ha det så bra!♥

OMG, shoes!

Jag vet att jag skulle berätta någonting roligt när jag kom tillbaka från promenaden med Ronja, men det får faktiskt vänta. Istället tänker jag berätta en annan rolig sak för er. Det var så att när Ronja kom hit hade hon med sig en liten present åt mig. Hon gav mig nämligen ett par nya rosa Converse. Jag säger bara "Omg shoes!" som Kelly, haha. Tack så mycket igen Ronja och Lillin för den fina presenten! 
 


Promenad med Ronja

Hej allihopa! Nu ska jag ut på en promenad med Ronja, men när jag kommer hem har jag lite roligt att berätta för er!♥

Dags för skola

Då var det dags att börja ge sig iväg mot skolan igen. Jag satt nyss och läste ut min bok som handlar om en anorektisk flicka och jag måste säga att den var riktigt bra. Jag kan skriva mer om den lite senare, för nu måste jag gå och borsta tänderna! Hoppas ni alla får en bra tisdag ♥

The last Bounce!

Är det någon annan än jag som har missat denna häpnadsveckande nyhet? Eller ska jag kanske säga tragedi? Dansgruppen Bounce ska sluta dansa och gör nu därmed en sista dansshow i Globen nästa år i April. Det blir precis som de döpt showen till, ”The last Bounce”! Är det kanske några av er läsare som ska åka och se dem? I sådana fall kan jag tipsa er om att boka biljetter redan nu. Det här kommer nog att bli en oförglömlig show.


bild

En härlig dag

Vilken dag, måste jag börja med att säga. Det känns som om den här dagen bara har flugit förbi, vilket känns väldigt skönt. Skoldagen gick så snabbt att jag knappt hann blinka (eller… ja, så kändes det i alla fall) och därefter har dagen bara fortsatt i samma takt.

 

Nu sitter jag här och är alldeles mätt och glad efter en dag i stan med min syster. Vi har nästintill fikat hela dagen och avslutat alltihopa med McDonalds. Ni kanske minns att jag skrev om hur mina ådror snart kommer att förkalkas? Ja, det händer just i detta ögonblicket skulle jag kunna tänka mig. Fy!

Nu är det lite brådis

Hejsan, hejsan! Nu har jag lite bråttom. Jag ska nämligen till stan med min syster och göra några ärenden. Jag skriver lite senare! Haha, hej så länge ♥

Happy fars dag!

Haha, ja "Happy fars dag" som Lollo en gång skrev till sin pappa på fars dag för några år sedan. Det är väl ingen som har missat att det är fars dag idag? Själv kom jag faktiskt på det idag. Det var så att jag satt och bläddrade i min kallender och såg att det var domsöndagen nästa söndag (vad det nu än är? Nej, jag vet inte och jag bryr mig inte heller, haha) då jag plötsligt kom att tänka på om det var någonting speciellt med den här söndagen. När jag väl såg vad som var så speciellt med den här söndagen, fick jag panik. "Det är ju förfan fars dag idag!", nästintill skrek jag till min syster. Hon blängde bara på mig och ville se beviset på att det var sant. Kan ni gissa vilken panik vi fick? Haha, vi fick skicka ner vår söta bror till ICA och handla en massa ingrendienser till bakelser och så vidare.

Haha, nu några timmar senare sitter jag här och är alldeles proppmätt efter en god och härlig efterrätt. Eller ja, en andra efterrätt. Vi åt nämligen en pollykladdkaka (ni vet en sådan där kladdkaka med pollygodis i som blir så goda när de har smält lite granna) och därefter åt vi kladdkaka med smält mintkrokant i. Mums, vad gott allt blev. Om en liten stund klockan 20:30 ska vi i familjen sätta oss ner i vardagsrumssoffan och se Parlamentet, som jag var på inspelningen på och äta lite ostkaka med sylt. Åh, herre jissanes! Jag kommer hinna dö innan tolvslaget på grund av åderförkalkning.

Massars

God kväll allesammans! Jag har nyss fått en otroligt härlig massars av min kära storasyster. Vi låg på en filt och kuddar på golvet med en massa levande ljus som värmde runt om oss. Därefter hade vi på sådan där lugn avslappningsmusik medan jag fick massars. Det var verkligen underbart! Haha, det här är verkligen vad jag kallar vardagslyx. Nu ska jag gå och göra i ordning lite gottgott till oss. Vi hörs! ♥

Ett gott skratt förlänger livet!

Hallå, hallå, hallå! Haha, jag känner mig som David Batra när han ska påbörja sina små skämt på Roast på Berns. När vi ändå talar om Batra, kan jag passa på och säga att jag såg bland annat honom och Johan Rheborg (som var kvällens roligaste) med Cassie idag när vi var och såg inspelningen av Parlamentet. Fyfan, vad roligt det var! När jag tänker tillbaka på hur mycket roliga (och underliga) människor som var där, börjar jag bara skratta. Nej, det bli riktigt roligt att se på avsnittet som går på söndag. Se till att se Parlamentet då!

Det roligaste var när jag började gapskratta och det var alldeles tyst i resten av publiken. Haha, hela panelen tittade på mig och skrattade. När man tänker efter var det väl kanske lite pinsamt, men det tänkte jag inte på då. Jag var ju i min egna lilla värld och skrattade så att mina ögon tårade, samtidigt som jag slog min högra hand mot knät och vek mig dubbelt i hopp om att få lite luft. Man kan ju hoppas att de klippte bort det där!
Det roligaste av allt är att Johan Rheborg här, faktiskt ser ut som
en riktig politiker. Sedan öppnar han käften och DÅ fattar man att
han är ett jävla skämt! Haha, han var garanterat kvällens roligaste.
Jag röstade på blått!
bild

MTV EUROPE MUSIC AWARD 2009

Jag tror att jag har skrivit det här inlägget 4 gånger nu, men det vägrar publiceras. Jag undrar om det beror på att jag skriver någonting opassande. Haha, men vad kan vara mer opassande än MTV Europe Music Awards 2009, (världens största musikgala) där de sjukaste sakerna kan hända och anses som okej? Visst är det härligt att det äntligen har satts igång igen?


bild

En dota, flera dotor

Hej allesammans! Jag kan säga er att jag är riktigt trött just nu. Jag satt nämligen och skrev lite viktiga saker under hela håltimmen och till och med lite efter skolan. Plötsligt hängde datorn upp sig och jag var för trött för att ens orka reagera. Jag stirrade på datorskärmen med livlösa ögon och bestämde mig för att strunt i det. Jag tror att jag kände någonting i den här stilen; fuck life! Haha, men nu när jag är hemma känner jag för att ta en liten vilopaus från allt jobbigt och bara slappna av. Allt ordnar sig som sagt alltid, så det är därmed ingen anledning att stressa upp sig själv. Jag vet inte om jag skriver detta för att jag är en sådan positiv människa eller om jag bara är för trött för att bry mig om allt negativt. Vad tror ni kära läsare? Vi hörs snart igen ♥


Nej, riktigt så här gick det inte till. Men nu när jag tänker efter, önskar jag faktiskt att
datorn gick sönder på riktigt. Haha, jag som satt där hur länge som helst för att jag ville
vara duktigt. Ja, ja! Nu är det i alla fall löst.
Bild

Trötthet

Jag tror jag är i en ganska jobbig fas i mitt liv just nu. Jag känner hur den här tiden börjar likna vårterminen av åttan för var dag som går. Under den tiden var jag trött konstant och gjorde ingenting annat än att sova bort mitt liv. Jag var som en levande död, en zombie. På morgonen kunde jag titta på klockan och tänka ”Det gör ingenting om jag hoppar över den här första lektionen. Vi kommer säkert ändå inte göra någonting viktigt” och så sov jag vidare. När jag väl bestämde mig för att vakna, gick jag till skolan utan att göra mig i ordning. Jag hade förberedigt mig för en sovmorgon kvällen innan och därmed duschat innan jag gått och lagt mig, för att slippa vakna tidigare och ägna min tid och något sådan oväsentligt. När jag kom hem och skulle sätta mig framför datorn, hände det att jag somnade med huvudet på tangentbordet. Jag kunde somna vid matbordet eller i konstiga ställningar på mina gamla obekväma fåtöljer. Haha, vad var det med mig egentligen? Jag chockas av mig själv när jag ens skriver det här. Just nu tvekar jag på om jag verkligen ska publicera det här eller inte.

 

Det jag vill komma fram till är att jag är rädd att jag kommer hamna i den där svackan igen. Jag vill inte att det ska hända. Jag älskar att vara vaken och ha kul. Jag älskar att kunna äta hela min middag utan att behöva ta en vilopaus och gå och lägga mig och sedan vakna nästa morgon utan att ha ätit klart. Är det någon som känner igen det här problemet och vet någon lösning? Beror det kanske på det deprimerande vädret? Jag tror faktiskt inte det. Jag är ju faktiskt bara trött, inte självmordsbenägen. Nåja, om det är någon av er kära läsare som har några tips på vad jag ska göra för att orka vara vaken, blir jag väldigt glad om ni delar med er av den informationen.


Helt trött, helt död! En riktigt härlig och frissig frisyr har man ju också!
Nej, det här var bara en riktigt passande bild helt enkelt! Haha!

Innebandyturnering? - Anmäl er för fa-an!

Jag känner mig ganska omtöcknad för tillfället. Igår efter skolan satte jag mig ner och gjorde en stor plansch inför innebandyturneringen som ska hållas vecka 47 i min skola. Jag valde de skrikigaste färgerna som lyste upp så mycket att man blev alldeles förblindad… och ändå är det inte en enda människa på skolan som har lagt märke till den stora planschen! Jag vet inte vad jag ska ta mig till nästan. Är den så ful att folk skäms för att skriva upp sina namn på den? Haha, jag trodde den såg ganska vanlig och bra ut, men så verkar fallet tyvärr inte vara.

 

Jag vet egentligen inte varför jag besvärar er med denna miserabla nyhet. Jag hade väl hoppats på att en och annan av er som går i min skola skulle sprida vidare ordet och få folk att skriva upp sig… Eller? Kanske inte. Nej, en annan gång då? Haha, imorgon får jag väl lov att börja ragga upp människor helt enkelt. Hej, så länge! Jag är utsvulten.

Kära storebror

HAHAHA! Åh, det känns som om jag terroriserar er med inlägg. Men ni skulle bara veta vad som nyss hände. Min bror sprang in i mitt rum med en filmkamera och visade det fulaste klippet jag någonsin har sett på honom i hela mitt liv. Tro mig, jag har sett en hel del fula klipp under mitt 16-åriga liv. Jag ska försöka ladda upp den där videon någonstans, om den inte är raderad det vill säga. Om jag lyckas med det, lovar jag er att visa er den. Hahaha, man kan ju missta honom för att vara en konstig ”Hullah, Hullah”-hövding från infödingarnas djupaste skogar. Det roligaste är när han skriker ”POTATA!” och ser ut att ha downsyndrom. Kära storebror, vad ska jag göra med dig egentligen?  

När jag hör din röst

Igår blev jag äntligen klar med New Moon. Den var verkligen jättebra. Jag har hört att det är den bästa boken, men jag vet inte riktigt själv än om det är fullkomligt sant. Jag får väl helt enkelt ta och läsa de två sista böckerna innan jag avgör den saken. I början kändes det väldigt konstigt att läsa om Bellas relation till Jacob, med tanke på att jag är så van att läsa om Bellas relation till Edward. Men man vänjer sig väldigt snabbt, vilket gör att boken blir mer spännande. Dock… nej, jag ska inte avslöja någonting! Haha, jag har inte lust att bli stenad på gatan för att jag avslöjar någonting viktigt. Ni får ta och läsa boken eller se filmen som har biopremiär i Sverige den 20:e november. Åh, vad jag längtar! Jag undrar vilka snyggingar jag kommer att hänga tillsammans med under den filmen. Ja, det återstår att se! Nej, nu ska jag faktiskt ta och se skräckfilmen tillsammans med min syster. Åh, jag vågar inte... ♥

 


bild

En dryg incident

Jag brukar inte nämna tråkiga incidenter här på bloggen, men idag tänker jag faktiskt ta och berätta om en sak som hände under slutet av dansen. Det var så att vi var på väg att sluta, då vi plötsligt blev påkomna att ha dragit över med tiden med några minuter. Det var nämligen så att personen som skulle ha rummet, skulle ha en lektion. Men eftersom att hon inte var utanför, då hon jämt brukar stå utanför och banka tio minuter innan hennes tid, antog vi att hon var sjuk. Därför spelade det inte så stor roll om vi drog över tiden med fyra, fem minuer tänkte vi.

Jo, tjena! Hon kom in försenad och var nästintill förbannad på oss. Jag tyckte så synd om grannen som behövde tala med henne. För det första bad vi bara om att få byta om i en minut och för det andra bör man väl inte bli så arg för en sådan liten sak? Jag förstår inte varför vissa har så lätt att brusa upp för småsaker. Haha, jag kan väl också göra det ibland, men jag ber åtminstone om ursäkt efteråt. Eller? Det kanske är någon som tycker att jag är dum i huvudet och skriver fel?


Lika lite som ni egentligen vill se den här bilden, vill jag
någonsin träffa den där kvinnan igen. Haha, jag kan
garantera er att den här tanten på bilden är lika grinig
som kvinnan som störtade in i danssalen med sitt
(ursäkta mig) pissiga humör.


bild

Världens läskigaste film

Hej allesammans! Den här dagen har gått väldigt fort om jag ska vara ärlig. Det känns som om det bara är några minuter kvar tills det är dags för mig att gå till sängs. Men vet ni vad? Innan jag gör det ska jag lägga mig ner i min systers säng tillsammans med henne och se en skräckfilm. ”Uh, hur vågar hon det?” tänker ni nu. Svaret på den frågan är ganska simpel; jag vågar egentligen inte se den, men jag är så gott som tvungen nu när jag (i sömnen) lovat min syster det. Filmen sägs vara den läskigaste filmen genom tiderna. Åh, hur ska jag kunna sova efter att ha sett den? Jag är ganska säker på att mamma kommer att behöva rusa in i mitt rum mitt i natten för att se till mig när jag ligger och skriker i sömnen av rädsla. Nej, så långt hoppas jag verkligen att det inte går. Fy!

Skolan börjar

Hallå, hallå! Då var det dags för mig att börja gå i skolan igen. Om drygt 20 mintuer ska jag börja ge mig av. Anledningen till att jag blir tvungen att vänta så länge är på grund av att jag vaknade lite för tidigt. Jag kunde ha sovit en halvtimme extra, men vad gjorde jag istället? När klockan väl ringde runt sjutiden var det omöjligt för mig att sova vidare, eftersom att jag bara drömde vidare om skolan. Varför gjorde jag det egentligen? Har jag inlämning i någonting idag eller vad är det frågan om? Det skulle hur som helst vara riktigt dåligt jobbat för min del, med tanke på att jag har haft lov och så vidare.

Nej, nu ska jag inte sitta här och sprida en massa negativ energi till er läsare. Därför tänker jag dra en "alla barnen"- historia som jag tycker är så roliga, haha. Alla barnen gick till glassfabriken utom Ella, för hon hade salmonella. Trevlig måndag allesammans! Vi hörs när jag kommer hem efter dansen ♥

It'll all end in 4 h and 59 minutes

Lovet börjar bana vägen för sitt slut. Om bara några timmar är lovet officiellt slut och det blir då dags att återvända till verkligheten, som i mitt fall är skolan. Antingen kommer novembermånad att gå fort med tanke på att man längtar efter jullovet, eller så kommer november att gå i snigelfart eftersom att man inte har några studiedagar/röda dagar att se fram emot. Hur mycket jag än önskar att november ska gå lika fort som ljusets hastighet, kommer det inte att bli så. Gör detta mig till en bitter människa som grubblar om tiden eller en person som bara längtar efter mer frihet? Ja, det får ni nog själva avgöra, haha!

 

Jag tror att den här kvällen kommer att ägnas åt att se på någon film och äta gottgott tillsammans med min syster faktiskt. Ha en härlig söndag allesammans!

Är jag i himmelen eller vad är det frågan om?

Som ni kanske märker på rubriken vet jag inte riktigt var jag befinner mig just nu. Det är så att min kära mor har bakat öppna piroger som man rullar ihop till en wrap och äter med händerna. Åh, det är så underbart gott att man kan slänga i sig hur många sådana rullader som helst. Om jag kunde skicka ut smakprov till alla er läsare, så skulle jag garanterat göra det. Men risken skulle vara att de skulle tappa den där färska smaken som bara finns i nybakade öppna piroger. Mm, jag ska nog ta och en till sådan om ett litet tag igen.

RSS 2.0