Bag In The Box? I say Bag On The Head

Har du tröttnat på att förvara saker och ting i små lådor, eller kanske i mindre förvaringsboxer? Jag vet att jag har det, så jag har sedan en tid tillbaka kommit på att jag kan ta del av den afrikanska kulturen och bära saker och ting på mitt huvud istället. Den enda problematiken som kan uppkomma kan väl kanske vara att man glömmer att man har lagt saken (och i mitt och Lollos fall "bagen") på skallen, och därmed helt enkelt inte kan finna den sedan. Helt plötsligt hur man sig själv säga "Var fan är bagen? Har du sett min bag?" och till svar kan man kanske höra någonting sådant här "Va? Är den silvrig? Den sitter på din skalle!" Haha, som mitt snille till vän Cissi en gång sa "Det finns för- och nackdelar med allt", finns det faktiskt en del komplikationer med den här... ganska idérika metoden! Haha, ja man kanske nöja sig med sina små förvaringslådor i alla fall?


Men än finns det väl vi som är roliga och inte är rädda för
att... testa någonting nytt! Can we have the bag on the head?
"Yes we can!" sa Barak

Stig och och rasa

Här kommer ett litet inlägg nu under lunchtimmen, men hur många är det egentligen som äter lunch nu? Jag skulle gissa på att alla äter frukost vid den här tiden. Jag skriver detta inlägg i hopp om att jag kanske ska bli lite hungrig, men jag är inte hungrig längre. Jag vet att det låter sjukt, men det är sant. Haha, jag låter som en anorektiker ellerhur? MEN det är ju inte mitt fel i grund och botten. Min magsäcks storlek, krymptes under svältperioden på sjukhuset. Jag levde ju inte på någonting annat än vätskedropp och näringsdropp i tre dagar. Sedan när jag väl fick börja äta igen, kunde jag knappt få i mig en brödsmula utan att känna ett illamående. Då kom sprutorna mot illamåendet i kombination med morfinet.


Nu tänker jag tillbaka till mina dagar under svältningsperioden eller "fastan" som sjukhuset tycker om att kalla det. Jag låg på båren och räknade upp maträtter som jag aldrig har tyckt om, men jag var så desperat efter mat att jag kunde äta det som jag en gång vägrat att stoppa i min mun. Jag älskar mat och det finns nog ingen som uppskattar matkulturen mer än jag. Jag är ju förfan Begonia! Jag äter mycket, ibland för mycket... ibland så mycket att jag mår dåligt. Haha! Men nu... vad är det som har hänt? Ingen hunger? Jag håller på att träna ut min magsäck igen och jag kämpar! Hahaha, det låter som ett AA-möte blandat med VM-guldkamp nu när jag skriver det här. Vet ni vad? Jag tror att jag lyckades få mig själv att bli lite hungrig i alla fall! Jag ska nog ta mig en kexchoklad och trycka i mig en macka till det. Jag har åtmonstone fått tillbaka min ork att göra saker, men jag har rasat i vikt. Inte onödig vikt, utan jag är säker på att det är muskler. Hoppas ni får en underbar dag, jag vet nu att jag inte kan lämna huset förrän jag tagit vartenda antibiotikapiller i min lilla burk. Det är nu fyra stycken kvar! Halleluja! <3


Här får ni en fin bild från vintras då jag var på Elins födelsedagspartaj. Jag 
kom bara och tänka på hur roligt det var och hur fina alla var. Tänk vilka 
snyggingar man har till vänner, va? Haha! <3
 

Back on track

Hallå där! Haha, nu känner jag att jag är tillbaka igen. Under dagen har jag nämligen varit ute hela dagen och bara stekt tillsammans med grannen och min bror. Vi spelade kubb och tog det lugnt. Senare nu under kvällen var My, Kalle och Louise här hemma hos mig för första gången på jättelänge. Det har känts konstigt att inte träffa några vänner på så länge, men det har ju berott på att jag inte har varit vid rätt tillstånd, eller över huvud taget ens fått umgås med utomstående på grund av bakterier och så vidare. Haha, det var inte så att det var jag som bar pesten, utan att alla andra bar på pesten. "Jag vet inte hur jag ska säga det här... men det är inte jag, det är du." Med andra ord var det inte mig felet låg hos, utan alla andra. Hahaha! (Kan man vara mer övertydlig?) Visst låter det ganska sjukt? Men faktum är att exakt alla bär på någonting som kan få en sjuk person att bli ännu sämre. Nu allesammans, nu är jag på bättringsvägarna så jag är allt redo för att ha riktigt kul! I'm back on track!


Här kan ni få en liten bild från förra sommaren utanför 
min systers lägenhet. Haha, ganska brun för att inte ha 
solat va? Titta vilken brud jag blir när jag umgås med 
min syster för länge! (Ankelboots och hela köret. Inte mina
dock) 

Harry Potter och halvblodsprinsen

De flesta av oss längtar som galningar efter att den sjätte Harry Potter-filmen ska börja sändas på bio. Eftersom att jag är ett så stort Harry Potter-fan, håller jag givetvis på att läsa den sjätte boken nu (bättre sent än aldrig. Men speciellt viktigt nu innan filmen. Jag blev klar i går kom jag på nu också) och jag kan avslöja att det är mycket sjuka saker som kommer att hända i filmen. Redan efter första kapitlet av boken, var jag som fastklämd i min sjuksäng och kunde knappt slita ögonen ur texten. Jag antar att filmen kommer att vara en succé redan från de första sekunderna... Jag längtar så efter att få sitta där i biosalen tillsammans med Louise och Emelie. Jag är övertygad om det inte finns någon bättre kombination av trio som kan titta på den. Det kommer att bli grymt! Haha, nej nu får jag sluta innan jag råkar avslöja hela bokens innehåll. Det som skulle vara roligast av allt skulle ju definitivt vara galapremiären, men så känd är man väl kanske inte? Ska ni se Harry Potter kanske?


Bild: google

Michael Jackson – the King of Pop

I dag när jag låg i min säng och halvsov, hörde jag någonting på TV. Jag öppnade mina ögon och kunde inte tro på orden jag just hade hört kvinnan på nyheterna uttala - Michael Jackson är nu död efter att ha drabbats av hjärtstillestånd. Hur kunde detta vara möjligt? Folk föds och folk dör, men ibland av någon anledning, tror man inte att man ska behöva uppleva en stor människas död. Som vi alla vet, var Michael Jackson inte bara en otrolig sångare, utan även en talangfull dansare, spektakulär låtskrivare, skicklig producent och skådespelare. Han visste alltid vad hans fans ville ha. Ända sedan barnsben (då han upptäcktes med sin familjegrupp "The Jackson 5") hade han ett väldigt charmigt sätt att tilltala människor med sin musik. Han var ett barn som hade inspirerats av James Brown (som vi alla vet vem det är) in i det sista och det syntes i alla hans egna danssteg, karisma i både dans och musik samt scennärhet. Han utvecklades mer och mer för var dag och han blev storslagen - han blev "the King of Pop".


Jag minns dagar då jag och min syster dansade och sjöng till Michael Jacksons musik. Hans musik har betytt mycket för mig under min barndom, just tackvare hans sätt att förmedla lycka. Det är allt jag finner i hans musik, lycka och en jävla massa galen dans. (Titta bara på alla hans egna musikvideos, som dessutom var början till dagens, nästintill filmliknande musikvideos) Hans musik var, är och kommer nog att förbli unik för evigt. Jag satt tårögd för mig själv framför TV:n för en stund sedan och tittade på reportaget om Michael Jackson på SVT1, då all hans musik och dans bara såg vacker ut. Och jag satt och tänkte i min ensamhet och vilken storslagen man han var. Hur lyckades den här mannen att vinna hela världens hjärtan? Det är inte bara sjukt, det är sensationellt! 
 

Många som inte växt upp med Michael Jacksons musik, tänker inte på honom som en enastående skapare av ny musik, utan som ett barn som misshandlats med strykjärn av sin far, en traumatiserad man, en pedofil som kastat sig över barn... barn som han byggt hem till och skapat ett eget land till "Neverland". Folk ser honom ett monster, inte som en opererad människa. De ser honom för hur han gick från svart till vit "mannen som föddes svart, men senare blev vit". Det finns mycket bra kritik mot Michael och det finns även en mängd dålig kritik från de senaste åren. Det har gjorts många fula reklamer om hur han springer efter barn och försöker locka dem med nallar (jag syftar bland annat på den där lilla "chrispy-news"-reklamen som går på MTV dygnet runt). Eftersom att jag varken försvarar eller beskyller mannen för ryktena, vill jag inte gå in på det mer djupgående. Men jag hoppas verkligen att MTV slutar sända de där reklamerna, nu när han har gått bort.


Nu vill jag snabbt säga att vi bör minnas Michael Jackson för att vara just Michael Jackson och inte för hans opererade näsa eller hans udda sätt att vara. Jag vet att jag alltid kommer att minnas honom för hans gulliga barndom, musik och hans legendariska "Moonwalk". Jag skiter rent av i allt som skvallras om honom, för i grund och botten spelar inte sådant någon roll. Eller gör det kanske det? Hur kommer ni att minnas Michael? Kommer ni att minnas honom som ett tragiskt minne eller kommer ni att minnas honom för den legend han egentligen var? Här med önskar jag Michael Jackson några sista korta ord, vila i frid.


Jag fällde seriöst en tår när den här videon spelades på TV. Tanken som ständigt
chockerade min hjärna slog mig hela tiden; Hur kunde en sådan oskuldsfull liten
pojke med all världens energi övergå till att antasta barn? Jag tycker inte alls om
tanken av säga detta högt, för att sedan jag var liten har jag alltidälskat människans
musik. Jag vet inte om någonting är sant heller. Jag väljer attblunda för det tills vidare,
han gick trots allt bort idag.En ung och mycket vacker Michael Jackson. Jag kan
knappt förstå att hans musik aldrig någonsin mera
kommer att få förnyas av honom. Tänk att "the king of
Pop" är borta...


Bild: google

Jag är åtminstone inte fattig

Hej alla! I går lyckades jag få min Peace & Love-biljett såld till en trevlig kille ifrån stan. Jag hade verkligen tur som kunde få den såld till ett bra pris också. Jag må vara arbetslös och uttorkad på studiebidraget denna, förhoppningsvis ljuva sommar, MEN (det finns alltid ett men) jag är åtminstone inte så fattig nu när jag har biljettpengarna i min plånbok. Jag har ingen aning om vad jag ska göra för pengarna. Jag funderar på att kanske dra ner en vecka till Turkiet för att träffa min syster, som kommer att vara där hela sommaren. Hon tänkte komma hem för att hjälpa mig nu när jag mår som värst, men jag vill verkligen inte att hon ska komma tillbaka hit för att "ta hand" om mig. Jag har mina kära här som hjälper mig tillräckligt nog. Det blev lite som en liten "don't come for me, I'll come for you"-filmscen, när jag pratade med henne i telefon för ett tag sedan.


Men nu ska ni få höra en bra låt av Kings of Leon - Sex on fire

Berättelsen om varför jag varit borta så länge

Hejsan allesammans! Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev här på bloggen, men det är så att jag råkade ut för en olycka förra tisdagen. Sedan dess har jag legat på akuta avdelningen på sjukhuset i hopp om operation så fort som möjligt. Det var så att min blindtarm svek mig så är dags innan festivaldagarna, vilket självklart var (och är fortfarande) ett rent helvete för min del. Under alla dessa dagar har jag legat som paralyserad i min säng och varit väldigt svåråtkomlig. Jag hade en sådan otur att morfin nästintill inte hjälpte på mig, och det kan ju vara så i vissa fall. Det enda som hände var att jag svamlade och blev sömnig, men smärtan satt fortfarande i. Till en början visste ingen vad mitt problem var, eftersom att var de en tryckte på min mage gjorde det oförlikneligt ont. Men tillslut efter att ha tagit flera prover och gjort flertal undersökningar förstod de genom alla resultat att det inte kunde vara någonting annat än blindtarmen.


Eftersom att jag inte hade någon tidsuppfattning så kan jag bara berätta att jag i stort sätt blev opererad ungefär tre dagar för sent, även om jag var en av de mest prioriterade patienterna. Jag var självklart livrädd för operationen och jag visste mycket väl om att jag skulle få bära ärren från den under resten av mitt liv. Givetvis var jag väl lite paranoid för att jag skulle råka vakna under operationen också, men de sa de att det var omöjligt. Någonting som fick mig att fasa inför hela läkaringreppet var när jag sökte efter några omsorgsfulla och tryggande ord från doktorns sida. Men han sa "jo, i ditt fall är det här väldigt farligt ska du veta. Jag menar, du kommer inte gå härifrån levande utan den här operationen. Ett tag kanske, men det blir bara värre och värre det här. Jag vet vad jag gör. Men allt är upp till dig. Fast det har ju hänt att vissa patienter har vaknat upp med en påse på magen efter operationen." Det var då jag för första gången piggnade till från morfinet och stirrade på honom med en, i alla fall vad jag tror, förskräckt blick. "Du måste väl skoja med mig nu?" hade jag sagt. Men han sa att det gick att fixa senare om det skulle hända.Innan operationen pratade jag och mina narkosläkare om Peace & Love, som jag skulle på. Jag sa hela tiden att jag skulle dit och att jag sket om jag dog på kuppen, och de höll med mig. Men jag vet nu att de bara höll med mig för att inte göra mig upprörd. Jag som trodde att det var så enkelt att ta sig upp ur intensiven och fara hem... Det visade sig att min blindtarm hade hunnit spricka och att det fanns 1 liter infektion i min buk som väntade på att sugas bort. Därefter låg jag inne på intensiven från morgonen till kvällen. Därefter började det riktiga helvetet. Just nu har jag ingen ork att berätta om allt det där, men jag är glad att det värsta är över. Jag hoppas att varken jag eller någon annan behöver gå igenom det jag har tvingats att gå igenom.


Nu sitter jag här, lite kryare, men inte så kry att jag kunde åka med till Borlänge på Peace & Love i Nattas bil för att ha en riktigt rolig festivalvecka. Jag har svårt att gå än och det är jobbigt att äta, men all hjälp jag får utifrån och här hemma underlättar verkligen min smärta. Puss på er alla, vi kommer inte att höras så jättemycket nu under de kommande dagarna, men lite granna i alla fall. Ha det bäst och trevlig sommar! <3 Vänta lite... det här är inte superinlägget som jag lovat. Det kommer lite senare. Haha!


Doktorn tanke var lika sjuk som min improvisation under valborg;
"Let's slize this bitch"

Louise uppdaterar: Blindtarmsinflammation

Hej trogna läsare! Som ni har märkt har inte Begonia uppdaterat bloggen på väldigt länge. Hon ligger nämligen på akademiska i Uppsala där hon har opererat bort sin blindtarm. Ni kan vara lugna - hon kommer att bli som ny! Hon är vaken och ligger i sitt rum på sjukhuset och kollar på Tyra Banks show! Begonias närmaste vänner har inte kunnat få kontakt med henne förns idag och vi har varit utom oss av oro.

Hoppas ni alla skänker henne en tanke och hoppas att hon snabbt blir bättre så hon kan förgylla våran tillvaro igen!
Begonia lovar ett riktigt bra inlägg när hon återvänder. CAN'T WAIT!!!!!


Ååh, så vackert! Begonia och jag en härlig sommardag år 2006!
Summering: Begonia är lika rockig då som nu, och jag är lika blek!

Puss och kram vi syns på stan

Några bilder från Emelies partaj

Innan jag går tänkte jag bara lägga upp några bilder från lördagens partaj hemma hos Emelie!


Inga komentarer... Jag börjar fan bli trött på den där
minen MY! Calle gömde sin öl för första gången i historian,
annars brukar han väl skylta lite granna! Eller? Hahaha!


Nämnde jag att Louise var lite trött? Ja, man ser hennes
ögon hänga lite där bakom glasögonen. Haha


Själv vågar jag påstå att jag såg riktigt gul ut. Haha, nejdå!
Men jag var hur som helst glas som alltid!


Soetbockan med sina brillor! "Du, soetbockan! Har du en
soet bocka eller?!?! HAHAHA!"


Calle med sin lilla prilla, haha!


Jag tänker avsluta med en... fin bild på Peddokalle!
Haha, förresten så vann jag över honom på
stress/daimkryss/packa väskan och dra-spelet! Jag vet inte
vad ni brukar kalla det spelet, men jag ger flera olika namn nu!

Hallå där! Var det bilderna från Nationaldagen ni ville se?

Nu kommer det lite bilder från olika tillfällen, men ni ser från vilka stunder de kommer ifrån!


Jag blev bjuden på grill hemma hos Louise med henens föräldrar och deras
vänner. Vi hade blivit lovade kyckling, men istället fick vi 5 olika sorters korv!Den här bilden är ifrån Sveriges nationaldag, då jag och Louise var lite 
roliga inne på hennes toalett. Titta bara på mina putläppar, haha!


Det här är nog den finaste bilden på Louise som jag har sett i mitt liv....
 

Vi spelade som sagt mycket kort. Det var ju då Kalle fick "uppgiften" som jag 
berättade om förut. Haha!Här är... toarullen Kalle! Hahaha!


Självklart sjöng vi en födelsedagslåt för lilla M.S också

En sysession hemma hos Emelie

Nu är jag hemma från Emelie, efter att ha sytt klart min midsommarklänning och tittat på lite film med Cammish också. Vi tittade på The grudge 2 otroligt nog. Gud, vad jag hatar de där filmerna. Jag är så lättskrämd, haha. Men om jag ska återgå till min lilla klänning, vill jag bara nämna att den ser väldigt hängig ut på bild (då den faktiskt bara hänger i en galge), men på är den jättesnygg faktiskt. Jag får tacka Emelie som hjälpte mig med jobbet.


Som ni kan se är det inga avancerade tyger jag håller på
med. Detta var från början en secondklänning som från
början såg lite vintage ut, men nu har vi moderniserat den
så detta får bli en liten egen kreation!


Volanger och glansigt tyg

Ska jag kanske ta och sy en klänning?

Hej allesammans! Om ett tag ska jag gå hem till Emelie och sy och titta på någon film tror jag. Eftersom att vädret är så himla uselt, är detta exakt vad som väntar mig. Ja, och den där klänningen som jag ska sy, får ni ju självklart se resultatet på när den är klar. Jag har en bild i huvudet och jag tror att resultatet kommer att bli bra. Jag tänker mig en aning modernare form av "vintage style". Jag har aldrig gjort det här förut, så det kan ju gå åt helvete. Men någonting säger mig att det inte kommer att gå helt åt skogen i alla fall.


Bilder från google

Sa jag söndagsmys i går förresten?

Nja, jag tror inte att det blev så mycket till söndagsmys under resten utav söndagen faktiskt. Vid elva snåret kom Ronja hit och slängde sig i gästsängen. Vi hade till en början ingen aning om vad vi skulle hitta på, men tillslut gjorde vi det vi var bäst på... nämligen att trycka i oss en massa onyttigheter. Men man kan ju tänka så här också; vem fan bryr sig? Det är sommarlov!


Haha, min bror skjutsade ner oss till 7 eleven vid midnatt. Väl där köpte vi en Ben & Jerrys half baked och en chokladdricka till min bror, chips och choklad till oss. Ja, jag kan väl påstå att jag mådde riktigt illa mot tvåtiden. Helst av allt ville jag ju bara få upp allting igen för att må bättre igen, men jag önskade att jag det inte skulle bli så illa. Jag fasar över magsjuka och allt sådant där. Usch, det finns ingenting värre nästan. Men annars var ju kvällen bra tycker jag (det vill säga innan jag ätit upp allting). Vi tittade på Hitch och åt gott med ett bra sällskap. Det kunde inte bli bättre helt enkelt! Haha! God morgon på er! <3


Som ni kanske vet var ju Eva Mendes med i filmen också. Men det är någonting
hos henne som får mig att komma och tänka på Amy Winehouse. Jag tror att
det kan bero på ögonen och läpparna. Ser ni kanske några likheter?

Privileged, hiss eller diss?

Hur många var det som tittade på premiäravsnittet av Privileged på Kanal 5 idag? Jag tittade i alla fall på hela avsnittet fullt ut och jag måste säga att den verkar ganska okej. Jag tror att jag kommer att tycka om den mer med tiden. Om jag tänker tillbaka på min syn på Gossip girl, så tror jag att min syn på den här serien kan ändras och bli väldigt vacker eftersom att det ändå är samma skapare som ligger bakom Gilmore girls. Vi vet ju alla hur kul Gilmore girls är på en skala upp till 10. jag skulle snarare vilja sätta en skala -10 till 0 och därmed sätta -10! Det finns få serier som jag avskyr lika mycket som jag avskyr Gilmore girls. Haha, men nu handlar det inte om Gilmore girls eller Gossip girl, utan det handlar om den nya serien Privileged.


Själv kan jag snabbt säga att Privileged har allt det en serie behöver. En ung tjej med ett halvtaskigt förflutet söker sig till rikedom och kändisskap, genom att söka jobb som hjälplärare till två bortskämda och rika snorungar (åtminstone en). Hennes jobb är att få in dessa två tjejer på en bra skola, Duke. Dessa människor kommer inte riktigt överrens, men det hindrar dem inte från att försöka göra livet surt för varandra. Eller? Lite kärlek skadar väl inte och lite drama är ingenting att dra ner på här. Serien har allt; ett snuskigt fult förflutet, kärlek, skandal, rikedom och kändisskap, skvaller och inte minst privilegier. Men nu handlar det inte om vad jag tycker, utan vad ni tycker. Så vad tyckte ni? 

En summering av helgen i fem fotografier

Jag tänkte vara lite tråkig och använda mig av Louise egna bilder från denna helg. Nu vet ni att det är hennes bilder och därmed inte mina egna. Men ni kommer att få lite mer härliga bilder från gårdagen som är mina helt och hållet. Haha!


Denna bild är från skolavslutningasdagen, då jag satt 
på GD med några vänner.


Här har vi en enda bild från kvällen hemma hos Jullan. 
På bilden har ni nya stekarmax... förutom att han inte heter
max och inte är så jättestekig. Men ni kan väl hålla med om
att det är brillerna som får honom att se en aning stekig ut
i alla falla? Haha! 


Från och med nu kommer det några bilder från gårdagen då jag var hemma 
hos emelie. Här ser ni me, myself and I.... och sedan även Cammish, Emelie
och My. Haha! 


Lite smått oberedd, men jag ändå alltid i farten!


Till sist vill jag avsluta det här inlägget med en riktigt
rockig bild på mig och Kalle. Hahaha! Bilden är döpt efter
Cissis album på facebuck, nämligen "summer of rock'n'roll".
Haha, jag får väl lov att säga att om några är värda att vara med
i det albumet är det väl förfan ändå jag och Kalle. Eller vad 
säger ni? HAHA! 

Sommarkrysset!

I går hoppas jag att de flesta av er tittade på Sommarkrysset, för det var inte vilket avsnitt som helst. Nej, det var nämligen så att min kära vän Céline (även känd som Sillen här på bloggen) var med på "Smartast på grönan". Haha, ringer det några klockor eller har ni absolut ingen aning om vad det är jag talar om? Hur som helst var hon jätteduktig och svarade korrekt på de flesta frågorna... till en början! Sedan blev det en del pass vid finalen. Men det kan man väl förstå? Inte klarar man av att tänka klart när man sätts i stress heller? Jag skulle våga mig påstå att Céline är lite av en allvetare. Eller vad tror ni? Huvudsaken är att hon kom till finalen och att det blev oavgjort! Hade hon fått hålla i bomben lite tidigare och därmed fått sista ordet, är jag bombsäker på att hon hade vunnit.  

Så fort jag fick reda på att hon var med på TV, rusade jag snabbt in i vardagsrummet där alla tjattrade och skrek "HÅLL KÄFTEN!! CÉLIEN ÄR MED PÅ SOMMARKRYSSET! BYT KANAL TILL TV4!!" Haha, så fort mamma fick syn på Céline sa hon "Men... är inte det där hon som du brukade spela tennis med när du var liten? Vad gör hon på TV egentligen?" Då sa pappa "Jaha, är hon en kändis nu? Kan du kanske fixa en autograf till mig." Haha Ja, från och med nu ska jag kalla Céline för kändissillen, istället för Frans, Fidde, Sillen, Céline, Blair, Queen B m.m. Som ni kanske förstår, älskar hon Blair från Gossip girl. Ja, ja nu har vi lite information som min alldeles egna celebrity.  Men jag vill bara visa vilket Gossip girl(freak?)-fan hon är genom att citerar någonting från hennes egen BDB som hon hade skrivit efter det sista avsnittet på säsong 2, ni vet då Chuck sa att han älskade Blair. "Jag har så sjukt svårt att gråta över saker, men idag.... när jag såg det där... jag grät som ett litet djur och Madde var tvungen att trösta mig..... Det var precis det här jag har väntat på under hela gossip girl.... och idag hände det.... Det var så vackert och sorgligt på samma gång. Jag kan inte förklara mig i ord, men frida ringde mig precis när gossip tog slut och vi grät och grät i telefonen och hon är nog den enda som förstår EXAAAKT vad jag menar!!!!!!!!!!!!!!!!! jag älskar er chuck och blair <3<3<3" Hahaha, Céline, du är någonting alldeles extra!


Visst är hon snygg? Haha ja, det var väl inte riktigt
så svårt att hitta någon bild på henne med tanke på att
hela hennes BDB är fullproppad med egopics. Tur att
hon är snygg då!

Söndagsmys

Hejsan! Tyvärr har jag inte varit hemma på hela dagen, så jag har inte kunnat skriva någonting. Men då tänker jag att jag istället kan berätta om var jag har hållit hur och vad jag har gjort. Idag vaknade jag på Emelies soffa efter gårdagens sena kväll. Därefter har gått förbi medan jag njutit av livet hemma hos Emelie. Vi har ätit en massa godsaker och myst helt enkelt. Jag skulle fortsätta mitt söndagsmys hemma hos henne nu snart igen, men på grund av det dåliga vädret tror jag inte att jag kommer att kunna gå hem till henne.


Men hörni, jag har någonting underligt att berätta. Idag såg jag också på en skräckis när jag var hemma hos Emelie, med Cammish och Anna. Vi såg nämligen The grudge! Tro det eller ej, men jag har faktiskt aldrig i hela mitt liv tittat på den filmen. Ändå har jag fasat över den. Är det inte lite starkt av mig att jag vågade mig på den där hemska filmen? Haha!

Glad sommar! Det regnar…

Är inte vädret underbart idag? Det är nästan så att jag vill slänga på mig mina allra finaste kläder och gå ut och gå lite... Kanske inte! Det regnar som aldrig förr här. Det har regnat hela dagen nu och jag förstår inte var allt vatten kommer ifrån. Haha, jo det gör jag. Men det tar ju aldrig slut. Man blir så less. Eller hur? Nej, nog med negativitet. Nu tänker jag berätta någonting intressantare som att jag exempelvis ska hem till Emelie i kväll och partaja lite med alla vänner. Det kommer även en ny tjej in i sällskapet, så det kommer att bli spännande och se vad hon är för typ. Jag hoppas inte att hon avskräckas på grund av att vi är lite smått galna. Eller... galna och galna? Livliga kanske är ett rättare ordval, haha.


Emelie/pussempa är tjejen i blondt hår till höger! Haha
hon kallas ju inte för pussempa för ingenting.

Apropå uppgiften…

Apropå uppgiften, fick jag mig just en egen uppgift av mamma. Jag ska nämligen städa mitt rum nu. Åh, det är inte alls vad jag vill lägga ner tid på. Men, om jag inte vill råka snubbla över någon sladd som gömmer sig slugt under alla klädhögar och bryta nacken, antar jag väl att jag måste acceptera uppgiften och fullfölja den. Fan... jag som hatar att städa!


Här får ni en gammal bild från förra året (september/oktober/november?
Ingen aning) i min källare. Japp, jag hade riktigt långt, ruffsigt hår OCH lugg.

Uppgiften

Vi alla får väl en och annan gång fått uppgifter här i livet? Ibland får man skämtsamma uppgifter och ibland får man även väldigt seriösa uppgifter som man endast kan få genom att delta i ett känslokallt ölspel. Min kära vän Kalle, råkade ut för uppgiften senast förra helgen. Han fick någonting så seriöst och okänsligt som att knacka på en "främlings" dörr (en grannes dörr) och säga "Hej, alltså... det är så att jag har världens diarré och jag har fan inga toalettrullar kvar hemma. Jag tänkte springa till ICA, men det stänger ju förfan om en halv minut. Tror du jag kan få låna lite papper eller så?" Uppgiften var alltså att skämma ut sig med någon diarréhistoria och komma tillbaka med en toalettrulle som trofé. Hahaha! Låter det inte underhållande. Jag vet inte hur länge jag satt och skrattade medan jag väntade på att Kalle skulle komma tillbaka. Plötsligt såg jag honom komma inspringandes stolt med en Lambi toalettrulle i högra handen. "Ja, det var ju inget vanligt skitpapper du fick med dig hem i alla fall", var det någon som sa. Haha!


Här sitter han den där Kalle, som inte låter sig skrämmas av några utmaningar
eller uppgifter! Ni kan kalla honom för Captain jack sparrow om ni vill.

Fredagskvällen hos Julle

God morgon världen! Jag vaknade för inte så länge sedan, efter att ha bombarderats av flera sms av Emelie. Haha, jag var så trött att jag höll på att ramla ur sängen när jag skulle titta vad hon hade skrivit. Men det är ingenting jag tänkte fortsätta med att prata om. Istället ville jag berätta om gårdagskvällen hemma hos Julia. Vägen dit var verkligen klurig. Jag tror att vi åkte runt bland alla husen cirka tre gånger för att lyckas hitta nummer 5, där hon bor. Men eftersom att alla husnummer är blandande mellan 1 och 56 tog det sin lilla tid att hitta. Haha, den där åkturen hem till Julle var mer än en hjärngympa, den var fan värre en det svåraste mattetalet jag någonsin har stött på. Väl där frågade jag och Louise Julias bror var köket låg, och det visade sig att vi i princip stod i köket. Då klarnade allting. De hade sin ytterdörr en meter ifrån köket. Då tänkte jag "Fan vad bra med ett kök som är så nära till ytterdörren. Om man är vrålhungrig en dag efter skolan, kan man bara hoppa in i köket och ta sig en macka istället för att behöva gå en evighet genom korridorer och så vidare för att få äta någonting." Haha, jag kan ge lite cred till arkitekten faktiskt!


Hur som helst var kvällen hemma hos Julia, väldigt lyckad för min del. Jag hade hur roligt som helst verkligen. En sak som tog priset var när vi var nere och sjöng singstar och Elin och Céline höll på att fula sig, så att jag började skratta tills tårarna sprutade ur ögonen. Ibland förstår jag inte hur roliga vissa människor får vara. Men det fulaste var nog när jag och Louise tjatade om att vi skulle hem och plugga (eftersom att det är sommarlov). Folk trodde verkligen att vi var seriösa och frågade vad det var för fel på oss. Men jag tog bara upp min bläckpenna som jag råkade ha i min väska av någon anledning, och sa att folk borde sänka volymen så att jag och Lollo kunde koncentrera oss lite bättre. Hahaha!

Jag: Nej, nej! Tack för att jag fick komma Julia, men jag måste verkligen hem och plugga nu. Det borde du också göra. Vi kan träffas imorgon och plugga om du vill

Julia: Är du bränd? Det är ju sommarlov! (Frågan var om hon var bränd... haha nej jag skojar bara).
Men efter ett tag började alla vimsiga skallar förstå att vi bara drev, eftersom att jag och Lollo har en tendens att överdriva för mycket när vi väl har börjat med att driva med folk.


Här har vi en bild på Julle igen, men det här är också från när jag var på
middag hemma hos Cissi. Jag tog aldrig med mig kameran i går... Kanske
lite dumt, med tanke på hur roligt jag hade. Men här har ni galningen. Jag
sa ju att hon inte var torr! haha

En blöt bal vs en torr fest?

Haha, oj. Jag tror inte att rubriken signalerar det jag egentligen menar, men nu får det vara så. Nu är jag hemma igen. Snart ska jag äta middag och därefter ska jag börja fixa i ordning mig inför kvällen. Då kanske ni undrar vad det är som händer i kväll? Jo, jag hade velat gå och titta på niornas bal och se mina på mina fina vänner Lisa och Lina, men jag tror inte att det kommer att bli av. Det är så dåligt väder att jag nästan hellre vill sitta inne och titta på TV eller någonting sådant. Haha, nej då!  I kväll ska jag hem till Julia, där några andra klasskompisar också ska vara och ha lite trevligt. Det kommer säkert att bli jätteroligt! Men man undrar ju om man ska gå hela vägen hem till henne eller om man ska ta skjuts. Nej, detta är ingenting jag orkar diskutera. Jag ska ha skjuts, för jag tänker inte riskera att bli dyngsur igen. Haha, hoppas ni också får en trevlig kväll som jag. Vi hörs säkert snart igen <3   


Josefine till vänster och Julia till höger. Döm henne inte efter hennes torra
blick. Hon är inte så torr som hon ser ut. Haha, hon är jättesnäll den där
Julle! Eller hur, Julle?

Studenternas utspring

Hello! Haha, nu är jag tillbaka hemma hos Louise efter att ha varit vid skolan och tittat på studenternas utspring. Jag trodde hela tiden att det skulle vara fint väder idag, men så blev det inte. Istället öste regnet ner över oss och alla vad i princip dyngsura. Men det här stoppade inte allas glädje. Till en början hade jag varit lite smått irriterad under dagen, men allt släppte så fort jag kom fram till skolan och såg alla fulla och glada studenter. Alla var så fina också. Medan jag och Louise gick under paraplyet för att undvika så mycket regn som möjligt, fick vi även akta oss ifrån att bli dränkta av champagne som stolta närstående hällde över studenterna. Just nu sitter jag som en liten blöt häst och väntar på att pajen ska bli klar! Haha, Louise mamma gör världen godaste rabarberpaj. Mums! På återseende kära läsare <3 


Har jag sagt att Wille är tillbaka eller? Nej, kanske inte! Men om ni inte vet
vem det är, är det dags för er att lära känna honom. Det är Louise käraste
och enda broder, Karl Willhelm Ögland. Han bor i Irland nu, men han är över
här i Sverige nu under helgen. Den här bilden är från förra året då han tog
studenten. De hade tur med vädret, vilket var riktigt skönt! Titta vad glad han
är! SÖTWILLE?!

Take a walk!

God morgon! Jag sa ju att jag inte skulle sova bort hela dagen. Istället för att göra det, ska jag ta och gå ut och gå en liten promenad med kära grannen, medan alla andra ligger och sover. Efter det blir det att göra sig i ordning och gå ner till skolan för att titta på studenternas utspring. Haha, är det inte härligt?


En lite gammal bild. MEN, det här är
första bilden jag tog från när jag hade
varit hårmodell för första gången! Ja,
så det ligger en del bakom det i alla
fall. Haha!

Sommarlov!

Hejsan! Här kommer ett litet nattinlägg på grund av att jag inte har hunnit vara hemma ett dugg under hela dagen och så vidare. Idag eller i går kanske rättare sagt, fick jag äntligen sommarlov och det känns verkligen inte som om det är sant. Jag har redan gått ut första ring, haha! Vad fult det låter, men det är ju sant! Jag fick faktiskt en utmärkelse av klassen, nämligen "årets glader". Nu har jag inte pappret här, så jag vet inte exakt vad det står. Men det var i alla fall jätteroligt att jag fick en sådan bra utmärkelse, för ni vet själva att jag är en utav världens positivaste människor... Åtminstone en av Sveriges positivaste människor. Eller? Haha!


Under dagen har jag, My och Louise spelat lite GH och ätit pizza på IP, där pappa bjöd på pizzan för att fira vårt sommarlov. Världens snällaste och roligaste pappa, det är min det! Senare gick vi förbi Gröna Dalen och satt i solen med våra kära vänner. Fyfan... haha där körde vi lite free running och andra grejer. (jag kan berätta free running-skämtet en annan gång). Nej, jag skojade bara. Vi satt och tog det lugnt och skrattade en hel del. Senare mot kvällen, bar det av hem till E där vi tittade på film och tog det lugnt. Det har hänt en massa idag, men jag kan berätta mer om allt imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig, för i morgon måste jag upp tidigt om jag ska orka gå ner till utspringet av skolans alla 3:or. God natt allesammans! <3


Kära läsare, detta är en av mina bästa vänner! Han är nog en av världens
roligaste människor på jorden, och jag har nog aldrig varit arg eller sur på
honom i hela mitt liv. Titta bara på honom. Hur kan man vara sur på ett sådant
fint ansikte? Han ser ut som en... blommande skäggig... skäggstubbe som
bara är fylld av glädje och en aning negativ energi som dock inte smittar av sig!
I love him! <3 (Vet inte varför jag lade upp en bild på honom, men jag tyckte
att ni förtjänade att veta lite mer om honom. Haha vem vet? Det kanske
kommer en specialare om honom snart?)

Harry Potter and the goblet of fire

Hejhej! Jag tycker inte att jag har varit så värst aktiv de här två senaste dagarna i bloggen. Men det blir det ändring på. Just nu känns allting väldigt sjukt. I dag i skolan fick vi reda på många utav våra slutbetyg till sommaren, vilket var ett stort tecken på att det faktiskt var sista dagen i skolan. Inte för att vi jobbade med någonting eller så, men vi städade som små tokar i hela enheten. Samhällsprogrammet har kommit fram till att det är första årseleverna som blir slavstädarna och det känns ju inte så roligt. Men å andra sidan slipper ju vi att städa nästa år. Det jämnar som sagt ut sig, haha!


Efter skolan gjorde jag, My och Lollo kockosbollar och därefter vandrade vi vidare hem till Emelie för att klippa Lollos långa lugg. När vi väl var hemma hos Emelie kom vi fram till att jag och Louise skulle ta och låna den fjärde filmen av Harry Potter, nämligen Harry Potter och den flammande bägaren. Anledning var just på grund av att snyggingen Cedric var med i den filmen (ni vet Edward från Twilightfilmen). Haha, töntigt eller? Men vi var inte ensamma om att titta på den filmen. Kalle var också med och delade den vackra synen med oss. Ett tag förstod jag inte varför Cedric var tvungen att dö. "Varför kan inte bara Harry Potter dö för en gångskull? Varför måste alltid snygga människor dö i filmer? Fan...", sa jag. Jo, svaret på den lilla frågan är simpel. Eftersom att Harry Potter är själva huvudpersonen så vore det dumt att ta död på honom. Då skulle det ju inte vara någon mening med en femte, sjätte och sjunde film. Eller? Kunde inte kanske Cedric ta över rollen? HAHA! Nej, nu slutar jag. Jag älskar verkligen Harry Potter-filmerna OCH framförallt böckerna.  


Här kan jag tänka mig att han säger någon trollformel som exempelvis
Expeliarmus... HAHA nej, nu driver jag bara med er. Gud, vad fult det blev
nu!


Bild: google

Dagens outfit eller vadå?

Idag tog jag och Louise en liten snabb bild på mig som jag måste posta upp till min Lookbook. Eftersom att vi har ett liv, hann vi inte riktigt göra en riktig top model-photoshoot. Men som tur är, är bilden inte så stor så att man kan lägga märke till mitt ansiktsuttryck, haha! Sedan var min lilla vän riktigt snäll och gjorde ett litet collage av några bilder också. Vad tycker ni? ska jag börja med outfit


Pappas vita linne, jeans från Cheap Monday, svart kavaj och halsband från
H&M, väskan är fyndad på byteshörnan och slutligen diadem från Glitter.
 

Tzatsiki, morsan och polisen

God kväll allesammans! Jag kom nyss hem från att ha varit ute med några vänner och tagit det lugnt. Vi lyssnade på musik, tittade på Lahtis fula miner och skrattade åt meningslösa saker. Haha, ja det var riktigt härligt! Men vädret har varit lite lurigt idag känner jag. Däremot var solen perfekt nu under kvällen. Allt var så mysigt när vi satt där ute med kvällssolen lysandes i våra ansikten. Låter det inte skönt?


Efter skolan gick jag och Louise hem till henne, där även My satt och tog det lugnt i väntan på oss. Vi bestämde oss för att titta på Tzatsiki och morsan och polisen. Vilka minnen! Ja, han är ju mycket bättre skådespelare idag, än vad han var förut i alla fall. Då syftar jag på i taket lyser stjärnorna, haha. I och för sig hade han inte en sådan stor roll i den filmen, men han var fortfarande bättre i den än Tzatsiki.  


Som liten i filmen Tzatsiki, morsan och polisen

Bilden kommer ifrån google

Harry Potter and the Half-Blood prince

Nu börjar det närma sig premiärdags för Harry Potter och halvblodsprinsen. Premiärdatumet är satt och det är den 17 juli som jag och några vänner ska sitta som spikade framför filmduken och häpnas av den nya och efterlängtade filmen. Ni anar nog inte hur länge jag har väntat på att få se den här filmen. Först sades det att det skulle bli en premiär under sommaren 08, sedan ändrades det till vintern 08 istället. Men nu äntligen har den officiella trailern kommit ut och de kan inte längre byta premiärdatum världen över. Nu är det fan snart dags!  Kvinna misshandlades fastbunden till ett träd

Är jag den enda som chockeras av den fruktansvärda nyheten? En kvinna i 20-årsåldern tvingades under natten mellan Sveriges nationaldag och söndagen, till att gå med en annan kvinna till en skogsdunge för att bindas fast vid ett träd och misshandlas med en hammare. Hur opassande låter inte detta egentligen? Vad är det för slags människa som tvingar med en annan person att följa med till en plats, för att binda fast den så att den blir försvarslös och sedan slår personen medvetslös med ett föremål som man annars brukar spika plankor med? Jag undrar om dessa två kvinnor kände varandra sedan tidigare, eller om det var under det här händelseförloppet som de "lärde känna varandra". Haha, jo det låter väldigt dumt när man skriver att de lärde känna varandra under tiden då en utav dem misshandlades av den andra, men just nu har jag lite bråttom och kan därmed inte lägga så stor vikt på mina ordval och formuleringar. Allt jag kan säga är att, om den här misstänkta kvinnan blir fälld, behöver hon inte planera några roliga resor på ett jävligt bra tag framåt.


Tänk er bara hur det måste ha känts
för kvinnan som fick en sådan här, svingad
mot ansiktet och resten utac kroppen.
Jag orkar knappt lyfta en sådan...

Bild: google

Avslutade kurser, halleluja!

Nu banar skolan sig mot sitt slut... för årskurs ett, ja! Sedan är det bara två år kvar, haha. Idag fick jag reda på några av mina slutbetyg och då kändes det verkligen att skolan snart är slut. Det är officiellt tre skoldagar tre skoldagar kvar med mycket slapp kvar. Jag blir alldeles pirrig nästan.


I dag har jag tagit det lugnt med grannen här hemma hos mig. Vi gjorde inte så mycket. Vi satt för det mesta och åt och skvallrade lite. Hahaha! Nej då! Men nu måste jag gå iväg och titta på the hills en stund. Vi hörs lite senare! <3


Bild: google

The end of season 2

Ett stort grattis till Chuck Bass! Tog det så lång tid för honom att säga att han älskade Blair? Snacka om att vara seg... Haha, det var ett bra avsnitt av Gossip girl idag, men det är bara synd att det inte kommer att gå något avsnitt under hela sommaren. Fast i och för sig har man ju lite bättre saker för sig under sommaren än att sitta inne och titta på TV. Men, om ni vill fortsätta titta på Gossip girl kan ni ju alltid gå in på kanal 5 och tävla för att vinna den andra säsongen av Gossip girl, som dessutom är signerad av Ed Westwick.   

"Vet ni vad jag kom på innan?" Haha, Ed Westwick är tydligen britt och föredetta sångare indiebandet The fifth youth. Haha, är det någon annan som kanske visste det här redan? Jag hade absolut ingen aning om att han var britt eller över huvud taget kunde sjunga. Det är detsamma med Lighton Meester som spelar Blair. Hon är tydligen också sångerska nu.


Wohow Sverigetröja! Bild från google

En sista inlämning, sen är det över

Bortsett från att det var Sveriges nationaldag i går, vet jag att det var många som firade att alla läxor och skolarbeten är över. Men så är det inte för mig. Nej, jag har ju en recension/analys kvar att lämna in. Jag kommer nog inte att fira förrän jag har gått ut ur den där skolan för sista gången den här terminen på torsdag. Då är jag redo att fira, men inte än. Det är galet hur fort tiden har gått i år. Det känns som om året nyss började. Har vi kommit närmare solen på något sätt så att dagarna känns kortare och även månaderna? Vi kanske har bytt plats med planeten Mars eller någonting. Haha! Tycker inte ni att tiden har gått riktigt fort? Om tiden fortsätter att gå så här fort, är jag nog i min gyllene guldålder och äter kakor med mina barnbarn innan jag ens vet ordet av det. Hur länge sedan var det inte jag var och åkte skridskor på sjön med mina vänner? Ändå känns det som om det högst var en månad sedan.


Jag och Jossans bidrag för stjärnor på is, haha! Gud vad fula vi var!


Hahaha, en mindre snygg bild på mig som läderlappen!


Sedan lämnade jag och My alla och åkte iväg mot horisonten där solen
magiskt lyste och höll på att gå ner. Vår långa resa ut mot intet (bryggan), var
nog den mest romantiska lilla åkturen vi någonsin gjort... inte..HAHAAHA!


Gud, vad trött jag är. NU ska jag äta frukost! Byebye! <3 

Hos Lollo

”Kan alla fixa sig klart någon gång eller?” tänker jag nu. Haha, jag vill bara att alla ska bli klara så att vi kan börja ha roligt. Jag och Lollo har bara suttit och ätit glass och vitlöksbröd i 40 minuter, medan vi har väntat på att SK (segkalle) och SM (segmy) ska bli klara med sitt sminkande och sprayande. Vilka brudar, va?

Har jag sagt att jag älskar Lykke li? Nej, jag trodde inte det. Haha, men nu skriver jag det i alla fall! Hon kommer till P&L i år och det kommer bli så himla roligt! Är det några mer som ska dit?


Här är en bild från när vi var på grönan och såg Millencolin. Fan vad snygga
vi var där! Haha, kolla bara på oss! Kalle, Louie och jag!

Jag (My) gästbloggar!

Nu när jag fick äran att gästblogga i Begonias blogg, kom jag att tänka på en rolig händelse som inträffade under en lunch när vi gick i åttan tillsammans, Begonia och jag. Det var nämligen såhär att Begonia var lite uppnosig, vilket jag inte tyckte om, så när jag skulle gå och lämna min mat i disken, tog jag upp en gurka och släppte den på hennes byxben. Av ren förskräckelse, reser sig Begonia upp och skriker ett ramaskri som får det att eka i hela skolan, folks ådror frös till is och tiden stod för ett ögonblick alldeles, alldeles... Stilla. Men plötsligt bryter Begonia isen när hon tar upp sin tallrik till bredden full med skolans specialité, chili con carne, och plötsligt börjar skrapa av chili con carnen på mina nytvättade jeans. Katastrofen var ett faktum... Jag frågade med darrande röst varför hon gjort så, och Begonia, grym som hon var, skrattade sitt mest elaka skratt. Jag lämnade min tallrik och gick med snabba steg mot toaletten för att försöka tvätta bort såsfläckarna och bönbitarna från mina byxor, men förgäves. Fläckarna satt där dom satt. Och ja, ni som känner mig vet att för två år sedan, då denna händelse ägde rum, kunde jag börja grina för vad som helst, och jag hatade, verkligen hatade att ha smutsiga kläder. Så ni kan ju kanske förstå hur jag kände mig, där inne på toaletten, ensam och rädd, med gråten i halsen. Jag kände mig så.... Smutsig. Och sen den dagen har jag aktat mig för att släppa gurkor på Begonia, för jag vet mycket väl vad hon kan ta sig till, den elakingen...

Denna Begonia har jag känt sen i klass sju. Det innebär att hon har varit vid min sida i fyra år. Hon är både ris och ros. Men mest är hon ros, en fin, väldoftande bukett med rosor. Trodde ni att jag menade röda rosor? Nej! Det är fel! Jag menade en stor bukett med gula, oranga, rosa, lila rosor! Jag älskar att dofta på min bukett med Begonia! Hon är min ärkefiende men samtidigt min andra halva, vi är som ying och yang. Plus Louise men det finns bara två delar i ying och yang så hon får typ vara kedjan om det skulle vara ett halsband... Eller någon sorts ram runt tecknet.


Tar en fika!


Är på en rockkonsert! Från vänster: Begonia (the flower, WITH POWER!), My (JAAAAAEEE), Karl (Cpt. Sparrow).

Första lookbookbilden på G

Hejsan, hejsan! Nu sitter jag här med Louise och väntar på att maten ska bli klar! Vi ska äta grillad kyckling och massa vitlöksbröd. Vi kommer INTE att borsta tänderna heller... aldrig i livet! Vet ni varför? För vi är fräscha spbrudar som är för bra för det. Men NU ska vi ner och ta en bild på min look till min lookbook. Borde jag börja med dagens outfit eller? Haha, jag kan vara seriös!


Här får ni en glad bild från år 2006 med Lollos dåliga webbcam

Partyspelet

I går när mamma kom hem gav hon mig ett par adidasträningsbyxor och ett spel, som min syster hade skickat med. Haha, anledningen till att hon skickade med ett par träningsbyxor var just för att jag hade sagt för cirka 3 månader sen att jag inte hade ett par hela och nu köpte hon ett par till mig. Hon är så söt min syster! Spelet som hon gav heter Twister och jag är säker på att ni alla känner igen det. Det är en riktig partyhöjdare som alltid är roligt att spela. Därför ska jag ta med det hem till L i dag, där vi ska vara en stund eller kanske hela kvällen. Det beror på om vi ska vidare till strandfesten senare. Jag hoppas verkligen att det blir bra väder hela dagen i dag, för annars kommer grillningen gå åt helvete och hela strandfesten också. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om den där strandfesten, men jag tycker bara att det är tråkigt för alla de som verkligen har sett fram emot det. Vart tar de vägen annars? Haha, hmm... inte hem till L i alla fall! Haha, skoja (men seriöst... inte hem till L, HAHA!). Kvällen är säkrad nu känner jag!

Filmkväll – I taket lyser stjärnorna

Kalle, Louise och My drog nyss härifrån efter att vi ätit ananas med smält Marabouchoklad och nya Almondys Maraboutårta, tittat på film, gråtit och skrattat väldigt mycket. Vi tittade på I taket lyser stjärnorna och jag vill bara säga att den var riktigt bra. Den var över mina förväntningar. Jag trodde att den skulle vara urdålig, just på grund av att jag redan har läst boken och filmerna som är baserade på böckerna brukar alltid vara sämre än böckerna (det är ju inte så konstigt i och för sig). Men den här filmen var verkligen jättebra! Det är definitivt en film som jag skulle kunna tipsa er om, haha. Anledningen till att vi grät var just av den anledningen att filmen är så sorglig, men rolig på samma gång. Den har alla de viktiga delarna för att skapa en bra film; humor, drama, allvar, kärlek och tragedi. Haha! Om man rör ihop det här till en riktigt god soppa så kan jag ju alltid säga "voila, där har vi en bra film!" och skrika suflé samtidigt som jag pussar i luften och fladdrar med händerna som en riktig kock.


Det var verkligen roligt att se filmen, efter att vi har pratat om att se den så pass länge! Enda sedan den kom ut på bio har vi tjatat om att se den på bio, men det har alltid skitigt sig. Till och med min pappa tyckte att filmen var bra... och han är ändå kräsen när det gäller film. Om filmen inte passar hans smak och är för töntig brukar han alltid kalla filmen för en "fazzafizzo-film" och skratta åt det. Men nu sa han bara "Vad tyckte ni om filmen då? Jag tyckte att den var jättebra." Då är det positivt kan jag säga er! Nu ska jag titta på MTV movie award 2009 repris. Jag har dock redan missat hälften, men det är väl skitsamma. God natt så hörs vi i morgon allesammans! <3


Här är en bild ifrån ett filmklipp. Bilden kommer ifrån google, så ni
vet! haha!

Hur mycket mat kan man orka?

Nu kommer det ett litet snabbt inlägg här innan jag kilar iväg en liten stund. Jag åt nyss kebabrulle, pizza och lövbiff med pomes och till detta drack jag coca-cola. Borde jag vara med i supersize vs superskinny eller någonting liknande? Haha, det känns nästan som om jag är precis som han i "supersize me". Mums!

Hur mycket orkar ni att äta? Själv kan jag äta i en evighet, det vill säga tills jag mår jätte illa. Haha!

De kommer hem

Hejsan! I dag kommer mamma och min bror tillbaka ifrån Turkiet. Jag önskar att jag kunde säga att jag har saknat dem, men det har jag faktiskt inte! Haha, det låter kanske lite hemskt, men ibland är det bara skönt att inte vara så många hemma. Men det ska bli skönt att de kommer hem i alla fall. Det är ju inte så att jag inte vill att de ska komma tillbaka. Har jag tur, så har de tagit med sig turkiskt godis till mig.


En liten bild ifrån Cosmo night by
Mango, då jag hade lila hår för den
delen.

Okej, en sista gång nu

HAHAHAHA! Nu får han väl förfan ta och ge sig? Den här bilden är verkligen inte okej. Om Jossan skulle sitta här nu, skulle hon säga "okej... det där är inte ok alltså! Not okey!!"  Nej, jag vet inte ens om jag vill se The new moon längre. Haha, jo det vill jag. Men man blir ju lite rädd när man ser sådant här! sök på google om ni inte har gjort det redan! Ni kommer att riktigt roligt tror jag.

Kalla mig efter, men…

Jag är i chocktillstånd just nu. Ni som har sett Twilight vet väl vem Taylor Lautner är? Ni vet han som spelar Jacob Black? Ja hur som helst fick jag reda på att människan var 92:a i dag. Är det inte lite underligt? Jag trodde bara att han var en kort kille, men nu fattar jag verkligen varför han är kort. Han är ju bara 17 år gammal. Utseendemässigt ser han ju ut att vara över 19. "Wow, vilken skillnad", säger ni då. Men jo, det är en skillnad, haha! Nej, jag måste släppa det här nu. Kalla mig efter, men jag hade verkligen ingen aning! Den som visste det kan väl slänga in en kommentar eller något! Haha, nu ska jag iväg och titta på lite TV med min kära far. Vi hörs i morgon om jag inte skriver igen i kväll <3

 
Haha, titta på den här bilden och titta på den där
nere.

 
HAHAHAHAHA kolla på honom! Det här är så roligt att
jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! Jag tror att jag kör
en "shit shit shit shit" (superhero movie) på bordet nu.


Nej, gud vad jag tycker synd nu... HAHAHAHA det här tog
fan priset! Undrar vad han tänkte här. Det ser inte riktigt
som att han tänkte faktiskt. Han såg ju mer hjärndöd ut.
För mer roliga bilder kan ni söka på google.För det är
därifrån jag har hittat de här bílderna. Haha! Ja, så här
roligt kan man ha en torsdagkväll vid 22-tiden!

Heart shaped glasses

För några dagar sedan upptäckte jag dessa snygga glasögon på en tjejs blogg. De är riktigt snygga tycker jag, men i dag fick jag höra att M.S ska köpa dem och då känns det väl lite fel att också ha sådana. Eller? Är det fel? Haha, nja jag vet inte riktigt. Det snyggaste hade nog kanske varit om det var Storbritanniens flagga på bågarna, men den amerikanska flaggan är ju också riktigt snygga!

Dessa briller kommer ifrån Topshop.

Sommarshow!

Hejsan! I dag hade vi vår sommarshow för skolan. Det var både dans, sång och teater, så det var lite roligt. Ni vet ju att jag var med och dansade det sista numret och att jag var jättenervös här om dagen. Men jag tycker att dansen gick jättebra. Dock råkade jag tabba mig lite med ett steg, men det var inga som lade märke till det ändå. Haha, då spelar det ingen roll. Jag hade verkligen jätteroligt på båda föreställningarna, men mot slutet innan vårt nummer började jag och resten av dansgänget bli ganska uttråkade just på grund av att vi redan hade sett allting flera gånger på genrepen och så vidare. Första gången när man står där bakom scenen, tycker man att det är hur roligt som helst att se alla göra deras grej officiellt, men efter det vill man bara gå ut och göra sitt så att det blir klart. Haha, fast jag tror ändå att det var underhållande för publiken. Alla var hur duktiga som helst och kämpat med det här. Efter dansen fick jag jätte mycket komplimanger, vilket var jätteroligt! Jag blir så glad när folk säger att jag är duktig på saker och ting som jag vanligtvis inte alls gör (exempelvis dansen. Jag har ju inga som helst tidigare erfarenheter. Jag tycker inte att jag är så bra, men det kanske är för att jag jämför mig med dansproffs) Det är ju på grund av att jag inte är van vid att dansa som det är så roligt att höra komplimanger om ens uppträdande. Det ska bli spännande att se filmen från vårt uppträdande på måndag, haha!  

Fashion vs Dance?

Nu tog jag en liten paus från dansandet! Jag kan säga er att det kommer att bli riktigt varmt med alla kläder som vi ska dansa i imorgon (byxor, tisha och tjocktröja med hood på) och all ljus som hettar till i ansiktet. Just nu är jag lite nervös inför i morgon, men det känns som om det kommer att gå bra i alla fall. Eller... jag hoppas i varje fall att det går bra i morgon. Det känns lite roligt att om jag inte hade varit med på dansen i morgon, hade jag gått en visning för Wella istället. Men eftersom att den här dansen är lite avgörande för betyget var jag tvungen att tacka nej tyvärr! Nu får jag hoppas att mitt val gjorde mig någon nytta för mitt betyg. Annars vet jag nog inte vad jag gör. Jag kanske blir ursinnig, galen, arg eller ledsen eftersom att jag vet hur jävla hårt jag har presterat. Jag har verkligen kämpat för att lära mig dansa lite. Men om vi ser det från den positiva vinkeln, så har det varit kul också! Haha önska mig lycka till! Nu ska jag sätta igång och dansa igen! <3

3 för 16= döden

Hej alla glada och mindre glada! Nu är det så att jag mår illa som en liten gorilla här hemma. Det var nämligen så att jag tryckte i mig 3 chokladkakor och en Fanta Exotic på hemvägen från skolan nyss. Jag kan ju säga er att jag inte mår så bra efter det. Samtidigt undrar jag varför jag utsätter mig för samma dagliga plågande rutin hela tiden. Är det någon som kan förklara för mig varför jag alltid äter tills jag är en tugga ifrån att få upp allting? Den som kan komma på rätt svar och övertyga mig om att det är sant, förtjänar verkligen ett pris. Fortsätter jag så här kommer det inte att sluta bra för mig. Jag kommer inte att ha någon framtid, för jag kommer redan ha hunnit dö i åderförkalkning eller blodpropp. Nej, nu ska jag gå ner och öva på dansen inför i morgon. Jag måste verkligen få in koreografin så att jag inte gör bort mig inför hela skolan, haha. Jag tar nog med kameran till skolan så att ni får se hur alla såg ut och så.   

Paris Hilton, My New BFF

I kväll börjar det nya programmet "My new BFF" med Paris Hilton. Där söker hon en ny bästa vän (Best Friends Forever), som hon kan lita på och berätta allting för. Testen som hon utsätter sina deltagare för är tuffa. Den kommande vännen måste bevisa sig in i det sista för Paris, för att hon ska vilja ha personen som sin nya bästa vän. Deltagarna måste visa att de kan festa och ha roligt precis som Paris själv, vara lojala, hantera pressen och smarta. Jag tror att vi alla kan vänta oss en hel del tårar och många slagsmål i det här programmet. Ja, de måste ju bli alldeles tokiga på varandra när de bor tillsammans i ett stort och fint hus i Beverly Hills lyxigaste kvarter. Vem skulle inte bli trött på det? Eller vad säger ni, haha? Ska man ta sig en titt? Haha!


Paris har ju även skrivit en låt som är baserad på det här nya TV-programmet. Där sjunger hon; "All my life I've been waiting for someone I can trust, someone who will tell me the truth - even when it's the hard thing to say,"  Ja, jag får väl hoppas på att hon finner sin lilla själsfrände nu.
Här kan ni få lyssna på Paris Hiltons nya låt, My BFF.

Tjocka hos grannen

Hejsan! I går blev det väldigt mycket bullar för mig när jag kom hem ifrån skolan på grund av att jag behövde lite energi för att orka göra klart en fråga på historian. I dag efter att jag hade varit och kört en heldagsträning på dansen, gick jag hem till Ronja och återhämtade mig med lite (o)nyttiga fetter av chipps, bullar och kakor. Haha, ja vad nyttig man kan vara. Men jag känner att jag verkligen inte orkar bry mig när jag hör folk snacka om att de måste bli nyttiga FÖR att bli smala. Då känner jag att de kan ge sin mat till mig istället och hålla käften. Haha, eller vad tycker ni?


Jag kan säga er att jag är alldeles mör i hela kroppen nu, och det är inte för att jag har tryckt i mig massa godsaker hemma hos grannen, utan det är på grund av att jag som sagt har dansat i princip hela dagen. Koreografin sitter riktigt bra nu, men den kan sitta ännu bättre tills på torsdag tror jag. Eftersom att det är en electrolåt med Röyksopp och Robyn, följer även en dresscode med i hela paketet; "galen färg + vitt/svart" sa dansläraren ju. Jag vet redan vad jag ska ha tror jag. Haha, jag återkommer med det lite senare! Men det kommer i alla fall att bli lite CLUB ELECTRO, HAHAHA! Gud, jag har en liten rolig berättelse bakom detta roliga uttryck "Club". Elin hade sagt en massa saker som till exempel "jag måste ut och cluba lite" och "hörni! Ska vi ut och cluba på en club eller?" med en sådan där riktigt amerikans brytning så att club låter ungefär som "clööb". Jag skrattar alltid så mycket åt när man säger "club", just på grund av att jag hela tiden tänker på den lilla historian som ligger bakom uttrycket. Det var så att en viss person (nämner inga namn) hade skrivt något om att den hade mycket plugg i skolan just nu som status eller den där grejen om vad man gör på facebook. Då hade någon kommenterat något oväsentligt och som svar hade den här personen då skrivit "Jo, man är ju lite trött sen i går. Jag och Forat var på en club i går och dansade" . Hahaha och det var så här det roliga uttrycket formade sin grund. Jag kände att jag bara ville dela med mig av mitt skratt med er. Haha!

Ska vi gå ut och cluba lite på club electro eller?

Bild: google

Aidströjorna på H&M

Är det någon utav er som har varit inne och tittat på de nya Aidströjorna som säljs på H&M just nu? Själv tycker jag att det finns en hel del snygga tishor där, men en favorit skulle väl vara Robyns design. Den är väldigt enkel, men samtidigt jävligt snygg! Hela konceptet med dessa tröjor är väldigt fint också. Jag tycker att H&M gör bra i att göra sådana här kampanjer, just för att uppmärksamma oss konsumenter att en tisha hit och dit faktiskt visst gör en skilland. Varför inte satsa på att låta pengarna gå till någonting som faktiskt betyder någonting? Dessa pengar ska ju faktiskt gå till Aidsfonder i kampen mot Aids, vilket är riktigt bra. Sjukdomen är så pass vanlig idag, att det har blivit en del av vår vardag. Detta tänkande måste stoppas, och just därför tycker jag att det är bra att kända ansikten tar och designar dessa vanliga tishor, till några snygga och betydelsefulla tishor. Eller vad tycker ni? Vem skulle vilja köpa en vanlig vit tröja med samma koncept som dessutom har sytts av Hans Olof från Gällivare? Nja, jag tror inte att många skulle vilja köpa den tröjan. Däremot skulle en kändis design av en sådan tröja bli slutsåld på högst 2 veckor. Fortsätt designa i kampen om hälsa och fred!


Titta bara vad snygg Robyn är på den här bilden!
Är det håret eller är det tröjan? Jag tror att det är
lite av både och... fast egentligen skulle jag vilja
säga håret, för det är så grymt snyggt!

Bild: google

Sa du svett?

Ser jag klart eller står det verkligen SVETT med stora bokstäver i himlen? Ja, man skulle kunna tro det när man är ute och går. Givetvis är det skönt och självklart klagar jag inte alls på att det är varmt ute för en gångskull. Men jag skulle väl egentligen vilja dra ner på hettan en aning... Nej, vad håller jag på med? Först klagar jag över att det är för kallt och nu plötsligt klagar jag på att det är för varmt. Haha! Jag menar bara att när man har haft ett hårdpass på dansen i skolan och sedan ska gå hela vägen hem uppför alla backar, kan det bli riktigt jobbigt om man ska behöva gå i en allt för kvav hetta. Lite svalkande medvind skulle inte ha skadat på vägen hem, haha! Det var allt jag bad om. Men som ni alla kanske vet gäller det nog att ta vara på den här dagen innan morgondagen, för då väntar det oss ett förjävligt skitväder.

RSS 2.0