Chilla på grillen sa vi!

Hejsan! Nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka i solen. Fyfan vilket underbart väder det är här ute på altanen. Jag längtar verkligen tills pappa har byggt klart vår utegrill så att jag kan anordna en liten barbeque här på min baksida i sommar. Det kommer att bli underbart! Det enda som kommer att saknas är en stutsmatta och en pool, sen är jag redo för att köra på en OC-style. Haha!


På tal om Barbeque, ska jag grilla hemma hos superhjälte Airman (Årman) med lite vänner i kväll. Det kommer att bli riktigt smaskigt tror jag. Det gäller att vara varmtklädd om vi ska vara på hans baksida hela kvällen. Nu är frågan bara vad jag ska grilla och så vidare. Jag vågar absolut inte köpa gris nu när smittan tagit sig upp hit. Fast pappa tycker att jag kan äta gris i alla fall. Han vill bara bli av med mig... Haha, nejdå! Så lätt blir du inte av med mig kära fader.
 

Bild: google.

Valborg!

I dag är det Valborg allesammans! Tanken var att kanske dra iväg till stan eller Uppsala under dagen och mysa lite med alla vänner. Men när jag vaknade vid niotiden och satte mig upp i min säng kom jag och tänka på varför jag skulle vilja gå upp och ta bussen till Uppsala. Jag tyckte att ordet sova lät så harmoniskt att jag lade mig ner i min säng igen och somnade om. Därför sitter jag nu här och väntar på att jag ska orka pallra mig till duschen så att min dag ska kunna sätta igång. Det är riktigt härligt väder ute, så jag tror nog att jag och några vänner ska göra en picknick och sitta på någon gräsplätt någonstans och njuta utav livet innan kvällen.


Ikväll vet jag i alla fall vad som väntar. Det kommer att bli en liten grillning och sedan en snabb sväng förbi brasan för att köpa en hederlig sockervadd (som jag äter en gång om året, just på valborg). Det kommer att kännas konstigt att gå dit och köpa en sockervadd utan min syster, eftersom att det alltid var vi som gjorde det sedan vi var små. Hoppas du har det bra Akasya. Jag saknar dig jättemycket!


Ha det bra allesammans! Jag återkommer med mer saker lite senare. Ni glömmer väl inte att Kungen fyller år idag? Grattis på dig Kungen, hahaha!


Jag och Kevin under Valborg 2007! Fan vad små vi var. Jag kommer ihåg
att det duggade när den här bilden togs och att Kevin inte kunde se mig på
grund av elden som flammade bakom mig. Den här dagen och kvällen var
grym! <3

Hon påstod sig vara en Playboymodell

I dag dömdes en 31-årig kvinna för att ha låtsas vara en playboymodell med ett dödsjukt barn. I själva verket var hon inte alls ens en baddräktsmodell och hon hade inte heller ett barn. Efter att ha lurat flera svenska män genom att sprida sin falska identitet och ljugit som sin leukemisjuka dotter har hon lyckats tjäna hundratusentals kronor. Det roliga var att detta inte var hennes enda lögn. Till vissa offer/kunder ljög hon även om att hon levde under hot och behövde rädda sig själv och dottern. Därför dömdes hon i dag till 1 år och 6 månaders fängelse. Hon är också sedan tidigare dömd för bedrägeri.


Ja, själv tycker jag att hennes plan säkert hade gått bättre om hon hade sagt samma lögn till alla sina offer. En av männen länsade sitt konto på 100 000 kronor för att hjälpa henne. Då förstår man att den här kvinnan har gjort detta förut och därmed är mer än bara rutinerad.

En kvinna la ut den här bilden på en hemsida och påstod att
Den här bilden påstod hon föreställa
henne själv. I själva verket är det en
bild på Cori Nadine. Bilden kommer
från Aftonbladet.

Smittan har nått Finland!

Ni minns väl att jag skrev om svininfluensan i går? Apropå det... Den har nått Norden nu. Det sägs att smittan inte är längre bort än i Finland nu. Den har redan spridit sig över hela Europa. Det kan vara en tidsfråga innan den börjar sprida sig runt över hela Skandinavien. 159 personer beräknas ha dött på grund av det här förbannade viruset.


I dag isolerades en Finländsk kvinna som misstänks ha blivit smittad. Hon hade precis som svenskarna varit på en resa i Mexico under en längre tid. Dock insjuknade hon direkt när hon kom tillbaka till Finland. Kan det vara en noja som hon bara inbillat sig eftersom att det råder en hysteri om sjukdomen i världen just nu, eller kan det verkligen vara så att viruset har nått oss och snart knackar på vår dörr? Jag vill inte säga det, men jag tror att skräckfilmen just har satt igång. Jag har bestämt mig för att inte spela rollen som den uppblåsta bimbon som springer mot fel håll, ramlar och tillslut brutalt mördas av galningen. Nej, jag tänker vara den som överlever. Haha, jag talar i metaforer! Det jag menade var att jag inte tänker riskera att bli sjuk genom att vara naiv, utan jag tänker hålla mina ögon öppna (men munnen stängd).   


Den stora pricken är var kvinnan befinner sig. Om hon är sjuk betyder det
att andra kan bli sjuka. De kommer att smitta varandra, sedan befinner vi
oss vipps i filmen 28 dagar senare. Därefter kommer smitta sprida sig
från person till person och nå Sverige. Andra delar av Europa lider redan.
Allt pekar på att smittan kommer hit, men det är lugnt! Vi hittar en lösning!
Bild: Google

Britney Spears till Sverige

Har ni hört om att Brittan ska komma till Sverige och hålla sin konsert i Ericsson Globe den 13:e juli? Hur underbart är det inte att ens barndomsidol kommer till Sverige av alla länder? Hon har verkligen blivit efterfrågad sedan hennes grymma comeback. Hur många av er känner inte till hennes gamla låtar som t.ex. Lycky, Hit me baby one more time eller hennes nyaste hittar som t.ex. Circus, Peace of me, If u seek Amy och självklart Radar? Ni kan inte ha missat hennes senaste låtar som spelas på alla radiokanaler just nu. Hon är en popstjärna in i det sista och snart är hon här, haha. Så nu undrar jag om det är några utav er läsare som ska gå på hennes konsert? Jag och min Britneyälskande vän Cammish har pratat om att dra på hennes konsert om hon någon gång skulle komma hit det vill säga. Men jag tror inte att det blir av med tanke på att en enda biljett kostar 4500 kronor. Just det, fyratusenfemhundra riksdaler kostar en enda biljett. Det är absurt att en enda biljett ska kosta så mycket. Vilka tror de vill komma och se henne live när det är så dyrt? Inte ens Madonnas eller Chris Browns biljetter såldes för så mycket.


Jag vet i varje fall att jag absolut inte kommer att kunna gå på Brittans konsert även om jag egentligen skulle vilja det, men ni som ska det önskar jag verkligen er all lycka att få tag på en biljett när de väl släpps den 11:e maj klockan 09.00. Var beredda. Se till att skriva in en påminnelse i er Almernacka på mobilen så att ni inte missar kanske årets stora händelse. Haha!  


Bild från google.

Fredagens Uppsalabilder

Jag tänkte att ni kanske ville se lite bilder ifrån födelsedagsfesten i Uppsala då vi firade Lådans 18-årsdag!


Honte och MT. MT hade jävligt roligt ser man här. Haha, fyfan vad jag skrattade
åt Fredrik och MT under natten när MT skulle vila. De gnällde som ett gammalt
gift par. Haha!


Här är en rockig bild! Det ser ut som om jag inte har något
hår på den här bilden nästan. Haha!


Calle, Wikman, UppsalaÅsa och Fredrik. Fyfan vad rolig Fredrik var! Haha!


Snygga 18-åringen!


Haha när vi alla skulle sova så busade Fredrik, Wikman och Finne genom
att springa runt och fota alla som sov. Gud, vad arga vi blev! Vi ville nästan
döda dem. Men Hansson verkade i alla fall inte bry sig, med tanke på att han
sov med en macka på armen halva morgonen sen.

En lång lång helg!

Hejsan! I dag har jag inte gjort så mycket. Efter skolan gick jag med Modou och grannen till Sibylla och mötte upp Sellis och hans bror Pajas, samt Hampus. Där satt vi bara och tog det lugnt och åt chipps.


Men i dag är det en ganska speciell dag. Det är nämligen så att det var sista dagen i skolan fram tills på måndag. Det känns riktigt härligt faktiskt, haha! Det blir en sådan där långhelg som jag älskar så mycket! I kväll har jag inte den blekaste aningen om vad som händer, men någonting hittar jag väl på tillslut. Hur lydde mitt motto? "Allt löser sig alltid" var det, va? Haha!

             
Något sådant ska jag väl äta i kväll! Haha! Bilder från google.

Gröna Dalen och gangstergrabbarna

Snart ska jag gå ner till fotbollsplanen och titta på lite fotbollsmatcher. Det är så att Hp1:orna (Handelsettorna alltså) ska tävla mot varandra. Det kan bli ganska roligt att se, eftersom att Hptjejerna är ganska klena, eller? Hahaha, nejdå, de är säkert jätteduktiga. Jag har ju aldrig sett dem spela så det är helt enkelt upp till bevis. Efter deras match ska Calle och de andra grabbarna spela en match också. Jag minns inte om de skulle möta Hpkillarna eller om de skulle möta några andra. Jag hejar givetvis på mina gangstergrabbar. Haha!


Nej, nu måste jag skynda mig att hitta en tjocktröja och så vidare för snart måste jag börja traska neråt. Vi hörs senare allesammans. <3

Årets första kulglass

Hejsan! Jag kom hem för en stund sedan. Just nu sitter jag och äter vindruvor och mandlar medan jag lyssnar på härlig musik. I dag har jag haft ett prov och ett föredrag om Nelson Mandela som jag berättade om förut. Ganska tufft, men jag är glad att allting är överstökat nu.


Efter skolan gick jag och Mickan och köpte varsin glass. Jag köpte en bägare med tre kulor av smakerna salt lakrits, choklad och vanilj cookiedaw och strawberrycheesecake. Det var riktigt gott må jag säga er. Medan jag åt den där glassen kände jag verkligen hur hela magen pirrade av lycka. Det var ett helt år sedan man åt kulglass och nu plötsligt äter man det igen. Det är ett tecken på ljusare tider och jag älskar det! Senare tog jag det lugnt med lite grabbar på trappan och efter det gick jag och Mickan vidare och fann oss själva vid ett nytt gäng vid gröna dalen som och tog det lugnt. Vi satte oss där en stund där det planerades om festligheter kring Valborg. Haha, någon som kanske ska göra någonting speciellt då kanske? Bara det är fint väder så ordnar sig allting.


I'm in heaven! Bilden är från google.

Svenskar är smittade

Nej, nu räcker det. Först var det galna kosjukan, sedan fågelinfluensan och nu svininfluensan. Vad är det här? Det känns som om någon försöker förmedla någonting till mig. Sluta äta kött kanske? Nej, jag vet inte vad det är frågan om. Det är nästan så att folk börjar misstänka några överdrivna vegetarianer för att ha spridit ut en smitta hos djuren för att tvinga folket att sluta äta kött. Vilket absurt tänkande, va? Men än finns det flera av oss paranoida människor osm säger "tänk om?"


Flera svenskar har kommit tillbaka ifrån en resa i Mexico och riskerar nu att bära på smittan som kan föras vidare från person till person. Den är resistent mot vaccin och verkar därmed inte gå att bota. Om dessa människor är smittade, betyder det att vi andra i Sverige löper risken att också bli smittade. Det känns som om jag har hamnat i en skräckfilm där jag inte kan springa åt något håll på grund av att vart jag än vänder mig så finns det ett virus som bara väntar på att ta sig in i min kropp. Okej, kanske inte riktigt så... Men det är verkligen otäckt. Det är så fruktansvärt att jag tänker bli vegetarian på deltid. Nu kanske ni undrar vad det är för nonsens jag talar? Men det är så att jag tänker sluta med att äta kött i skolan på grund av att jag helt utav inte litar på vad det är för (förgiftat halvfabrikat) kött som serveras i skolan. Jag kan endast äta sådant kött som jag själv varit och handlat. Plus att skolans kötträtter inte är så smaskiga heller.


Det här stackars svinet set inte speciellt friskt ut om jag ska få uttryka mig
korrekt. Bilden kommer ifrån google.

Världens största blomma

Hejsan! Nej, det här inlägget handlar inte om mig utan om världens största livslevande blomma. I dag är det nämligen så att Rafflesia är världens största blomma. Den växer i Malaysia och Borneo och dess lukt påminner om ruttet kött. Det är inte riktigt vad jag skulle kunna förvänta mig av en blomma... Men hur är det egentligen med den här blomman då? Jag minns att jag läste om den i Guinness rekordbok när jag var ungefär 9 år. Där stod det att världens störta blommor hade en sådan stark lukt att en människa kunde dö av dess stank om han/hon inte bar en gasmask. Blomman skulle vara cirka 3 våningar hög och se ut som en rosknopp med gigantiska blad kringliggandes. Men den här Rafflesiablomman är tydligen bara 100 cm bred och väger upp till 10 kg. Jag är besviken om jag ska vara ärlig. Jag var beredd på att läsa om en mördarblomma, men istället får jag läsa om en liten stinkande krukplanta som äter insekter till frukost.


Jag måste nog tänka på fel blomma helt enkelt, haha!


Bilderna är lånade från google.

Pictures from the Nordic Wella show!

Jag tänkte att jag kunde ta och visa några bilder från Wellavisningen jag gick i torsdags. Dessa bilder har jag tagit ifrån Martinas BDB, så de är inte mina. Haha, det finns en del ganska... roliga bilder! Hahaha, jag skrattar ihjäl mig. Ja, ja njut!


Här kammade norska Eric mitt hår och funderade på
vilka färger vi skulle använda till mitt hår.


Det slutade med att vi använde oss utav de här färgerna. "We made some
art!"


Hahaha! Snygg bild , va? Efter det var det dags för frisören från Finlandia att
smeta på färgerna genom att bre på lager på lager i olika färger. Jag
trodde att mitt hår skulle bli som en liten färgpalett igen, men det skulle bli
lila och rött, haha.


Under tiden då vi hade lite rast, åt vi en massa. Det här
är Martinas glassiga hår och jag som leker lite hide and
seek i bakgrunden.


Norske Eric klippte och stylade mitt hår. "We'll keep the length, okey?" sa
han, men så blev det inte. Det slutade med att jag fick en raklugg. Eric är
en man med många idéer, så man vet aldrig hur saker och ting slutar, haha!


Senare var det dags för lite genrep. Här är bra en femtedel av alla modeller.
Som jag sa tidigare var vi ungefär 20 modeller. Haha, vi alla fick en karaktär
av danske Benjamin som vi skulle leva oss in i när vi gick på catwalken.
Mitt team blev de lekfulla och de enda som faktiskt fick skratta och le när vi
gick.


Behind the scens! Titta bara på Emma i gräddvit sidenklänning. Hon blev
så snygg! Hon såg riktigt vintage ut. Sist fick hon en riktigt snygg och geekig
frisyr som man bara ville ta på. SNYGGT!


Här blir Marina sminkad av vår makeupartist Therese. Som sagt hade vi en
väldigt speciell trend. Ni minns väl vad den handlade om? Vertial life heter
den i alla fall. Haha!Vi tog ett snabbt foto innan vi skyndade oss till tåget. Självklart fick vi alla
varsin goodiebag proppad med massa godbitar för vårt hår. Gud vilka kläder
vi fick på oss! Haha!


Här satt vi och väntade på tunnelbanan till Centralen. Fyfa-an vad folk glodde
på oss när vi satt på tåget. Det var nästan så att man ville skrika "Nej alltså
vi har gått en visning för Wella. Det är därför vi är så spacklade"
. När jag och
Martina sprang mot vårt tåg på Centralen såg jag några som glodde på oss
extra mycket. När vi sprang förbi hörde jag en av dem säga ett långt "Fyfaaan".
Hahaha, vad gör man?

Glitter och glamour

Hejsan! I dag vaknade jag med en förfärlig värk i mina fötter. Det var så att jag var på glitter och glamourpartaj i gårkväll och dansade i högklackat hela natten. Haha, det är sådant man får ta stryk för senare. Allting slutade med att jag tog av mig klackerskorna och dansade barfota på grund av att det gjorde för ont efter sådär fyra timmar av konstant dansande. Det kändes som om mina fötter hade befriats från en mäktig plåga när jag väl tagit av mig skorna. Jag är väldigt glad för att jag tog mina 6-centimetersklackar istället för mina 11-centimetersklackar. Tänk er hur ont jag hade haft i sådana fall i dag.


Hur som helst hade jag det ganska roligt med mina vänner i gårkväll. Nu ska jag ut i solen och njuta av min söndag. Förresten vill jag bara berätta anledningen till att jag inte bloggade någonting igår. Det var nämligen så att Internet hade kollapsat här hemma, men nu är den tillbaka igen så att jag kan blogga. Vi hörs snart igen! <3

Mot födelsedagspartyt OCH IVÄG!

Snart är det dags att åka hem till Cammish för att hämta min svarta klänning som jag hade på mig på min födelsedag. Nu ska jag ha den på ännu ett födelsedagsparty. Haha, det kanske kan bli min födelsedagsklänning. Vem vet?


Efter att jag har varit och bytt om hemma hos Cammish, måste jag skynda mig för att hinna med 19.30-bussen till Uppsala. Där kommer jag att möta alla andra som ska dit och därefter kommer jag att ta farväl av denna lilla småstad för en lång, lång tid. Okej, en dag då! Haha, so long and have fun! <3


Sa du rock? ROCK!!! Nu åker jag och rockar lite electrorock med alla rockare!
Hahaha! See ya'll soon, but not too soon!

En helg + tre skoldagar = en extra långhelg

Hejsan allesammans! Min dag har varit ganska lugn. Efter skolan fikade jag med Elin och Emma på Finkan. Det var extra mysigt på grund av att vi hade ockuperat hela soffan där, haha. Jag har inte hunnit göra så jättemycket än, men i kväll bär det av mot Uppsala i alla fall. Där ska jag fira Ådi som har fyllt 18 år ganska nyligen. Det kommer att bli riktigt roligt tror jag. Jag kanske skriver lite senare, men jag lovar ingenting. Kika in ändå vet jag! Nu måste jag gå och fixa i ordning lite grejer inför i kväll. Ha det så bra! <3

Ps! Efter den här helgen går jag bara i skolan från måndag till onsdag. Därefter har vi studiedag under självaste valborgsmässoafton och sedan är det ju 1:a maj och då är jag också ledig! Det är en lång lång helg som väntar mig. Haha!


Här är den lilla partypinglan, Ådi! Snygg eller?

Nyklippt och nyspacklad

Hej allesammans! I dag har jag inte heller hunnit att blogga någonting på grund av att jag har varit på studion hela dagen och kvällen. Som jag sa i går så gick jag en visning för Wella i dag. Det var en skandinavisk visning med frisörer från hela Skandinavien och så vidare. Det var nog den största visningen jag har gått faktiskt, haha.


Jag hade tyvärr inte med mig någon kamera med mig i dag eftersom att jag hade så bråttom på morgonen. Därför kommer ni att få se bilder som Martina har tagit imorgon istället. Men tro mig, ni vill inte se bilderna på mig och martina. Haha, ni vet väl hur jag berättade att min trend var ganska galen och spexad. Ja, i dag utformade vi den till lite mer än så. Martina hade till exempel en latexbody på sig, HAHA! Gud, det var sjukt. Vi hade väldigt stressigt de två sista timmarna när det gällde klippning, färgning, sminkning och klädvalen. Allt kom verkligen i sista minuten kändes det som. Haha, det enda vi modellar gjorde under dagen var ju att sitta och ta det lugnt med mat och dessert. Det var sjukt mycket godsaker att äta. Det visste i alla fall jag och Martina.


Ni kanske är lite nyfikna på hur mitt hår ser ut nu. Jag kan säga så här; det är kortare än förut, mycket kortare. Jag har lugg nu, med en del längder som är så himla poppis nu (så ni som är sugna på att följa trenden kan ju klippa er riktigt kort men spara några spontana längder). Min hårfärg är ganska diskret om man ska jämföra med senast. Förut hade jag ju neonfärger i håret. Kolla i min kategori bara! Nu har jag röda effekter och väldigt mycket lila i mitt hår. De kallade mitt hår för "A work of art". Jo, jag tackar jag, haha!


Hur som helst får ni höra mer om visningen och så vidare imorgon tillsammans med lite bilder. Okej? Haha, vad bra då hörs vi i morgon för nu måste jag faktiskt ta och äta mina färska gratisbullar från 7 eleven. Det känns som om jag har blivit behandlad som en kung i dag. Haha, puss och hejdå!


Mitt gamla hår. Jag älskade det som fan! Men man kan
ju inte se likadan ut hela livet, haha!

Röyksopp ft Robyn

Den här låten är med i vår nya koreografi på dansen i skolan. Jag tror att dansen kommer att bli ganska intressant! Haha, den är rolig att dansa till och låten har fastnat i mitt huvud. Jag gillar den faktiskt! Det är en sådan där typisk "Monkilåt". Ni vet sådan där musik som spelas på klädaffären Monki, haha. Electro, bitbop och franska memoarsånger om lust och kärlek är kort sagt vad som spelas i den där butiken. Haha, det är annorlunda men ibland är det skönt... förutom när de börjar spela det sist nämnda. Då äcklas man bara! Haha, jaja nu ska jag sluta tjata om det och låta er lyssna på låten. Den är annorlunda, men ganska skön faktiskt!

Wellatime

Hejsan! Om ni undrar varför jag inte har skrivit någonting i bloggen i dag är det för att jag har varit på Wellastudion i princip hela dagen, sedan det att jag slutade skolan. Jag nämnde ju förut att jag skulle klippas och så vidare inför en visning jag ska gå i morgon. Ja, hur som helst åkte jag in till Östermalm så att jag var där vid fyratiden. Det var så himla roligt när jag skulle in på studion. Det är så typiskt mig att alltid gå förbi studion (eftersom att jag alltid tror att studion ligger på andra sidan vägen i byggnaden framför). Samtidigt som jag gick på vägen såg jag en man som stod och rökte.  Jag fortsatte att gå, men när jag sedan sneglade åt sidan upptäckte jag att det stod Wella över hela fönstret. Då förstod jag att jag hade gått för långt igen. Haha, så istället för att gå tre steg tillbaka och bara gå in i studion var jag tvungen och säga "Oops! Haha oh" och därefter gå in. När jag väl var där inne hälsade jag på alla och Märta som kom rusandes. Hon presenterade mig för min danske frisör som precis hade kommit utifrån. Då upptäckte jag att det var han jag hade gått förbi, haha. Medan vi hälsade på varandra blev det så att vi började tala engelska med varandra. Jag hade ingen aning om att han var dansk och han hade ingen aning om jag var svensk eftersom att jag hade använt engelska uttryck där utanför. Så vår inledande konversation lät ungefär så här:


Dannish: Hi, how are you?

Jag: Hi, fine thanks, You?

Märta: Haha, ja vi jobbar på samma salong i Köpenhamn.

Jag: Wait... why are we talking English then?

Dannish: Haha, I have no idea. I just do that some times. Swedish?

Jag: Haha, ja tack!


Det var ganska roligt faktiskt! Efter att jag hälsat på lite människor, satte jag mig ner och åt lite gott. Det blir alltid så när man kommer dit. Det finns alltid en massa utställda kakor och annat gått. Som ni kanske har märkt har jag en tendens att alltid överdosera varm choklad när jag är där, haha!

Nu tror ni säkert att jag har en ny frisyr och allting, va? Haha, dessvärre måste jag tyvärr avslöja att jag och flera andra modeller inte hann bli fixade i dag på grund av några komplikationer, men det är okej för de fixar allting i morgon då istället. Istället för att fixas satt jag bara och tog det lugnt med resten av modellgänget. Min danske frisör kunde inte bestämma sig för vad han skulle klippa för frisyr på mig. Han har en sådan livlig fantasi. Nu kände han att det bara var bra om han fick fixa i ordning mig imorgon så att han kunde komma med någonting riktigt snyggt. Det får vi hoppas på!

Dagen jag har väntat på

Hola amigos! I dag fick jag det jag har väntat på i över en månad snart. Jag fick nämligen mina nördglasögon. De var hur fina som helst! Jag är verkligen jätteglad över att jag äntligen får ha på mig dem nu, haha. Fast det var en sak jag inte var nöjd med riktigt. Ni minns väl att jag hade beställt ett muffinhalsband också? Jo, jag fick inget muffinhalsband utan jag fick en muffinring istället. När jag stod framför spegeln på skoltoaletten med Amanda och Camilla märkte de direkt hur mitt ansiktsutryck förändrades då jag öppnade förpackningen till mitt "halsband". Allt jag kunde höra var hur Camilla sa "Åh nej..." och hur Amanda stressat sa "Tänk inte på halsbandet. Titta på dina glajer istället. Du har ju glasögonen, tänk på dem". Då brast det för mig. Jag tittade upp med en gapande mun och skrek "EN RING? VI BESTÄLLDE ETT HALSBAND!!!" Hahaha, men nu när jag tittar på mitt vänstra ringfinger så känner jag mig ändå ganska nöjd. Det kanske inte gjorde någonting i alla fall. Men det kanske bara känns så för att jag har vant mina ögon.  

Enya

Jag satt nyss och kollade in Célines BDB (bilddagbok för er som inte vet) och såg att hon hade skrivit om en viss låt av den härliga sångerskan Enya. "Det känns som att man svävar bland moln!"  hade hon skrivit. Ja, Céline hon är en jävligt skön sångerska, men det verkar som om du går på någonting. Hahaha!

Nej, jag skojade bara. Det är sant, man känner sig alldeles frälst när man lyssnar på sådan musik. Jag minns just en dag när jag var 13 år som jag tänkte ta och berätta om lite snabbt för er nu. Det var så att jag hade fixat i ordning en spelningslista på min dator med en massa Enya/ Sagan om ringen-musik. Eftersom att jag tycker om att lyssna på sådan där "world of warcraft-musik"/skogsmullemusik någongång i halvåret, så satte jag igång den där spelningslistan på lagom hög volym efter skolan en dag och lade mig i min säng och bara låg. När klockan hade blivit halv fyra kom min mamma hem från jobbet och öppnade dörren till mitt rum utan att jag märkte någonting. Sedan kom hon fram till mig och ropade "HEJ SA JAG! Har någon dött eller är du besatt av någonting?" Rätt vad det var kom min bror in i rummet och sa "Fan, jag trodde jag sov. Eller... jag sov och jag drömde om att jag var med i Sagan om ringen och slogs mot den där jävla Gollum. Nu fattar jag vafan jag drömde om det. Du är ju fan inte klok. Sitter och lyssnar på jävla deppmusik. Du ger oss cancer, sänk förfan!" Hahaha, ja det här var flera år sedan, då jag bodde i en lägenhet med en massa underliga grannar. Ja, jag kom bara på det här nu när jag tittade in på Célines BDB, haha!


Enya, bild från google.

Time for some change perhaps?

Hejsan! Gud, vad den här dagen har gått fort. Det känns som om det inte var så länge sedan jag gick ut ur huset tillsammans med Ronja för att gå till skolan. Nyligen pratade jag med Bea från Wella (där jag hårmodellar) angående förberedelserna inför en visning jag ska gå för dem på torsdag. Vi bestämde vilken dag jag skulle komma in och klippas och färgas. Äntligen ska mitt urtvättade hår få nytt liv i sig, haha. Jag undrar bara vad det är Märta har för planer när det gäller mitt hår. Sist sa hon i alla fall att hon skulle göra någonting extra speciellt med mig nu i april. Jag litar på att Märta gör ett bra jobb, så alltig är lugnt för min del!


Så här såg jag ut under min senaste visning.

Parlamentet!

God kväll allesammans, haha! I dag har jag inte gjort så mycket alls. Jag har faktiskt bara njutit av min söndag och ätit i princip hela dagen. Haha, det borde alla testa att göra någon dag. Man mår så bra utav det! Snart ska jag springa iväg till mitt rum för att slänga mig i min motersäng och titta på parlamentet som började för några minuter. Sedan ska jag väl ta och tvinga pappa till att lyssna på mig medan jag berättar om de falska ryktena om Marie-Antoinette, Drottningen av Frankrike under den franska revolutionen. Haha, ja det är en svensk/historiaredovisning jag har i morgonbitti.  


Bilden är tagen från google och visst älskar väl alla parlamentet? Haha!

Två söndagar

I dag är det min andra söndag på veckan. I går bestämde jag mig för att den här veckan skulle bestå av två lugna söndagar istället för en lördag och en söndag. Det var riktigt häligt om jag ska vara ärlig. I går gick gjorde jag inte så mycket faktiskt. Jag gick ner och tog det lugnt nere vid västerängen med lite folk. Haha, jätte intressant!


En sak vi spekulerade kring var vad man skulle ha på sig på Marias och hennes väns 18-årsfest nästa lördag. Temat är Glitter och Glamour och det säger mig mycket men väldigt lite. Haha, så jag bestämde mig för att googla temat för att få lite inspiration. Det enda jag fann var bilder på Victorias's secrets änglar och lite glittrande skor. Då kan man ju börja fundera på hur temat egentligen ska uppfattas. Jag tror inte att det är ett sådant jätteproblem. Jag brukar kunna hitta på saker i sista sekunden. Ett exempel är när jag hade mitt lilla halloweenpartaj i höstas och jag virade in mig i ett lakan och sa att jag var Kleopatra! Fyndigt, va? Haha, allt ordnar sig alltid.


Googles definition av glitter och glamour. Jo tjena, så ska jag absolut gå 
klädd på lördag... not... HAHA!
  

Nördglasögon

Kommer ni ihåg "Nördglasögonen" och muffinhalsbandet som jag skrev om förut? Det inlägget kan ni läsa här. Hur som helst har de äntligen anlänt till Sverige direkt from the States. Så på måndag gäller det! Då har Lollos mamma sagt att hon ska hämta dem från Uppsala där de vilar i goda händer. Det kommer att bli grymt härligt att äntligen få sätta på sig de efterlängtade bågarna. Haha!

Jag undrar hur länge jag har velat ha sådana här glasögon. Nu åker vi tillbaka i min lilla tidsmaskin för att fräscha upp minnet. För ungefär två eller tre år sedan började jag lyssna på Slagsmålsklubben som jag är säker på att många av er har hört talas om. Det var så att en av medlemarna, Frej hade ett par så kallade nördglasögon. Jag minns att jag tyckte att han såg så jävla cool ut och det gör han ju fortfarande. Jag och min kära vän Lollo kom att älska Frej på grund av hans kläder i princip, haha! Det var väl där vi snappade upp det där med nördglasögonen. Ett år senare kom det att bli en trend, vilket gjorde att flera började använda sådana glasögon. I dag använder ungefär halva jorden den här typen av glasögon, haha! Men det är väl skitsamma?
Jag har längtat efter dessa!

Vi kunde ha dött!!

Hallå, hallå! I går var jag hemma hos Natta med lite vänner. Vi var nere på hennes rum och tog det lugnt med lite musik. Under kvällen berättade MT en mycket rolig sak. Det är nämligen så att ett band hade frågat om han ville vara deras sångare i sommar på deras Tysklandsturné. Det förvånar mig inte. Jag har alltid vetat att MT en vacker dag ska bli någonting inom musiken och det här är bara början. Jag är så jävla stolt över honom och jag hoppas verkligen att de väljer honom som sin sångare.


Senare under kvällen bestämde vi oss för att cykla vidare till sågabacken för att träffa alla andra som var där. Först skulle jag bli skjutsad av MT på pakethållaren som vi hade gjort när vi åkt till Natta, men nu var allting väldigt annorlunda. En åktur med MT skulle resultera med min död. MT var hyperaktiv och full på samma gång (ingen bra kombination... Don't drink and give a lift) och kunde inte cykla ordentligt. De första tio meterna gick ganska bra, men sedan blev det fart på honom och hela cykeln började svänga och vingla så att vi nästan höll på att krascha. Jag var så jävla rädd att jag nästan ville gråta. Medan MT trampade som en galning satt jag bakom honom och skrek en sista bön om förlåta alla mina synder och skona mig från döden. Haha, kanske inte... men jag skrek i alla fall. Tillslut orkade jag inte med rädslan och bestämde mig för att hoppa av cykeln i farten och gå med Calle som skjutsade My. När vi hade kommit till en backe såg jag hur MT trampade fortare än någonsin och hur han rullade i störtlopp ner för hela backen. Jag trodde att han skulle dö i går, men som tur är lever han. Haha!


Haha FAN VAD SNYGG??!?!?! Calle, Greven, Jag, Cammish och Grevens
kid Ida. <3

Your heart is an empty room

Just nu sitter jag med fönstret vidöppet och fläktas av vårvindar. Det känns som om mitt liv egentligen tillhör en musikvideo till en av Death cab for cuties låtar medan jag sitter här och tittar på grannens baksida, där det bränns högar av gamla höstlöv som en gång frusit till stela löv, men som nu tinats upp och torkat för att sedan brännas och glöda på marken. Precis som jag uppmärksammade det som utspelades runt mig, kom den här delen av Death cabs låt; Burn it down till the embers smoke on the ground. And start new when your heart is an empty room. With walls of the deepest blue.

Man kan tolka den här texten på flera olika sätt, men jag har valt att uppfatta den på det mest relevanta sättet. Det är en riktig vårlåt. Allt i texten passar in på mitt liv. Grannen bränner de gamla högarna av löv. Allt börjar om på nytt. Vi börjar leva igen. Vi lämnar gårdagens problem som inte handlade om någonting annat än mörker. Jag känner mig varken nedstämd eller glad, jag är bara lycklig. Haha, and the walls of the deepest blue är den molnfria himlen.

I dag tolkas den delen så. Ja, jag älskar våren!


Bild från google.

Morgonmys

Hejsan! I dag väckte grannen mig vid tiotiden för att hon ville att jag skulle följa med in till stan, men istället för att åka in till stan bestämde vi oss för att ta en promenad och äta frukost tillsammans. Gud, vilken frukost vi åt. Jag förstår inte var min aptit kommer ifrån. Efter frukosten satte vi igång filmen Shrek the third och åt glass med colasås. Haha, det är så roligt att bo nära varandra när man upptäcker att det saknas någonting på bordet. Då är det bara att springa in till huset bredvid och ta det man behöver. Nu fattades det till exempel colasås till vaniljglassen. Då behövde jag bara gå hem till mig och hämta det så att vi kunde äta en fulländad efterrätt.


Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan får vi se vad jag hittar på. Ha det så bra! <3


Jag älskar Puss, haha!

Det var huvudsaken, va MT?

Jag var ute och vandrade i skogen helt ensam, då jag plötsligt fastnade med foten i en grop... Nejdå, hahaha jag var ute på en lång promenad med hunden, då jag plötsligt fick ett sms av My. Tackvare sms:et slutade musiken på min mobilradio som jag lyssnade på att spelas. Jag blev aningen frustrerad men bestämde mig snabbt för att läsa meddelandet. Först trodde jag att My skämtade med mig, men sedan kom jag och tänka på att det var MT hon talade om. Det kanske inte var helt omöjligt i alla fall. Ja, nu undrar ni nog vad det var som stod i det där lilla meddelandet? Det stod nämligen att min söta vän MT hade rakat av sig håret. Nja, det stod kanske inte exakt så, utan mer såhär "MT HAR RAKAT AV SIG HÅRET!!!!!!"


Jag blev galen av tanken att min lilla MT hade rakat av sig allt sitt fina "skolpojke"-hår på grund av att hans nyafärgade hår inte hade blivit som tänkt. Haha, fast det är skitsamma! Hår växer som sagt tillbaka. Hans hår växer som ogräs för den delen. Det dröjer inte länge tills hans "skolpojke"-hår är tillbaka igen.


Här är en allmänt snygg bild på min rockare MT


Jag förstår inte hur den här bilden blev svartvit, men ja, ja! Det här var när
han precis hade färgat håret och det hade blivit svart som natten, nej
blåsvart bara. Haha!


Och här är han nu med rakat hår!!!


HAHAHA! Den här bilden lade jag bara upp för att den va skön! Åh älskar
dig MT!! Och dig med Kalle! BÄSTA FÖRFAN!! <33

Långhelgen kan börja!

Hejsan! Efter skolan följde jag och Ronja med Sellis till tatueraren för att boka en tid till honom. Han ville inte gå dit ensam för att han trodde att han skulle behöva tala engelska. Eftersom att Sellis inte kan prata engelska så behövde han vår hjälp. Det slutade med att vi går in i studion och att Sellis frågar "Tja, kan han svenska eller?"  till en som höll på att tatuera sig. Det hela blev lite pinsamt när tatueraren vände sig om och sa "Ja, jag förstår svenska". Haha!


Efter att ha bokat en tid på studion, gick jag och Ronja vidare hem till oss och gjorde i ordning "lite" (ofta vi äter lite... Det där skulle ha räckt för en familj i hungersnöd) mellanmål som vi sedan åt hemma hos Ronja. Jag kan ju tala om att jag inte kommer att äta kvällsmat efter det där mellanmålet i alla fall. Vi blev klara med ätandet nu, Hahaha! Nu ska jag lägga mig i min motorsäng och ta det lite lugnt eller kanske till och med ta en tupplur i en sisådär halvtimme - timme. Lev livet, vi hörs snart igen! <3   


Jag skulle tippa på att Sellis ska tatuera in
någonting sådant här på underarmen. Det
var i alla fall någonting med tärningar och
flames. Haha, vilken gangster va! Som han
önskar.

Cykeldrama, vi kunde ha dött!

God kväll var det, va? Jag har tyvärr inte kunnat blogga i dag eftersom att jag har varit i skolan hela dagen och hela kvällen. Det var så att vi hade öppet hus för alla nior som skulle börja gymnasiet och så vidare. Då skulle vi arbeta med uppgifter för visa hur det går till på sp, för vi är ju sådana glassare! Haha! "Det finns ju fördelar och nackdelar med allting", som Cecilia en gång sa under en samhällslektion. Och i dag var fördelen att vi fick kvällsmat i skolan och kompensation hela fredagen så att vi får en långhelg som jag älskar att kalla det för. Vill ni höra om saker som varit riktigt roligt kan ni fortsätta läsa här nedan, haha!


Det som har förgyllt min dag i dag var när jag, Cassie, Mickan och Mia gick iväg till Sibylla för att äta efter skolan. Det var mest hemvägen som var rolig faktiskt. Vi försökte åka fyra personer på en vanlig cykel och det gick ju inte så jättebra om jag ska vara ärlig. Haha, vi hade lite problem med att få plats på cykeln. Vi provade med att ha två på pakethållaren, en på sadeln och en som bara trampade. Det slutade med att vi höll på att välta. Vi testade flera olika sätt att sitta på den förbannade pakethållaren, men ingenting fungerade. Mickan och Mia som är så små fick ju plats, men inte jag och Cassie som är långa med fylliga "trunkar" eller hyllor om ni så gärna vill kalla dem för det, haha. Det var ju jag och Cassie som skulle sitte på pakethållaren, så det fungerade ju inte.

Sedan blev Mickan på hugget och skjutsade Mia ca 40 meter framför oss och kom sedan för att hämta mig och Cassie. Då satt jag på pakethållaren och Cassie på sadeln medan Mickan trampade järnet. Den här lilla färden slutade med att vi höll på att krocka med en annan cyklist som vi mötte på vägen. Hela situationen var förskräckligt läskig och vi skrek ut åt bara helvete eftersom att det kändes som om vi skulle krocka, men sedan svängde cyklisten åt sidan i sista sekunden, så vi klarade oss. Jag tror även att den där cyklisten ville jävlas med oss lite granna. Hahaha, hursomhelst var vår lilla hemåttripp till skolan riktigt rolig.


En annan sak som varit härlig med den här dagen (men som hände lite tidigare vid lunchtiden) har väl varit att jag och Meg sprang allt vad vi hade till Centrum efter skollunchen för att äta upp alla Brownies som det var provsmak på inne på ICA. Det var en liten aptitretare inför den långa dagen. Oh ja, det var riktigt gott ska ni veta! Haha!
Bild: lånad från google. Man fan ha någon sådan här! Hahaha!

Alla älskar Twilight

Hahaha! Gud vad jag skrattade när jag såg det här klippet. Det är en parodi av Twilight. Jag älskar den riktiga filmen, men den här parodin är verkligen skön. Nigahiga (Ryan.. Ojsan, ännu en rahan) som ligger bakom den här lilla filmen som visas här nedan, måste nog vara en av de skönaste människorna som finns. Jag kan nästan sätta min mobil på att de här killarna som gör de här filmsnuttarna kommer att bli komiker/skådisar inom en snar framtid. Det skulle inte förvåna mig om de blev kända på riktigt utanför youtube. Tvärtom, det skulle förvåna mig om de inte blev kända. Haha!


OBS! Den här parodin är inte rolig att se om man inte har sett den riktiga Twiligtfilmen. Så ni som inte har sett Twilight kan springa iväg och titta på filmen och sedan besöka min blogg igen för att få er ett gott skratt!


Enjoy! <3


Håll ett tal

Nu har jag äntligen valt vad jag ska berätta om på mitt svenska anförande som jag har nästa vecka. Jag ska nämligen tala om vem Nelson Mandela är och vad det är han har gjort. När jag frågade om honom i klassen märkte jag att det inte alls var speciellt många som visste ett skvatt om vem han var eller vad han gjorde. Förhoppningsvis kommer mitt lilla föredrag att bli till någon nytta för mina små medmänniskor, hahaha.


I dag skulle egentligen jag och Ronja gå ut och springa, men den lilla räkan hade glömt bort det så jag får väl göra det själv... Om jag inte hittar någonting bättre att göra det vill säga. Oj, oj vilken busig tjej jag är. I kväll vet jag i alla fall vad som väntar mig, nämligen ett fat med hembakade kakor i min famn medan jag tittar på Desperate Houswifes. Jag längtar redan, haha.

Nu ska jag ut så vi hörs sen! <3


Vilken fräsig bild, hahaha! Bilden är hursomhelst lånad från google.

The City

Hejsan allesammans! Just nu ligger jag i min underbar (rock)motorsäng och tittar på The City. Ni vet, den nya versionen av The Hills, bara det att man följer Whitney nu. Det är en massa drama i deras liv, för att minst sagt uttrycka mig, haha. Alla flygbilderna på den härliga stadens vackra byggnader och alla ställen som visas får mig att blir riktigt sugen på att åka dit själv. Jag har pratat om att ta och åka dit någongång. Dock vet jag inte när jag ska åka till New York, men en sak är säker, jag ska åka dit en dag. Jag har till och med en tapet av The big Apple, så det är ett måste att åka dit. Vem vet vad som händer sedan? Haha!


Lite senare i dag ska jag och Jessica kanske gå ut på en promenad med våra hundar. Haha, det var ganska längesedan vi träffades. Visst att vi har setts ute då vi båda varit på väg någonstans, men det klassar jag inte som att umgås så det här ska bli kul. Jag tror att det kan bli riktigt roligt för lilla Tessa att få sig en liten lekkamrat också.


Nu ska jag fortsätta med att titta på The City en liten stund till. Det som saknas är verkligen en liten laptop. Då hade jag nog varit världens lataste tjej. Sköt om er, haha! <3


Bild: lånad från google.

Jag vill sy lika mycket som en dåre inte vill ha på sig en tvångströja

Jag tror att texten här ovan beskriver min situation väldigt väl. Det är så att jag har så mycket kläder att sy om och så många idéer som utvecklas i mitt huvud. Jag är bara rädd för att alla dessa idéer ska trilla ut och spolas iväg mot intet om jag inte syr snart, haha. Vad är det som är problemet då? Jo, vi har ingen symaskin här hemma. Egentligen förstår jag inte varför vi inte har det. En symaskin är ju alltid bra att ha, för man kan aldrig veta när en schyst symaskin kan komma till användning. Hahaha! Som tur är har jag en bror och en mor som också är i behov av en symaskin, så vi i min familj har bestämt oss för att investera i en bra symaskin nu i april.


Halleluja!  


Titta vilken hightech-symaksin?! Hahaha!
Bilden är tagen från google.

Jag ska INTE!

I kväll tänker jag faktiskt inte missa Gossip girl. Det är så jävla roligt, men tyvärr går serien under kassa dagar som i dag. En söndag... Vad tänker de egentligen när de planerar in en bra serie på en söndag? Är det menat att alla trötta invånare ska tänka "Oh jävlar, nu börjar serien jag har väntat på att se hela helgen"? Jag skulle inte tro det. Människor tänker väl; Nej nu går jag och lägger mig vid sju, för jag ska upp imorgon klockan halv sex. Det vore bättre om de präntade in serien under skol/arbetsdagarna, så att folk kan vila sig framför TV:n efter en stressig eller allmänt jobbig dag.

Haha, jag vet att jag sa att jag älskade söndagar mer än de flesta människorna tidigare, och det står jag fortfarande för. Det är bara det att man lätt glömmer bort att det är just under söndagen klockan 19.00 man ska slå på TV-apparaten och titta på Gossip girl. Som tidigare nämnt, vore det bättre om Gossip girl gick under en måndag eller torsdag. Vad tycker ni? Har jag rätt eller fel?


I dag SKA jag se på Gossip girl i alla fall. Jag tänker inte glömma bort det och så är det med det! Haha, vilket tjat va? Nu ska jag ut i solen igen. Ha det så bra! <3


Bilden är tagen från google.

MT: "får ja gissa vart dom är ifrån?.. hm.. FRANCE KANSKE?!?"
Céline: "eeeh... KANSKE INTE, the USA maen, Upper East side for sure"
Jag: "HAHAHAHAHAHAHAHAH!! ASSÅ MT! sillen.. du är helt besatt! vet du? jag missade skiten idag. :( "
Céline: "I'm fuckin' addicted!!!!!!!!!!!!! gossip är fan mitt liv. DU ÄR STÖRD BEGONIA MAN GÖR INTE SÅ!!!!!!!!!!!!!"

Konversationen är tagen från Bilddagboken då Céline hade lagt upp den här bilden. Céline är ju lite fransyska så det är därför man kan misstolka bilden för att vara lite sisådär Français? Hade jag inte vetat bättre, så hade jag förmodligen trott precis som MT, att bilden var ett klipp från någon fransk sopa då mannen förgäves försöker tvinga med kvinnan till ett annat land för att leva som en fängslad duva i hans château. Hahaha! SÅ HEJDÅ! <3

South? West?

Jag sitter och lyssnar på Death from above 1979 och njuter av livet just nu. Vill ni se några chillbilder från i veckan eller? Haha, jag tänkte väl det! Då får ni väl se dem då! Bilderna är tagna av Sara och Josefine, så jag lånar dem bara.
Även här är bilderna tagna under olika tillfällen. Antingen är de tagna under någon av kvällarna då vi grillat på Gröna Dalen eller så är de tagna då vi njutit av livet vid Västerängen och spelat kubb och degat. Haha!

Lite bilder från gårdagen

Hej Schweiz!! Jag tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen. Bilderna är blandade från när vi var hemma hos Hanson och hemma hos Camilla S. Det finns inte så många bilder, men dessa är tagna från Mys mobil och de är ganska så jättesnygga! Hahaha! Nej, men det är rock!


Lollo och Cammish, mina små älsklingar! Haha, här dansades det.


Här var vi hemma hos Hanson och var bitchiga med min
telefon! "HALLÅÅÅEH?"


En ganska rockig bild. Haha men vi alla vet ju egentligen vilka som är de
riktiga rockarna?! Juste, say it!! haha!


Puddingarna som saknar gräddet som topping. Hahaha!


Här är rockblomman och rockmy!


Jag och Ivan, hahaha! Han som aldrig vill dansa. Sluta med det där Ivan!


Kul, ville man ta kort på hyllorna eller oss? Taskigt skuren bild! Haha!


Hahaha, den här rockbilden får avsluta det här bildinlägget!

Jag är fan världens lyckligaste människa idag. Haha, nej nu ska jag ut igen!

"Åh, solen skiner igen"

Hejsan! Gud vad det är varmt ute. Jag var på en promenad med grannen för en stund sedan och vi gick i tröja utan att frysa. Nu känns det verkligen som att det bara är månad kvar tills det är sommar. Haha, ett stort vårtecken som vi upptäckte var blåsipporna som hade blomstrat. Visst är det underbart med våren?


Jag tittade nyss klart på slutet av Rädda Willy 3 med grannen och nu sitter jag och tittar ut genom fönstret på söta Tessa som ligger och solar i vår rabatt. I dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men någonting lär jag väl ändå hitta på. Nu ska jag ut och sätta mig i solen med Tessa och mysa. See you later! <3

Äh, vi kör igen!

Hej! Snart är det dags för middag här hemma. Därefter ska jag på ett 19-årskalas för kära Hanson som fyllde år förra veckan. Grattis igen! Ikväll blir det även partaj hemma hos Camilla. Så den här kvällen är ganska fullspäckad för tillfället.


Jag längtar efter ett electroparty, dock vet jag inte när någon får den idén och arrangerar ett. Haha! Är det bara jag som har bra idéer? Tänk er ett segertåg av neonfägade elektrorockare. Det skulle bli riktigt roligt allesammans! Jag kanske får ta och arrangera ett electroparty själv istället. Haha ja, ja det får bli dagens tips från mig till er; Electroparty är det nya!


"Kyssen i munnen är ett minne blott, jag ser naket på kärlek och dejting"

Bilder lånade från google.

Frukost i solen

"Lovely morning isn't it? The sun is shining, the sky is sparkling blue". Visst är det ett perfekt vårväder I dag? Jag vaknade för en stund sedan då min kära mamma kom in till mitt rum och frågade om jag ville äta ute i solen eller om jag ville äta inne. Då frågade jag tveksamt "ute?". I samma ögonblick drog hon upp persiennerna till mina fönster och tittade på mig. Jag bytte snabbt inställning och ropade "UTE!" och hoppade ut ur sängen för att klä på mig en tjocktröja och sätta mig i solen. Haha!


Nu är frukosten serverad och väntar på att jag ska komma och äta upp allt. Hej så länge! <3

Penelope Cruz för Mango

Ni har väl inte missat att spanska skådespelerskan Penelope Cruz ska designa en ny klädlinje för Mango? Precis som Kate Moss gjorde för Topshop, ska även Cruzsystrarna Penelope och Monica designa kläder för den spanska butikkedjan Mango. Jag tycker att det är roligt att se Penelope Cruz och hennes syster Monica Cruz använda sig själva som skyltdockor för deras sommarkollektion.


Med detta vill jag säga att jag härmed är bjuden till Cosmopolitans shoppingafton Cosmo Night by Mango den 7:e maj, där det kommer att serveras förfriskningar och en makeupartist från L'oréal Paris. Till allt detta så får vi som ska dit även 20% rabatt på alla köp då vi lärt känna Mangos nysläppta vår & sommarkollektion '09 "Playground of dreams" inklusive Cruzsystrarnas egna kollektion. Det kommer att bli spännande att se vad som väntar i minglet! Haha, vi ses kanske där?


Systrarna som modeller för Mango och deras nya kollektion


Systrarna med deras egendesignade kläder


Och slutligen en aning charmig bild på Penelope Cruz her self. Hon ser
naturligt snygg ut på den här bilden. Haha!

Bilderna är lånade från google.

Blodpropp

Hej mina kära läsare. Efter en stund i min TV-soffa med life about Ryan och lite glass och godis började jag känna en alltmer jobbig smärta i min fot. Jag har känt att det gjort ont i min fot under hela dagen, men nu har det blivit värre. Jag tog av mig strumporna för att jämföra mina fötter och såg att min vänstra fot var svullen och väldigt blå/lila till färgen men samtidigt blek. Förstår ni hur jag menar? Det ser inte lika hemskt ut som det känns kan jag säga er. Nu undrar jag om jag kanske ska dra iväg till doktorn för att kolla upp om jag har fått blodpropp eller någonting liknande. Det skulle absolut inte förvåna mig om jag hade fått det... så som jag äter. Just nu i denna skrivande stund känns det som om min vänstra fot håller på att domna bort. Jag känner nästan inte min tår snart.


Nej, nu haltar jag till vardagsrummet och ber mamma eller pappa ringa sjukhuset, för det här börjar bli ganska läskigt.

 
För mycket av det goda eller vad säger ni? Bilder lånade från google.

Seg var bara förnamnet

Hejsan! Jag är alldeles seg och trött just nu. Anledningarna är säkerligen många, haha. Det kan bero på att jag och grannen tog en powerwalk på morgonen och sedan proppade i oss lite torsdagsgodis... Gud vad jag skyller ifrån mig. Haha! Allt är godisets fel.


Förutom det har jag inte gjort så mycket i dag. Jag har bara slappat, gått till centrum med Ronja för att spana in ett par skor och sedan köpa lösviktsgodis till pappa. Den lilla gottegrisen ska inte tala om att vara nyttig. Dock är det många gånger tack vare honom jag också gottar i mig sötsaker. Haha!


Nu ska jag fortsätta med att umgås med Ronja. Hej så länge, vi hörs senare <3

Ett stort bakverk senare

Tjena allihopa! Nu sitter jag här och mår illa igen på grund av att jag varit så dum och proppat i mig för mycket av det goda. Så kan det gå. Jag säger absolut inte att det är fel att äta godsaker. Det får ni absolut inte missuppfatta, eftersom att jag dagligen äter väldigt mycket sötsaker. Däremot kanske man borde hålla måttan lite. Det är nog där det briseter för mig, eller vad säger ni?


Det jag åt var en mystisk liten kaka som käraste Emelie är fantastiskt duktig på att göra. Hemma hos henne hjälptes jag, Cammish och Emelie åt att röra ihop smeten, räkna ut på miniräknaren hur mycket av vad vi skulle lägga i och sedan röra om toppingen. Den där kakan är någonting alldeles extra må jag lova er. En dag kanske receptet hamnar här på min blogg, haha! Håll utkik vet jag. Ett gott råd är följande; Ät inte för mycket om du inte vill ha dubbel trubbel.


Nu ska jag dricka lite vatten och hoppas på att det lindrar mitt illamående. Detta hår gått överstyr. Jag måste sluta smacka i mig saker utan att tänka på hur mycket min magsäck egentligen tål. Hoppas ni får en god nattsömn. Det ska jag i alla fall försöka att få. <3

Hemma hos Emelie!

Hallå där i stugan! Jag är hemma hos Emelie med Cammish just nu och det har jag även varit hela dagen. Vi har bara tagit det lugnt och ätit hamburgare med allting på. Snart ska vi ut och handla lite godsaker inför kvällen, men jag tyckte ändå att jag kunde slänga in ett litet inlägg i alla fall. Fast jag måste iväg snart, så det här fick bli en kortis.

Innan jag drar, skulle jag vilja dela med mig av en liten besvikelse... nämligen vädret! Ni minns väl att jag inte ville säga vad jag skulle göra i dag på grund av att jag var rädd för att vädret skulle skita sig... Men det skötte sig självt!  I dag skulle det ha varit jag fint väder och tre glassiga tjejer (Jag såklart, Emelie och Cammish, haha) sittandes på en fin gräsmatta på Söder. Dessa skulle ha njutit av varsin kulglasstrut, men ack nej! Solen ville inte titta fram som en glad sol i dag, utan den ville vara en sådan där dryg sol som inte kan bestämma sig för om det ska titta fram eller gömma sig bakom molnen.

Det här får helt enkelt bli av en annan gång! Nu ska jag handla någonting gott... eller ska jag verkligen det?

PLANS

Hejsan! Nu är jag tillbaka från Emelie. Där spelade vi lite kort och skrattade med våra munnar fulla med mat. Det var ganska roligt, haha. Jag fick nyss skjuts hem av lilla pappa, så alldeles strax ska vi äta lite kvällsmat och därefter är det dags för mig att ta ut lilla Tessa på en promenad.


Jag undrar vad det är för roligt som händer i kväll. Är det någon av er som kanske ska göra någonting speciellt? Nej, jag tänkte väl det. Haha, nej jag skojade bara.


Jag har lite roligt mys planerat inför morgondagen, men jag vågar inte säga någonting nu på grund av att jag är rädd för att vädret ska svika mig då. Jag kom faktiskt och tänka på hur jävla bra Death cab for cuties platta PLANS är nu. Det där bandet är fan något band jag älskar. Vi hörs snart igen mina kära läsare. <3    


Slowmoe's my new nickname

God dag! Jag kom hem från Ronja för en stund sedan. Vi har bara tagit det lugnt med en stor frukost och en powerwalk. Jag tycker att vi är ganska duktiga! Efter frukosten la vi oss i solen och degade tills vi såg att klockan hade börjat bli mycket. Då drog jag hem och tog hand om Tessa lite som springer runt på baksidan. Hon är så söt när hon ligger och leker med tennisbollen som en liten kattunge. När hon var jätteliten jamade hon till och med. Jag förstod inte vad det var för fel på henne eftersom att hon är en hund. Haha, toker!


Nu måste jag i alla fall hoppa in i duschen och göra i ordning mig. Sen ska nämligen i väg hem till Emelie och umgås med henne och Cammish. Sen får vi se om vi går förbi Västerängen och låter livet glida förbi lika fort som molnen. Det är riktigt skönt att bara... leva! Ja, ja nu måste jag verkligen hoppa in i duschen. Ha det så bra, så hörs vi lite senare, va?

“Welcome to the O.C bitch”

Hej allesammans! I dag fick jag reda på att Louises mamma och pappa ska gifta sig i sommar. Det är helt underbart. Jag är jätteglad över att de ska gifta sig. När vi satt runt köksbordet hemma hos familjen Ögland och de släppte den stora nyheten kunde jag inte hjälpa att hurra och springa och krama Malin. Jag blev så glad och jag är fortfarande jätteglad över det. Grattis till Pär och Malin! Det skulle vara jätteroligt att bli bjuden på bröllopet, men jag tror att det bara är släktingarna som får komma och tråkigt nog är jag ju inte någon släkting. Jag får väl nöja mig med att tillhöra de nära och kära åtminstone! Haha.  

Annars har jag suttit framför en varm eld i kvällskylan med världens bästa och trevligaste människor och bara njutit utav kvällen. När jag satt med en filt med My i min famn och elden värmandes mot mitt ansikte, kändes det som om jag var med i O.C. Det var riktigt mysigt. Tvärs över min sittplats kunde jag höra Veronica Maggio spelas på Cornelias mobil. Då sprang jag allt vad jag kunde för att skrika att jag varit på hennes konsert och stått längst fram medan hon sjungit just den låten som spelades på mobilen just då. Haha!


Hur som helst vill jag avsluta det här inlägget med att säga att den här dagen har varit underbar, fastän jag misstog mig om att jag såg ett stjärnfall när det egentligen bara var elden som sprakade villt. Skitsamma, jag hittade i alla fall en silverpeng på marken. Och jag tror att vi alla vet vad det betyder, nämligen tur och en önskning. God natt på er, vi hörs imorgon! <3


Mt, Natta och jag. Bilden har ingenting med texten att göra förutom att jag var aslycklig då
och det är jag nu också! Tack för att jag älskar livet! Haha!

Take out

Hallå där! Nu är jag tillbaka från Västerängen och nu senast Frida. Vi var flera stycken som njöt av livet i Västerängen i dag faktiskt. Vi satt i solen, surfade på skateboarden lite, spelade kubb och fotboll, vilket mitt lag och jag alltid vann i. Jag var fan jätteduktig, men jag har varit bättre. Ty... Romeo (?), de dagarna, haha!


Ja, än så länge har min första dag på lovet varit jättebra! Snart ska jag ut och äta med Jossan och My. Vi ska ta med maten och äta ute i solen, OM inte vädret sviker oss. Vad som händer i kväll får jag vänta och se. Det rycktas det om lite mys på futurum, men även någonting hemma hos Kevin i kväll. När jag var på väg hem hörde jag ett fönster öppnas och någon skrika "BEGONIA". Jag vände mig om och såg att det var grannen. Det var hon som stod på lur bakom persiennerna och som sedan berättade om att hon kanske skulle till Futurm så ja, vi får se vart vinden tar mig. Vem vet? Vi kanske drar med oss hela gänget till Futurum istället. Jag hoppas verkligen inte att det kommer än massa glädjedödare dit bara. Då drar jag hem och ringer Emma så tittar vi på Marie antoinette eller någonting. Haha!


Nu ska jag packa säcken med pengar och sedan ge mig av. Hej så länge mina små kycklingar! Haha!

The West Meadow

Nu är jag redo för att gå ner till The West Meadow. Det känns lite som om jag är med i SATC när jag skriver så. Haha!
Med mig kommer jag att ha en väska där jag lagt i alla de mest nödvändigaste sakerna, nämligen ett par solglasögon och tyger + sysaker eftersom att jag kanske ska ta och sy hemma hos Louise i dag.

Nu måste jag skynda mig med att packa ner sakerna. Hoppas solen skiner hos er också. Här lyser den upp min vardag! <3


Bild lånad från google

En bra kombo!

God morgon! Jag kom nyss hem ifrån Ronja. Vi har varit ute och sprungit i vårsolen, ätit god frukost och tittat på Life about Ryan tillsammans. Det är en ganska härlig kombination om jag ska få vara ärlig. I dag känns livet riktigt bra. Det känns som om det är någonting speciellt som väntar mig, men vad vet jag inte riktigt.


Hur som helst ska jag hoppa in i duschen snart, för att sedan möta My och gå till Västerängen. Där ska vi bara ta det lugnt med de andra som är där. Sen får vi se vart dagen tar mig. Jag älskar fan våren! Ha det så bra allesammans, vi hörs lite senare! <3

Mumsa i TV-soffan

Tjena! Kalle, Lollo och My drog nyss härifrån. Vi har bara tagit det lugnt framför TV:n ikväll. Det gick en massa olika program på TV i dag faktiskt. En del var bra och en del var riktigt usla. Wipeout var riktigt kasst faktiskt, så vi dissade det genom att sitta och skratta åt andra saker. Senare när det var dags för mer snacks (rostade majs med kryddat överdrag, chillinötter, hembakade kakor och glass med colasås) och Sanningens ögonblick på kanal 5, ockuperade vi min brors rum och la oss i hans sköna soffa.  


Senaste programmet vi såg var En callgirls dagbok. Är det någon av er som följer det? haha, det har väl hänt att jag tittat på det några gånger. Enligt mig är serien ganska så OK. Den funkar väl att se på om det inte går någonting annat på TV. Däremot var avsnittet i kväll lite väl jobbigt, då den prostituerades pojkvän kom på henne med en halvt förlamad ung kund, vars pappa väntade i bilen med pengarna. (Pojkvännen viste inte att hon var en callgirl). Ja, det är vad jag kallar för jobbig stämning. Vilket jävla drama, va? Haha! Det kändes nästan som om dagens handling av serien hade någon slags sammankoppling med kvällens avsnitt av Sanningens ögonblick. Där var det en tjej som var på väg att vinna 150 000 kr men som sumpade det efter att ha avslöjat att hon hellre skulle sälja sex än att jobba med vanliga saker och att hon till och med lagt ut en annons på internet. Synd att hon gjorde bort sig inför hela svenska folket och inte fick ut någonting utav det. Det är bara tragiskt. Däremot kanske den industrin välkomnar henne med en varm och öppen famn. Jag tror att hon får ta och glömma det där om att bli anställd någonstans. (Hon berättade att hon var arbetslös). Trams!


Hörs lite senare, ha det bra! <3


Bild från google.

peut-être un beau dimanche ?

Heey, Begonia goes Français! Finns det någon annan än jag som bor i Stockholmsområdet och tycker att det är konstigt väder i dag? Ena stunden är det sol och andra är solen borta. I dag har jag inte så stora planer på att göra någonting mer än att bara ta det lugnt. Jag tror att jag ska träffa My alldeles strax, så vi får se vad vi hittar på. Vad finns det att göra på en söndag egentligen? Sy kanske? Ja, vi får se vad som händer helt enkelt. Haha!


Jag tänkte att jag kanske kunde ta och bjuda på en lite sliten outfit sådär under middagstiden. Haha, på mig har jag ett par blåa jeans från H&M, ett vitt stort linne och en kostymväst från JC. Här får ni några sminkfria bilder. Entièrement naturel! Hoho (franskt skratt)

Att lära sig hata någon

I dag läste jag i tidningen om Englas syster, som talade ut om den förskräckliga händelsen. Jag blir fruktansvärt ledsen när jag läser om hur en snart 13-årig tjej har lärt sig att hata en människa. Ingen människa ska behöva hata eller bli hatad. Men vad lindrar egentligen smärtan efter att ha fått veta att ens lillasyster tagits ifrån en själv och livet på ett mer än skoningslöst vis?  


Att stå vid dörren och veta vad mamman ska berätta när hon inte haft med sig lilla Engla hem är ofattbart ledsamt. Att stå och lyssna på det man länge har fruktat för är outhärdligt. Att hata någon måste vara en plågsam känsla som förföljer en livet ut. Jag är övertygad om att när man en gång har lärt sig att hata, finns det ingenting som kan få en att lägga det bakom sig. Hatet blir nog ett med livet och gör nog svårt för en att sluta tänka på det.


Den här händelsen är så hemsk att det inte går att beskriva vilket äckel man känner gentemot mannen som tog Engla ifrån sin familj och sina vänner. Vila i frid Engla!  

Sol, snart 13 år Hon förlorade sin lillasyster och bästa vän
Bild lånad från Aftonbladet.se. Halsbandet
med Englas namn fick Englas syster, Sol
från sin mormor.

Någonting nytt, någonting färgglatt och någonting gammalt.

I dag handlade jag några grejer från H&M och även Beyond Retro. Vad jag handlade kan ni se här nedan. Däremot visar jag bara en liten skymt av min lilla vintageklänning eftersom att jag ska sy om den till en lite charmigare skapelse.


När jag var inne på Beyond Retro blev jag faktiskt stoppad av en som arbetade där. Hon tyckte att jag hade jätte coolt hår, haha! Det kan ju vara ganska roligt att höra när man i själva verket tycker att hårfärgen börjar blekna ganska rejält. Hon hade sett mig gå runt i labyrinten till butik flera gånger och "beundrat" mig. Haha, vilken härlig tjej.


På tal om hår kom jag och tänka på att det var en casting i gallerian i dag. Angående hårmodellande för L'oréal det vill säga. Var det någon av er som kanske var där? Jag hade ingen aning om vad det var förrän jag gick förbi "V.I.P-platsen" och såg jag en liten rosa scen där det stod en massa hårprodukter staplade på varandra. Det såg ganska intressant ut med det inhägnade området. Man skulle kunna relatera den här bilden till röda mattan vid en Oscarsgala i miniatyrformat. Plötsligt kom det fram en kvinna och ville att jag skulle signa in. Ja, nog om det! Haha.


Ronja drog nyss härifrån. Stackaren ska upp halv nio och arbeta imorgon. Själv ska jag sova gott. Om några minuter börjar White Chicks på TV 3. Nu ska jag lägga mig i min motorsäng och skratta tills tårarna sprutar. God natt på er! <3


Framsidan av en rosa/orange klänning från H&M. Det är synd att man inte
kan se den riktiga färgen, för den är så jäkla härlig. Haha!


Baksidan av klänningen. Jag gillade att det är knappar på den urringade ryggen.
Det är nästan så att jag lägger upp den på facebook och klickar på "gillar", HAHA!


En vit blus från H&M. Axlarna var ganska speciella, vilket var anledningen till
köpet. Haha!


Baksidan av den vita blusen. Här var det också knappar baktill.


Ett par svarta högklackade skor från H&M med leopardfoder. Oj, vilken katt?
Hahaha!


Här får ni en till bild från sidan bara. Jag tror att det är 10 cm klack på dem.
Jag är inte riktigt säker.


Här får ni en skymt av "the vintage dress". Nu är det bara en sak som saknas.
Och det är den vackra rosetten jag ska köpa. Då är outfiten fullbordad och redo
att rockas! Haha! 

Hur roligt är det egentligen att shoppa alldeles själv?

Okej, jag skojade bara. Det blir lite ändrade planer! Jag orkar inte gå ner till Gröna dalen för att frysa häcken av mig och sedan inte kunna skratta utan att hacka tänder. Det är sant, jag skrattar alltid och det är inte kul att skratta när man fryser, för egentligen vill man bara gråta. Haha!


På tal om shopping (se förra inlägget) älskar jag verkligen att shoppa ensam. Man hinner med så mycket mer då. Jag tänkte att jag kunde göra en liten lista för att redovisa hur bra det egentligen är att shoppa ensam.

  • Man kan gå in i vilken affär man vill utan att någon ska gnälla över att det inte finns kläder för den personen.
  • Man slipper gå in i alla affärer som den personen/de personerna vill gå in i. Då spar man också tid.
  • Man kan prova kläder utan att någon ska hänga en jobbig min som bevisar hur ful en tröja egentligen är. (Inte för att jag någonsin bryr mig om någon tycker att mina kläder är fula. Men det kanske inte är så roligt för en själv, eller?)
  • Man kan gå hur snabbt/långsamt man vill och njuta av vårsolen.
  • Man slipper bråka över det sista exemplaret av ett par jeans man hittade i någon butik.

Ja, jag kan fortsätta med att lista upp flertals fördelar med att shoppa ensam. Dock kan det ju alltid vara roligt med sällskap när man shoppar. Men just i dag kände jag att det var bra att jag var ute och shoppade ensam. Jag gjorde en del bra köp, så jag är nöjd.


Vad jag ska göra i kväll är att träffa Ronja och titta på någon bra film och kanske äta någonting gott också. Men det skriver jag om senare i sådana fall. Här har ni pussen! Haha!   


Hötorget (bild lånad från google)

En slank hon till sjukan och en slank hon till stan... OCH en slank hon ner i diket!

God kväll! Jag måste skynda mig nu, för jag ska ut strax igen. Jag får nämligen inte vara hemma ikväll för att mamma har tjejmiddag. Haha, men jag kom bara förbi och hälsade och proppade i mig lite mat och andra godsaker snabbt.


I dag har jag inte hunnit blogga någonting eftersom att jag haft ganska fullt upp. Först städade jag och källsorterade lite sopor som skulle kastas. Därefter var det sjukan som väntade. Den lilla destinationen vill jag helst inte prata om. Efter sjukan åkte jag in till stan och shoppade lite kläder och ett par klackskor. De ska ni få se när jag kommit hem igen. Som sagt så måste jag prioritera mammas kväll framför bloggen i dag, så därför kanske det har blivit/blir en dålig uppdatering. Haha!


Nu måste jag kila iväg. Jag tror att jag ska ner och träffa lite vänner strax. Ha det bäst och njut av kvällen. <3

Påsklovet kan börja!

Hej allesammans! Jag tror att de flesta av oss i Sverige är ganska glada i dag på grund av att det framför allt är vår, men till mesta dels är påsklov för oss som går i skolan. Ni som arbetar får njuta av att det är helg istället. Jag undrar vad jag ska göra nu under lovet. Jag får ta dagen som den kommer. Zice the day!


Hur som helst har jag bara njutit av vädret i dag. Efter skolan sprang jag ut och firade att vi hade påsklov med lite folk och musik. Senare mötte min bror mig med Tessa och så vandrade vi hem tillsammans. När jag väl kommit hem tittade jag ut från fönstret och såg Grannen gå utanför. Jag kastade snabbt ifrån mig mitt glas med vatten och sprang hela vägen till ytterdörren och slängde upp dörren för att ropa att vi skulle springa i det fina vädret. Hahaha! Okej, kanske inte så. Jag gick snarare ganska sakta och gnällde vid dörröppningen. Haha!


Till en början ångrade jag mig för att jag ens nämnt någonting om springandet för Ronja, men när vår runda var över kände jag att jag hade varit extremt duktig. Jag kanske får leva i 5 minuter extra nu. YES! Men det tror jag inte. Igår åt jag nämligen en hel ask med chokladhjärtan och en påse lösgodis. Jag tror nog att dör 5 dagar tidigare nu istället. Haha! Vilken motsatt effekt va?


Nej, nu blir det att hoppa in i duschen och sedan städa. Därefter ska jag hem till My och förhoppningsvis hoppa studsmatta och kanske laga lite middag med flickorna. Ha det bäst och jag hoppas att alla njuter av vårsolen nu. <3   


Jag tycker synd om kycklingen på riktigt! Bilden är lånad från google.

Om en väldigt speciell Bok(a)

Det förvånar mig inte om ni inte vet vem det är jag talar om, för han är ingen som man egentligen bryr sig om att se. Han är som en... vad ska man säga? En oupptäckt liten bok? Ja, det är ingen annan än självaste lilla Boka jag talar om. Nu vill jag bara förbereda er läsare på att det här inlägget endast kommer att handla om den speciella människan, Boka. Jag har ingen aning om jag ska ge ut hans fullständiga namn, för då kanske någon får för sig att haxa sig hem till honom eller kanske till och med skapa relation med honom på Facebook. Jag vill ju inte göra honom rädd och det vill inte ni heller.


Anledningen till att Boka är så speciell är ganska djup. Nej, jag ljög. Det finns ingen anledning till att Boka är speciell alls. Ingen vet varför Boka är så omtyckt. Haha! Kanske är det hans sätt att leka cool inför alla, fastän han egentligen är den mest oskuldsfulla grabben i skolan. Kanske är det för att han satt ensam i matsalen en gång då jag fick för mig att han var mobbad. Men kanske är det just för att han alltid är glad och pratar roligt. Ja, jag vet inte! Boka är en rolig liten grabb och det här inlägget hade jag gärna velat lägga ner mer själ i, men det har jag inte tid med just nu eftersom att min mat håller på att kallna.


This is for you "Soetboka". Hahaha! Det värsta med det här är att han säkert kommer att se inlägget och tro att jag är seriös. Aja, nu måste jag verkligen äta lite. Hej så länge allesammans. Och Boka, ha det så jätte bra i Egypten nu. Försök nu inte att leka gangstern du alltid drömt om att vara. Be your self! Haha! <3  


Här får ni se en liten bild på mig och Boka från mitt sweet sixteen. Haha!

Nu säger jag det

Nu säger jag det jag hatar att läsa i andra bloggar, nämligen "jag är ledsen för min kassa uppdatering". Den har verkligen varit usel, men jag har haft mina skäl till skillnad från vissa andra. Haha! Jag tänkte att jag kunde ta och berätta om min härliga dag faktiskt.


Solen lyste ganska mysigt i dag fastän den var ganska svag i sitt sken. Trots det har min dag varit mer än bara mysig. Det kan bero på den senaste timmen, men det får jag berätta om lite senare. I dag skulle jag och Ronja ha varit ute och sprungit, men det struntade vi i och promenerade ner till centrum för att köpa oss lite godis. Därefter åkte hon hem till sin lilla pojke och jag gick till mina skejtarkillar som satt vid trappan och tog det lugnt. Jag fick höra en och annan historia om ett misshandelsfall i en fyllecell som skett under helgen. Det var så att den här killen (som berättade det) hade åkt båt och smällt till en väktare på käften. Därefter hade väktarens kollegor plockat upp killen och tagit honom till en fyllecell efter att han visat sin rumpa åt väktarna. Väktarna sa då "Så du gillar att visa mycket hud, va?" och drog av honom hans kläder och misshandlade honom med sina batonger. Efter första misshandeln sa dem "Vi ses om en halvtimme". Då frågade killen om han skulle bli utsläppt då, men då svarade väktarna bara att de skulle komma och spöa skiten ur honom igen. Och så fortsatte det halvtimme efter halvtimme i sex hela timmar. Då kan fråga sig hur detta kan vara möjligt?


Ja, då lämnar vi den delen och övergår till min hemfärd då jag mådde dåligt som en gris efter att ha ätit en massa godis. Härmed lovar jag på hedersord att inte äta en enda godis till på en hel månad. Jag mår bara dåligt efteråt. Under hemfärden ringde jag runt och pratade med vänner jag nästan inte pratat med på en vecka. Det känns väldigt skumt att man inte hört någonting från varandra på så lång tid. Hur som helst ska vi träffas i helgen, vilket ska bli riktigt roligt. Och vet ni? Det är ju helg imorgon. PÅSKLOV! Heliga maria, nu ska det letas ägg. Hahaha!  


Så nästa gång du ska åka båt ser du till att ha en sådan här med dig. Just in case!

Världens bästa pappa!

Hallåj! I dag fyller min kära pappa år. Det är sjukt hur tiden går så snabbt. Nej... jag menar inte att tiden går snabbt och han håller på att ruttna bort och bli en dinosaurie, utan att det redan är vår. Det är så härligt. I dag efter skolan kunde jag sola på trappan utanför skolan. Det var så varmt och skönt att jag kunde sitta i tjocktröja och äta årets första mjukglass. Då kände jag hur lyckan kommit och bosatt sig i mitt hjärta. Jag kan inte må bättre än så här.

Ja, jag ville bara dela med mig lite av min lycka. Nu måste jag verkligen sätta igång med att plugga på naturkunskapen som jag ska ha prov i imorgon. Skönt va? Haha! Ha det så bra allesammans och jag lovar er härmed bättre tider. I morgon ska det bli 10+ grader och ganska soligt vid lunchtiden, men däremot lite mulet framåt eftermiddagen. Fast det är ju fortfarande 10+ grader. Haha! 

1:a april, vilket jävla skämt!

Hallå där! Haha, jag är riktigt glad i dag. Jag vet faktiskt inte varför, men det spelar ingen roll för man ska inte undra över varför man är glad.


Första april är ju alla skämtares dag, så jag tänkte att jag kunde berätta om en ganska rolig sak som hände min mamma för exakt 4 år sedan. Det var så att hon var på väg hem från jobbet då hon såg en polisbil åka efter henne i backspegeln. De ville att hon skulle köra av vägen för att det var kontroll. När hon väl stannat bilen och poliserna kommit fram till hennes bil, bad de henne att blåsa i en promillemätare. Efter att hon gjort det tittade poliserna på varandra och stirrade allvarligt på mamma. Mamma blev tvungen att kliva ut bilden och visa sitt körkort. Hon förstod absolut ingenting och frågade vad det var frågan om. Då sa ena polismannen att hon hade ganska hög promille alkohol i sig och att det kunde räknas som rattfylleri.


Mamma blev jättechockad och sa att hon inte är en sådan som ens brukar dricka alkohol. Då frågade den andra polismannen om hon hade ätit frukt under dagen. Då svarade självklart mamma ja, eftersom att hon är som galen i frukt. Då nickade båda poliserna och sa att det berodde på frukten. "Var frukten gammal?" frågade de henne. Då svarade hon att de kanske var en aning övermogna, men att det inte spelade någon roll. Då hävdade poliserna att det finns en stor mängd alkohol i övermogen frukt. Efter en kvarts skojande vid vägkanten ropade poliserna plötsligt "APRIL APRIL!" och skrattade högt. Givetvis höll mamma på att skratta ihjäl sig eftersom att hon trodde att poliserna hade  Snacka om att ha tråkigt på jobbet!  

RSS 2.0