Frågan var vad som hände va?

Nu återkommer jag med lite nyheter om vad som händer ikväll. Fast det går nästan inte kom jag på nu... Det är topphemligt. En riktig liten hemlis som jag inte kan berätta just nu. Om jag avslöjar det kan jag löpa risken att bli halshuggen ikväll och det vill jag helst inte. Snart tar jag bussen till den hemliga destinationen.


Men jag kan väl bjuda på lite galna bilder på mig i alla fall. Jag tänkte testa på att lägga upp lite outfits, men jag vet inte om det är någonting för mig. Men jag gör det för min kära syster som läser min blogg. Älskar dig förresten! Hoho, där kom det ut.

   

1. Peace bitches!
2. Pussmunnen dirr från badrummet???
3. Imitation av "Tja, vad händer? Alltså inte nu... I helgen! Fredag, lördag.. söndag?" (sillen gör den grymmast)
 

Tjoo flöjt allihopa, ha en trevlig kväll! <3

Usch? DUSCH!

Hej allesammans! Idag är den stora frågan "Vad händer ikväll?" och inte "Vad händer i helgen?"
Så jag frågar er nu, Vad händer ikväll egentligen? Själv har jag inte på det än.

Förresten vill jag bara gratulera Madeleine Örtenblad på sin 18-årsdag och Amanda Andersson på sin 17-årsdag. Ha det bäst på eran födelsedag och grattis igen! <3

För att gå vidare med den här dagen måste jag säga; USCH? DUUUUSCH! För jag måste fan fixa mig nu. Jag sitter fortfarande i pyjamas och väntar på att få en uppenbarelse. 

Hej så länge  

HUAH! Käften Cäl!

Tjena! Kom nyss hem ifrån Calle där även My, Bobo, Hanson och Burton befann sig. Vi tittade på Pineapple express och skrattade en hel del. Fan vilken skön människor! Huvudrollen ska tydligen vara hög på riktigt under själva inspelningen. Jag såg ett avsnitt av Jay Leno show för ett tag sen, då han gästade. Han gav ett tips som lydde ungefär så här; "hoppa av skolan när du är 15 år, köp en påse gräs, rök upp allt på en gång och skriv ett manus. Det var så jag lyckades och se på mig, jag är rik som fan." haha, vilken störd kille va? I slutet av själva showen brukar kändisarna alltid säga "Stay in school" menden här mannen sa istället "skip school and smoke some weed". Jag har nog aldrig sett någon roligare människa på jay Leno show i hela mitt liv. Hur kan en sån (egentligen misslyckad) person lyckas så väl utan att få skit för det? Somliga har väl bara tur. (Då menar jag inte att de e chill med braj, utan att bli rik på sjuk humor). För er som inte vet, handlar det om hur en pundare och hans knarklangare försöker klara sig ut en finurlig liten knipa. The junky was at the wrong place at the wrong time. Det förklar väl det mästa.

Några goda råd är väl;
se den, mycket godis ut åt bara fan (kötta), bekväma plaster, bäst humor och lite övertrötthet skadar inte heller.

Några roliga filmer jag starkt rekommenderar är följande: Grandmas Boy, Pineapple express, White chicks, School of rock, Supersugen och How high.   

En sak jag inte kan förstå är hur folk kan tycka att jag och Louise har lika skratt. Det är inte möjligt! Vi skrattar INTE likadant. Sen har jag hört att jag skrattar som Jossan och Amanda. Vad kan jag säga? Jag är väl en glad och lättroad människa. Lättroad är nog bara förnamnet!

Btw, Tack My love för att vi fick dela våra åsikter. Jag har ett hjärta som är lika lätt som en fjäder nu! HAHAHA!


Fagilicious everyone! <3


Ibland i vissa scener påminde han i långt hår om Curt Cobain lite.
"Hey, I'm a drugdealer. What do you take me fore? We're homies"

MAAARIE WIKING!!!

Morsning korsning igen då! Nu sitter jag här och knaprar i mig lite fet och saftigt godis. Om man tänker tillbaka på den här dagen än så länge så har den väl varit rätt lyckad. Jag och Elin skrev som aldrig förr på Svensklektionen. Riktigt rolig lektion där må jag säga! "VA HÄNDER? VAD GÖR DU? VEM GJORDE VAD? TILL VEM/VAD?" Tror det där beskriver lektionen ganska väl.


Efter skolan var det lite fotbollsträning och taktiksnack inför fotbollscuppen. Inga jävla negativa tankar här inte. Mark my words, we will... and we will win!

I vårt lag existerar inga förlorare, bara vinnare. Vi är eliter hela bunten och vi kommer att piska sönder hp2 och det andra laget vi skulle möta (vilket det nu än var). Som peppramsa tycker Ronja aka Grannen att vi ska göra värsta dansen för att visa hur mycket vi äger våra fiender, men på ett sätt tycker jag ändå att vi borde ta Dodgeballs lilla peppgest för att verkligen få dem att känna sig hotade. *klappklapp tsss, klappklapp tsss*


Träningen var fylld av blod svett och tårar... eller åtminstone skratt svett och skrik. YES ett rätt! Men hur hamnade jag här då? Jo, jag var för bra för att dra hem utan godis, så jag bad mamma att hämta mig. På vägen svängde vi då förbi ICA och handlade bland annat godis och chokladmousse. FETT 09!!


See you in the night crocodile! 
Dodgeball egentligen, men inte nu längre!

Vad hände egentligen?

Ringde ett telefonsamtal för att kolla om det gick att reda ut. Jag fick inget svar till en början. Men när jag sedan för andra gången ringde kunde jag äntligen höra pappas röst. Det ni säger och gör vet jag inte hur jag ska handskas med. Så jag fick spel... Jag åt mina kex och hörde nyheterna i bakgrunden. Jag kunde inte hålla mig längre. Jag slängde mitt halvt uppätna kex tvärs över vardagsrummet och fick ut ett skrik som jag fortfarande hör. Jag gick till mitt rum, smällde igen dörren och där bröt helvetet lös. Jag tog tag i min mobil som vägrade att sluta ringa och slängde den i garderobsdörren så att den föll i alla bitar den var uppbyggd i. Sen slängde jag av mig tjocktröjan för att utbryta tredje världskriget med mig själv.

Skrivbordets alla prylar revs ner på golvet med två svepande armar, fönsterkarmarna tömdes på glas inom bråkdelen av en sekund. Det kändes inte bättre. Kunde inte sluta heller, inte förrän jag var lugn. Jag tog tag i armbandet jag fått av min syster och sulade den allt vad jag hade på min TV. Sen satte jag mig ner på golvet och lät mina tårar rinna som ett jävla vattenfall ner för mina kinder. Låt oss tro att jag inte vet vad som egentligen hände.


Ingen vågade knacka på, för de vet vad som har hänt. Avgör själva ifall det här är ännu ett dagboksinlägg eller en början till en deprimerande novell från emocore.se.


Jag drar nu. Tja!

Tyra Banks Vs Beyoncé Knowles

Är det bara jag som ser likheterna mellan Tyra och Beyoncé? Enligt mig är de så jävla lika. Jag vet dock inte vad det är som gör dem så lika varandra. Om räknar upp deras likheter då... Tänk nu! Båda är snygga, professionella, kloka, svarta. Båda har grymma karriärer; musik, dans, supermodell, egen show och egna organisationer.
Vad finns det mer att säga? De båda förtjänar en delad 1:a plats. Hahaha!

  
Beyoncé                                                   Vs                                                          Tyra

Take care, but don't forget to be fierce! <3

Operation; Big, juicy, heavenly chocolateballs

Tjena mittbena!


Den här dagen har väl än så länge varit rätt bra. Dagen har varit fullspäckad av spionage på tuffa killar med Jossan och Carran, uppföljt av smidda planer om godsaker som väntar på en när man kommer hem. Och vad är det som väntar mig då? Jo, stora saftiga och himmelska chokladbollar doppade i smält vitchoklad. Självklart ska de stelna i kylen så de blir extra knapriga och goda när man äter dem. NEJ, nu ska jag sluta skriva och göra dem iställer, för det vattnar i min mun bara jag tänker på det. NU JÄVLAR SKA JAG TJOCKA!

För er som också är lite sugna vet jag ett recept som går riktigt fort att göra:

Ingredienser:
100 g margarin
1.5 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
5 dl havregryn
2 msk vatten eller kaffe
Garnering:
VIT CHOKLAD OCH INGENTING ANNAT!!


Sen gör du bara så här:

1. Rör ihop rumsvarmt margarin och strösocker.

2. Tillsätt vaniljsocker, kakao, havregryn och vatten (inget äckligt kaffe tack). Blanda allt i en riktigt jävla röra.  

3. Smält chokladen i en skål över en kastrull för att inte bränna chokladen och undvika cancer. Forma sen massan till små bollar och rulla i den smälta chokladen.

Party in Amsterdam and a hint of crack. Voilá there you've got Red Light District!

Då var det Top Model igen. Ikväll skulle de göra ett reklaminslag för Covergirl och jag tycker att Analeigh och Sheena ägde sönder. Jag älskar Sheenas Southern ghetto-accent!

Jag lackar däremot Berit på "blonda pagen" för hon är så störande hela tiden. Hon borde verkligen ha åkt ut den här gången. Absolut ingenting hon gjorde var bra idag. ÅK UUUUUUUT NÅGON JÄVLA GÅNG!!! Jag blir så trött på henne.....

Joslyn och Elina hamnade i bottom two fastän jag tycker att "blonda pagen" och Joslyn borde ha hamnat där. Konstig jurry.. Joslyn var så jävla skön när de spelade in. hahhahaha satt och skrattade i 10 minuter för att hon var så kass. Men hon hade ju trots allt spytt som en gris innan. Tydligen var inte detta tillräckligt och hon fick ta sitt pick och pack och lämna tävlingen. 
Snyggingen Elina är alltså kvar i tävlingen och de jävlarna får åka till Amsterdam. Skönt program!

Nu ska jag lägga mig i min säng och titta på lite mer TV.

Natti Patty McFatties <3


But nothing seems to matter in this lonesome dirty town,
But for a short brief moment I thought she was the one
and she and I were fighting about sex, love and TV.
Someday you'll find me in Amsterdam
 

Blondinbella kan slänga sig i väggen

Nu räcker det fan! Folk har avskytt Blondinbella länge, men ändå har jag inte brytt mig om henne riktigt. Vem är hon om jag får fråga? Folk känner inte ens henne. Så vad är det folk stör sig på då? Jo, hon är en vuxen tjej som går i en bratskola någonstans i Stockholm och har en av Sveriges största bloggar. Vad finns det att störa sig på?


Jag har inte haft orken att försöka komma på något att störa mig på hos henne faktiskt. Men så ser jag en vacker kväll hennes TV-dagbok på TV. Jag kände igen henne och tänkte; Åh, det är ju hon! Jag tittar lite. Hon skulle till gymmet och snackade om hur bra det var att tjejer tränas osv. Hon verkade väldigt självsäker och nästan arrogant i sättet, men jag gillade det när hon sa hur roligt det var att se sig själv i spegeln när man tränar eftersom att man ser om gör övningen rätt och hur snygg man var. Då tänkte jag, "vilken skön tjej som vågar säga så".


Men sen kommer det jag verkligen inte trodde skulle komma ut ur hennes mun. "Det är helt sjukt att man väljer att stå och träna och svettas bland massa andra människor och redskap. Hur vet jag om det än någon gammal äcklig gubbe som suttit och svettats 2 minuter jag ska använda den där hanteln? Okej om det är en snygg och vältränad kille, a då kan jag ta vad som helst som han svettats med. Men en äcklig person?"


Den där kvällen krossades mina uppfattningar om henne i miljarders små ynka delar. Det är sådana som hon som får andra människor att inte vilja gymma. De är rädda för att uppfattas som äckliga av präktiga snobbar som hon. Är man äcklig om man svettas där man ska förbränna fett eller för att stärka sin uthållighet? Är det bara smala, snygga, nyspacklade och unga som får träna kanske? Tänk så är man lite överviktig och har ett mål att gå ner lite kilon och må bra? Är man då äcklig om man svettas?


Ta en titt på dig själv "Blondinbella" innan du börjar uttrycka dig som en idiot i TV. Och du ska vara Sveriges största bloggerska och politiskt inriktad i MUF. Vad lär du dig egentligen?

Det enda jag ser i dig är en liten mobbare som nu försöker sona sina misstag genom att gå med i friends. Det är uppenbart att du varit en mobbare i dina gamla dagar. Historia glöms aldrig bort, men man kan kämpa för att inte upprepa sitt förflutna... vilket du inte verkar unvika tillräckligt bra med tanke på dina fina ordval.

Dagen efter att jag sett detta hade jag och några vänner en hetsig konversation om vad fan hon egentligen snackar om. Vet inte hur jag kom att tänka på det här just nu, men....Watch out, we're watching you!    


You said it yourself...

Peace, Begonia!

Ännu en födelsedag!

Idag fyller Viktor Berg von Linde 17 år! Grattis till dig, hoppas du får en jätte fin födelsedag och mycket tårta! Haha.

Det var väl lite roligt när han kom in i klassrummet idag och alla på en gång ställde sig upp och började sjunga "Ja må han leva". Haha, så generad!


Just nu sitter jag och drömmer om Våffeldagen som är den 25 mars (dagen innan min födelsedag). Då är alla som vill välkomna hem till Meg skulle jag vilja säga, men det är ju trots allt Meg som bor där. Hade det varit hemma hos mig hade jag bjudit hela Sverige för att äta våfflor hemma hos mig. Men det är inte det enda jag drömmer om just nu... Min födelsedag och Veronica Maggio dagen efter min födelsedag. Vilken jäkla helg va? Jag kommer ha fullt upp! Bäst jag bokar biljetterna snart innan de tar slut. Jag vill så gärna gå.

Allt jag kan göra nu är att sitta och fortsätta panga i mig chokladpraliner från Cloettas chokladpralinbox. Det är bara halva kvar så resterande är fan mina! De jävlarna som hållit undan dessa gobitar ska fan få tre skott i pannan. Men om jag ska vara ärlig så smakar de skit i jämförelse med Aladin- och Paradisaskarna. Jag säger bara; MARABOU IN MY HEART FOR EVER AND EVER!   

 

Sheena is a punkrocker

Sheena is a punkrocker... and a bit hutchy!


Då var det Top Model igen. Sheena och Lauren-Brie hamnade i bottom two, dock klarade sig min Sheena.
Jag är rätt så trött på hon den där plus size modellen med blont page. Jag börjar störa mig på henne faktiskt. Hon verkar vara lite av en negativ tjej. HON borde ha åkt ut eller åtminstone hamnat i "bottom three."


Jag tror att fransyskan eller tjejen i kort svart hår kommer att vinna hela Top Model faktiskt.


Synd att Lauren-Brie åkte ut. Hon var riktigt fotogenisk.


Kvällens bästa bild var lätt på Majorie aka Fransyskan.

Grattis till världens finaste My

Idag är det My loves födelsedag. Hon fyller 17 år idag. Hoppas du får världens finaste födelsedag, My! Det pirrar i min kropp bara jag tänker på att få fylla år. Jag kan verkligen känna hur min stora dag närmar sig nu. Nästa helg blir det att fira My.


Grattis igen My, jag älskar dig! Puss <3                                                                                

Till dig:


 


Veronica Maggio - 17 år

Lipstick Jungle, bra eller anus?

Det är frågan Hamlet en gång i tiden frågade.
Ikväll gäller det klockan 21.00 på tv 3, upp till bevis! Det är nämligen då Lipstick Jungle går. Själv har jag aldrig sett ett enda avsnitt, men ikväll är det slut med det. Om jag gillar serien är det inte försent att börja titta på den varje måndag heller. Det är trotsallt bara tredje avsnittet av första säsongen än så länge.
  
Vad handlar serien om då? Vad jag har förstått så är serien väldigt wannabe SATC precis som Casmere Mafia. Det roliga är att alla dessa serier utspelas ungefär på samma ställe också. SATC utspelas i New York, Cashmere Mafia i Manhattan som är en av de fem stadsdelar (boroughs) som tillsammans bildar New York City, och Lipstick Jungle utspelas också i New York. Vågar man ens göra en liknande serie som SATC? Kolla bara vad som hände med Cashmere Mafia.. Jag gillade den inte. Den var också väldigt lik SATC såväl handlingen som karaktärerna (lite halvt).  Det är så dumt hur folk tror att bara för att en serie gick så bra så kan alla liknande serier lyckas lika bra. Än en gång är det upp till bevis!

Vad säger ni? Bra eller anus?


Hon i mitten är snyggast i serien

Dagens attack, tack!

Vad strävar egentligen unga människor efter? Tänk efter riktigt noga nu. Vad strävar du efter till exempel?
Bli världsmästare i fotboll, lyckas göra den perfekta tailslaiden med din skateboard, lära dig dansa afrikanskdans...?
Nja, vi är nog alla lite oeniga om den frågan.


Kanske vill man se ut som den snygga och slanka stjärnan Mary-Kate Olsen.


Alla gillar väl Keria Knightley som btw fyller år på samma dag som jag.
Kolla bara på hennes smala, propra kropp.


Oj!! Här säger jag bara beachen 09? Vem vill inte se ut så här i sommar?


Klänningarna sitter ju så jävla snyggt på de här tjejerna! De hängre precis
som de ska.. Men ändå vill man gå ner lite lite lite till känner jag!


Här slutar det för de flesta. För inte förns nu har de åstadkommit sin slutgitiga viktpunkt.

Medan människor runt om i världen svälter på grund av att de inte får tillräckligt med mat och näring, sitter vi andra och läser om olika dietmetoder som säger att man ska sänka sitt dagliga kaloriintag från 2000 till 200 kalorier per dag. Hur jävla absurt låter inte detta?

Dessa människor som inte ens får äta en måltid per dag består av småbarn. Vad gör vi om jag får fråga? Vi väljer en ny diet som säger att vi inte ska äta mer än en portion fil med flingor om dagen, and that's it... no more food for you!

Varför ska en människa med goda förmåner i livet utsätta sig för en sådan hemsk tragedi som mer än hälften av denna världs befolkning lider utav? Om någon kan ge mig ett logiskt svar lovar jag och svär på att jag ska svälta mig tills ni inte ser vem jag är längre. Jag lovar att tyna bort precis som ni jävla idioter som svälter er gör dag för dag.


Det finns en skillnad från att leva sunt och att leva i misär. Den skillnaden avgör ni själva om ni vill leva efter eller inte. I min släkt går redan anorexi och jag har själv varit jävligt smal en gång i tiden. Det var en tid av mitt liv då jag mådde som sämst och jag tänker fan aldrig mer bli så smal igen. Självklart utsatte jag mig själv inte för det här. Jag tappade bara matlusten och åt aldrig. Det här hände över några dagar bara. Jag fick kväljningar så fort jag stoppade maten i min mun. Jag gick till och med från matbordet för att spotta ut det jag hade i munnen för att återigen ta en tugga med mat som jag skulle göra detsamma med.

Jag var inte dödligt sjuk, men jag var underviktig och på gränsen. Men en sak jag vet säkert är att om jag ens hade gått ner några ynka kilogram till hade jag varit i farozonen och kanske aldrig kunnat återhämta mig igen. Ni har säkert hört talas om anorektiker som lever på isbitar med tillagda vitaminer i. Det är den hemska sanningen med svält.


Jag känner att jag delar med mig en jävla massa info, men det är endast för att jag bryr mig så mycket om det här ämnet. Jag skulle kunna sitta och skriva en bok om det här. Världen är så orättvis ibland.

Anledningen till att jag började skriva om det här är för att jag såg någon reklam på Internet om dieter och sånt. Jag fick fnatt och kände att jag var tvungen att få lätta på mitt hjärta. Hoppas ni som lider av viktnoja, eller känner någon som gör det, har fått er en klarare syn på vad det ger för konsekvenser och frågor.

Stay healthy Love / Begonia

Hello my name is Patty mcFatty

Ikväll blir det mys med syster. Vi har köpt varsin godispåse och fyra stycken Marabou 200 grammare. Inget slår svensk choklad för det är ta mig fan världens godaste choklad. Synd att det inte fanns Marabou vitchoklad. Fatta vad de skulle tjäna på det!


Till allt detta funderar vi på att se på The ringer som går på tv 3 klockan 21.00. Men senare ikväll ska jag lätt kolla på Skins som börjar klockan 22.30 på kanal 5. Haha, vilken liten tvnörd! Resten av kvällen/natten ska jag bara tillbringa åt att prata med Akasya. Fan vad jag kommer att sakna henne.


Aja, vi hörs imorgon då jag väger cirka 3 kg mer.Love Biggish! :)

Dead meat!!

Tjena!


Jag kom nyss hem ifrån Kista med nästan hela la familia. Var inte så taggad när jag väl var där. Blev snurrig och höll på att svimma tre gånger. Nu sitter jag och mår lite bättre efter att jag ätit god mat. Ikväll blir det att tjocka som aldrig förr med min kära syster. Det blir sista gången vi tjockar tillsammans på 8 hela månader. Bara tanken att inte få tjocka med henne gör mig alldeles nedstämd.


From yesterday

Saturday night

Vaknade död imorse (Ja, det går ju?). Haha! Jag har ont i axlarna, knäna och ryggen. Då kan man fråga "hur Begnoia Randhav fick du det?"


Här kommer det: igår kväll var jag ju hos Elin som hade födelsedagsfest med hela paketet, välkomsdrinkar haha, middag, tårta och fika, party och en jävligt najs kväll.

Det började lite fegt på dansgolvet, men jag kände att nu måste vi röja till här. Så jag bad Louise att hjälpa mig med vårt officiella partytrick, Kasta sten. Det är en sak man bara får se när man är på samma fest som vi. På dansgolvet finns det inga gränser, jag kör på ut åt bara helvete. Det var nog där det gick lite snett tror jag... när jag säger att det inte finns några gränser så menar jag det. Att se en slänga sig i väggar, golv och dörrar är vardagsmat. Därav smärtan. Senare vid 23 någon gång kom det väl över lite andra också så vi röjde lite till. Vid 1 var det dags att ta bussen hem. Hela bunten var som bambi på hal is. Vi gled hela vägen hem till Elin. På vägen till bussen gled Frida i spagat och var 1 dm ifrån att få en överkörd fot. Ja, så kan det gå.  


Kvällen var hur som helst riktigt rolig och trevlig. För vissa fortsatte den hemma hos Alan, för mig slutade den med lite efter hemma med syrran som ska flytta från Sverige på måndag. Det skulle tydligen ha varit en riktig fest hemma, men det hade nog bara varit jobbigt att vara där. Jag vill inte att hon lämnar mig.  

Lovade lite bilder och självklart håller jag vad jag lovat

                        

Lördagkväll hos Elin

Hejsan allesammans!

Jag har inte hunnit fica bilderna från gårdagens konsert Chris Brown, men det kommer!
Idag ska jag hem till Elin som fyller år och fira henne. Det ska bli middag och lite annat. Jag skriver med om det sen.
Men först ett stort grattis till Elin och Therése som fyller år idag! wohoooow!!

Tjo alla guzzar!! hahaha ;)

Crish Brown på Hovet, mission completed!

TJA! Fyfan, nu är jag hemma från Chris Brown. Jag kan säga er att det ägde sönder! Han och hans dansare var grymma! Dj'n får vi inte glömma, han var också grym!


Käkade på Donken med Syrran och Brorsan som uppvärmning. Sen vid halv sju någon gång mötte jag upp Cassandra, Karoline och Emilia. Vi drog nästan direkt till Hovet och kom in typ på tre sekunder för vi stod i värsta VIP-kön? Haha ne. Vi hade as bra platser. man såg så himla bra. Scenen var mitt framför oss, dock hade vi lite väl liten dansyta.


Det ryktades om att Rihana skulle va förband, men det var tyvärr inte sant. Förbandet var Crossfire som var riktigt sköna på scen. De shakea ass som fan.


Men så kom Chris Brown in och... shit vilken jävla show! Han virades ner från taket hängandes upp och ner. Fyrverkerier och hela köret. Dance battle, partmix med Dj'n lite då och då, mer dans, och även en striptease av Chris Brown himself och två andra grabs.

Det gick inte att stå stilla. Vi dansade och hoppade och skrek som dårar. Jag är alldeles hes och hörselskadad nu, men vad gör man inte? Tycker lite synd om Cassie som just fått tillbaka sin hörsel. haha nu är den så gott som borta.. igen!


Konsertens finaste: With you, med alla miljoner hjärtan på de gigantiska TV-skärmarna. Så himla fint!

Kvällens gamla goding: Run it, med världens jävla dansar. Han är så jävla grym. Han har ju förfan allt i sig den där människan! Han dansar som en gud, sjunger underbart bra, är snygg, trevlig. Frågan är bara om han kan laga mat?

Kvällens hetaste: När han sprang backstage mitt i konserten satte de igång en lite filmsnutt då ha gick runt och snackade i Hovet. Sen sa han "Turn around", så gjorde alla det, och det ingen visste var att han vid just det tillfället smög sig till en rund flygande superscen med två av hans dansare och sjöng och körde lite striptease. (Jossan H kommer lacka)

Konsertens avslut: Forever som är så jävla bra. Btw, fattar jag inte hur dumma människor får vara... alla artister gör ju en luring och går av scenen innan de kör sin jävla grand finale, men det fattar tydligen inte vissa människor, så det drar. Jävla puckon! Hahahaha!


Det här inte ens i närheten av allt bra! Det var många andra bra låtar, kiss kiss var as najs live t.ex! Dansen, åh alla danser! Vill bara dansa när jag tänker på det. Tänk att vara så grym..

Tågresan tillbaka var jävligt najs. Jag grät som ett as för att jag skrattade så jävla mycket. Btw, var det efterfest på Ambassadören, men ryktet säger att det är tattigt. Då förstår jag inte varför CB ska ha sin efterfest där.. Han är nog lite bättre än så. Vad tänker du Chris?

Han bjöd med hela Hovet, vilken minglare! Han vill bara ha kompisar. Synd bara att det var 18 års gräns.


Jag hade skitkul, hoppas ni också hade kul ikväll. Tack till my som lånade ut sin kamera som sög tjacket ur mina ådror? Ska i alla fall få lite bilder av Melissa senare så ni får se.


Tack till Cassie som bjöd med mig. Fyfan vad kul vi hade! Skit roliga tjejer! :D


Good Night Brooozz! <3 

          

Get the fuck up?

 

Fett skön låt hahaha

Kan man kalla det lyckans dag kanske?

Vad är lycka egentligen?
När man vaknar med ett leende på morgonen och tackar för att man finns?
När det är fredag och man bara har två små lektioner och får sluta innan lunch?
När ett politiskt ungdomsförbund bjuder på lite glädje och godsaker?
När man skrattar åt allt?
Eller kanske när man ska se Chris Brown på hovet med Cassie och co?

Det här är fan vad jag kan kalla för Lyckans Dag!

Återkommer om kvällens konsert senare ikväll eller imorgon! Jag måste nog fråga runt efter en liten digitalkamera som jag kan ta med mig för att fota. Jag har inte lust att släpa med min smått opraktiska systemkamera. Hör av er om ni vill låna ut till mig!

C ya! <3

Chris Brown med älskade Cassandra imorgon

Hej!


SHIIIIIIIIIIT!!! "Shit shit shit shit shit"

Okej, nu sansar jag mig. Ni vet smset jag fick tidigare? Jo, det var inte av Lasse från Eslöv, utan Cassie som skickade det smset.


Cassie: Har en gratisbiljett till Chris Brown. Äru på? J

Jag (som inte fattar ett skit): JA LÄTT SOM FAN!!! När är det? :O

Cassie: imorgon klockan halv 8.


Här tog det stopp. Jag var helt förvirrad. Jag förstod inte om hon drev med mig eller inte. Enda sättet att få reda på det var att logga in på Fejan. Där fann jag henne.. och då var det öppet och klart om att jag Begonia Retina Randhav ska få följa med Cassandra Svensson på CHRIS BROWN! Nu måste jag plugga Chris Brown-låtar så att jag inte står och ser helt dum ut bland 1000 andra människor. Fan va skönt.


En sak som står i vägen bara.. min syster! Akasya, Ernesto och jag skulle ju dra till stan och så imorgon. Men nu får det bli så att vi får dra vidare efter konserten istället! Måste snacka med min syster nu! Hon kommer bli så jävla glad för mig, hon kommer att avundas mig. Mohaha!


Tack så jävla mycket Cassie! Fan vad kul vi ska ha tillsammans imorgon <3


Denna sångare och dansare ska jag och Cassie stå och sjunga och
dansa till imorgon. Det kommer att bli så jävla underbart. <3

Fantastiskt, underbart, grymt jävla kul!!!

Ni kan inte förstå vad som nyss hände mig! Fick ett sms som gjorde min dag! Det är sjukt... Jag är i extas för tillfället. KAN KNAPPT SKRIVA!! Fan vad glad jag är! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!!! TAAAAAACK

Vad fan händer med teamet?

Vad är det här? Ocoola tjejer som bara drar sig ur vårt fotbollslag precis när vi ska anmäla oss? Det här kommer jag sent att glömma. Ni vet vilka ni är (Jossan och Cissi). Haha! Vi var helt förkrossade och visste inte vad vi skulle ta oss till så jag gick förbi grannen och hennes vänner och värvade dem till laget. Nu är vi 4 stycken till i laget och det är riktigt kul. Fan vilka coola tjejer va? Efter skolan följde jag och Julia med hem till Lollo för att träna lite PES. Man måste ju äga sönder på fotbollsturneringen. Sen kom Bvl efter att han chillat i skolan lite. Jag som aldrig har spelat PES förut ägde fan sönder?!?! Vilken grym tjej!

Love on the Lavaaa!

Blixthalka och hungersnöd

Helvete!! Jag är så hungrig att jag blivit snurrig. Det finns ingenting annat hemma än köttbullar och det vill jag inte äta. Jag bad förresten mamma om att göra pannkakor till mig, men hon pallade inte. Så hon lovade att hon skulle göra det till mig imorgon istället. Yeeey!

Ikväll får jag gröt och kakor till middag istället. Eller gröt först, sen kakor!


Men nu till fakta. Jag gick nyss in till köket för att hämta ett äpple till mig. Jag tände aldrig lampan för att jag ändå såg mitt mål. Det var som inprogrammerat i min hjärna. Efter att jag tagit tag i mitt äpple tittade jag ut snabbt och såg en man i världens längsta halsduk halka på isen. Hahahaha! Den gjorde ont kan jag säga er. Sen reste han sig snabbt upp som om ingenting hade hänt.


Tro mig, I saw you!
 

Förr och..................................................... nu! Jag känner mig som en hungrig 
                                                                            Begonia vilsen i skogen! 

All the nice clothes come from Urban!

Hola suecos y no suecos (quizás inmigrantes)!? :D

Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Var tvungen att sitta kvar och skriva lite på min novell om Tansan och Domdo! Det finns faktiskt människor som heter så... eller inte? Källan som inspirerade mig var Afrika. Men jag satt inte ensam, utan jag hade kära Cassie vid mig som också skrev på sin novell. Hur mycket hon eller jag fick gjort är en annan femma. Cassie är inte typen som skriver, utan mer den som sitter och sminkar sig och väntar på att inspireras av...... sin nya foundation från Max Faktor! Haha nej skojar bara! Själv skrev jag två sidor som börjar närma sig sitt slut.


Nog om skit! Jag skulle vilja sova nu faktiskt, men jag har bestämt mig för att göra mig själv pannkakor med chokladsås och glass ELLER bara be mamma snällt om hon kan göra det. Det jag egentligen suktar efter är mockarutor ( eller mochoroto som jag och Cissi säger). Allt tackvare Jossan! Hoppas dina mockarutor smakar.


Återkommer när jag fått i mig mat! Kollapsar snart.. ERROR!!!

            
Min bror skulle        Ska fan till Afrika    Tänk att få ta
nog tycka att jag     någon gång i           på det håret!!
borde ha den här    livet.                              
bara för att mitt
smeknamn inom
familjen är
Kakmonster och
Biggish (tjockis)

Tohoop moohoodiiiee

Welcome ladies! Today 8 of ya'll be haveing the chance to become Americas Next Top Model and one of you'll be going home. But today one had to leave us already after the first challenge and that was Hannah (YEEES). Who will be going home next. EEEH "Trans" you're dismissed.

FAAAN att transan drog hem.. ville nästan att den blonda skulle dra! Fan vad glad jag blev att Hannah äntligen drog hem. Hon kunde ju förfan inte ens snacka. Jobbig person. Nu är det bara en till som måste ut, sen kan leken börja! MOHAHA!

 

SING HALELULJA!

"Sing halelulja, c'omon sing halelulja"

Mitt liv är räddat! Hela dagen har jag tänkt på att det skulle vara gott med lite pizza. Pappa ringde till och med mig i skolan och frågade om jag ville äta pizza till lunch. Men bara för att han är sjuk så kan inte jag direkt komma hem för att göra honom sällskap till lunch. Akasya och Ernesto var ju fan ändå hemma! MEN huvudsaken var att han tänkte på mig. Mitt i allting så ändrar han sig och säger att jag inte får någon pizza för att jag ändå inte skulle komma hem förrän kl 3. Då hade jag verkligen ingenting att se fram emot på den här kvällen.


Senare efter att jag kommit hem säger Akasya att det faktiskt finns 2/3 oxfilépizza med beasås kvar i kylen. Så jag struntar i att säga farväl till henne (när hon skulle iväg) och kutade till kylen. Efter en timme eller så blir jag riktigt hungrig efter att ha diskuterat kändisar under Obamas ingång i vita huset. PIZZAN ÄR I MIN MAGE OCH JAG ÄR GLAD! HIHI!!


Klockan 20.00 är det Top Modie på TV 3. Glöm inte att kolla på det ;)
Är det någon som ens har en favorit? Jag har inte... Mest Sheena just nu.. fast fortfarande inte. Hoppas jag får en det här avsnittet. Så kasst annars.


Sheena you huuutch!


Hej så länge!  

     
Pizza                            Top Modie!!

TEAM UGGLISH TILL DIN TJÄNST!!!!

Tjena gott folk! Vi tjejer som är riktigt coola i klassen och Marsh har bestämt oss för att starta ett fotbollslag så vi kan ställa upp på fotbollscupen i skolan. HAHA! Det där lät fan fel... Jag menade bara att Marsh inte var tjej... eller cool! Haha jo Marsh är grymt cool! :D


Det ska väl bli riktigt spännande och se vad jag har att erbjuda... på bänken? En varm sits kanske? Låter bra tycker jag! Haha nej, men det ska bli kul att få piska sönder några stjärtar här och där.


Vad behöver man göra för att tagga till för en sån här cup då? Jo, vi kom fram till att vi måste träna. Då är det inte i praktiken utan i tekniken. Då kanske ni undrar hur man tränar bra i tekniken om man inte tränar i praktiken. Svaret är simpelt! Man måste spela mycket PES så kan man allt sen. Så på torsdag är det PES-träning hos Lollorollo!


  • Dresscoden (svart/vitt + röd fotbollstejp) är klar.
  • Det är även träningsmaten (cola för coola, energidricka för de mindra coola, dextrosol, kakor och muffin.. kanske en choklad)
  • Träningsschemat (torsdag i lollos soffa)

Vad mer? VI SAKNAR CHEERLEADERS och fler människor på plan. Vi måste värva fler (killar, tjejer, hermafrodit, you name it. Alla är välkomna). Känner ni att ni har vad som krävs för att delta i team uggla så kan ni alltid slänga in en liten kommentar eller prata med vår lilla lagkapten Jullan Engman Wiking!


Låt er inte hindras av att delta på grund av namnet.. Det är bara tillfälligt! (lika tillfälligt som min höstjacka för 2 år sen... den hänger fortfarande kvar).
Vi håller ju på med cheerleading på dansen.. någon från dansen som
känner sig lite sugen på att cheera på oss? hahaha

Förhandsvisning av Pride and Glory på Parken var det va?

Någon förhandsvisning av Pride and Glory på Parken verkar det inte bli någonting av. Jag var för lat för att hämta ut biljetterna från Stan igår och nu vågar jag inte chansa på att åka till parken och hämta ut biljetterna precis innan bion. Känns lite tråkigt att jag missar det här nu eftersom att jag var inställd på att få goffa och titta på en bra film med min kära syster. Det här var inte helt mitt fel faktiskt! Min syster skulle faktiskt ha hämtat ut biljetterna idag, men nej, hon glömde brevet hemma så det sket sig.  För er som vill se den här filmen så är premiären den 21a januari. Edward Norton
är med vilket är lite coolt. Han var ju med i American History X som är en grym film.
Den som inte har sett den säger jag bara, SE DEN!

Duty calls!?

Nej, nu känns det som att jag går och gör mig själv lite chokladpudding med grädde toppat med lite strössel och banan. Jo, tack det lär sitta som smort i min lilla mage. Jag vet iaf att den kommer sitta som smort min mage när jag väl har ätit klart! Hahaha! Lite gott kan man väl få unna sig nu under måndagen, efter att man har fått sluta tidigare och allt. :)
Efter min lilla snack eller titbit (hahaha) ska jag väl ta och titta på lite TV, ut med älskade grisen (hunden) och sedan kanske ta och skriva på fördjupningsarbetet.
VILKEN DUKTIG TJEJ!

     
Vilken gör man?

I kampen mot en ond.. Förbrytare! Vad hände Louise igår egentligen?

Har Louise fått sig en liten smsromans eller en obehaglig början till en strid mellan en psykiskt sjuk man och en oskyldig 16 årig liten flicka?! (förskräckta)
Detta kan sluta illa..


Ja, det är frågan... Igår fick hon något som hon själv beskriver som "lite erotisk men ytterst stötandes sms". Och vad ville denna man då? Jo, mer än vad man vågar gå in på! Hon vågade inte ens svara på smset i sin egen ensamhet utan hon ville vara i mitt sällskap eftersom att jag är en riktig hjälte med god kunfufighter-instinkt. Sån är jag! Hahaha.


Nog med skämt! I skolan skickade vi tillbaka ett sms där vi frågade vem han var. Vi la till en smilegubbe så att inga misstankar skulle väckas. Det gick en tid utan svar, men plötsligt på lektionen får hon ett sms då denna... skurk skriver att han är Lasse från Eslöv. Då undrar man ju vem fan han är och vart fan Eslöv ligger. Då kommer Mr. Christer MEG och säger att "Eslöv ligger i Skåne". Det hela kändes som om vi var med i en episod av Sunsetbeach. Rätt vad det är märker vi att det är Louises glömda tvilling som de trodde var död. Men grejen var att hon aldrig drunknade när hon föll i vattnet och slog huvudet i en sten i havets djup. Nej, hon flöt vidare från Kalmarsand och strandades slutligen i Fånes där hon nu har bott under en brygga i 13 år och smidit onda planer om hur hon ska kunna döda sin tvilling, Louise Ögland. I nästa avsnitt.......

Nej, mer sms än någonsin rullade in i Louises lilla inkorg och jag tror inte att hon har fått såhär mycket sms på... nej, någonsin tror jag!


Hur som helst har vi fått reda på vem snubben är. Om han inte har ljugit om sin identitet dvs. Numret slutar på 3333. fyra 3:or. Osannolikt men yes, så är det! Thank you all for your cooperation. Mark my word you bitch from Eslöv, we will... and
we will find you! My name is Horatio from CSI Miami. We'll meet again! HAHA!!!    

 

Lasse.. är det du? Nej, ingen kaxar mot Lasse Berghagen. Utan honom
ingen allsång på skansen.. eller jo, tydligen! Tjadå!

Då skapade jag min första blogg!

Hej och välkomna till min nya blogg! Jag vet inte riktigt hur jag kom på att jag skulle skapa mig en blogg, men det är fan skitsamma. Nu har jag en så varsågoda och läs om ni känner för det. Från en hater till en... a kom inte på något fyndigt där.


Just nu sitter jag och käkar lite gott med världens jävla värk i fossingarna och benen. Men hur kommer det sig egentligen? Jo, nu kommer heeela sagan om Begonias äventyr på DC:


Idag drog jag på öppet hus på danscenter med Cassandra och Vicky. För er som inte vet vad danscenter är så är det en dansskola som ligger i Stockholm södra. (låter som Marsh med "Stockholm södra").
Jaja vi var där redan vid 13.45 då vi testade på lite afrikans dans som var grymt kul. Jag var förbered på flumdans för människor som ville efterlikna små djungelapor, men det var coolt som fan. Hur som helst dansade vi till livemusik vilket var najs. Det var 5 jamaicaner som trummade på lite trummor + världens sötaste lilla mulattbebis. MEN!! Det var inte bara det vi testade på. Jag testade på lite fusion, vilket liknade crumping väldigt mycket. Sen testade jag på Commercial, aka pussycatdolls-dans, streetdance/hipphopp, popping, locking, och massa annat.
Vi gick igenom massa koreografier och jag har lärt mig lite nya moves. DE NI! Vissa saker var roligare än andra. Men mina favoriter var lätt popping och affro. Synd att man inte fick testa på balett eller något annat kul.

Det var lite synd att det var så överfullt på vissa klasser så man inte kunde röra sig. Det gick knappt att andas på grund av att det var så många. Då förstår jag verkligen inte varför folk stannar kvar och ändå dansar när allt de egentligen kan göra är stå på samma plats som ett gäng packade sillar.


Det var alltså så här mina stackars fossingar dog... Av syrebrist, vätskebrist, fysisk påfrestning och lite till. Efter dansen som slutade kl 17.30 tog vi t-banan till TC, köpte lite mat på donken, drog till pendeln och kastade oss i stolarna för att hämta kraft. Haha tillbaka vägen var väl riktigt najs.


 skulle fan vilja lära mig att dansa balett. De är så äckligt viga också

RSS 2.0